[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skirtbungajamalmurah

126 posts

TOP POSTS

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) CETAKAN BUNGA ROMAN YANG EXCLUSIVE
Corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & sopan sangat! Jangan terkejut kalau bos tak jadi nak marah dekat awak! hehehe
.
(+) TEKNOLOGI IMPROVED COTTON POLYESTER Bayangkan...dgn teknologi Cotton Polyester yg baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pergi seantero dunia sekalipun.
.
(+) FULL LINING
Full lining ICE jersey membuatkan skirt bungajamal ๐Ÿ’ฏ tanpa jarang utk anda semua! Aktif sepanjang hari pun tetap selamat & tak nampak bayang2 kaki di balik skirt.๐Ÿ‘ข
.
(+) CUTTING DESIGNER
Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar2 public transport tu takde hal lah!๐Ÿ‘—
.
(+) SIZE S-XL
Pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". โŒšPakai skirt bungajamal berjam2 sambil siapkan assignment & kerja yang berlambak depan komputer pun pinggang tak gatal/pedih .
. =====
CAMNE NAK ORDER?
=====
.
1 HELAI BAHAMAS SKIRT = RM55 ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!๐Ÿ“ฎ
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel ๐Ÿ’•
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!๐ŸŽ
.
Jom whatsapp Sora!
๐Ÿ“ฒ 0138540418 @ klik je link dkt profile ok๐Ÿ˜˜
.
#sorashopee #bazarpaknil #skirtbungajamalmurah #skirtmurah

Sis @_zat_mo_ kelihatan sungguh cantik memakai Skirt Lily White Bungajamal.
Jangan lepaskan peluang menggayakan skirt tanpa jarang Bungajamal dengan harga RM55.00 sahaja! Free poslaju seluruh Malaysia, Free diskaun voucher dalam setiap pembelian dan Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas!
๐Ÿ’• 0138540418 ๐Ÿ“ฒSora
#skirtbungajamalmurah #sorashoppe #skirtmurah

Ewah ewah.. Cantiknya sis kita ni uolls..dengan peony red skirt bungajamal.. .
.
Jom cepat cepat grab!! .
.
Ws 0198187944
.
.
#bybaiti #bungajamalskirt #bungajamal2017 #skirtbungajamalmurah #skirtmuslimah #skirtlabuh

[TERBARU] - ROSELLE SKIRT YANG PALING SESUAI UNTUK PERGI KEMANA-MANA SEANTERO DUNIA KINI DILANCARKAN!
.
Bayangkan....pagi-pagi sibuk nak pergi event, kelas, kerja atau parti dengan member, sis pilih utk pakai Roselle Skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive... Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang atas bawah! Sejuk je mata memandang... Mehh Sora nak share sikit:
.
.
=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) CETAKAN BUNGA ROMAN YANG EXCLUSIVE
Corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & sopan sangat! Jangan terkejut kalau anda jumpa jodoh beb pada yang tak kahwin lagi tu! hehehe
.
(+) TEKNOLOGI IMPROVED MATTE POLYESTER Bayangkan...dgn teknologi Matte Polyester yg baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pergi seantero dunia sekalipun. .
(+) FULL LINING
Full lining ICE jersey membuatkan skirt bungajamal 100% tanpa jarang utk anda semua! Aktif sepanjang hari pun tetap selamat & tak nampak bayang2 kaki di balik skirt.
.
(+) CUTTING DESIGNER
Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar2 public transport tu takde hal lah!
.
(+) SIZE S-XL
Pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pakai skirt bungajamal berjam2 sambil siapkan assignment & kerja yang berlambak depan komputer pun pinggang tak gatal/pedih .
. =====
CAMNE NAK ORDER?
=====
.
1 HELAI ROSELLE SKIRT = RM55
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!๐Ÿ“ฎ
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel ๐Ÿ’•
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!๐ŸŽ
.
Jom whatsapp Sora!
๐Ÿ“ฒ 0138540418 @ klik je link dkt profile ok๐Ÿ˜˜
.
#sorashopee #bazarpaknil #skirtbungajamalmurah #skirtmurah

