#skkota

112 posts

TOP POSTS

autumn in SK Kota Kinabatangan 🍂 #kauada #skkota

Nyanyi pon main²..
Tp semangat tu aada..
MERDEKA!
#skkota #kafa #merdeka #sehatisejiwa🇲🇾 #guruganti

Alhamdulillah😄hdiah smpena mnggu gapin🎊
#best #skkota #gift #yessss

Bila Terjumpa dengan Cikgu Masran ,Cikgu mAsa Sekolah Rendah dulu.Maka Terterobek laa semua kisah😂.Cikgu Yg sua Cubit Babat babat d perut hahahaha😂 Yg Teda lemak Pun Ttap d cari jua Tempat untuk D Cubit.Tapi Yg The best,Cikgu Ahmad Ali,hahaha Kuat Tarik Sideburn orang 😂😂,,,,
#CeritaSekolahRendah #skkota #Kinabatangan #Batch99 #6gemilang

Ini kenal dari.umur enam tahun dan masih mengira sehingga sekarang 😃 #LongLostFriends #SKkota #friend #selfieraya #inikanraya

Menghitamm yg mukaa 😂😂
#camping#skkota#

Happy Birthday to me 🎉🎉 Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan oleh Allah untuk merasai nikmatnya pada hari ini 😊 byk yg telah aku lalui sepanjang aq hidup ad manis, pahit macam2 laa, xnak cakap pnjg, doakan aq berjaya menjadi pengakap raja, doakan aku berjaya mncapai cita2, doakan aq berjaya di dunia akhirat In Shaa Allah, thanks Kawan2 yg selalu bg support 😘 i love u guys " pok kito panda saeng"
#turns18 #besardahlako2 #otwtua #processmeninggi #igersmml #mml #skkota #ssr17 #mmr #maahadmuhammadirovers #vad20 #47tumpat #58kb

Masa Itu Emas .. rasa dah 2 tahun kot tak pakai Jam .. bukan tak suka tapi lepas batery habis terus tak pakai2 ... Alhamdulilah ,, terima kasih kawan2 Skpbd hadiahkan jam istimewa ni⌚ ♡ sebak tau... dapat kawan2 yang sangat baik masa susah dan senang ^^ tak lupa jugak sekolah first posting oka jugak ^^ skrg saya ramai kawan kt muar >. < dan sekolah praktikal saya skKota
and
nOw .... Sekolah Kebangsaan Parit Setongkat (depanrumah)
#skkota
#skoa
#skpbd
#skps
#ilovemyjob

Jadi ustaz kejap hari ni 👳🏻#musicteacher #kembestarisolat #skkota #kinabatangan

MOST RECENT

Masa Itu Emas .. rasa dah 2 tahun kot tak pakai Jam .. bukan tak suka tapi lepas batery habis terus tak pakai2 ... Alhamdulilah ,, terima kasih kawan2 Skpbd hadiahkan jam istimewa ni⌚ ♡ sebak tau... dapat kawan2 yang sangat baik masa susah dan senang ^^ tak lupa jugak sekolah first posting oka jugak ^^ skrg saya ramai kawan kt muar >. < dan sekolah praktikal saya skKota
and
nOw .... Sekolah Kebangsaan Parit Setongkat (depanrumah)
#skkota
#skoa
#skpbd
#skps
#ilovemyjob

autumn in SK Kota Kinabatangan 🍂 #kauada #skkota

Selamat Hari Guru semua kepada insan yang bergelar Guru ^^ Dan semua kepada Guru2 saya yang pernah mendidik tanpa jemu # £oveuall ^^ #pastibanggol #skmp #smarul #smasp #kafaputra #kafaraudhah #skkota #skoa #skpbd

Bila Terjumpa dengan Cikgu Masran ,Cikgu mAsa Sekolah Rendah dulu.Maka Terterobek laa semua kisah😂.Cikgu Yg sua Cubit Babat babat d perut hahahaha😂 Yg Teda lemak Pun Ttap d cari jua Tempat untuk D Cubit.Tapi Yg The best,Cikgu Ahmad Ali,hahaha Kuat Tarik Sideburn orang 😂😂,,,,
#CeritaSekolahRendah #skkota #Kinabatangan #Batch99 #6gemilang

Happy Birthday to me 🎉🎉 Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan oleh Allah untuk merasai nikmatnya pada hari ini 😊 byk yg telah aku lalui sepanjang aq hidup ad manis, pahit macam2 laa, xnak cakap pnjg, doakan aq berjaya menjadi pengakap raja, doakan aku berjaya mncapai cita2, doakan aq berjaya di dunia akhirat In Shaa Allah, thanks Kawan2 yg selalu bg support 😘 i love u guys " pok kito panda saeng"
#turns18 #besardahlako2 #otwtua #processmeninggi #igersmml #mml #skkota #ssr17 #mmr #maahadmuhammadirovers #vad20 #47tumpat #58kb

goodluck laa blaker result esok 🌹🌹🌹 tidur luhh "batch99"
#mohonyangterbaik #harapyangterbaik #5sainsmadinah #mml #pengakap58kb #vad20 #ssr17 #skkota

Jadi ustaz kejap hari ni 👳🏻#musicteacher #kembestarisolat #skkota #kinabatangan

Most Popular Instagram Hashtags