[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#smalltassel

40 posts

TOP POSTS

Nuestros zarcillos de tassel vienen en dos tamaños... escoge el que más te guste! #smalltassel #earrings #kokivi

Dah lama tak bersiaran. Cuti panjang memang sayalah manusia yang paling sibuk. Nak update ig pun tak ada masa.

Saya ada je ni hah tengah buat #planneraccessories kasi gantung dekat dori. Jurai2 sikit barulah meriahkan.Ini semua untuk yang beli dori, memang saya bagi 1 free.
Tapi...kalau nak beli ini saje pun boleh.
Silalah DM or Watsapp yer.

Dori sy tak amek order. Saya akan buat slow2 ready stock ajer ye sebab kain ada banyak sampai 2 kotak. Kalau nak custom order boleh tapi uolsz kena Sangguplah. Sanggup ape?? Sanggup....tunggu.
Hehehe.

#plannercharm #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #planneraddictmalaysiamarketplace #diy #handmade #handmademalaysia #malaysianmade #manismade #plannerdeco #tassel #plannertassel #smalltassel

Handcrafted small tassel earrings, customised just for me from @mildilco 😍

#smalltassel #earrings #customisedearrings #customized #exclusive #swarovski #inlove #mildilco #allthingspretty

MOST RECENT

Also today shipment to Pekanbaru (earlier morning today)...
°
°
"SMALL & MINI LEATHER TASSELS COLORFUL"
°
▪Mini : 2cm long
▪Small : 5 cm long

It's can be ordered in various color & size.
(Different size are different prices)

Thanks so much for the order sista🙏🙏🙏 °
°
#todayshipping #todayshipment #to #pekanbaru #pekanbaruindonesia #customstuff #customerorder #custommade #customorder #tassel #leathertassel #leathertassels #tassels #minitassel #smalltassel #cutetassel #premiumleather #premiumsoftleather #softleather #leatherfashion #worldwideshipping #australia #florida #milan #italy #madrid #spain #london #poland #germany

Dah lama tak bersiaran. Cuti panjang memang sayalah manusia yang paling sibuk. Nak update ig pun tak ada masa.

Saya ada je ni hah tengah buat #planneraccessories kasi gantung dekat dori. Jurai2 sikit barulah meriahkan.Ini semua untuk yang beli dori, memang saya bagi 1 free.
Tapi...kalau nak beli ini saje pun boleh.
Silalah DM or Watsapp yer.

Dori sy tak amek order. Saya akan buat slow2 ready stock ajer ye sebab kain ada banyak sampai 2 kotak. Kalau nak custom order boleh tapi uolsz kena Sangguplah. Sanggup ape?? Sanggup....tunggu.
Hehehe.

#plannercharm #planneraccessories #planneraddict #planneraddictmalaysia #planneraddictmalaysiamarketplace #diy #handmade #handmademalaysia #malaysianmade #manismade #plannerdeco #tassel #plannertassel #smalltassel

Colorful boho tassel earrings 🍉 #smalltassel #epifania503 #handmadejewelry #handmadeelsalvador

Handcrafted small tassel earrings, customised just for me from @mildilco 😍

#smalltassel #earrings #customisedearrings #customized #exclusive #swarovski #inlove #mildilco #allthingspretty

Most Popular Instagram Hashtags