#slimrich

MOST RECENT

Turun berat badan semudah ABC dengan cepat dan selamat tanpa kesan sampingan.Tidak perlu berdiet atau pun bersenam.Hanya dengan pengambilan SLIMRICH mampu mengubah hidup anda.

BELUM CUBA, BELUM TAHU, DAH CUBA PASTI PUAS HATI!!TAK CARI LAIN DAH.

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING,
produk slimrich paling meletops!. 🌼100% ORIGINAL 🌼KKM APPROVAL 🌼100% BOTANICAL

Berkesan seawal sehari.Memang best.

Dijamin turun 5-8kg sebulan ❌perlu bersenam ❌side effect

Saya akan guide dan beri tips.

Nak lebih testi, sila click
#sofiabeautyhouse

FB : kaisara sofia

Whatsaap 01126422892

#slimrich #promosi #kembalilangsing #pilkurus #instashopmalaysia #bakarlemak #produkkurus #jomkurus #ubatkurus #slimrichlover #slimrichbotanicalslimming #slimrichbotanical #tempatanfest #tempatan #moodrepubliktour

🔥TRUTOX GLOW🔥
.
Harga sale :
1-Rm52sm / Rm57ss
2- Rm100sm / Rm110ss
.
➡️Produk yang sesuai utk lelaki dan perempuan.👫👬 .
.
❗️GABUNGAN FORMULA Detox & Kolagen, Stem Sel Epal, Pine Bark serta Ekstrak Sakura menjadikan kulit lebih putih gebu dengan lebih cepat seawal 3 hingga 7 hari.
.
Gabungan formulasi ➡️ MaVellous TrueDetox & MaVell GloWhite.
.
FUNGSI 🌺 :-
✅Pertama, mencuci usus untuk penyerapan nutrisi yang optimum. ✅Kedua, kulit putih berseri seluruh badan.
✅Ketiga, mengurangkan & mengekalkan berat badan.
✅Keempat, kulit licin, gebu & sekata.
✅Kelima, mengekalkan awet muda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📢Cara pengambilan adalah sangat mudah:-
➡️1 ½ scoop (disediakan) dibancuh dengan 150ml air sejuk atau suhu bilik.
✅Amalkan sebelum tidur.
✅Penggunaan selama 20 hari.
. 🎁Free shaker.

Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.

Free pos🚚 ke semenanjung malaysia
✈️Sabah/Sarawak tambah rm5
.
To order Whatapps 📲 +6013-2402196
. #dtrim #izeara #izeara6inchserum #larome #dtrimcom #halangdanbakar #halangdanbakarmurah #halangbakarmavellousxlite #mavellousxlite #mavellousxlitemurah #truedetox #truedetoxmurah #trutoxglow #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxoriginal #trutoxglowmurah #trutoxgloworiginal #provencaps #slimrich

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
whtsapp only
0196319904

KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING :
Turun 3-5 kg dalam 10 hari
Membuang toksin dengan cepat
Mengempiskan perut
100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
Badan lebih bertenaga
Tidur yang lebih nyenyak
CARA MAKAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING :
Bangun aje tidur, amik Plain Water atau diambil bersama Supplement berbentuk cecair
Amik sebiji aje sekali makan... Seeloknye sebelom Break Fast...
Makan cam biasa & Tak perlu diet coz Perut akan sendirinya akan berasa Kenyang
#syjualslimrich#slimrich
#slimrichmurah

RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
JEMAIMA WHITENING PILLS .
KEBAIKAN :
🌻 Sebagai anti oksidan bagi kulit
🌻 Wajah putih halus merona untuk jangka panjang
🌻 Meningkatkan kecerahan & kelembutan kulit
🌻 Menjadikan kulit kencang, lembap, licin & kenyal
🌻 Mengurangi garis2 halus & kedutan juga pigmentasi / jeragat
🌻 Mengurangi radang kulit / kulit sensitif 🌻 Mengatasi bintik hitam, kulit bermiyak, kusam dan menghilangkan bekas jerawat
🌻 Menjadikan bibir & puting breast yg hitam kembali pink semulajadi
🌻 Memutihkan ketiak, siku, celahan lipatan2 pada tubuh yang kusam / hitam
🌻 Mencegah jerawat & mempercepat proses penyembuhan jerawat
🌻 Mensekatakan tona warna kulit & membuat kulit bersinar
🌻 Menguatkan kuku & rambut
🌻 Mengecilkan pori2
🌻 Mengaktifkan penghasilan kolagen secara semulajadi dalam tubuh
🌻 Merangsang penghasilan sel2 kulit baru
🌻 Sangat bagus untuk mereka yang banyak aktiviti luar, bersukan & berjemur kerana kulit anda kini lebih power menentang sunburn!
.

KANDUNGAN :
.
🍚 Kolagen sisik ikan merah, Vitamin C , Astaxanthin, Mirifica, Acaiberry, Grape Seed.
.

CARA MAKAN :
♥ 1 kapsul pagi sebelum sarapan
♥ 1 kapsul malam sebelum tidur
♥ Penggunaan untuk 30 hari
♥ Sesuai untuk usia 16 tahun ke atas
♥ Boleh diambil ibu mengandung 6 bulan keatas
♥ Boleh diambil ketika period

ISI KANDUNGAN : 30 KAPSUL .
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
.
.
#jemaima #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimawhiteningpillsmurah #jemaimamurah #jemaimaoriginal #slimrich #slimrichmurah #slimrichbotanicalslimming #slimrichpromosi #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil #muamalaysia #streetfashion #love #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood

RM70
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMRICH BODY SHAPING SERUM ======================================
SLIMRICH BODY SHAPING SERUM
korang rasa nak kecikkan paha? nak dagu v shape? tapi nak rasa sejuk time pakai malam2? nahh try SLIMRICH BODY SHAPING ✒️ SPRAY SPRAY TERUS KURUS!!!! KEBERSANAN DIJAMIN 100%!!! Walaupun tengah pregnant, tak menghalang Mama SR untuk kurus. Hari hari sapu ni kat paha, dagu and lengan. Sebab mengandung ni pom pom pom berat naik uolsss tak hengat dunia , dah la selera makan lain macam. 😂 tapi kena maintain kurus. Kang nanti lepas bersalin harau susah nak kurus, kena jaga dari awal, since tak dapat makan produk #SlimRich yang lain semasa pregnant, mama SR tetap consistent guna serum ni la hari hari spray kat lomak lomak lebih tu. Stretch marks pun hilang tauuu! Bau pun wangi nak keluar gi office g shopping pun tak segan bau 'minyak angin'. Bau dia mint apple, serius wangi and sejuk!!! .
#slimrich #slimrichmurah #slimrichbotanicalslimming #slimrichpromosi #slimrichtestimoni #slimrichoriginal #slimrichbotanical #slimrichbotanicalmurah #slimrichbotanicalslimmingmurah #slimrichgreentox #slimrichgreentoxmurah #slimrichgreentoxoriginal #slimrichshapingserum #slimrichshappingbody#slimrichbotanicaloriginal
#slimrichbotanical #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil

Tahniah agen/stokis #TeamLentikDaraMazim yang restock sepanjang minggu ini 😍👍
.
.
Sempena Promosi #LentikDara Kepok-Kepok Ramadhan agen/stokis yang capai target jualan akan dapat #duitraya plak lagi dari #HQ di samping komisyen jualan. 💰
.
.
Jadi siapa yang rasa dia berbakat & berminat untuk buat sales ratus botol sebulan tu cepat² lah join team kami!!! Jom kita pulun buat duit kepok-kepok sepanjang bulan puasa ini. Jom #KongsiRezeki semoga diberkati 😘
.
.
#LentikDaraXEllyMazlein
#LentikDaraMalaysiaHQ #KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia

