#slimax3

3242 posts

TOP POSTS

Chanthek luar..🎶
Chanthek dalam..🎶
Chanthek sana sini..🎶 #firmax3
#soulmax3
#O2max3
#Slimax3
#buatsampaijadi

#FirMax3 – Krim pertama di Malaysia menggunakan kaedah terapi dari bahan tumbuhan semuajadi.
Penstabil hormon yang berfungsi sebagai pemulih hormon dalaman yang boleh merawat pelbagai penyakit yang berpunca akibat dari ketidakseimbangan hormon seperti tekanan, menguruskan badan, menegangkan payudara dan sebagainya.
Menggunakan teknologi Nano untuk menegangkan kulit dan memperbaiki sel kulit.
.
.
#SoulMax3 – adalah produk minuman gabungan untuk kesihatan luaran dan dalaman yang menggunakan 7 teknologi dari 6 negara.
Fungsi memperbaiki sel-sel yang mati dan bertindak menjadi antioksidan yang terbaik.
Kesan yang sangat positif pada kecantikan kulit, kesegaran tubuh badan, minda dan yang paling utama untuk kehidupan yang sihat.
.
.
#O2max3 – Serum khusus untuk pencerahan kulit yang mengunakan oksigen sebagai penghantar serum masuk ke dalam kulit. Berfungsi membersihkan, memperbaiki dan memutih wajah serta membunuh bakteria.
Dalam masa sama ia juga boleh mengubah tekstur kulit kelihatan lebih licin dan cantik. Menghidrat dan menambah antioksida pada permukaan kulit, menambah baik penampilan kulit, tekstur, seri dan gaya hidup.
.
.
#Slimax3 – Bukan sejenis pil kurus, lotion atau krim kurus. Slimax 3 menggunakan teknologi Monte Carlo yang berasaskan Gel Air yang mudah menyerap, tidak melekit dan tidak panas. Mengandungi 19 ramuan terpilih yang dapat memberi kesan pantas.
Kelebihan Slimax 3 membantu mencairkan darah dan melancarkan peredaran darah pada tubuh badan terutama pada bahagian yang berlemak. Disamping itu membantu membakar lemak secara maksimum dan dapat mengurangkan masalah selulit.
.
Berminat nak tahu lebih detail produk hebat ini ?
.

Whatsapp admin laju-laju 😎😎😎
01137435676

Stay cute dengan firmax3... Calit calit aja dah sihat.. Alhamdulillh asbab kepada penyembuh penyakit dan memberikan kecantikan kulit
Jom join saya.. Sambil guna produk.. Sambil jana pendapatan.. #firmax3
#slimax3
#Rf3world
#alhamdulillah

Stok dah sampai dah.... sape2 yg nak order boleh lah nak order skrg.
#Firmax3 (Terapi Hormon)
#Soulmax3 (Terapi Organ Dalaman)
#O2Max3 (Terapi Oksigen)
#Slimax3 (Terapi Lemak)

Whatsapp 017 929 5071
#MobileStokisKubangKerian

Produk yg luar biasaa..
Dapat sehat plus cantik nya
#Rf3world
#Firmax3
#o2max3
#slimax3
#soulmax3

More info,, wa :082391409027

Salaam semua anda ada masaalah kurang kan berat badan anda. Slimax3 boleh bantu anda sila pm saya keterangan lanjut.. 😊😊😊 #slimax3
#bodyslimherbal
#singapore

Baru re stock #firmax3#O2max3#Slimax3#Soulmax3 nie...nak produk bg tau ek👌👌👌

Dr Zeenat:
vertigo ialah penyakit di mana pesakit berasa seperti bilik berpusing. Kadang kala diiringi bunyi berdesing dlm telinga (tinnitus). Punca biasanya, bppv (benign paroxysmal positional vertigo) akibat pembtkan ketulan calcium dlm telinga dlm yg x diketahui puncanya, mungkin berkait umur yg meningkat. Sbb lain, masalah jangkitan kuman pd telinga dlm atau keradangan pd telinga dlm. Punca lain, minor stroke, migraine atau akibat kecederaan pd kepala. F3 dpt membantu masalah ini krn mempunyai sifat blh melarutkan ketulan yg terbtk drpd bhn mineral dlm bdn spt calcium. F3 juga mempunyai anti mikrobial yg membantu membunuh kuman dan anti radang. F3 membantu dlm menyembuhkan minor stroke simptoms dan membantu merawat migraine. Maka, InsyaAllah, f3 dpt membantu vertigo. Namun, digalakkan juga berjumpa dr utk mengetahui punca vertigo. Dlm kes vertigo, tekanan darah juga perlu diperiksa. Cara sapuan f3, nadi leher dan sapu pd tulang di belakang cuping telinga.

