#smkbs

2760 posts

TOP POSTS

Rndu skolah lama.. selfie dulu ngan kwn lama @_nabil.asyrf_
#bestie#sawaspark#smkbs#miss

Yang mana satu
idaman kalbu~😂😂😂 #2k17
#smkbs
#spm2017

MY TEAM HANDBALL BATU 10
#SMKBS GO III

Painting😊
#smkbs

Sayang² 💞💕Kau hadoo? #Smkbs #smktendong #smkkubangbemban #bengkelbiologi

gegar pun gegar laa 🙋💙 #smkbs

Ramai injured susah lah 😂
#GGWP #smkbs

MOST RECENT

Thanks to @kedaijersi_alamin for supporting us, @sentosa.bc .. kami harap @kedaijersi_alamin dimurahkan rezeki.. aminn.. Meh follow @kedaijersi_alamin .. Diorang menjual banyak jersi yang cantik2 dan murah.. boleh check kat ig @kedaijersi_alamin . Pasti korang puas hati dgn servis dan barang yg anda order.

#islam #SBC #SentosaBadmintonClub #badminton #BuatKeranaAllah #training #alhamdulillah #SMKBS

Alhamdulillah.. selesai lah sudah sesi latihan badminton kali ke-4 utk pelajar SMK BS dan Ex-SMK BS di Dewan Komuniti Bukit Sentosa, Rawang.. Walaupun ramai yg datang training kali terakhir sebelum cuti panjang sbb puasa sampai tak cukup satu dewan tu tp semua dpt main jugak..Trima Kasih kepada semua yg dpt hadir sesi latihan tadi.. Niat kerana Allah...Majulah sukan demi Sentosa Badminton Club..Be Humble

#islam #SBC #SentosaBadmintonClub #badminton #BuatKeranaAllah #training #alhamdulillah #SMKBS

Rndu skolah lama.. selfie dulu ngan kwn lama @_nabil.asyrf_
#bestie#sawaspark#smkbs#miss

Ini kelas diberi nama 5Science House of Gryyfindors 💕 hye uolss ! hmm 😭 rindu kamu'2 semua . rindu nok lepak dale klas ! rindu nok bt gegey dale klas ! rndu nok brambat dale klas ! rndu nok ngila dale klas ! rndu nok tido dale klas ! paling rndu duk asrama skali pah kmpul satu katil bt kuih raya 😂makea dale klas tu prkara biasa jah bg kami sbb kami ikut abad ke21 😌 tapi tu smua dh jd knangan 😭 semo nok bawak haluan masing'2 doh 😫hmm guys ! goodluck yaa ❤️ ngaji molek'2 blako 😢 jgea lupo saing'2 lamo 😪 guys ! mintak maaf yer kalu ada bt saloh gapo'2 😌 nt sapo'2 nok nikoh tu mohon ajok lah 😉
#exclassmates #sciencestudents #smkbs #spm2016 #mataberkaca #matamasukhabuk

"Jadi pedoman, Sawarian jagat, Sawa Spark
Sawa Generasi "
"Lampiaskan daerah Marang, Disergah sawarian spark" ..finally sawatesdec karnival dh habiss... And Alhamdulillah kami cipta rekod Malaysia.. Seramai 2535 org, membaca sjk pling rmaii
#smkbs
#sawarians
#sawatesdeccarnival

"Percikan semangat,
Ledakan keinginan,
S. P. A. R. K" bangga japp jdi student smkbs 😁😁😁
#sawarians
#sawaspark #ngnbestfrenforeber
#smkbs

Librarian💛gilozzz 😹
#librarian #smkbs #yellow #online seller

Most Popular Instagram Hashtags