Tahniah agen/stokis #TeamLentikDaraMazim yang restock sepanjang minggu ini 😍👍
.
.
Sempena Promosi #LentikDara Kepok-Kepok Ramadhan agen/stokis yang capai target jualan akan dapat #duitraya plak lagi dari #HQ di samping komisyen jualan. 💰
.
.
Jadi siapa yang rasa dia berbakat & berminat untuk buat sales ratus botol sebulan tu cepat² lah join team abam!!! Jom kita pulun buat duit kepok-kepok sepanjang bulan puasa ini. Jom #KongsiRezeki semoga diberkati 😘
.
.
#LentikDaraXEllyMazlein
#LentikDaraMalaysiaHQ #KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia

🔥Lida Gold ready stock! Tapi sgt limited ya..
Sape cepat dia dapat!!
.
wasap sy 0173079774
Klik ni akn masuk wasap sy terus;
www.wasap.my/60173079774/lidaGold
.
Follow @gorgeousleem_lynndino_shop
@gorgeousleem_lynndino_shop
.
follow ok 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
.
#gorgeouslim #gorgeousleem #gorgeousslim #dtrim #bestslim #lemonex #megafatburner #lidaLipopearl #bazaarpaknil #garciniacambogiadirect #fatburnermega #fatburnerextreme #lidaplus #lida #slimrich #fabulousfit #lemonex #lidagold #lidaPearl #lidaslimming #bazaarpaknilmurah

LENTIK DARA ❤️| MAYVELLOUS OFFER |❤️ #TeamLentikDaraMazim
.
.
Sempena bulan #Ramadhan yang mulia ini dan tak lama lagi kita bakal menyambut AIDILFITRI, uolls yang beli #LentikDara bakal dapat banyak #FREEgift 🎁 menarik antaranya,
.
.
🎁 Loket Emas Acrylic VIRAL
🎁 Bag Make Up EXCLUSIVE
🎁 Fridge Magnet LIMITED EDITION
🎁 Sudu Plastik
.
📮 FREE POSLAJU
.
.
Uolls juga berpeluang menyertai cabutan bertuah *LOKET EMAS 916* dalam *Peraduan Beli Dan Menang EMAS Lentik Dara 3.0* anjuran HQ #LentikDaraMalaysia
.
.
Jangan bertangguh gais terus TAIP PROMO CODE "MAYvellous" dan hantar ke .
.
.
📲 011-55017234
📲 011-55017234
📲 011-55017234 .
.
.
SEKARANG!!!!
.
.
Jom "selimmm" sambil menang emas!!!! Jom melentik hari ini 💃 ini barulah aMAZIMg 🎉 #KurusSebelumRaya #Beli2Percuma3 Free Gift termasuk #LoketEmasViral
.
.
#KakLinaPomPom #EllyMazlein #SinarFM #KOOLFM #Emas916 #Emas999 #KedaiEmas
#TerataiKemboja #LoketEmas916
#JusLentikDara #EllyMazlein
#LoketEmas #PublicGold
#EmasMurah

LENTIK DARA ❤️| MAYVELLOUS OFFER |❤️ #TeamLentikDaraMazim
.
.
Sempena bulan #Ramadhan yang mulia ini dan tak lama lagi kita bakal menyambut AIDILFITRI, uolls yang beli #LentikDara bakal dapat banyak #FREEgift 🎁 menarik antaranya,
.
.
🎁 Loket Emas Acrylic VIRAL
🎁 Bag Make Up EXCLUSIVE
🎁 Fridge Magnet LIMITED EDITION
🎁 Sudu Plastik
.
📮 FREE POSLAJU
.
.
Uolls juga berpeluang menyertai cabutan bertuah *LOKET EMAS 916* dalam *Peraduan Beli Dan Menang EMAS Lentik Dara 3.0* anjuran HQ #LentikDaraMalaysia
.
.
Jangan bertangguh gais terus TAIP PROMO CODE "MAYvellous" dan hantar ke .
.
.
📲 011-55017234
📲 011-55017234
📲 011-55017234 .
.
.
SEKARANG!!!!
.
.
Jom "selimmm" sambil menang emas!!!! Jom melentik hari ini 💃 ini barulah aMAZIMg 🎉 #KurusSebelumRaya #Beli2Percuma3 Free Gift termasuk #LoketEmasViral
.
.
#KakLinaPomPom #EllyMazlein #SinarFM #KOOLFM #Emas916 #Emas999 #KedaiEmas
#TerataiKemboja #LoketEmas916
#JusLentikDara #EllyMazlein
#LoketEmas #PublicGold
#EmasMurah