#FIRMAX3 #O²MAX3 #SOULMAX3 #SLIMAX3

Rf3world
Firmax3#soulmax3#02max3#slimax3
Healty beauty luxury

WhatsApp call
For info
0178040125

MOST RECENT

Effortlessly Beautiful! Why? Sebab dgn calit je dah cantikk. ❤😋 #Firmax3Nilai #Firmax3 #EffortlesslyBeautiful #CalitCalitCantik #NanoTechnology #o2max3 #slimax3

Slimax 3

Cantik Sihat dan Langsing! ❤
#slimax3 #Firmax3Nilai #CalitCalitCantik #EffortlesslyBeautiful

So here it is. We offer you the best 3 products in Firmax 3 Nilai. Sihat Cantik Langsing! We have all..❤😍 #Firmax3 #o2max3 #slimax3 #Firmax3Nilai #CalitCalitCantik #EffortlesslyBeautiful

FIRMAX3:
=========
Mengapa perlu dapatkan Firmax3?
=========
➡Produk mempunyai pelbagai kebaikan, boleh merawat dan meningkatkan keinginan. seks bagi lelaki dan wanita, satu produk untuk dua jantina.
➡Produk ini boleh menyuburkan hormon seks dan hormon bukan seks.
➡Terdapat 13 jenis ramuan telah disebatikan untuk merawat hormon.
➡Selamat digunakan.
➡Menegangkan kulit dan mengembalikan keramajaan.
➡Merawat payudara wanita.
➡Merawat organ seks untuk kesuburan lelaki dan wanita untuk mendapatkan zuriat.
➡Produk bumiputra.
➡Telah terbukti berkesan mendapat liputan meluas di Asia.
➡Memperbaiki sistem hormon dan organ manusia.

MANFAAT UNTUK LELAKI
===================
👉Membentuk ciri seksual, sekunder termasuk otot kasar, tulang dan pertumbuhan misai dan bulu.
👉Meningkatkan prestasi seksual (tahan lama).
👉Meningkatkan nikmat hubungan seksual.
👉Meningkatkan kepekatan air mani (kualiti air mani).
👉Meingkatkan kesuburan.
👉Sapukan dibawah pusat di ari-ari, mengaktifkan hormon testosteron pada lelaki, meningkatkan tenaga dan keinginan seksual.
👉Membangunkan tisu reproduktif lelaki seperti testis dan prostat.
👉Membentuk ciri seksual, sekunder termasuk otot kasar, tulang dan pertumbuhan misai dan bulu.◾Mengekalkan kesihatan tubuh dan mencegah osteoporosis.
👉Membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan

CARA GUNA FIRMAX3 :
=================
👉Amalkan 2 kali sehari selepas mandi
👉Tidak perlu sapu tebal-tebal
👉Sapu pada nadi-nadi. 👉Krim mudah meresap dgn BIO teknologi Nano.
👉Setiap pengguna akan mendapat kepuasan dan hasil yang baik.
👉Kesan paling cepat Seminit & Jika digunakan secara Teratur akan nampak kurang dari 3 HARI

#FIRMAX3 #O2MAX3 #SOULMAX3 #SLIMAX3

Jom join us @ RF3world
Produk 💯% selamat digunakan
Berkesan 💯% utk merawat kesihatan anda
✅ Sihat dulu, baru cantikkkkk. =====================================
Harga lebih ISTIMEWA buat ahli RF3 WORLD tidak perlu bayar lebih..!.

Rf3world
Firmax3#soulmax3#02max3#slimax3
Healty beauty luxury

WhatsApp call
For info
0178040125

Sesibuk mana pun urusan business tetap berjalan. Hantar order MK tadi sempat lagi promote produk firmax3.

#rf3world
#firmax3
#soulmax3
#o2max3
#slimax3
#tinierich0145536423

Terima kasih cik As dari #sungaitiram sudi beli #krimajaib ni dari kami.. yang takde masa waktu siang.. malam pun kami boleh hantar.. Penghantaran percuma #firmax3 sekitar #jb #tamandesacemerlang #pelangiindah #taman #skudai #bukitindah #larkin dan kawasan berhampiran.. #firmax3originalmurah #30ml hanya #rm145 khas untuk #penggunategar #firmax3 #penawarajaib yang pasti menambat #hati anda.. Abang2 dan kakak2 yang dah berumahtangga.. kami ada #rahsia untuk "menghangatkan" suasana malam anda.. (dah ramai yang cuba & teruja dengan hasilnya) 👹

Hubungi 0177531529 untuk tempahan #firmax3 #soulmax3 #slimax3 #serumo2max3 #stokisfirmaxjb #agentfirmaxjb #penawarsakitjantung

