#skkota

MOST RECENT

Congrats Leftenan Muda Erfizam TLDM and goodluck for your service in Lumut👍🏻💪🏻⚓️ #skKota
#erfizaminTLDM
#seniorsekolahrendah

2007-2012❤️
#SkKota

Repost from @amierulashraf__ Champ 2009 😂😂
>Zaman Kegemilangan Hoki Maghin<🔥
Cc : Sk Kota
#skkota #hockey #2009 #darjah6

#pencilcase

Made of felt. specially gift for #skkota #kinabatangan.

P/s: moga dipermudahkan urusan.

Guru Kelas Tahun 2 ^^#2natrium #skparitsetongkat #skparitbakardarat ^^#memoriterindah .
Ya Allah Sesungguhnya Aku memohon kepadaMu Ilmu yang bermanfaat, Amal-amal yang diterima dan Rezeki yang halal dan baik .. [Hr Ahmad Ibnu Majah]
.
If you focus on the results, you will never change. If you focus on the change, you will get the results.
.
#skkota #skorangkayaali #skparitbakardarat #skparitsetongkat #tugashakiki #ticerarabic #lovemyjob #alhamdulilahsyukur

Yg trindah...tma kasih semua yerrr...💖
#2015...
#skkota..selaludihati

Once best friends now strangers with memories. persahabatan kita jelas pudar pabila masuk zaman skolah menengah. ye laa, sorang tu pergi skolah maahad , sorang tu skolah sullamiah, sorang lagi MRSM, yang lain Smk kota. yang separate p skolah lain tu memang lost contact terus. even sekolah menengah sama pun dah x rapat macam dulu , biasa la dah x sekelas , semestinya renggang. lagipun semua dah dapat kawan baru even aku sendiri , huhuhuhu. but bila tngk gmbr2 zaman ni , datang satu perasaan di lubuk hati yang x lah dalam sangat iaiitu rindu. .huhu. maka hargai lah zaman kanak2 anda dan sahabat yang dulu dan sekarang .ok nanti gua set up reunion all of us sekarang semua dah berjaya sambung blaja di peringkat diploma n degree , gua n aqil jer still in school , haha. .Kerinduan pada All 11 boys of 6Kenanga2010. kualiti kamera zaman 2010 daaaa. sekian sahaja #nukilanalif #missingolddays #memoriesforlife #lostfriendship #truefriendship #skkota #batch98

Masa Itu Emas .. rasa dah 2 tahun kot tak pakai Jam .. bukan tak suka tapi lepas batery habis terus tak pakai2 ... Alhamdulilah ,, terima kasih kawan2 Skpbd hadiahkan jam istimewa ni⌚ ♡ sebak tau... dapat kawan2 yang sangat baik masa susah dan senang ^^ tak lupa jugak sekolah first posting oka jugak ^^ skrg saya ramai kawan kt muar >. < dan sekolah praktikal saya skKota
and
nOw .... Sekolah Kebangsaan Parit Setongkat (depanrumah)
#skkota
#skoa
#skpbd
#skps
#ilovemyjob

autumn in SK Kota Kinabatangan 🍂 #kauada #skkota

Selamat Hari Guru...kepada guru-guru yang pernah dan sedang mengajar saya.dan tak pernah putus asa menyampaikan ilmu kepada saya yg tak berapa pandai ini.Terima Kasih Cikgu.Tanpa anda siapalah kami.😍😍
#Smkkota
#Skkota
#kmns
#Utem

Selamat Hari Guru semua kepada insan yang bergelar Guru ^^ Dan semua kepada Guru2 saya yang pernah mendidik tanpa jemu # £oveuall ^^ #pastibanggol #skmp #smarul #smasp #kafaputra #kafaraudhah #skkota #skoa #skpbd

Happy Birthday to me 🎉🎉 Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan oleh Allah untuk merasai nikmatnya pada hari ini 😊 byk yg telah aku lalui sepanjang aq hidup ad manis, pahit macam2 laa, xnak cakap pnjg, doakan aq berjaya menjadi pengakap raja, doakan aku berjaya mncapai cita2, doakan aq berjaya di dunia akhirat In Shaa Allah, thanks Kawan2 yg selalu bg support 😘 i love u guys " pok kito panda saeng"
#turns18 #besardahlako2 #otwtua #processmeninggi #igersmml #mml #skkota #ssr17 #mmr #maahadmuhammadirovers #vad20 #47tumpat #58kb

goodluck laa blaker result esok 🌹🌹🌹 tidur luhh "batch99"
#mohonyangterbaik #harapyangterbaik #5sainsmadinah #mml #pengakap58kb #vad20 #ssr17 #skkota

Jadi ustaz kejap hari ni 👳🏻#musicteacher #kembestarisolat #skkota #kinabatangan

Friday selfie like 😎 #musicteacher #skkota #fridayfunday

Most Popular Instagram Hashtags