#skkota

110 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah😄hdiah smpena mnggu gapin🎊
#best #skkota #gift #yessss

Jadi ustaz kejap hari ni 👳🏻#musicteacher #kembestarisolat #skkota #kinabatangan

One of my 4A pupils is drawing something creepy. Hm. But I still love all of you. Dont worry. Sir Ray is kind and loving. ☺️ #Internship
#SKKota
#RaysJourney

Ini kenal dari.umur enam tahun dan masih mengira sehingga sekarang 😃 #LongLostFriends #SKkota #friend #selfieraya #inikanraya

Menghitamm yg mukaa 😂😂
#camping#skkota#

Nyanyi pon main²..
Tp semangat tu aada..
MERDEKA!
#skkota #kafa #merdeka #sehatisejiwa🇲🇾 #guruganti

Bila Terjumpa dengan Cikgu Masran ,Cikgu mAsa Sekolah Rendah dulu.Maka Terterobek laa semua kisah😂.Cikgu Yg sua Cubit Babat babat d perut hahahaha😂 Yg Teda lemak Pun Ttap d cari jua Tempat untuk D Cubit.Tapi Yg The best,Cikgu Ahmad Ali,hahaha Kuat Tarik Sideburn orang 😂😂,,,,
#CeritaSekolahRendah #skkota #Kinabatangan #Batch99 #6gemilang

goodluck laa blaker result esok 🌹🌹🌹 tidur luhh "batch99"
#mohonyangterbaik #harapyangterbaik #5sainsmadinah #mml #pengakap58kb #vad20 #ssr17 #skkota

Alhamdulillah..Kalau dulu,di sini la Aku menuntut ilmu daripada guru-guru ku yang x jemu mencurahkan ilmu.. Kini tiba giliran ku berbakti untuk anak2 bangsa.. Hehe...Syukur alhamdulillah.. #posting #skkota #kinabatangan #cikgumuzik #hometown

MOST RECENT

Selamat Hari Guru semua kepada insan yang bergelar Guru ^^ Dan semua kepada Guru2 saya yang pernah mendidik tanpa jemu # £oveuall ^^ #pastibanggol #skmp #smarul #smasp #kafaputra #kafaraudhah #skkota #skoa #skpbd

Bila Terjumpa dengan Cikgu Masran ,Cikgu mAsa Sekolah Rendah dulu.Maka Terterobek laa semua kisah😂.Cikgu Yg sua Cubit Babat babat d perut hahahaha😂 Yg Teda lemak Pun Ttap d cari jua Tempat untuk D Cubit.Tapi Yg The best,Cikgu Ahmad Ali,hahaha Kuat Tarik Sideburn orang 😂😂,,,,
#CeritaSekolahRendah #skkota #Kinabatangan #Batch99 #6gemilang

Happy Birthday to me 🎉🎉 Alhamdulillah kerana masih diberi kesempatan oleh Allah untuk merasai nikmatnya pada hari ini 😊 byk yg telah aku lalui sepanjang aq hidup ad manis, pahit macam2 laa, xnak cakap pnjg, doakan aq berjaya menjadi pengakap raja, doakan aku berjaya mncapai cita2, doakan aq berjaya di dunia akhirat In Shaa Allah, thanks Kawan2 yg selalu bg support 😘 i love u guys " pok kito panda saeng"
#turns18 #besardahlako2 #otwtua #processmeninggi #igersmml #mml #skkota #ssr17 #mmr #maahadmuhammadirovers #vad20 #47tumpat #58kb

goodluck laa blaker result esok 🌹🌹🌹 tidur luhh "batch99"
#mohonyangterbaik #harapyangterbaik #5sainsmadinah #mml #pengakap58kb #vad20 #ssr17 #skkota

Jadi ustaz kejap hari ni 👳🏻#musicteacher #kembestarisolat #skkota #kinabatangan

Friday selfie like 😎 #musicteacher #skkota #fridayfunday

Most Popular Instagram Hashtags