[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#slimmingproducts

61582 posts

TOP POSTS

Setahun dah.. time flies.. means dh lebih setahun consume @slende.fit my weight mmg back to normal zaman2 blom kawin.. seriously not only me tp dh ramai yg consume @slende.fit hormon dh stabil and berat dh turun like how it used to be.. Alhamdulillah.. happy me .
Whatsapp 0124705202 to join us as our stockist/agent/dropship or 0193878012 now.. .
#slendefitbyfaezahelai #slendefit #slimmingproducts #weightloss #howtoslim #slimmingtips #slendesta #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed .
@perlrossbell singapore stockist
@mysouleye penang stockist

hahahh korang ada tak yg mcm ni??? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ acah2 rajin nak exercise la awal2 tu kn.. tak smpai seminit dah give up๐Ÿ˜‹

meh telan #slimxpert . confirm kurus ๐Ÿ‘๐Ÿป โœ”๏ธwhatsapp : 0179352885
(serious buyer only) ---------------------------------------------------------- โœ”๏ธPRICE : RM 99 sm, 109 ss
โœ”๏ธREPEAT ORDER KITA KASI LESS
โœ”๏ธinclude postage ----------------------------------------------------------#slimxpert #tinabeautycoffee
#slimmingproducts
#ubatkawalselera
#kuruscepat
#sayanakkurus #likeforlike
#wedding #pelamin
#produkkurus #xxs
#sayajual #kurussebelumnikah #fatzura #slimxpert #meizitang #qurose #dtrim #slimmingproduct #smule #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #sayajualmurah #aijuicedossier #makeuptutorial #fitgen #sbs #jamulangsing #gorgeousleem

ๆœ€่ฟ‘ๅ–œๆฌข่ฟ™ไธชๆŽ’ๆฏ’ๆžœๅ†ป !! ๅŽŸๆฅๅƒ็”œ้ฃŸไนŸไผš็˜ฆ่บซ๐Ÿ˜
ๆžœๅ†ป่ฟ˜ๅฏไปฅๅธฎๅŠฉ็พŽ้ขœๅ“ฆ
ๆ€•ๅ–ๆŽ’ๆฏ’้ฅฎๆ–™็š„็พŽ็œ‰ไปฌ
ๅฏไปฅ้€‰ๆ‹ฉsvelteโค
ไธ€็›’ๆ‰RM69
ๆœ‰ๅ…ด่ถฃๅฏไปฅ่”็ปœๆณกๆณก
wechat-bubblelim
@bubble.beauty.shop

#svelte17 #slimmingproducts #beautyproducts

Vandaag een super leuke vergadering op ons hoofdkantoor gehad met onze Size Zero franchiseraad. Nieuwe concepten, nieuwe producten, nieuwe behandelingen, en de uitbreidingen naar het buitenland (Yes nu echt ๐Ÿ’ช๐Ÿผ) gepresenteerd. Soon online op onze pagina's, can't wait to tell ๐Ÿ™๐Ÿผ. #sizezero #franchise #internationalbusiness #bossladies #slimmingproducts #cantwait

๐Ÿ’– CEO SW YANG KACAK & FOUNDER YANG CUN MELECUN!! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’–
.
.
โœ” Hah uolls terkejut tak tengok perubahan our CEO & FOUNDER
โœ” Uolls jangan ingat dari azali our CEO ni kacak tau ๐Ÿ™ˆ
โœ” Jangan ingat founder kami asalnya cun melecun ๐Ÿ“› Dulu pon CEO & FOUNDER SW ni ade masalah berat badan tau
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Lepas consume SW uolls tengok la kesan die
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Makin kacak +cun melecun dan bergaya kan
.
.
.
๐Ÿ‘ธ Kalo uolls jenis yang:
โŒ tak mampu berdiet
โŒ tak larat menahan lapar
โŒ tak sempat bersenam
โœ” nak kurus cepat
โœ” nak kulit putih berseri
โœ” nak kurus mudah
โœ” nak cutting persis model
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ SW ni memang khas disediakan untuk uolls
.
.
๐ŸŒธ Sesape yang ade ciri2 kat ats tu cepat2 wassup akak k ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฒ+6010-8744121
๐Ÿ“ฒ+6010-8744121
๐Ÿ“ฒ+6010-8744121
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus #slimmewhite #slimmingproducts #slimmingproduct #sayajualprodukkurus #codkl #cod #kl #agentkl #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkurusbadan #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakkurus #kurusdansihat #kurusdalam2minggu #kurusdanputihserentak #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #buanglemak

