#smkjalanreko

MOST RECENT

Good morning guys!🌞
.
Jangan lupa pakai pretty caked foundation sebelum keluar rumah! Baru nampak flawless and glowing! Yang paling penting dapat protect muka uols dari sinaran UV sebab foundation PC ada spf50 tau! Kalau berpeluh ke apa foundation tak ada bercapuk langsung! Sebab foundation ni waterproof and sweatproof okay so jangan risau! Mulakan pagi dengan wajah yang indah dan hari yang indah okay girl! .
WhatsApp To Order ; 0143996468
#morning #malaysia #kualalumpur #bandarbarubangi #smkjalanreko #kajang #masjidputra #foundation #sephora #hnmskincare #skincare #pretty #flawless

😲CALIT CALIT ,BLEND BLEND DAH SIAP😲
TAK SAMPAI 3 MINIT PALING LAMA. HAA SIAPA YANG BELUM CUBA LAGI JOM CUBA, MESTI PUAS HATI 😘😘😘 PRODUK MESRA WUDHUK?

Sedikit salah faham apabila ramai pengguna merasakan tidak perlu terus membasuh muka sebelum mengambil wudhuk. bila pakai produk "MESRA WUDHUK"

Apa yg dikatakan mesra wudhu & mesra solat?

Mesra wudhuk tu bukan bermaksud tayah basuh , terus amek air wudhuk. Bukan nooooh. Hahaha.

Bersihkan la dulu solekan tu . Sebab bimbang air wudhuk tadi jadi air musta'mal bila sampai kat muka. Wudhuk jadi tidak sah

Cuma yang dikatakan mesra wudhuk kat sini bermaksud, kita dah tak perlu tonyoh guna makeup remover dah.
Sebab just guna air cuci bersih2, ambil tisu check balik dah hilang kesannya.

Kan mudah tu nk solat kat mana-mana
Contohnya dah lewat nak pi jumpa orang, nak cepat .Taknak Suami tunggu lama. Just cuci bersih dgn air, habis solat calitw semula siap.

Tak makan masa yg lama utk bersiap kan?

JOM MAKEUP DENGAN DYXY!

Cantik, peloles, pantas, mudah dibersihkan! 😍

nak tahu HARGA PROMOSI??? WHATSAPP 0133018711
WHATSAPP 0133018711
WHATSAPP 0133018711
#dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknil

JIMAT TAPI NAK CANTIK???!!!
.
Nak jimat lah sekarang ni ekonomi tengah tak kukuh banyak benda nak kene fikir.
.
Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞
.
Haipppp !!!!! Siapa cakap tuu!!
Now dengan DYXY BC CREAM you all mampu cantik dan jimat.
.
Dyxy BC Cream adalah revolusi baru solekan KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CC CREAM + CONCEALER.
Ada SPF50++ juga tau!! Tak mudah SUNBURN tau!! So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊
.
Terdapat 2 colour
🌸Beige
🌸Natural
.
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤💋
.
Whatsapp cepat! 📱 0133018711
.
FREE POSTAGE • FREE GIFT
.
.
#dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknil

JOM GOJES BERSAMA!!!!
.
.
Istimewanya bila awak beli DYXY dengan kita
.
.
Bila awak masih tak cukup duit untuk beli.
Awak boleh booking dulu, Then bayar ansur-ansur.
Lepas habis bayar kita terus post barang awak 👍
.
.
Kita akan cuba sebaik mungkin untuk awak boleh pakai jugak produk viral ni. 🙌🏻 Nak booking? Nak bayar masa gaji?
.
.
Kita siap boleh simpan free gift cantik cantik untuk korang taw💝💝💝
:
Whatssap kita tau 0133018711
:
dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknili

_Mesti risaukan bila muka kusam, jerawat2 nakal muncul tak kena waktu..eeee😭😭😭. Macam mana nak tutup ni.._

KEKAL CANTIK DAN YAKIN HANYA DENGAN DYXY💃🏻💃🏻😍😍 *Offer DYXY kan ada 😎*
✅ Extra diskaun rm5 repeat order dgn shiera

Beli 5 item dapat 8 free gift bernilai rm80.💯
All price : ~rm380~
*Now : rm250*

FANTASTIC LADY
1 X BCCREAM
1 X FACEMIST
1 X BRUSH
1 X LIPSTICK
1 X MASCARA

FREE GIFT
💄 Make-up bag
💄 Eyelash curler
💄 blusher
💄 facemask
💄 Beauty tools ada 4 item ➕Free paper bag
➕Free postage SM ➕Free cod depan rumah sek 1-24 Shah alam .
📲 Whatsapp 0133018711
📲 Whatsapp 0133018711
📲 Whatsapp 0133018711 .
#dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknil

SEKALI DAH PAKAI BARU TAHU KEHEBATAN NYAA💖💖💖
.
.
SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi KEGILAAN💥💥
.
.
❗MEH TERAI SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
Dengan BC CREAM
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
✔️ SPF 50+
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
HEBAT KE HEBAT? 📣 HARGA TERLAJAK OFFER MENANTI CANTIK SEMUA💕
.
Whatsapp kita 📲+60133018711
.
#dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknili

SEKALI DAH PAKAI BARU TAHU KEHEBATAN NYAA💖💖💖
.
.
SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi KEGILAAN💥💥
.
.
❗MEH TERAI SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
Dengan BC CREAM
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
✔️ SPF 50+
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
HEBAT KE HEBAT? 📣 HARGA TERLAJAK OFFER MENANTI CANTIK SEMUA💕
.
Whatsapp kita 📲+60133018711
.
#dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknili

SEKALI DAH PAKAI BARU TAHU KEHEBATAN NYAA💖💖💖
.
.
SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi KEGILAAN💥💥
.
.
❗MEH TERAI SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
Dengan BC CREAM
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
✔️ SPF 50+
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
HEBAT KE HEBAT? 📣 HARGA TERLAJAK OFFER MENANTI CANTIK SEMUA💕
.
Whatsapp kita 📲+60133018711
.
#dyxycosmetics#dyxycosmeticshq#dyxyshahalam#dyxy_shiera#teamshyac#shyacfamily#bccream#facemistdyxy#maskaradyxy#lipstickdyxy#bangilama#bangiavenue#bukitmahkota#bandarseriputra#bandrbarubangi#kajang#semenyih#nilai#skbangi#smkbandarseriputra#smkjalanreko#smkjalanbukit#smkjalanempat#smkjalantiga#smkjalandua#smksaas#kptmbangi#bangigateway#kuis#bazaarpaknili

Alhamdulillah, sekali lagi artikel mengenai EDARAN PHOTO CONTEST keluar di dada akhbar New Strait Times (NST) .
.
Alhamdulillah, berkat usaha nabil sebelum ini buat program EPC ❤️ .
.
Thanks @nstonline @newstraits for this story 😱
.
.
Terima kasih kepada semua yang sama sama menjayakan program ini.
@nabilsaifuddin
Director of Edaran Photo Contest @edaranphotocontest #edaranphotocontst
.
.
.
#edarantt #edaranphotocontest #smkjr #smkjalanreko #contest

🍔
Selamat tengahareyy!! Sambil tunggu makanan, kita layan dulu recap KASRIM hari Sabtu lepas di GMI Kajang.
Serius adik-adik ni pandai terbang main bola jaring 😲
.
☘️ Apapun, pihak kami berterima kasih atas penyertaan remaja sekitar Bangi sehinggalah ke KL sana. Jika ada kesilapan dan kecuaian sepanjang program, pihak kami dengan rendah diri ingin memohon maaf. 🤗 Tahniah kepada peserta KASRIM 2018.
.
🥇Kedudukan pemenang sukan Bola Jaring KASRIM adalah:
1. JESS
2. Jay5 NC
3. JSMN
4. The Flyballerz
5. The Tigers
.
Marilah sertai KRIM.
Aspirasi Remaja Muslim!
📸📹: Mar & Chaja
.
#KRIMDHL #KASRIM2018
#BolaJaring
#SmkJalanEmpat
#SMITI
#SmkJalanTiga
#SmkJalanReko

Masih belum jumpa foundation yang berkenan di hati⁉️💘
.
Lah kenapa nak susah susah cari lagi, benda dah ada di depan mata dah👀
.
Pretty caked foundation pasti menepati semua ciri yang uols cari dalam foundation! .
Betul cuba belum tau! Dah cuba mesti nak pakai lagi hiks🙊
.
WhatsApp - 014-3996468 @ DM
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm
#youtubers
#zakirahzainal #smkjalanreko

