[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#slimtea

169083 posts

TOP POSTS

Flashback to when our team won gold for our lifestyle tea blends.
@chemist_warehouse_official

🇹🇷Türk🇹🇷 Eczacılık Sektörünün En Fazla Tercih Edilen & En Güvenilir Zayıflama/Kilo Kontrol Çayı...! 🍃 Fitovision Naturel FİTO'L 🍃
TIBBİ ÇAYLARIN DOĞRU ADRESİ
www.fitovision.net !!! TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE !!! #fitovisiontibbiçaylar #fitoterapi #tıbbiçaylar #fito'l #diyetisyen #diyet #diet #diyetteyiz #dietitian #nutritionist #dietician #zayıflama #fitoterapi #phytoterapi #slimtea #slime #slim #sağlık #losingweight #spor #diyetisyenim #diyetkardesliği #fitovision_naturel #obesity #slimmingtea #fitox #detox

assalamualaikum...
morning!
pg nie start dng kakicantiq tea dulu sebelum sarapan😊. [TEMPORARY PACKAGING ONLY]
[TEMPORARY PACKAGING ONLY] 💟KAKI CANTIQ TEA💟 .

Harga RM 25!!! [Exclude
]
TIADA KENAIKAN HARGA 💕

Teh Kurus Berkualiti Dan Paling Pasti Termurah 😁
Harga masih sama 😊 Murah je.. Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Jomsss...kuruss...
Lost 3-5kg per week.
boleh dapat testimomi yg telah berjaya bersama kami
Apa yg anda dpt buat dgn berbekalkan RM40?

Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem...
Lost 3-5kg per week.

Jom Order...!!!
WhatsApp
012-9345170

Harga?
Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Sangat berbaloi-baloi... ========================================= SET KURUS COMBO SLIM TEA [RM40.00 Sahaja]
*POSTAGE : RM7.00 Semenanjung/RM11.00 Sabah,Sarawak.

Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea
2. LegsTea
*[Setiap Pack ada 15+2 Uncang]

Function :
SlimmingDetox Tea: Mengempiskan perut buncit dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.

LegsTea: Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda. ========================================= Jom...Order Lekaih...
WhatsApp
012-9345170

#TEAKURUSTERBAIKMALAYSIA #HOTSELLINGITEM #SKINNYFIT #SLIMMINGTEA
#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #puashati #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus #perutbuncit #kurustanpalapar #lakukeras #teamshark

Proud to be the first citizen of Bioviva spa. Join our nation
Our aim is to make every citizen stand out and reach their potential.
#biovivaspa.ng #lasertreatment #botoxfiller #dermafiller #ikejaGra #lagos #nigeria #houseontherock #slimtea #omotolaekeinde#nigerianwomen #newmum

REAL TESTIMONI.
HARI2 ADA TESTIMONI HEBAT2.
TAPI ADMIN SELALU LAMBAT UPLOAD ☹️ NAK CUBA SET COMBO VIRAL?
RM40 SHJ. LOST 5KG-10KGSEBULAN?

BOLE WSP AGENT/STOKIS2 SAH KAMI YA❤️
#teaviral#teamurah#kakicantiqtea #slimmingproduk #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #slimtea #kuruscepat #kurusselamat #kuruscantik #langsing #

AGENT WANTED

We now have our Detox tea available in 28 Days now ♻️💋
Jump Start Your Day With Our 28 Day Morning & Night Cleanse Teatox!

28 Days Jump Start (28 tea bags)

14 Days Night Cleanse(14 tea bags) Night Tea is suppose to be consumed EVERY OTHER DAY!

For example if you start your teatox on Sunday-drink morning kick in the am with breakfast and drink night tea at night 30-45mins before dinner. Do not drink night tea on Monday. Drink night tea on Tuesday. Do not drink night tea on Wednesday & so on.
Health Benefits Include: ✅Improve Your Metabolism
✅Increase Energy Levels!
✅Weight Loss

Click on the DETOX TEA Tab on our website ↗️
order online at
www•Instacurve.•com
#slimtea

