#slimfittea

MOST RECENT

Order minggu ni barang dpt sblom raya haji

Tekan sini terus www.wasap.my/60146365066/NakTurun2kgSeminggu

Ada hadiah istimewa utk pembelian 3 set keatas

Tamat sehingga 16/8

kenapa Medina Desire Detox Tea kini menjadi kegilaan ramai gadis-gadis dan jejaka-jejaka kat luar sana yang NAK KURUS? .
sebab DETOX TEA kami terbukti berkesan! founder kami sendiri yang mengamalkan. Hampir 90% agent-agent Medina Desire adalah CUSTOMER pada asalnya.
selepas terbukti berkesan baru kami berkongsi dengan orang ramai tentang keberkesanan produk kami.
produk kami UNIK. TEH DETOX pertama di Malaysia yang menggunakan rumusan herba kering lagi organik untuk membantu menyelesaikan masalah berat badan berlebihan, pembuangan tidak lawas dan membantu mendapatkan bentuk badan yang langsing.
siapa nak bersama kami? Cuba sesuatu yang baru?
www.wasap.my/60173928780

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

Kurus dengan RM1 sehari.. Jom nak tak?? Boleh tengok tesmoni kami.. Ramai yg berjaya ๐Ÿ’ช. Anda bila lagi.. Kami cabar anda kurus dlm 15 hari!!! Tu pon kalau berani.. Jom order... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

WA 0193705174

#cantik #kurussihat #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #slimfittea #produkmuslim #cikguseo #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamwanaziera #secretcorreaglobal #teamilafazila

Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

WA 0193705174
WA 0193705174
WA 0193705174

#cantik #kurussihat #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #slimfittea #produkmuslim #cikguseo #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamwanaziera #secretcorreaglobal #teamilafazila

Tetap menjadi pojaan hatiku.
Sbb apa? Sbb bila minum hat ni dia panasss dlm. Herba kan.
Tok laki puji best sokmo๐Ÿ˜‹

Ehh kena minum selalu la baru nampak hasil๐Ÿ˜‰
Awak nak? Harga special nak bagi. Meh wasap hakak.

017-3928780

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

Kurus dengan RM1 sehari.. Jom nak tak?? Boleh tengok tesmoni kami.. Ramai yg berjaya ๐Ÿ’ช. Anda bila lagi.. Kami cabar anda kurus dlm 15 hari!!! Tu pon kalau berani.. Jom order... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

WA 0193705174

#cantik #kurussihat #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #slimfittea #produkmuslim #cikguseo #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamwanaziera #secretcorreaglobal #teamilafazila

Lemak sana sini..
Nak fitting baju time shooping pun malu..,susah nk dapatkan saiz ๐Ÿ˜”
Cuba minum teh kami..ramai yg sudah berjaya..saya Bantu guide awak.. Harga serendah Rm15 sahaja utk kegunaan 17 hari.. Beli 1 item pun saya bg free gift..โ˜บ WA 0162199742

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal #teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara

.
Anda ada msalah berat badan ? ๐Ÿ˜ซ
Pembuangan yg tidak lawas ? ๐Ÿ˜–
Perut buncit ? ๐Ÿ˜ž
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? ๐Ÿ˜ท
.
Takpe, jangan risau ๐Ÿ˜Ž sis ada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜ Jomm cuba minum detox tea medina desire ๐Ÿ˜‹
Mesti awak akan rasa best โ— dan akan dapat result yg awesome ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
WA 0162199742
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

.
Anda ada msalah berat badan ? ๐Ÿ˜ซ
Pembuangan yg tidak lawas ? ๐Ÿ˜–
Perut buncit ? ๐Ÿ˜ž
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? ๐Ÿ˜ท
.
Takpe, jangan risau ๐Ÿ˜Ž sis ada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜ Jomm cuba minum detox tea medina desire ๐Ÿ˜‹
Mesti awak akan rasa best โ— dan akan dapat result yg awesome ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
WA 0162199742
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

.
Anda ada msalah berat badan ? ๐Ÿ˜ซ
Pembuangan yg tidak lawas ? ๐Ÿ˜–
Perut buncit ? ๐Ÿ˜ž
Jerawat yg sering memenuhi tubuh dan muka ? ๐Ÿ˜ท
.
Takpe, jangan risau ๐Ÿ˜Ž sis ada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜ Jomm cuba minum detox tea medina desire ๐Ÿ˜‹
Mesti awak akan rasa best โ— dan akan dapat result yg awesome ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
WA 0162199742
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

