#smkcj

930 posts

TOP POSTS

bakat terpendam..... sembur2 tu x tahan.. πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
#beatbox #student #smkcj #cherasjaya

Done Drama pendek dari kami 😊 walaupun belatih sekejab & main2 still ok... Tq guys😘
#smkcj
#teater

Saya doakan untuk kawanΒ² ppki semua buatkan nama baik ppki smk cheras jaya semoga ade masa dapat berjumpa lagi masa depan kawanΒ² saya #cjthebest #ppkismkcherasjaya
#Smkcj

Gengster sekolah yoww πŸ’• #freedom #BATCH99 #SMKCJ #ROADTOSPM

My boy πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•
#smkcjthebest #dak2smkcj #smkcjπŸ’• #smkcj

Dalam dunia ni orang cakap ada tujuh muka yg iras. Betul ke? πŸ™‡ #itsnotme #smkcj

Masa-Masa Yang Indah...(2/3)
#friends #smkcj #prepare #day

MOST RECENT

NEW ARRIVAL!! Ingat biskut oreo je ada. Iklan kat TV celup celuppp. Version cake pun dah adaaa. Oreo Cheese Cake. Topping dgn base biskut oreo crunchy. Tengah tengah cheese tebal. Sedapnyaaa menusuk kalbu. Hilang stress.
#sayajualoreocheesecake #oreocheesecakerm50 #kekdaim #kekdaimorange #kekcadbury #kektoblerone #keksaralee #kekoreo #pemborongkekimportmurah #kekimporthalal #kongsirezeki #sayajualkekimportrm45 #borongkekdaim #borongkekimport #sayajualkek #cherasperdana #btho #smkcj #sktj #smkdamaiperdana #bndrsglong #sungailong #cherasjaya #serdang #bangi #serikembangan #kekdaimselangor #kekoreoselangor #kekoreoimport

dalam hidup mesti ade seni..
#smkcj
#seminarpsv
#abstrakdiari
#budakseni
#100%watercolour
#takpakaipensel

Hari Kokurikulum (Sekolah Menengah Kebangsaan Cheras Jaya)[#SMKCJ]

Kita jatuh cinta bukan kerna paras rupa..
Atau harta benda yang diidami manusia..
Seharusnya kita bersyukur kepada tuhan..
Kita mengecapi bahagia selagi hayat ada.. #2007vs2017
#smkcj
#pengawas
#pengawaspusatsumber
#pengerusi
#naibpengerusi

Most Popular Instagram Hashtags