#smkasr

MOST RECENT

Alhamdulillah.. Setelah sepuluh tahun perkenalan sewaktu di tingkatan 4 membawa kami berdua ke jinjang pelamin. Segala yang dirancang telah direncanakan oleh ALLAH SAW dan itulah sebaik-baik penentu. Jutaan terima kasih kepada keluarga mertua saya kerana telah melangsungkan majlis pernikahan dan majlis kenduri untuk sebelah perempuan. Inshaallah majlis resepsi sebelah lelaki akan diadakan pada 8 julai 2018 di rumah ibu bapa saya di Simpang Pulai, Ipoh. Jikalau mempunyai kelapangan saya di sini menjemput semua sahabat-sahabat ke majlis kenduri saya seperti dinyatakan.

#wadiXnaim #SMKASR #DoakanKami #NoMoreSingleLife #FriendzonetoFamilyzone

Geng SRISS sebelum masuk MRSM....#throwback
#islamic #smkasr #asrama #bestfriends

SELAMAT HARI GURU buat semua guru2 semalaysia...especially cikgu2 di #SKTU #SMKASR #KUIS #ILKKM #IBUTERCINTA
LOVE U ALL... Semoga Allah mempermudahkan segala urusan cikgu semua... Dan dibalas dengan ganjaran terhebat dunia akhirat... Tanpa anda semua saya tidak di sini... Tqvm

Selamat Hari Guru

Terima kasih padamu cikgu
Jasamu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarmu
Terima kasihku kepadamu cikgu... Selamat Hari Murabbi!
Jazakumullah Khairan Kathira Buat Murabbi Murabbiah Yang Mendidik Saya Secara Langsung Mahupun Tidak Langsung…

Lantas Ku Utuskan
Lagu Untuk Menyatakan
‘Terima Kasih Murabbi’
Kerna Hulur Tanganmu
Ku Menghargai Sepenuh Jiwa
Bicaramu Murabbi
Kan Ku Ingat Selalu
Menjadi Azimat
Hingga Ke Akhirnya.

#SelamatHariGuru #TerimaKasihGuru
#Murabbi #Cikgu #Ustaz #Ustazah #Teacher #Lausek -
#pastiKgSelabak #sks #SMKASR #kmk #usim #sitiAsiahTarmizi
.
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝

Terima kasih kepada semua guru2 yg telah mengajar saya
SELAMAT HARI GURU
#tadikaislamfn
#skfn
#srarfn
#smksi
#smkasr
#giatmarasi
Pensyarah2
#unisza

Lalu depan sekolah. Terkenang segala kenangan. Tanpamu, tiadalah 6 buah naskhah hasil tulisanku.

#jombalikmengundi #sayaundiPH #smkasr

Majlis pelancaran program pembangunan sukan #smkasr
#UPSI
#tennisclub

SMKA SR (99-03)

#smkasr
#9903

Mempersembahkan seloka pak pandir... Dpt amik separuh je... #selokapakpandir #smkasr #smkahebat #puterismkaslimriver #form2

Masih diberikan homeroom @ dorm yg sama seperti thn lepas. Memiliki anak² dorm yg ramai.. 18 org anak dara kau!!!! Bukan tanggungjawab yg mudah... Tazkirah hari ni meliputi semua aspek kesihatan, kebersihan & pembelajaran... Sorry ek nak jadi anak dara #cikguhajar kena jaga kesihatan & kebersihan.. Thn lps dapat anugerah homeroom terbaik!!! Harap thn ni masih bertahan... Hahahaha #homeroomterbaik #smkasr #puterismkaslimriver #cikguhajar #halimatussaadiah #B1-4

Aktiviti setiap tahun yg x pernah miss... Pemeriksaan buku teks fasa 1... Knp nk kena periksa??? 1. Nk memastikan buku berada dlm keadaan yg elok, tidak rosak n paling penting mestilah BERBALUT!!!! 2. Pljr asrama buku mereka di sekolah jd mudah utk si spot check
3. Nk mendidik mereka supaya memartabatkan buku teks @ memartabatkan ilmu spy buku teks tidak diletakkan merata2 @ tmt yg tidak sepatutnya
4. Melatih ajk spbt menjalankan tugas mereka sbg unit spbt yg bertanggungjawab
Cara ni je nk memastikan buku² dlm keadaan yg terpelihara @ mengurangkan kadar kerosakan buku. Cikgu pun x pening nk urus stok buku teks setiap tahun. #cikguhajar #cikguspbt #smkasr #aktivitikokurikulum #pemeriksaanbuku #memartabatkanbukuteks

Buatlah baik Kat dunia kite akan bahagia kt akhirat nanti
.
.
.
.
.
.
#imran_3103#like4like#follow4follow#smkasr
Adidas#Slimriver#SRISS#Nike#ProtonCiy###

Hey there senior SMKA @syazlan_anuar thanks for the warm welcome during our stay. Goodluck with your studies. To study biology is not an easy thing, but ya, you can do it man. Semoga lecturer tak buat hal macam-macam dalam kau nak siapkan final year project. Hahahahahah. Well he decides to write on “eLearning resource of Microbiology Lab Practical for 1st Year students of Faculty of Medicine, Health and Biological Sciences, UoM”. Wish him the best ya. The only malay male student to take biology while others most of them are chinese and indian students, am I right derr? Hahahh. K beb jumpa bebila karang kat Malaysia, sorry bnyk rembat product. Biasa ah tuh junior rembat product senior.Ok terbalik 🤣
.
#senior #highschool #secondaryschool #SMKASR #SRISS

Berlari² mereka dtg utk menyelesaikan task mereka... Mereka perlu cari sekurang² 2 Guru utk mendengar penerangan mereka kemudian amik gmbr Dan hntr kan kpd Guru subjek mereka.. Idea yg Sgt menarik utk diterapkan dlm pdpc...ckgu pun baik hati sedia mendengar walaupun sedang mengejar masa utk ke kelas #smkasr #puterismkaslimriver #pdpconcept #excellent #ilovemyjob #teacher #cikguhajar

barakallah Farah Hanim...
#classmate
#sriss #smkasr
#malaywedding

Most Popular Instagram Hashtags