📩🔝APA KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI DI RF3WORLD #HEALTHY #BEAUTY #LUXURY +
PELUANG MENJANA PENDAPATAN TERKINI..!!! 🔝📩 https://www.wasap.my /60176035981 FirmaxLizawin MiDc #AdminStokisNegeriMelaka
RF3WORLD Sebuah syarikat 100% milikan Bumiputera. Tuan Presiden Encik Nazeri Omar Naz Zeri , anak tempatan Negeri Pahang, Malaysia.
Mula ditubuhkan pada tahun 2013. Ibu pejabat syarikat berada di Putra Heights, Subang Jaya.
Syarikat telah menjelajah ke 12 buah negara dan telah melahirkan lebih 15 orang Jutawan. 🔛Syarikat menawarkan 4 produk iaitu #Firmax3 #O2Max3 #SoulMax3 dan yang terbaru #Slimax3 yang kini sudah mempunyai testimoni-testimoni hebat yang tersendiri.
°
Rugi rasanya jika anda tidak mengambil peluang ini untuk menjana pendapatan sampingan. RF3WORLD menyediakan platform yang terbaik untuk anda meningkatkan pendapatan berkali ganda melalui perniagaan yang mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja.
°
Produk-produknya yang berkualiti tinggi, unik serta lain dari yang lain membolehkan anda mengubah kehidupan dengan menjalankan perniagaan di RF3.
°
↘ Tidak perlu pengalaman perniagaan
↘ Tiada risiko kerugian
↘ Modal kecil, untung besar dan berterusan
↘ Latihan & bimbingan disediakan. [Faedah Menyertai RF3WORLD] ↘ Platform penyelesaian masalah kewangan
↘ Menjana pendapatan tanpa batasan
↘ Mendapat kemahiran berniaga secara praktikal
↘ Memulakan perniagaan dengan modal yang kecil
↘ Berkawan dengan kenalan baru yang positif
↘ Bekerja secara berjemaah untuk sama-sama berjaya
°
=====================================
RF3WORLD menawarkan 3 package untuk mereka yang berminat untuk menjadi ahli serta agen produk Firmax3 khususnya.
°
-------------------------------------------------------------------------
➡ PACKAGE YANG DITAWARKAN:
==========================================
💥Package Emerald [RM330 (SM)//RM340(SS)]
✎Product 1 set : 2 Botol Firmax3 30ml
💰Income: RM40➡RM480 sehari
°
💥Package Gold RM990 (SM)// RM1020 (SS)
✎Product 3 set : 6 Botol Firmax3 30ml
✎💰Income:RM40➡ RM1200 sehari
°
💥Package Diamond [RM2310 (SM)//RM2380(SS)]
✎Product 7 set : 14 Botol Firmax3 30ml
✎💰Income: RM40➡RM4000 sehari
°
==========================================
🔛Bonus-bonus lain selepa

APA KEISTIMEWAAN RF3WORLD
PELUANG MENJANA PENDAPATAN TERKINI..!!! RF3WORLD Sebuah syarikat 100% milikan Bumiputera. Tuan Presiden Encik Nazeri Omar, anak tempatan Negeri Pahang, Malaysia. Mula ditubuhkan pada tahun 2013. Ibu pejabat syarikat berada di Putra Heights, Subang Jaya. Syarikat telah menjelajah ke 12 buah negara dan telah melahirkan lebih 15 orang Jutawan.
Syarikat menawarkan 4 produk iaitu #Firmax3 #O2Max3 #SoulMax3 dan yang terbaru #Slimax3 yang kini sudah mempunyai testimoni-testimoni hebat yang tersendiri.
°
Rugi rasanya jika anda tidak mengambil peluang ini untuk menjana pendapatan sampingan. RF3WORLD menyediakan platform yang terbaik untuk anda meningkatkan pendapatan berkali ganda melalui perniagaan yang mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja.
°
Produk-produknya yang berkualiti tinggi, unik serta lain dari yang lain membolehkan anda mengubah kehidupan dengan menjalankan perniagaan di RF3.
°
↘ Tidak perlu pengalaman perniagaan
↘ Tiada risiko kerugian
↘ Modal kecil, untung besar dan berterusan
↘ Latihan & bimbingan disediakan. [Faedah Menyertai RF3WORLD] ↘ Platform penyelesaian masalah kewangan
↘ Menjana pendapatan tanpa batasan
↘ Mendapat kemahiran berniaga secara praktikal
↘ Memulakan perniagaan dengan modal yang kecil
↘ Berkawan dengan kenalan baru yang positif
↘ Bekerja secara berjemaah untuk sama-sama berjaya
°
=====================================
RF3WORLD menawarkan 3 package untuk mereka yang berminat untuk menjadi ahli serta agen produk Firmax3 khususnya.
°
-------------------------------------------------------------------------
➡ PACKAGE YANG DITAWARKAN:
==========================================
Package Emerald [RM330 (SM)//RM340(SS)]
✎Product 1 set : 2 Botol Firmax3 30ml
✎Income: RM480 sehari
°
Package Gold [RM990 (SM)//RM1020(SS)]
✎Product 3 set : 6 Botol Firmax3 30ml
✎Income: RM1200 sehari
°
Package Diamond [RM2310 (SM)//RM2380(SS)]
✎Product 7 set : 14 Botol Firmax3 30ml
✎Income: RM4000 sehari
°
==========================================
Bonus-bonus lain selepas menjadi ahli: ↘ Introducing Bonus
↘ Team Bonus
↘ Royalty Bonus
↘ Personal Maintain Bonus
↘ Unilevel Bonus
↘ Leadership Bonus