bukti #slimxpert mmg power. customer tinggalkan komen di Ig kak tina. lost 9KG ualls ๐Ÿ˜ฑ hakak tak sabar menanti update dari cust.pic before after huhuhu ๐Ÿ˜‹

nanti kak tina share ye .yg pasti katanya bahagian perut mmg beza gler. no more perut buncit ๐Ÿ˜† ๐Ÿ‘‰๐Ÿปjaminan 200% penurunan berat dari 5kg ke 8kg sebulan ----------------------
โœ”๏ธwhatsapp : 0179352885
(serious buyer only) ---------------------------------------------------------- โœ”๏ธPRICE : RM 99 sm, 109 ss
โœ”๏ธREPEAT ORDER KITA KASI LESS
โœ”๏ธinclude postage ----------------------------------------------------------#slimxpert #tinabeautycoffee
#slimmingproducts
#ubatkawalselera
#kuruscepat
#sayanakkurus #likeforlike
#wedding #pelamin
#produkkurus #xxs
#sayajual #kurussebelumnikah #fatzura #slimxpert #meizitang #qurose #dtrim #slimmingproduct #smule #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #sayajualmurah #aijuicedossier #makeuptutorial #fitgen #sbs #jamulangsing #gorgeousleem

Berat badan turun sebanyak 3kg dlm masa 7 hari. Contact me for more info yach!! Liat jelingan manjahhh ituh. #serenity #slim #slimmingproducts
017-9890088
017-9890088
017-9890088

๐Ÿ’– NAK KURUS??MINUM AIR 30MINIT SEBELUM MAKAN !! ๐Ÿ’–
.
.
. โœ… Nampak simple kan tips ni??tapi bape ramai yg amalkan?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
โœ… Uolls tahu tak kalo badan haus..uolls akan cenderung untuk makan lebih banyak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“› Sebab perot tak mampu membezakan antara lapar air@lapar makanan
.
.
. โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜ Jadi lepas ni amalkan minum air (2gelas) 20-30min sebelom makan
๐ŸŒธmelancarkan proses pencernaan
๐ŸŒธmembantu penurunan berat badan
๐ŸŒธmembantu uolls kenyang cepat & makan skit
.
. โœ… Jangan lupe SW dipagi&malam hari untuk kesan pantas ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿผ
โœ… Selamat menjalani gaya idop sehat uolls ๐Ÿ˜
.
.
#tipsdietsehat #tipsdiet #dietatkins #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmewhite #kl #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus #taknakgemuk #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #buanglemakpeha #buanglemakperut #bazarmalaysia

Badan kurus tapi pipi pau?๐Ÿ˜ซ
Say no more to double chin and chubby cheek !!๐Ÿ˜˜ Do follow๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@nays.house @nays.house @nays.house
Tak perlu surgery buang lemak, tak perlu telan pil kurus berbulan2 , cuma pakai mask je uolls!โค๏ธ
New hot product in 2017 with hundreds of testimony!!
Click #maglourefeedback #maglourevshapemask for feedbacks๐Ÿ˜Ž
Dm us now for latest promo!! ๐ŸŒŸ
@nays.house @nays.house
#hilangkandoublechin #vshapemask #vshapeface #kuruskanpipi #slimmingproducts #antitembam #sayajual

MOST RECENT

OK TERGUGAT SIS! CANTIK DAH CUSTOMER #SLIMRICH SEKARANG!!! PINGGANG RAMPING UOLSS ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ SERIOUSSSS BESTTT!!! _________

PRODUK MEMANG MENJADI, SAPE LAMBAT CUBA DIA YANG RUGI, FAST ACTION FAST RESULT !!! โคโคโค .

_________

BEST KE BESTT??? SIAPA KATA NAK KURUIH TU SUSAH?? SABAR... SABAR... JANGAN RISAU... #slimrich kan ada ! .

________

KITA HANYA SEDIAKAN PRODUK YANG TERBAIK BERSESUAIAN DENGAN MASALAH ANDA!

________

LEMAK DEGIL TAHAP APA PUN CONFIRM BOLEH KURUS PUNYA!!!! TRUST ME ๐Ÿ™‹

________

sekarang dah tak susah nak kuruihhh, takyah exercise pun dah boleh kuruih, kita baiki dari dalam, kita repair sistem metabolism uols sampai ketahap maksimum!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .
DAH CUBA MACAM MACAM PRODUCT TETAP TAK TURUN, MEH CUBA SET COMBO #SLIMRICH , DI JAMIN MESTI SUKA PUNYA!