RM43
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
BE FIT KKM NEW PACKAGING
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Kesan KETARA seawal 1 minggu
💥Menghentikan selera makan
💥Menyekat pertambahan berat badan
💥Membaiki sistem penghadaman
💥Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
💥Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
💥Menghalang pembentukan lemak berlebihan
💥Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
💥Membuang toksin dalam badan
💥Tiada masalah kulit menggelebeh
💥Tanpa perlu bersenam
💥Membantu mengekalkan berat badan secara sihat
.
CARA PENGGUNAAN
➡️Ambil 1 biji 30 minit sebelum sarapan pagi.
➡️Untuk kesan yang lebih cepat ambil 1 biji lagi sebelum tidur.
➡️Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang agar mendapat kesan yang optimum.
🌹Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk mempercepatkan proses detoks badan.
.
#befit #befitgarciniacambogiamurah
#befitmurahborong #befitoriginal
#befitoriginalmurahborong #befitgarciniacambogiamalaysia #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiaoriginal #befitgarniciacambogiaasli #befitmurah
#befitkkm #befitoriginal #befithealty #pureslim7doriginal
#slimrich #pureslim7doffer #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

☝🏻 PRODUK 100% ORIGINAL
.
SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
.
🌸 Turun 3-5 kg dalam 10 hari
🌸 Membuang toksin dengan cepat
🌸 Mengempiskan perut
🌸 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
🌸 Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
🌸 Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
🌸 Badan lebih bertenaga
🌸 Tidur yang lebih nyenyak
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
.
🌸 Lulus International
🌸Certificate GMP & drug free
🌸 100% Ingredient menggunakan herba
🌸 Waktu period tak perlu ambil SlimRich.
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
.
❗Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.
❗ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik. Kalau teringin sangat nak minum 3 jam sebelum atau 7 jam selepas pengambilan SlimRich.
❗Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari
.
.
😊 WHATSAPP: 0199429061
😊 HARGA TERMASUK POS
.
.
#slimrichbotanicalslimming #slimrichbotanicaloriginal #slimrich #slimrichmurah #slimrichmalaysia #skincare #skincaremalaysia #skincaremurah #sayajualskincareoriginal #skincaremurahmalaysia

⭐️⭐️⭐️ sumpah real testimoni customer kami sendiri! 😱😱😱
Turun 10kg hanya 1 botol lida gold!! Wow mmg power lida gold ni!!
.
Lida gold lebih hebat dr lida plus
Ada 15% kandungan LCarnitine utk bakar lemak berbanding 8% dlm lida plus
.
Jom turun 5 hingga 18kg sbln dgn Lida Gold!!
Zero side effects!
No pening!
No lapar!
No berdebar!!
Mmg sgt best, tak rasa apa cuma dahaga dan mudah peluh sbb pembakaran lemak pantas! .
✔️meningkatkan tenaga badan ✔️ menyingkir lemak berlebihan ✔️ menurunkan berat badan ✔️ membentuk shape badan
✔️ Memecahkan lemak degil ✔️Menghapuskan berat badan berlebihan ✔️Memerah toxin perah lemak
Mengawal nafsu selera makan ✔️Aktif Fresh bertenaga ✔️Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat. .
Penurunan ketara hanya dlm masa 2 hari sahaja. .
Kelebihan :
Kurus memecut 💨
Mudah di bawa kemana2
makan 1 biji sehari sahaja
Tidak perlu diet ketat
Gerenti kurus💃🕺🤸♀️
Lebih kuat lebih berkesan
Tidak perlu senaman kuat
Bebas cirit birit
Bebas side effects.
Bertaraf gmp /halal .
berminat blh pm inbox atau wasap 0173079774
.
Klik ni akn masuk wasap sy terus;
www.wasap.my/60173079774/lidaGold
.
Follow @gorgeousleem_lynndino_shop
@gorgeousleem_lynndino_shop
.
follow ok 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
.
#gorgeouslim #gorgeousleem #gorgeousslim #dtrim #bestslim #lemonex #megafatburner #lidaLipopearl #bazaarpaknil #garciniacambogiadirect #fatburnermega #fatburnerextreme #lidaplus #lida #slimrich #fabulousfit #lemonex #lidagold #lidaPearl #lidaslimming #bazaarpaknilmurah