Sila hubungi di:
✆ ( Heiri zuhairi +011-18

RF3WORLD TERUS MENJADI PILIH RAMAI GOLONGAN & TERUS MELEBARKAN SAYAP NYA KE LUAR NEGARA😍😍😍😘😘😘😘
#FIRMAX3#SOULMAX3#O2MAX#SLIMAX3#TETAP DIHATI#GLOBAL PRODUK#

4 produk kesihatan & kecantikan di bawah syarikat bumiputra RF3 WORLD
Yang paling utama FIRMAX3
( HOT ITEM )
Mengimbangi hormon tubuh
Menegangkan perut, membentuk pinggang
Mengawal hormon thyroxin
Menambah seri pada muka dan badan keseluruhan
Membentuk paha dan punggung yang cantik
Mengetatkan Faraj
Membantu masalah resdung

SERUM O2MAX3
1.Mengurangi munculnya kerutan dan penuaan kulit wajah.
2.Mengimbangi minyak pada kulit,mencegah hilangnya kelembaban kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit. 3.mengencangkan,merangsang dan memperbaharui kulit untuk kelihatan lebih muda.
4.Kalsium dan gabungan sembilan asam amino memperbaiki struktur kulit dan meningkatkan daya pertahanan kulit.
5.Membantu mengurangi kesan stretch marks juga age spots.

Minuman SOULMAX3
Sebagai satu makanan dan/atau makanan tambahan kerana sifatnya untuk melindungi lemak darah daripada kerosakan oksidatif, sekali gus mengelakkan pembentukan LDL yang teroksida (punca arteriosclerosis).
1. Anti kanser,
2. Anti mikrobial,
3. Anti Radang,
4. Anti oksida
5. Anti bakteria
6. Anti kulat
7. Anti virus.
8. Menghalang kesan UV,

Losyen untuk perlansingan badan
SLIMAX3 (Bio Reshapping)
-menggunakan teknologi MONTE CARLO berasaskan GEL AIR.
-mengandungi 19 ramuan terpilih untuk kesan yang pantas untuk:-
1) membantu membakar lemak dgn maksimum
2) membantu mngurangkan selulit.
3) membantu mncairkan darah dan melancarkan peredaran darah terutama bahagian berlemak

Untuk info lanjut setiap item Admin akan share kemudian ya , stay tuned ! 😀
#Firmax3 #O2max3 #Soulmax3
#Slimax3
#firmax3jempol

Assalamualaikum .. tengah sebok beraya ke ?😁 al maklumlah hujung minggu ni mesti banyak jemputan rumah terbuka dan juga majlis kahwin kan?? #inikanraya

Jaga2... makan berpada pada ye.. kesihatan kena la jaga juga 😃😃 Kak syida nak share testimoni kolestrol selepas menggunakan firmax3, alhamdulillah bacaan kolesterol turun.. korang kalau ade masalah kolestrol ni boleh la gunakan firmax sbg ikhtiar ye..😊 Dr Zeenat:
Firmax3 dpt membantu membuka salur darah kolateral dan meningkatkan aliran darah ke organ2. Jika saluran darah sempit akibat atherosclerosis, firmax3 dpt membantu dlm metabolisma lemak dan mengurangkan kolesterol. Firmax3 juga dpt meningkatkan kandungan oksigen dlm darah. Maka, In shaa Allah, firmax3 dpt membantu.

Esok ada postage 😍
Whatsap 011-23696660

#FIRMAX3 #O²MAX3 #SOULMAX3 #SLIMAX3 #kolesterol #cholesterol #kesihatan #kecantikan #firmax3melaka #sayajualfirmax3 #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #wanitahariini #selamathariraya #lelaki #kkm

Most Popular Instagram Hashtags