_________

MEHH, KITA KASI ATTACK LEMAK AIR DAN LEMAK DAGING UOLS!! Magik kan? Belum cuba belum tahu, dah cuba dijamin puas hati ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช. jom try #slimrich , produk pelansingan paling hebat di dunia, terkenal bukan setakat dia Malaysia, malah diluar negara jugak tau! ramai order dari London, Egypt, Jepun, Singapore, Brunei, Maldives, Italy, Thailand, Australia, UK, Amsterdam, Germany, New Zealand, memang terbaiklah!
whatsapp kami, nanti leeda guide product mana yang berkesan okay!

whatsapp 0183589226 sekarang
whatsapp 0183589226 sekarang
whatsapp 0183589226 sekarang

GUNA SLIMRICH EH EH DAH KURUS!

________

PASTIKAN ORIGINAL, ELAKKAN TIRUAN ATAU CLONE!

________

#slimrich #slimrichoriginal #slimrichhebat #slimmingproducts #produkkuruskkmapproved #kkmaproved #slimrichhappycustomer #slimrichmurah #slimrichhebat #slimrichfeedback #slimrichtestimoni
#slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichchoc #sayajual #gunaslimrichbarulahraya #gunaslimrichteruskurus

๐Ÿ’– NAK KURUS??MINUM AIR 30MINIT SEBELUM MAKAN !! ๐Ÿ’–
.
.
. โœ… Nampak simple kan tips ni??tapi bape ramai yg amalkan?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
โœ… Uolls tahu tak kalo badan haus..uolls akan cenderung untuk makan lebih banyak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“› Sebab perot tak mampu membezakan antara lapar air@lapar makanan
.
.
. โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜ Jadi lepas ni amalkan minum air (2gelas) 20-30min sebelom makan
๐ŸŒธmelancarkan proses pencernaan
๐ŸŒธmembantu penurunan berat badan
๐ŸŒธmembantu uolls kenyang cepat & makan skit
.
. โœ… Jangan lupe SW dipagi&malam hari untuk kesan pantas ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿผ
โœ… Selamat menjalani gaya idop sehat uolls ๐Ÿ˜
.
.
#tipsdietsehat #tipsdiet #dietatkins #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmewhite #kl #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus #taknakgemuk #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #buanglemakpeha #buanglemakperut #bazarmalaysia

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

๐Ÿ’– SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN ๐Ÿ’–
.
.
โœ” Sape kate lelaki tak nak slim???
โœ” Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??๐Ÿ™ˆ
๐Ÿ“› Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik ๐Ÿ“› Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 15kg!!
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Dulu size XXL..coming soon size M!!
.
.
๐ŸŒธ Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฒ+60111-655 4667
๐Ÿ“ฒ+60111-655 4667
๐Ÿ“ฒ+60111-655 4667
.
.
#kurustanpadiet#kurussebelumraya #produkkurus #slimmingproducts #codkl #agentll #kualalumpur #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus
#bazaronline #bazarpaknil #kuruscantik #kl #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimmewhite #produkkurusterbaik #kurussebelumnikah #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya

๐Ÿ’– NAK KURUS??MINUM AIR 30MINIT SEBELUM MAKAN !! ๐Ÿ’–
.
.
. โœ… Nampak simple kan tips ni??tapi bape ramai yg amalkan?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
โœ… Uolls tahu tak kalo badan haus..uolls akan cenderung untuk makan lebih banyak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“› Sebab perot tak mampu membezakan antara lapar air@lapar makanan
.
.
. โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜ Jadi lepas ni amalkan minum air (2gelas) 20-30min sebelom makan
๐ŸŒธmelancarkan proses pencernaan
๐ŸŒธmembantu penurunan berat badan
๐ŸŒธmembantu uolls kenyang cepat & makan skit
.
. โœ… Jangan lupe SW dipagi&malam hari untuk kesan pantas ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿผ
โœ… Selamat menjalani gaya idop sehat uolls ๐Ÿ˜
.
.
#tipsdietsehat #tipsdiet #dietatkins #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmewhite #kl #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #sayanakkurus #taknakgemuk #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #buanglemakpeha #buanglemakperut #bazarmalaysia