For your referrence 😘#slimrich

SLIMRICH Botanical Slimming. #dyrazbeaute
.
💝💝💝💝💝
.
SAYA NAK KURUS!!!!! BADAN NAIK BERAT SMPI BERKILO KILO LPS RAYA!! Nak Kurus dengan semula jadi???
.
Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari ✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut
✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak
.
Mengapa Perlu pilih SLIM RICH?
✔ Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR ✔  No side effect
✔  No cirit birit
✔ Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda.
✔ Lulus International Certificate GMP & drug free.
✔ 100% Ingredient menggunakan herba.
✔ Waktu period tak perlu ambil SlimRich. .
TIDAK SESUAI UNTUK
✔ Ibu Mengandung
✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan
✔ Anemia
✔ Darah Tinggi
✔ Sakit Buah Pinggang
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN #dyrazbeaute
.
1 biji kapsul satu HARI
.
30 biji kapsul/sebotol untuk 1 bulan
.
Turun 3-5 kg dalam masa 10 hari.
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga..
.
💝💝💝💝💝
.
#slimrich
#ubatkurus
#kurus
#slimrichmurah
#capsulekurus
#slimrichborong
#slimrichbotanical
#kurussemulajadi
#slimrichgreentox
#slimrichgreentoxmurah
#slimrichbotanicalmurah
#slimrichbotanicalslimming
#slimrichbotanicalslimmingmurah
#sureslimmurah
#bestslimmurah
#fatburnermurah
#dyrazbeaute

🔥ELITE S7 FAT BURNER 🔥
.
➡️ Original dr hq. NEW!! Superboxx.
.

Harga sale :
1-Rm90sm / Rm100ss
2-RM175sm / Rm190ss
.
Kandungan : 40 sachel
.
Jadi, Jom KURUS sama2. Jom cantik sama2.
.

Nak jimat lagi? Beli byk skligus. Kongsi dgn ahli keluarga dan rakan.
➡️ Borong juga dibuka. Wasap Rara utk hrg borong terbaik. .
🌸 Ramai Diantara Anda Yg Ade Masalah Berat Badan & Dah Cuba Mcm2 Produk Kurus Tp Masih Tak Menjadi. ❓Kenapa ye?
.
✔️ Sbb Produk Yg Anda Guna Sblm Ni Tidak Mendtgkan Kesan Yg Menyeluruh Utk Menurunkan Berat Badan Dgn Efektif. Membazir Aje Duit.
.

Nak tahu knp 😱 elite S7 ni best?sebab...
.
🎋BERAT BADAN CEPAT TURUN.
🎋‘MEMBUANG’ LEBIH MUDAH.
🎋 TAK PERLU LEPAK LAMA2 DLM TOILET.
🎋 DAYA TAHAN PENYAKIT (SISTEM IMUN) MENINGKAT. TAK PERLU MC SELALU PASNI.
🎋 BADAN TIDAK CEPAT LESU & LETIH.
🎋 SELERA MAKAN TERKAWAL.
🎋 SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.
.
🌿 Elite S7 fat burner ni ada 4 kelebihan :
. 💧FAT BURNER
💧DETOX
💧COLLAGEN
💧ENERGY BOOSTER
.

Kandungan 📦 : 40 sachel (boleh tahan 40 hari) .
.

CARA 🍶 PENGAMBILAN :
📲 Ambil 1 sachel sehari. Iaitu pada 30 minit sebelum sarapan pagi atau 30 minit sebelum mkn malam.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee jika fake ✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.

