#sleeq

5838 posts

TOP POSTS

Swag🤷🏻‍♀️..👯👯👯 #sleeq

Alaaaaa *encore*! 🙏🏻
Repost: @adamyusuf
.
Task ke-4 dari #HeroRemaja2017 bertajuk "buat apa nak malu" diaorang nak kita lipsync lagu favourite raya kita dalam keta but tak semua brader ada keta ok. What i do have is a ruang tamu kosong + jiran yang tak kuat complain 😂 so here's my attempt at our 4th challenge; memang cari alasan nak nanyi lagu #sleeQ dari dulu pun 😂. #majalahremaja #heroremaja #HR2017

#STNews
Daze Alive를 대표하는 슬릭과 던말릭의 Mic Swagger!
지금 바로 확인해보세요!

@squarksleeq
@itstrumalik

#MICSWAGGER #Sleeq #DonMalik

Task ke-4 dari #HeroRemaja2017 bertajuk "buat apa nak malu" diaorang nak kita lipsync lagu favourite raya kita dalam keta but tak semua brader ada keta ok. What i do have is a ruang tamu kosong + jiran yang tak kuat complain 😂 so here's my attempt at our 4th challenge; memang cari alasan nak nanyi lagu #sleeQ dari dulu pun 😂. #majalahremaja #heroremaja #HR2017

#Sleeq#darkfilter
Enjoy the newest episodes of FLAWED🔥 at
http://myclimaxstories.blogspot.com.ng/
Follow the:
#The Introvert, the wicked bestie, the obsessed psychopath and the Lover boy.

Just put a simple move on it!!
It feel good when you express your feeling in a move :) Full video
https://m.youtube.com/watch?v=xkdctz5YchU

www.youtube.com/dycalindo

Woohooo!

#dance #freestyle #sleeq #1 #indonesia

Single #1 menjadi single terakhir dari kumpulan duo #Sleeq buat masa ini. @syarif.ig dan @alifsleeq mengambil keputusan untuk memberi fokus untuk projek solo masing-masing. HLive mengucapkan goodluck to both of them! #hlive

"Aq tanya apa kabar semua???"
#sleeQ #hiphopsay
#superswag

Duit tidak boleh beli masa, masa dulu munkin kita rasa buang masa, tapi skrng rasa mcm trpaksa, kita semua mnjadi mangsa, cita rasa berbeza walau sma budaya dan bangsa. Apa yg jdi hari esok, itu esok baru tahu #sleeq - Tepi Sikit 🎧

MOST RECENT

Swag🤷🏻‍♀️..👯👯👯 #sleeq

#SleeQ
#No_Fear I Believe In The Life I Live In!!!!
#MMM
#Money_Must_Be_Made
#Ah_Wuta_Muke

Nampak tu masa depan 🌺🌺🌺 #sleeq #birthdaygirl

Sorry ieka lmbat suprise kan birthday kau... but alhamdulilah plan ni smua berjaya ...happy belated birthday also thank you dekat mun untuk hadiah birthday aku yg terlalu awal walaupun lgi lapan hari lagi birthday aku .. thank untuk smua yang berusaha untuk jaya kan plan prank ni .. i love you so muchh ❣️❣️❣️❣️❣️#arasy #amad #mun #sleeq #ieka

Yeayyy makan bnyakk🍜🍛🍜🍛🍜🍜🍦🍫🍰🍩🍢🍧 #sleeq #mvsenyum #senyumasadmotawh

너무나도 빛나는 사랑둥이 슬릭 생일과 그 연예인에 그 팬이라고 사랑쟁이 디비들로 이루어진 반짝거린 하루!
노래, 행동, 말 하나하나가 나에게 큰 힘이 되어주는 슬릭이란 사람
생일은 지나버렸지만 당신 덕분에 나도 행복 가득한 하루였어요
김령화 매일매일 행복하고 건강해라~~!!!!😁💕
1. 나는 아무것도 안했는데 사진이랑 슬로건 피규어까지 받아와버렸다
방에 다 장식해놔야지
2. 멜론빵맨 슬릭은 세상에서 가장 귀여워
3. 나는 딥두목이야!
4. 세상 행복한 하루를 보낸 나

#슬릭 #sleeq #딥슬릭 #9174 #생일 #파티 #덕스타그램

#SleeQ
And We Up

#SleeQ
Stay Off 📴 On The Way

Duit tidak boleh beli masa, masa dulu munkin kita rasa buang masa, tapi skrng rasa mcm trpaksa, kita semua mnjadi mangsa, cita rasa berbeza walau sma budaya dan bangsa. Apa yg jdi hari esok, itu esok baru tahu #sleeq - Tepi Sikit 🎧

슬릭 너무 좋다
처음에 이 앨범 듣고서 디게 설렜었는데
여전히 너무 좋아
.
맨 앞줄에 서면 뒷사람들이
너도나도 밀어대서 별로 좋지도 않은데
혹시 나처럼 이 무대까지 올라와버리는 게 소원?
그렇다면 응원해, 그게 아니라도 괜찮아
공연 많이 좋아하는 애치고 나쁜 애들 못 봤지
오늘 봤으면 일러줘 마왕님한테 혼나지

다들 손바닥을 보여줘
그래 땀 배인 손바닥 흔들어 줘
이 다음 순서가 누군지, 누구 보러 왔는지
아주 잠깐 동안만 잊어줘
이 노래가 끝날 때까지 난 너의 팬
이 노래가 끝날 때까지 난 너의 팬
이 노래가 끝날 때쯤엔
난 너에게 어떻게 보일까 궁금해졌어 어느 새
.
#슬릭 #sleeq #공연장맨앞줄에 #colossus
#ILOVEIT #hiphop #rap #goodmusic #lyrics

내가 듣는 유일한 여자래퍼 슬릭
[COLOSSUS] 이 앨범 짱 좋음👍
.
SLEEQ, Lil Colossus 랩에 있어서 난 타고났어
과대평가 원하던 병신 랩퍼 행세는 이제 다 끝났어
가만 보니까 넌 니 얘기할 때 식은땀을 닦어
디스할 때만 힙합인 네게 아마 난 kind of problem
똑바로 봐 너의 랩을 듣고 토하는 나
반면 애들은 토할 때까지 랩하는 날보고 열광을 하지
꼬마야 아직 집에 안 갔니 엄마가 찾으신다
뭐라고 나보다 더 나이 많다고? 그럼 랩 관둘 시간
.
#sleeq #raptight #myplaylist #mystyle #music #goodmusic #checkthisout #노래추천 #추천곡 #힙합 #랩 #hiphop #rap #gorgeous #dazealive

#Repost @dazealive (@get_repost)
・・・
[Repost Event] 🎂🎂🎂🎂
데이즈얼라이브가 4주년을 맞아 기념 콘서트 #D4 를 엽니다! 이 포스팅의 1번 이미지인 포스터를 리포스트 해주신 분들 중 2명을 추첨해 1인동반 공연 티켓을 드려요.

_
👉🏼 예매링크 http://j.mp/D4_TIX
👉🏼 당첨자발표 7/3(월) 저녁

_
#데이즈얼라이브 #DAZEALIVE #4주년 #4thAnniversary #던말릭 #리코 #슬릭 #제리케이 #로보토미 #DONMALIK #RICO #SLEEQ #JERRYK #LOBOTOME #힙합공연 #생일축하 #니베아 #데오드런트 #나를위한케어

Most Popular Instagram Hashtags