MOST RECENT

All u need is love and donuts!! Dengan #skinnyfreak awak xperlu nak extreme diet. Cukup dgn makanan seimbang 👍🏻. Cara yg senang utk kurus!!
.
Grab your #skinnyfreak detox tea now. Whtsapp +60178480222 to order
.
Price list
1 set 30schts RM90
2 sets 60schts RM160
3 sets 90schts RM230 (SAVE RM70!!)
.
#detoxtea #detox #greenteadetox #fitbody #fitness #detoxteamalaysia #detoxhalal #healthybody #healthyfood #skinny #greentealover #greentea #skinnyfreak #sexybody #detoxwater #infusedwater #shrinkfat #loseweight #bodytone #bodygoals #teamfit #borongdetoxtea #slimtea #slimmingproduct #slimmingtea #slimtea #tehkurus #tehhalal

Kurus dengan senang dan selamat!
#medinateatestimoni
___________

Nak consume senang sangat.

Rendam je uncang dlm 250ml air panas, tunggu dlm 2 minit sambil tekan2 sikit bagi pati teh keluar.
Dan minum 😄
______________

Kindly whatsapp 013 897 4586
COD available.
Link in bio.

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #minumankesihatan #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus

SLIMMING DETOX TEA
🔼SDT ambil sblum tdur
🔼Sdt boleh bntu dear cuci usus dan kempiskan perut.
🔼SDT kita minum malam
KENAPA MALAM??? 👉🏻 utk detoks semua minyak/toksin/lemak yg dtg dari mkanan kita disiang hari.. 👉🏻semasa tidur sdt akan bertindak mencuci usus kita 👉🏻usus kotor penyebab nutrien dri.mknan atau supliment yg kita mkn tak nmpak kesan berbanding org yg usus bersih. 🔼Kita nk amalkan supliment dan mknan yg sihat usus kna bersih 🔼Slalunya usus kita kotor sbb tu mkn produk apa pun ssh nak berkesan ------------------------------------ KAKI CATIQ TEA
🔼Kct yg warna merah roselle tu utk buang air lebih dlm bdn
🔼Slalunya lemak dkt peha lengan dan pinggul bercmpur air
🔼KCT ambil sebelum breakfast

KENAPA??? 👉🏻Sebab KCT berfungsi utk burn kalori dan buat perut rasa kenyang. 👉🏻Dalam KCT ada serai yg berfungsi membuang air berlebihan dlm bdan.. Lemak pd bdn yg bercmpur air selalunya bhgian PEHA/LENGAN/PINGGUL.. Cuba check lembik2 tak part tu??😁😁 🔼Sbb tu KCT dpt kecilkan peha, pinggul n lengan
.
.
.
Www.wasap.my/60127591377/detox
Www.wasap.my/60127591377/detox

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus

Alhamdulillah..Baru habis set pertama berat badan dah turun banyak kg.. Korang ada masalah ni x?👇
Masalah sembelit?
Susah turunkan berat badan?
Perut buncit?? Meh amalkan slimming detox tea &kaki cantiq tea.. Wasap biey 013-6402508
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

Kita belanja testimoni lagi haa 😘
Hanya dengan set combo drpd medina detox tea boleh turun 13 kilo you alls ❗meh cepat grab sebelum kehabisan stock
.
.
Whatsapp 017 476 4816
Klik link kat bio untuk terus ke whatsapp 🖐🖑
.
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

🔺3 MINGGU LOSS 14 KG 🔺
.
Manusia kalau nakkan sesuatu tapi banyak alasan biar diberi mesin yg paling canggih pun tak akan mampu merubah dia.
.
Jadi semua benda kita yg kena buat keputusan baik utk kepentingan diri sendiri atau orang lain. Salah satu contoh kesihatan. Mungkin kesihatan ni kita fikir utk kita sahaja, tp pernah tak fikir kalau kita sakit kita lagi membebankan org lain.
.
Kesihatan akan mula merosot bermula dr pemakanan. Pemakanan yg tak terjaga dan jarang bersukan antara punca terbesar kemerosotan kesihatan. Toksin pun kena selalu detox. Selalu dgr kan org share ttg pentingnya air lemon 🍋
.
Lemon fungsinya utk detox. Sama juga teh kami. Bila berdetox toksin keluar, lemak pun tak di bela lagi. Nak tahu lanjut detox dan sihat ?
.
Tekan nombor
0139027862

