#skrubmuka

MOST RECENT

Alhamdulillah. Another satisfied customer! K.dayah hip hip horeeyyy la kannn. 😘😘 Pikofee Your Skins Food. Guna natural ingredients. Dijamin selamat dari paraben, merkuri, SLS, kimia berbahaya. Harga utk produk natural dan selamat ni? Muraaahhhhh sgt2! 😋😋 011-26465810
#skrubmurah #scrubkopi
#kopiscrubmalaysia #bestscrub #skrubkopimurah #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia
#coffeescrub #organicscrub
#naturalscrub #pikocoffeescrub
#pikofee #agentscrub
#agentdropshipwanted #skrubmuka #skrubbadan
#bodyscrub #facescrub
#dropshipkosmetik #cosmetik
#kopiskrub #homemade
#coffeescruborganic #viralscrub
#jerawat #blackheadremover
#skrubkopimalaysia #tipscantik #skincareviral #pencucimukaorganik

-
Wahh eksaited kemain kastemer kami sorang nih. Hakak ni hepi katanya sebab kulit makin licin, glowing dan makin cantik. Siap kawan pun nak oder jugak. Best kan?? 😍
.
Uolls bila lagi? Meh2 wasap 0199200700 keh.

Jangan lupa apply sunscreen everytime uolls keluar dari rumah. Sebab skin yang sentiasa expose to sun akan mudah terbakar, this will lead to redness and of kos, dehydration. .
.
.
Kat Malaysia, find sunscreen at least ada SPF 30. Re-apply them for every 2/3 hours utk dapat the best result ♥️ .
.
.
For more info, jom whatsapp cikya (+60145102086) @ for fast response direct klik link whatsapp di bio ig @aliarabeautyofficial ❤ .
.
.
#aliarabeautyofficial #galericikya #greenteamintfacescrub #greenteabubblemask
#testimonigreentea #scrubmalaysia #byherinspire #greentea #bubblemask
#scrubsejuk #skrubmuka #pipimerah #skrubgreentea #aurainsta #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #tiamosweetheart #ctdk #KLspecialforce #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dramasangat #codkemaman

Nak kecik kan pores tak? Tak nak kasi tersumbat dengan benda kotoq?
Pun boleh try scrub sejuk ni yek. Tapi bukan lah scrub semata, skincare len pun kena cun jugak. .
.
For more info, jom whatsapp cikya (+60145102086) @ for fast response direct klik link whatsapp di bio ig @aliarabeautyofficial ❤ .
.
.
#aliarabeautyofficial #galericikya #greenteamintfacescrub #greenteabubblemask
#testimonigreentea #scrubmalaysia #byherinspire #greentea #bubblemask
#scrubsejuk #skrubmuka #pipimerah #skrubgreentea #aurainsta #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #tiamosweetheart #ctdk #KLspecialforce #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dramasangat #codkemaman

Beribu bintang di langit, tapi yang paling menyinar kan hidup titew tentulah GREENTEA MINT FACESCRUB! .
.
.
Sebab titew suka bila pegang hidung rasa licin je! Whitehead dengan blackhead sudah hilang 😊
.
.
For more info, jom whatsapp cikya (+60145102086) @ for fast response direct klik link whatsapp di bio ig @aliarabeautyofficial ❤ .
.
.
#aliarabeautyofficial #galericikya #greenteamintfacescrub #greenteabubblemask
#testimonigreentea #scrubmalaysia #byherinspire #greentea #bubblemask
#scrubsejuk #skrubmuka #pipimerah #skrubgreentea #aurainsta #bazarpaknil #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #instafamous #igshop #tiamosweetheart #ctdk #KLspecialforce #bazaarmalaysia #bazarpaknilmurah #zahirtakterucap #cintafatamorgana #dramasangat #codkemaman

;
Korang tahu tak, tidur yang cukup tu sangat berkesan untuk awet muda dan kulit sihat!

Tapi terlebih tiduq pun takleh jugak! —
Okay dah, tak yah nak scroll dah! Jom tidurrrr 😴
.
___
♥️
#greenteamintscrub #greenteabubblemask #bubblemask #greentea #mint #facescrub #greenteamintfacescrub #greenteamintscrubbyherinspire #byherinspire #skrubmuka #mask #maskerterbaik #bubblemask #scrubsejuk #mint ##GMFS #cendol #meletop #AJL #lawakhambar #beritaharian #prank #gopro

Kenapa muka kita KUSAM? .
.
.
Sebab sisa-sisa sel mati tu ada lagi dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser.
.
Jadi sebab itulah perlunya pakai scrub 😊 untuk kikis sel mati tu dari kulit wajah. Then barulah dapat hasil kulit muka lebih BERSERI, LEMBUT dan LICIN.
.
Nak tak kulit muka CANTIK dan BERSIH?
Kawanlah dengan si hijau ni😚
.
-
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 018-9080661
Whatsapp 018-9080661
Whatsapp 018-9080661

Sekarang boleh tersenyum manis tanpa jerawat😍

Pakai 3 item je dari TBH boleh pulihkan masalah jerawat & parut.

Face scrub gold dapat mencerahkan kulit kusam & mencerahkan kesan parut.

