#smkbts

890 posts

TOP POSTS

Ape cer la si mangkuk @im.naufal ni.. lama no menghilang.. acah kena tumbuk kat hidung padahal cover jerawat.. phuii hahaha #tb #f2 #2k12 #smkbts

๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ขRindu.... Cehh๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
#skdt
#sraalmuqarrabin
#smkbts
#smkakl
#smamaiwp

Lekk sampai syurga ennn๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚....

fav junior gak ni ๎ค
#smkbts

Ladies 5 Seni Visual 1 ๐ŸŽ‰
#SPM2016๐ŸŽˆ #SMKBTS #Graduation๐Ÿ’–

Merentas desa tahun ni takdapat medal pon but its okay janji seronok ๐Ÿ’• // Terima laa seadanya video ini HAHAHAHAHAH okay bye ..
Rip camera quality but nah its still okay ๐Ÿ˜‚
Sorry tak menarikk , bukan ape instagram kedekut bagi 1 minutes je , nak edit pe ? Kalau 5 minutes boleh laa tahan lagi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Cc: @pfft.ayuni
#takseproawak #merentasdesa2k17 #smkbts

bersama tiga rakan sebaya
@iewan_wann @aiman.dx
#smkbts

Muka kembung em.
#hariusahawan
#smkbts
#260316

Zaman sebelum buang huruf F.A.H #smkbts

MOST RECENT

Friendship is a true love
#jawline #smkbts

14 Syawal 1438H
.
Sorry Kak @nadiaharrais kita buat teruk semalam. Sorry tak layan sangat. Sorry sangat sangat.
.
And thank you guys sebab datang singgah rumah aku. ๐Ÿ’ž

#naiastravelogue #solsistalolalista #tawakalians #smkbts

We are partner.
#SMKBTS #majlishariraya

Ustaz wan
#smkbts

Cikgu,keje math saye dah siap! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
#JamuanHariRaya2017
#smkbts

Most Popular Instagram Hashtags