🔺3 MINGGU LOSS 14 KG 🔺
.
Manusia kalau nakkan sesuatu tapi banyak alasan biar diberi mesin yg paling canggih pun tak akan mampu merubah dia.
.
Jadi semua benda kita yg kena buat keputusan baik utk kepentingan diri sendiri atau orang lain. Salah satu contoh kesihatan. Mungkin kesihatan ni kita fikir utk kita sahaja, tp pernah tak fikir kalau kita sakit kita lagi membebankan org lain.
.
Kesihatan akan mula merosot bermula dr pemakanan. Pemakanan yg tak terjaga dan jarang bersukan antara punca terbesar kemerosotan kesihatan. Toksin pun kena selalu detox. Selalu dgr kan org share ttg pentingnya air lemon 🍋
.
Lemon fungsinya utk detox. Sama juga teh kami. Bila berdetox toksin keluar, lemak pun tak di bela lagi. Nak tahu lanjut detox dan sihat ?
.
Tekan nombor
0139027862

Mereka dah cuba.. Dah kurus dah..
.
Uolls bila nak cuba? Makin lama anda tunggu untuk buat keputusan..BERAT anda akan semakin NAIKKK..! Percayalah..
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

Mereka dah cuba.. Dah kurus dah..
.
Uolls bila nak cuba? Makin lama anda tunggu untuk buat keputusan..BERAT anda akan semakin NAIKKK..! Percayalah..
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#akunakkurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #tipskurus1minggu #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmurah #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #ubatkurusmujarab #perutbuncit #buanglemak #buanglemakperut #buanglemakpeha #kecilkanpeha #jomkurus #jomkurus1malaysia #infokurus #infosihat #kevinzahri #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #detoxkurus #detox #slimtea #slimteamalaysia #skinnyteamalaysia #tipsdiet

Beli set combo dapat 2 tea. Slimming detox & kakicantiq tea. Testimoni sgt byk dan dipercayai ramai...Teh no 1 Malaysia...kecilkan peha dan lengan. ws 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#teaviral#teamurah#kakicantiqtea#slimmingproduk#slimmingworld#slimmingtea#dietatkins#dietatkinsmalaysia#slimtea#kuruscepat#kurusselamat#kuruscantik#langsing

Rutin tiap2 malam sebelom tdo.. Minum slimming detox dulu.. Sbb apa.. Esok pagi boleh buang lemak dan toksin dlm badan.. Wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#minumandetox#produkkurus#minumankurus#juskurus#hotoilmelong#easyfull#produkdiet#dietatkins#testimonikurus#testimoniberjayakurus#bakarlemak#slimtea#produkkurus#kuruscepat

"Saya ada masalah sembelit sis. Seminggu nak membuang pon susah yakmatt". Pernah tak uols hadapi masalah macam ni? Stress kan!
.
.
Semua tu bukan masalah dah bila minum set combo SDT & KCT ni. Kalau sembelit berat badan pon susah nak turun. Sebab toksin berkumpul kat dalam badan. Detoks ni penyelesaian terbaik untuk uols.
.
.
Minum pagi dan malam sekali sehari je tak la susah pon. Jangan skip langsung baru la result gempak. Rase teh tak pahit senang disediakan dan kesan seawal seminggu saya janji untuk kesayangan semua. Hiks!
.
.
1 set combo RM40. Ada 17 uncang untuk 17 hari. Dalam masa ni berat uols mesti akan turun walaupon belum minum habis lagi. Kalau berat tak turun uols cuba cek inchloss badan tu mesti ada.
.
.
Nak kurus cepat Whatsapp 0199076232
.
.
Atau klik link wasap di bio @medinadesire.1 .
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

Most Popular Instagram Hashtags