FREE POSTAGE? FREE GIFT?
.
Haa kalau uols beli combo set uols dapat free postage tau! Tapi soon kita akan bagi juga free gift! Haa best tak? Siapa nak kena order cepat sebab ni limited time offer je tau! Uols boleh lah kumpul order dengan kawan kawan. Beli 2 items ke atas tak payah bayar postage dah! .
.
Combo set;
🍰Foundation + Foundation
🍰Skincare + Skincare
🍰Foundation + Skincare
.
----------------------------------------------------
PRETTY C🍰KED FOUNDATION
----------------------------------------------------
Pretty Caked foundation.
Long lasting✅ Medium to full coverage✅ Lightweight✅ Matte finish✅Peach scented✅ contains spf50✅ Infused with citrus stem cell✅
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
.
----------------------------------------------------
PRETTY C🍰KED SKINCARE
----------------------------------------------------
🍰Merawat masalah jerawat
🍰Memudarkan parut jerawat
🍰Sesuai untuk semua jenis kulit
🍰Merawat kulit berminyak
🍰Menaikkan seri wajah
🍰Mencerahkan kulit
🍰Melembapkan kulit muka
🍰Menutup pori pori terbuka
🍰Menghilangkan white/blackhead
🍰Menyekatakan warna kulit
🍰Menghilangkan garisan dan kedut di muka
.
----------------------------------------------------
HOW TO ORDER?
.
WHATSAPP US👇
.
📱014-3996468
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm
#youtubers
#zakirahzainal #smkjalanreko

Stok baru dah sampai...fresh gitu...lailailai
Hi!
Tak teringin ke kat kami ni?
Bole COD area berikut min 10 pieces :
#kajangutama
#kajang2
#bandarbarubangi
#sungairamaldalam
#smkjalanreko
#smkjalan3
#smkjalan4
#smkbbb
#maahadhamidiah
#tamanhillpark
#bangisentral
#ostiabangi
#bangigateway
Dapatkan flavour tersedap kami:
❤Guava asamboi blast
💙Tea tarik cool
💚Chocolate marble
💛Manggo paradise
💜Bandung delight
💖Melon freezy
Wassap kami di talian 0122147657 okay!

Universiti selangor
#smkjalanreko

LIVE UPDATE : Alhamdulillah di pagi hari, Program Edaran Photo Contest 2018 #edaranphotocontest telah disiarkan di dada akhbar @sinarharian @sinarharianmy dalam ruangan @gpsbestari #gpsbestari! Nanti korang bacalah artikel bangbill ok ❤️ .
.
.
Jom kita dapatkan surat khabar Sinar Harian hari ini! .
.
.
.
#sinarharian #gpsbestari #edaranphotocontest #smkjr #smkjalanreko #gayatravel #seetheworld #dekatje #sayangmalaysia #tourismmalaysia #cuticutimalaysia #bloggermalaysia .
.
.
Big thanks kepada yang menjayakan program ini!

[EDARAN PHOTO CONTEST 1.0] Alhamdulillah, syukur kepadaNya atas program ini dapat dilaksanakan dengan baik. Berkat doa daripada kedua-dua ibubapa, nenek, atuk dan pensyarah yang pernah mengajar saya dalam subject event management semasa saya di Politeknik Merlimau. Berkat ilmu puan @mazurastapah @ctaisha5008 @yaacob.zuraida , puan faizah Yusof, Puan Ruhana Iran, Encik @brojingg Encik Shahril dan semua pensyarah PMM. .
.
.
.
Ini adalah kami pertama nabil buat program sendiri. Buat paper work sendiri. Buat surat sponsership sendiri. Mintak sponsership sendiri. Alhamdulillah dengan usaha sendiri nabil dapat apa yang nabil plan dari awal. Objektif tercapai hehe. .
.
.
.
Nabil as director this program ingin menyusun 10 jari kemaafan jika ada kekurangan semasa mengendali program ini. Dan nabil ingin berterima kasih kepada semua yang turut membantu dan memberi tajaan utama bersama-sama menjayakan program seperti ini. Allah sahaja dapat membalasnya. InsyaAllah Amin Amin 🙂
.
.
.
.
Thanks to my big boss atas terima kertas kerja nabil untuk menganjurkan program seperti ini. Kita belajar dari bawah, InsyaAllah kita akan berjaya 😁Yang baik datangnya daripada Allah SWT, yang lemah datangnya dari diri nabil sendiri. Thanks ❤️ .
.
.
.
.
Edaran Photo Contest 1.0 sudah menutup tirainya yang bertempat di SMK JALAN REKO KAJANG. Edaran Photo Contest 2.0 pulak? Ok, korang try bagi suggestion sekolah mana pulak yang patut saya jelajah? CEPAT CEPAT #edaranphotocontest @edaranphotocontest @gayatravel @gayatraveller @gayaxevents #gayaxevents #gayatravel #dekatje #sayangmalaysia #cuticutimalaysia #tourismmalaysia #pmm #smkjr #smkjalanreko

Most Popular Instagram Hashtags