#slimmingjus

455 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum,
Hmmm...Siapa yang nak turunkan berat badan sebanyak 3kg - 7kg dalam masa 50 hari ??? Jus detox Umie Aida yang telah mendapat perhatian hangat dari keluaran produk Mok Cun dapat membantu anda.....😊😊😊 ❤️Tempah sekarang Dan alami sendiri kehebatan JUS DETOX UMIE AIDA😊

Whasap.my/60195198932/pm 👏Promosi musim perayaan!!!!😀😀
✅2 botol hanya Rm150
✅1 botol @ Rm 78

#jusdetoxumieaida #slimmingjus#jusdetoxterbaik#jusdetoxterhebat#juskurusterlaris

Ok done 1 set plank.. Korang buat benda ni, ape manfaat nya?? 🤔 .
.
✖membetulkan posture badan
✖kempiskan perut
✖naikkan mood ✖tegangkan otot
✖menegakkan tulang belakang
✖pembakaran lemak
.
.
PROXBURNER memaksimakan kesan SEPANTAS kilat dalam usaha korang hapuskan BUNCIT dan BERAT BADAN🙆😎😇
.
.
#produkkurus #ProXBurner #slimmingjus #kurussihat
#kuruscantik

Haaa Tunggu apalagi cepat
Bawa saudara & adik beradik datang rebut peluang ini tau !
.
.
♡♡♡Semua pun Promotion Tak sampai seratus.

#eastetic #slim #slimmingjus #beauty

WOW!!!
11kg uolls hilang gara-gara AD. Korang taknak ke selim dipagi raya nanti. .
Kalau nak harus lah cepat grab AD buat stok bulan puasa dan raya nanti.
.
Barang laku keras ni. Belum sampai stok pun dah bederet order. Semua nak sihat dan kurus.
.
Jangan tunggu lama-lama. Jangan ternak lemak lama sangat .
RM75.OO
250ML
1 bulan penggunaan
5-10ml setiap hari.

#teamDeNJ #aijuicedossierkl #aijuicedossier #detoxAD #detoxmudah #detoxberkesan #detoxviral #jusdetox #resepidetox #ubatkurus #slimmingjus #slimmingjuice #slimfit

10 BAHAN UTAMA PROLEPTOS

1. Lime Juice
2. Garcinia Cambogia
3. Raspberry Ketona
4. Grapefruit
5. African Mango
6. L-Carnitine
7. Fructose
8. Honey
9. Collagen
10. Vitamin C
.
#proleptos
#ezyherbs
#fourslegacy
#kurus7hari
#slimmingdetoxjuice
#slimmingjus
#slimmingbeautydrink

Lets dapatkan segera.... Whatsapp 01139617588

Awass permisi permisi...
Ada razia nihh, razia lemak brlebih 😁
Ga ditilang kok, cuma mau kasih tau aja yg susah buang lemaknya, udh jual ditoko bagus tp ga laku juga ini di BOM aj pke WMP 🍷hihihii
Pak Polisi udah buktikan sendiri yahh 😘🙌 Semangatt semangatt! Jgn putus asa yahh, blm coba WMP kan?
Order chat me ya
Mika hwi
WA/line: 082115247617
#hit #hits #polisi #wmp #pembakarlemak #slimmingjus #enak #seger #hwilifestyle

Pengen Kurus tp ssh Minum Kapsul?
Susah minum yg pahit2?
BUANG KESAN LAMA ANDA.. .
Telah Hadirr!! Jus Pelangsing PERTAMA DI INDONESIA dgn Rasa Blackcurrant 
Bs turun 2-4kg/minggu .
.
Manfaat : -Membantu menurunkan berat badan.
-Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
-Membakar Lemak / FAT BURNER
-Membantu mengontrol nafsu makan
-Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh.