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Bahan utama dari halia, epal hijau dan ekstrak air garcinia dengan tambahan wangian minyak epal hijau dalam produk gel kurus body fit slimming gel membantu melancarkan darah, membakar lemak tanpa perlu berpeluh.
Diformulasikan sebagai gel tetapi mudah meresap jauh terus ke dalam lemak degil/ tepu. Membantu melancarkan usus dan menjadikan pembuangan lebih lawas.
Boleh digunakan di bahagian:
1. Perut yang berlapis atau keras tepu buncit
2. Lengan menggeleber atau lengan beralun ( tepuk bunyi air)
3. Paha berlaga, bila jalan berlaga dan menggelecet
4. Lemak / double chin di bawah dagu. (Berlapis dan keras)
5. Punggung yang besar lebar dan jatuh ( membantu memecahkan lemak di punggung untuk lebih firm dan lebih naik / tak jatuh)
6. Betis atau tangan bermula dari siku hingga ke jari ( lebih kurus )
7. Digunakan sebagai pembakar lemak bila pakai bengkong untuk wanita selepas bersalin. ( membantu memecahkan lemak, mengeluarkan angin jahat dan memanaskan badan)
Cara penggunaan untuk vshape:
Untuk bahagian muka, letak secalit gel di bawah pipi kiri dan kanan. Mulakan urutan dari dagu naik ke atas terus ke pipi hingga ke telinga. Ulang sebanyak mungkin sampai gel betul betul meresap ke kulit.
Cara penggunaan untuk perut:
Calit 4 kali atas, bawah kiri dan kanan perut. Urut pusing lawan arah jam sebanyak mungkin sampai gel meresap ke kulit. Tolak jari dari atas dada turun sehingga ke bawah pusat.
Cara penggunaan untuk paha dan lengan:
Calit sedikit ke paha/ lengan dan sapu pusing keliling pusing lawan arah jam. Buat lebih kerap sehingga gel meresap ke dalam kulit.
Elakkan dari kanak kanak. Gel tidak boleh dimakan.
Boleh digunakan pada umur bermula 12 tahun. Bawah 12 tahun tidak dibenarkan.
Jika anda mengalami kulit sensitif, dapatkan nasihat doktor sebelum anda menggunakan gel ini.
Digalakkan mengukur dahulu kawasan yang anda ingin sapu sebelum menggunakan gel ini untuk melihat testimoni.
Bodyfit Slimming Gel, Fenomena inchloss seawal 48jam.

#gelkurus
#sayajual
#bodyfitgel
#slimming
#slimminggel
#slimmingproducts
#sayagunasayajual
#losyenkurus
#inchloss
#buanglemak
#buanglemakcepat
#buanglemakperut
#buanglemakpeha
#buangselulit
#vshape

Tinggal 4 hari je lagi sampai 30 September. Lepastu harga back to normal. โฌ‡๏ธ
โฌ‡๏ธ
Jerat Magika, kopi hijau kurus dan sihat. Kalo kopi ni tak offer pun orang GRAB 5 kotak sebulan. Sambil minum dan menjual. Kopi senang jual ni tau. Kalo kena gaya kurus pun senang-senang je dapat.๐Ÿ˜ƒ
.

Okay tak mau cerita panjang.. nak tau lebih jom whatsapp KakTaj ๐Ÿ˜Š

Click Link :
http://www.wasap.my/60186616126
http://www.wasap.my/60186616126
http://www.wasap.my/60186616126
.
.

#jeratmagika
#kopiviraljeratmagika
#kopikurus
#slimmingworld
#slimmingproducts #dietfood #dietatkins #dietatkin #ramping #cantik #slim

Tak mustahil nak capai impian kurus tu ๐Ÿ’ช NAK ATAU TAKNAK je... Klu nak kurus jomlaa try ea berhantu hakak nie..xmustahil awk smua akn slimmelim tau. Tak payah exercise sampai sakit2 badan, tak perlu diet sampai ikat perut , tak payah risau dengan kesan sampingan, tak payah risau dengan harga ! korang boleh turun 5-15kilo dlm 2minggu !!! Macam tak percaya kan?

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

Walaupun baru 3kg turun tapi peha dan lengan dah kurus.
Sebotol dapat turun 7kg... Dengan #slimxpert mudah saja turun berat badan.. ๐Ÿ‘‰๐Ÿปjaminan 200% penurunan berat dari 5kg ke 8kg sebulan ----------------------
โœ”๏ธwhatsapp : 0102205625
(serious buyer only) ---------------------------------------------------------- โœ”๏ธPRICE : RM 99 sm, 109 ss
โœ”๏ธfree gift โœ”๏ธinclude postage ----------------------------------------------------------
#slimxpert
#slimmingproducts
#ubatkawalselera
#kuruscepat
#sayanakkurus #likeforlike
#wedding #pelamin
#produkkurus #xxs
#sayajual #kurussebelumnikah #fatzura #slimxpert #meizitang #qurose #dtrim #slimmingproduct #smule #nakkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kualalumpur #sayajual #diet #sayajualmurahย  #aijuicedossier #makeuptutorial #fitgen #sbs #jamulangsing #gorgeousleem

Most Popular Instagram Hashtags