Ada yang Dah Cuba teh by Medina desire ni asalnya bukan untuk jadi cantik..melainkan sebab faktor nak sihat..
Dgn ambil set combo ni...sihat pun dapat...pakej dengan jd cantik..inilah BONUS !!! SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA

wasap order 0162199742

POSTAGE ISNIN - SABTU

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal #teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara

Kenapa di namakan SUPER SET COMBO?? Bagi yg nk kurus,masalah nak turunkn berat badan,peha & pinggul Besar. Lemak bahagian lengan pun semakin berisi..wajib kena Ambil super set combo ni.. Ramai customers saya Dh berjaya..Mari sy Bantu guide uolls.. WA 0162199742

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal #teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara

Mari2...mari beli teh medina desire.. Murah2... Beli set combo dpt 2 teh. Slimming detox dan kakicantiq tea.. Testimoni sangat byk dan dipercayai ramai.. Teh no.1 malaysia kecilkan peha dan lengan.. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
๐Ÿ‘‰1)SLIMMING DETOX TEAโ„ข RM15
๐Ÿ‘‰2)KAKI CANTIQโ„ข(SLIM LEG TEA) RM25
๐Ÿ‘‰POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

WA 0193705174
WA 0193705174
WA 0193705174

#cantik #kurussihat #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #slimfittea #produkmuslim #cikguseo #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #teamwanaziera #secretcorreaglobal #teamilafazila

Inilah dia krim ajaib.yg mampu bakar lemak-lemak anda!!
.
siapa nak kurus, tapi tak suka consume pil/ubat/teh kurus?ni dia solution utk koranggg!! .
Losyen maryam ni boleh kuruskan,kempiskan dan kurangkan lemak2 dalam badan korng.cuma perlu sapu dua kali sehari selepas mandi.. jom cuba sekarang..
.
wasap order 0162199742
.
RM35 je awak....cepat klu nk selit postage today..
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

Inilah dia krim ajaib.yg mampu bakar lemak-lemak anda!!
.
siapa nak kurus, tapi tak suka consume pil/ubat/teh kurus?ni dia solution utk koranggg!! .
Losyen maryam ni boleh kuruskan,kempiskan dan kurangkan lemak2 dalam badan korng.cuma perlu sapu dua kali sehari selepas mandi.. jom cuba sekarang..
.
wasap order 0162199742
.
RM35 je awak....cepat klu nk selit postage today..
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

Inilah dia krim ajaib.yg mampu bakar lemak-lemak anda!!
.
siapa nak kurus, tapi tak suka consume pil/ubat/teh kurus?ni dia solution utk koranggg!! .
Losyen maryam ni boleh kuruskan,kempiskan dan kurangkan lemak2 dalam badan korng.cuma perlu sapu dua kali sehari selepas mandi.. jom cuba sekarang..
.
wasap order 0162199742
.
RM35 je awak....cepat klu nk selit postage today..
.

#teamilafazila#detoxmurah#detoxteamalaysia#tehdetoxmalaysia#kakicantiqtea#kurusselamat#sayajualmurah#buanglemak#trustedseller#kilangkosmetik#kuruscepat#kuruscantik#dietatkins#dietsihat#jomkurus#jomsihat#kurus#kurussihat#slimfittea#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea

Kalau yg duk tanya saya,betul ke berkesan tea yg saya jual ni.
Jujur saya nak bagi tahu,alhamdulillah,so far feedback yg saya dpt semua yg positif. And ramaiii sgt yg repeat order.
In shaa Allah berkesan utk semua.
Siapa2 nk join postage ,boleh wasap saya.. POSTAGE ISNIN - SABTU.

WA 0162199742

#cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia#teamurah#teakuruscepat#kakicantiq#slimmingtea#sayajuallosyen#losyenkurus#losyenmaryammurah#perutbuncit#secretcorreaglobal #teamilafazila#kurussebelumraya#cikguseo#lentikdara

PROMOSI!!PROMOSI!!
TEA KURUS DATANG LAGI DENGAN PROMOSI BULAN MERDEKA!!
.
PROMOSI NI TERHAD!!! LIMITED ONLY!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!! SIAPA LAMBAT FREEGIFT SPECIAL NI TAKDE LAH YE !!.
.
BELI SET COMBO RM40.00
NAK BAGI FREE JE MUNAFIE PANTS
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada.. jadi yang terawal membeli.
SIAPA NK CEPAT2 MASUK POSTAGE YERRR . JGN LAMBAT2 NANTI MENYESAL .
Whatsapp 011.37544204
#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus#detoxteakuantan#medinadesirekuantan#tehkurusmurah#tehkuruspalingberkesan

Most Popular Instagram Hashtags