[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skss2

MOST RECENT

KadangΒ² kita kena terima je apa yang org cakap tentang kita, sebab apa yang org cakap tu adakala nya betul. Tapi orang lain pun kena la jaga kata tu, sebab kerana satu perkataan kita boleh bawak kepada pergaduhan. Kalau ya pun nk mengumpat atau menghina jangan la guna perkataan yang tk senonoh atau bleh membawa pergaduhan. Cakap je. Tk mention sapa sapa pun. Kalau terasa tu nasiblaa. #takmentionsapasapapun
#akuyangcakapkauyangpanas
#cubitpahakananpahakiriterasasakit
#petang #kawan #massive #bound #stickman #legend #turki #korea #kedah #kelantan #tanahmerah #smktm2 #uumisthebest #inasisbankrakyat #skss1 #skss2 #guamusang #putravalley #permai #bachok #besut #bukitkluang #terengganu

Kurusnya orang ni.. #skss2
#kurus
#gemuk
#6ino
#2k15

Kat mana muyiii... #muyi
#7yearsold
#skss2

I'll miss all of you😘😘😘😭😭. Thank you for being my friends, I won't forget our friendship and all of the memorable experiences. μ‚¬λž‘μ• β€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ #batchsenior2k17 #skss2 #loveallofyou

Cg hisham.. #skss2

I'll miss you guyss.. #graduation2k17πŸŽ“
#skss2

visit from 3 lawyers and 1 auditor. #skss2

ugly af... old art...drawing myself..MAJLIS GRADUASI 2O16
#skss2
#majlisgraduasi
#watercolour

Berselera hr ni UPSR candidates dijamu nasi ayam & kambing golek.

#upsr2017
#skss2
#sayapunjoin

Suasana hr terakhir #upsr2017 di #sekkebsultansulaiman2.

Menu utk ank2 nasi ayam & kambing golek.

Semoga berjaya & mendapat keputusan yang terbaik.

Insyaallah.

Aamiin Ya Rabbal 'Alamiin.

#skss2
#upsr2017

For all standard 6 students, Keep Calm & Good Luck for UPSR.

#upsr2017
#skss2
#skss1

Selamat Pengantin Baru @aynarooosieee & Suami..semoga sentiasa murah rezeki dan dikurniakan rumah tangga yg barokah.

#sepupu #skss2 #uiam #91

Reunion bersama classmates sewaktu darjah 6 Baiduri SK Sri Suria 2 di rumah Izlin
Ada yang antara 4 hingga 7 tahun tak berjumpa πŸ˜…
Nice to see you all again nicelyπŸ˜„

#a
#reunion
#minireunion
#darjah6
#skss2
#7 tahun
#classmate
#sekolahrendah
#sekolahdarjah4keatas
#sksrisuria2
#oldfriend
#makan
#barbecue

Beraya dengan best friend ketika darjah dan tingkatan
Yang untungnya ialah majlis perkahwinan keluarga mereka sedang berlangsung
Beraya pun dapat
Tengok orang kawin pun dapat πŸ˜„
(P.s: Camera rosak sebab diri sendiri, terpaksa repost gambar sebab tak boleh transfer gambar pengantin dan gambar lain πŸ˜“) #a
#raya
#3rd
#rayaketiga
#kawin
#married
#firsttime
#skss2
#smkdmpr2
#uthm
#darjah
#tingkatan
#kawanbaik
#member
#bertahun

Bergambar bersama @_farizz19 di Umt sempena kem bahasa Inggeris.... #like4like
#like4follow
#2017
#pusatislamsultanmahmud
#skss2
#skk
#UMT.

SELAMAT HARI GURU... πŸ’

Terima kasih ku ucapkan kepada mu atas segala jasa-jasa dan pengorbanan mu. Engkau rela memberikan waktu mu untuk mendidik kami menjadi seorang yang berilmu dan beriman. Semoga Tuhan membalas semua jasa-jasa mu wahai guruku.....😘😘 #skss2
#skb
#smktm2
#iksafa

#2017 #firstday #sekolah....#skss2...skk.......

Most Popular Instagram Hashtags