Free pos ke sm🚚
✈️sbh srwk tmbh rm6
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #garciniaburner #elites7 #elites7murah #elites7fatburner #elites7hybridfatburner #izeara #izeara6inchserum #izearamurah #dtrim #dtrimcom #dtrimoriginal #slimrich #slimrichmurah #pureslim7d #pureslim7dmurah #izearabodytalk #elites7borong #olicandy #satinskinzpremium #mudface #elites7malaysia #elites7original #elites7sesuailelakiwanita #elites7fatburnermurah #pilhormoncina #anastasialipgloss #perlaking

🔥QUROSE 🔥
.
HARGA :
1- RM63
2-RM125
.

QUROSE (KURUS DALAM 2 MINGGU)🔥🔥🔥
.

Penyelesaian bagi kepada yang mempunyai masalah berat badan & lemak berlebihan.
.
KELEBIHAN QUROSE
✅Tak perlu DIET KETAT
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak bertukar kepada tenaga.
✅Tiada cirit birit.
✅100% ekstrak buah-buahan.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 KANDUNGAN QUROSE:
.
-Extract Mix Berries
-Psyllium Husk
-Innulin
-Apple Fiber
-Oat Fiber
-Wheat Fiber
-Garcinia Cambogia
-Marine Collagen
-Senna Leaf Powder
-Sucrose
-Sugar
-Citric Acid
-Vitamin C & Tricalcium Phosphate.
.
100% daripada buah-buahan yang selamat untuk ibu menyusu bayi & ibu selepas pantang.
.
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee jika fake ✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.

Free pos ke sm🚚
✈️sbh srwk tmbh rm6
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#qurose #qurosemurah #quroseubatkurus #quroseoriginal #qurosetestimoni #lemonex #lemonexmurah #lemonexadvance #lemonex #ubatkurus #izeara #dtrim #dtrimcom #dtrimoriginal #slimrich #slimrichmurah #pureslim7d #pureslim7dmurah #izearabodytalk #elites7borong #olicandy #satinskinzpremium #mudface #elites7malaysia #elites7original #elites7sesuailelakiwanita #elites7fatburnermurah

~INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING~
.
.
-Dalam sebotol ada 30biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💖💖
-Khas untuk GEMUK AIR DAN GEMUK ANGIN (kalau picit badan rasa lembik) dan GEMUK DAGING (bila picit rasa pejal)
- Kandungan BUNGA TERATAI,REBUNG BULUH, dan lain2 herba🌱🌷..
ARAHAN❗❗: Telan sebiji sehari sebelum sarapan atau semasa perut kosong.. Untuk mudahkan penyerapan..
.
.
❌🚫 - PANTANG LARANG : elakkan susus segar (atau yang mengandungi kalsium..kerana mengganggu penyerapan),elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan).
TAPI KALAU NAK MINUM JUGAK MINUM 2 MINUMAN KAT ATS , bole je tapi lepas 4jam telan slimrich..
.
.
❌❌- WAJIB : minum air kosong sekurang2nya 3L-4L sehari 👍👍..
- DIGALAKKAN : ambil jus buahan,jus nenas,air asam jawa panas,dan kalau RAJIN bole exercise 10mnt sehari (confirm peluh macam mandi😆)
.
.
KELEBIHAN :
.
.
💖Mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening
💖Membuang lemak air dan toksin di dalam badan.
💖100℅ herba semulajadi,kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisme badan ke tahap maksimum
💖Membuang toksin secara semulajadi (melalui ait kencing,dan peluh) agar badan sentiasa ringan,cergas dan aktif,kulit juga lebih sihat dan bersinar
💖Tiada cirit birit dan pening
💖sebulan hilang 3kg - 10kg aau lebih..(defend pada tubuh)
💖sudah dapat berat idaman bole stop..berat tidak akan naik mendadak..
=========================================== #slimrich
#slimrichbyzylaalwi
#infoslimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichofficial #slimrichoriginal #testimonislimrich
#slimrichlover

Pre order third batch sekarang dibuka. Next week stok sampai ❣️ harini last terima order sebab stok yg sampai pon tak banyak. Whatsapp nana now 017-2881314 #slimrich

Most Popular Instagram Hashtags