Face mask honey dapat melembapkan kulit muka untuk mengelakkan kulit kering & berminyak punca kepada jerawat.

Face serum untuk mencerahkan kulit, melembapkan & menganjalkan lagi kulit muka supaya muda selalu😉 🌸Face scrub gold RM33
🌸Face mask honey RM45
🌸Serum RM40(trial)RM110(besar) 📲019 4915066📲

#testimoni #testimonitbh #testimonithebeautyhacks #thebeautyhackslover #tbh #thebeautyhacks #tbhbesut #thebeautyhacksbesut #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skrubbadan #skrubberas #skrubkunyit #skrubarang #skrubasamjawa #youcanduit #nakubahhidup #imkk #lipsscrub #skrubbibir #ootd #inijugakamanah #terapiinstagram #ajimaura #skrubmuka #teamfazwaempire #teamatenqyla #cspscs

Hai kesayangan semua.
Cakap pasal KKM NOT ni. Ekceli korang tak perlu risau atau was was. .

Sebabbbbb, GREENTEA MINT FACE SCRUB ni ada KKM APPROVAL tau😊😊

SI HITAM MENAWAN.
.
Bukan hitam sebarang hitam. Hitam si askar yang menawan.
.
Nampak je hitam macam ni, tapi sekali dah kena, terus jatuh cinta. Tak ada si hitam ni, hidup jadi tak kena. Minyak, jerawat, blackhead, whitehead datang menyerang.
.
Harga si hitam ni pun tak mahal. Mur mur je. Tahan sampai 3 bulan tau. Beng kupid ngat. Takkan la untuk kulit sendiri pun kita nak berkira. Kata nak cantik?
.
Kalau nak berkenalan dengan si hitam ni, boleh whatsapp minmin terus. Minmin balas siap package kasih sayang lagi. 😍
#pikofee #kopiskrub #kopiskrubmalaysia #kopiskrubmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #pikocoffeescrub #pikofeeperfectionserum #pikofeehydratingcleanser #naturalscrubmalaysia #skrubsemulajadi #skrubbadan #skrubmuka #serumwajah #serumorganik #serummalaysiamurah #serummurah #pencucimuka #pencucimukamurah #pencucimukaorganik #pencucimukamalaysia #tipscantik #skincareviral #jerawat #parut #pikofee

Selamat petang semua!

Cantek tu subjektif, sebab tu setiap orang ada pandangan sendiri tentang cantek.

But, a true defintion is, beauty is all about qualities etc confidence, joy, kindness and loyalty. These qualities yg akan bersinar sampai nampak CANTEK dia.
.
___
♥️
#greenteamintscrub #greenteabubblemask #bubblemask #greentea #mint #facescrub #greenteamintfacescrub #greenteamintscrubbyherinspire #byherinspire #skrubmuka #mask #maskerterbaik #bubblemask #scrubsejuk #mint ##GMFS #cendol #meletop #AJL #lawakhambar #beritaharian #prank #gopro

Heya lovelies 💕

Nak cakap jee, jangan kedekut taw nak keluar kan duit sikit untuk skin kita. —
Bukan ape, kalau skin dah rosak, haa susah nak repair balik. Nak kena jumpa dermatologists lagi, tak ke ribu raban tu habis? —
So, konklusinya, sayang kulit kita. Jangan guna produk timbang kilo yg banyak merkuri tuh. 🤦🏻‍♀️
.
___
♥️

Dulu kusam sekarang cerah.

Yang penting rajin skrub taw

Skrub dapat membuang sel kulit mati yang menyebabkan muka nampak kusam.

Sel baru akan terhasil & kulit akan nampak lebih sihat & cerah😉

Face scrub milk
RM33
Exclude postage
📲019 4915066📲

#testimoni #testimonitbh #testimonithebeautyhacks #thebeautyhackslover #tbh #thebeautyhacks #tbhbesut #thebeautyhacksbesut #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skrubbadan #skrubberas #skrubkunyit #skrubarang #skrubasamjawa #youcanduit #nakubahhidup #imkk #lipsscrub #skrubbibir #ootd #inijugakamanah #terapiinstagram #ajimaura #skrubmuka #teamfazwaempire #teamatenqyla #cspscs

BIBIR MEREKAH,MENGELUPAS! SO SCARY 😱 .

Best part mengenai lip scrub ni adalah ia sangat best dan mempunyai tiga flavour untuk merawat masalah bibir yang sangat manis. Lip scrub ni bukan biasa2 je uolls, boleh remove dead skin cells, boleh lembutkan bibir, membantu merawat masalah bibir kering . Sangat juicy and moist texture. Uolls wajib cuba tau ! 😘💋. .

#temyracle
#temyraclesayamesticari
#kopiskrub
#skrubmuka
#detoxmask
#skrubbibir
#skrubbadan
#sabunsusuberas
#temyraclekepong
#temyracledamansaradamai
#temyraclejinjang
#temyraclesridamansara
#nureyda_beauty
#badanberdaki
#badanberbau
#mencerah
#merawat
#memutih
#scrubhomemade
#tanpacela
#scrubmurah
#jeragat
#jerawat
#glowing
#cantiktanpamekap
#bebaskimia
#bebaschemical
#memerahbibir
#trustedseller
#teamfitri

Most Popular Instagram Hashtags