Pesan Sekarang Juga ! 😍😍 Info produk 👇

Yuni Sulizz
TOKO ONLINE 24JAM:
www.tokohwi.com/yunisulizz

Wa/line 087771297894
.
.
#wmphwi #wmphwitangerang #wmp #pelangsingtubuh #pelangsingherbal #obatlangsing #diet #testiyunisulizz😍😍 #testiyunisulizz #testiwmp #penginkurus #obatdiet #pembakarlemak #dietsehat #wmp #juswmp #slimmermoment #slimmingjus #bodyshaping #jualwmp #obatkurus #jualwmptangerang #hwijakarta #hwiserpong #hwitangetang #stokisthwi #stokisthwi #agenhwiresmi #agenwmp

Assalamualaikum,
Detox ni selain dari menurunkan berat badan ia juga mengandungi vit - c delima collagen menegangkan dan mencerah kan kulit.
Tahukan anda..? Botol kecil ini mampu

1. Buang LEMAK
2. Buang KILO
3. Turunkan KOLESTEROL
4. Mengatasi KEPUTIHAN
5. Melancarkan HAID
6. Membersihkan BUAH PINGGANG, HATI, USUS, RAHIM, ❤️Tempah sekarang Dan alami sendiri kehebatan JUS DETOX UMIE AIDA😊

Whasap.my/60195198932/pm 👏Promosi musim perayaan!!!!😀😀
✅2 botol hanya Rm150
✅1 botol @ Rm 78 ☂️Harga termasuk postage😀

#jusdetoxumieaida #makcun#slimmingjus#jusdetoxterbaik#jusdetoxterhebat#juskurusterlaris

Si hijau hebat. AiJUICE DOSSIER.
Detox viral abad ini.
Bantu cuci usus.
Kurangkan sembelit.
Lancarkan period.
Stabilkan berat badan.
Cepatkan serapan nutrien.
Kulit lebih mulus.
.
RM75.OO
250ML

#teamDeNJ #aijuicedossierkl #aijuicedossier #detoxAD #detoxmudah #detoxberkesan #detoxviral #jusdetox #resepidetox #ubatkurus #slimmingjus #slimmingjuice #slimfit

MOST RECENT

Meriahhh! Orang2 Sabah pun support produk PROLEPTOS ni. Bukan produk biasa2 tau u'olls

Dapatkan benduk badan idaman anda tanpa perlu berlapar dengan PROLEPTOS. Sangat membantu mengawal selera makan anda.

Kurus dengan cepat & pantas di samping ia juga dapat mengekalkan kejelitaan wajah anda.
.
#proleptos #ezyherbs #fourslegacy #kurus7hari #kuruscepat #slimmingjus #proleptosbukanpropa #kurusdenganselamat #juskurus #supplementkurus #slimmingdetoxjuice #slimmingbeautydrink #proleptosforever #proleptoslover

Raspberry Ketone merupakan salah satu bahan dalam PROLEPTOS. Ia adalah bahan semulajadi yg terdapat dalam Raspberry Merah.

Raspberry Ketone mampu meningkatkan tahap Adiponectin dlm saluran darah. Adiponectin adalah protein utk metabolisma & asid lemak yg ada dlm sel lemak. Ia meningkatkan kemampuan badan untuk membakar lemak kepada tenaga.

Raspberry Ketone juga memounyai fungsi untuk mengawal selera makan di mana kita takkan berasa lapar walaupu kurang makan serta mengurangkan risiko serangan jantung.

Proses mengekstrak raspberry ketone ini sangat mahal tau TAPI dalam PROLEPTOS ada bahan ini. Sebab itu anda patut cuba PROLEPTOS hari ini jika ingin membakar lemak anda.

JOM DAPATKAN PROLEPTOS 💪
.
#proleptos #ezyherbs #fourslegacy #kurus7hari #kuruscepat #slimmingjus #proleptosbukanpropa #kurusdenganselamat #juskurus #supplementkurus #slimmingdetoxjuice #slimmingbeautydrink #proleptosforever #proleptoslover

JUZFIT MIXED FIBER JUICE

RM57 exclude postage

To order whatsapp 0175811047 🔮 Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
🔮 Mengawal selera makan
🔮 Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
🔮 Memutih dan mencerahkan kulit
🔮 Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
🔮 Membaiki sistem percernaan
🔮 Mengurangkan masalah perut buncit
🔮 Merendahkan kolestrol dalam badan
🔮 Meningkatkan metabolisma badan
🔮 Melawan kelesuan

#juzfit #fiberjuice #slimmingjus #slimmingjus #juskekaldaramurah #juspelangsing #juspelangsingbadan #jamumelansingkan #jamukampungmurah #jamu

Most Popular Instagram Hashtags