Nak nampak cantik tapi tak tahu nak cari skirt apa??? Sora boleh bantu! Skirt Bungajamal yang cantik dan pelbagai corak mampu mencantikkan penampilan anda! Tak percaya? Lihat saja customer kami ni. Dapatkan Skirt Bungajamal sementara stok masih ada!
.
Sehelai hanya RM55.00 sahaja! Free poslaju seluruh Malaysia, Free diskaun voucher dalam setiap pembelian dan Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#skirtmurah #skirtbungajamalmurah

MOST RECENT

Lai lai lai.. Haa korang..! .
=====
5 SEBAB MENGAPA ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL KINI DIBONGKARKAN!
=====
.
(+) diperbuat dari material cotton polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia โ„๏ธ pastu kalau dah lambat nak keluar rumah, kau sarung je! Takyah gosok2. memang syok pakai! ๐Ÿ˜
.
(+) full lining ICE jersey memastikan pelindungan maksimum utk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh TANPA jarang @sorashoppe ๐Ÿ˜‰โ™ฅ๏ธ apa guna pakai skirt murah2 tp nampak garisan seluar dal*m & bayang2 kaki kan ๐Ÿ˜ฑ
.
(+) potongan skirt kembang puteri ni sesungguhnya cutting paling dicari-cari tahun 2017 ni! ๐Ÿ˜ bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mmg best yunkk. Tengok la bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau hihihi
.
(+) pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pernah tak sis pakai skirt2 lain lepas tu lepas beberapa jam pinggang jadi merah2 & gatal akibat kesan getah skirt? ๐Ÿ˜ฉ Untuk skirt ni jangan risau, pakai skirt bungajamal berjam2 pun pinggang tak gatal/pedih mcm skirt lain ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ฏ
.
(+) Cetakan roman print yang limited edition dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & lebih sopan sepanjang hari โ˜บ๏ธ bos yang selama ni selalu marah2 pun tetiba mesti lembut hati ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
.
โœ… PERCUMA postage seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœ… PERCUMA discount voucher dlm setiap parcel
โœ… PERCUMA limited edition dengan pembelian 2 helai keatas! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Pssssttt!! Pastikan yang ori! Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dgn material yg jarang!
#salamjumaat #skirtbungajamalmurah #mohler #cucimata #alhamdulillah #sorashopee #skirtmurah

SUNNAH HARI JUMAAT

KELEBIHAN BERWANGI-WANGIAN:
1. Menyegarkan diri dan merangsang minda.
2. Memberi ketenteraman dan ketenangan jiwa.
3. Menghindari daripada syaitan kerana syaitan amat tidak suka bau wangi.

#salamjumaat #sorashoppe #skirtbungajamalmurah #mohler #cucimata #alhamdulillah #skirtbungajamalsora

=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) CETAKAN BUNGA ROMAN YANG EXCLUSIVE
Corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & sopan sangat! Jangan terkejut kalau bos tak jadi nak marah dekat awak! hehehe
.
(+) TEKNOLOGI IMPROVED COTTON POLYESTER Bayangkan...dgn teknologi Cotton Polyester yg baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pergi seantero dunia sekalipun.
.
(+) FULL LINING
Full lining ICE jersey membuatkan skirt bungajamal ๐Ÿ’ฏ tanpa jarang utk anda semua! Aktif sepanjang hari pun tetap selamat & tak nampak bayang2 kaki di balik skirt.๐Ÿ‘ข
.
(+) CUTTING DESIGNER
Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar2 public transport tu takde hal lah!๐Ÿ‘—
.
(+) SIZE S-XL
Pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". โŒšPakai skirt bungajamal berjam2 sambil siapkan assignment & kerja yang berlambak depan komputer pun pinggang tak gatal/pedih .
. =====
CAMNE NAK ORDER?
=====
.
1 HELAI BAHAMAS SKIRT = RM55 ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!๐Ÿ“ฎ
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel ๐Ÿ’•
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!๐ŸŽ
.
Jom whatsapp Sora!
๐Ÿ“ฒ 0138540418 @ klik je link dkt profile ok๐Ÿ˜˜
.
#sorashopee #bazarpaknil #skirtbungajamalmurah #skirtmurah

Wowww! Sis @hanisah_ibj nampak cantik sangat dengan Skirt Bahamas Maroon๐Ÿ’• terima kasih sudi pakai Skirt Bungajamal! Mana-mana skirt bunga jamal dari sora shoppe ni dijamin ๐Ÿ’ฏ tak jarang tau, bekas kaki pun tak nampak walau berdiri kat tengah panas dan kainnya sejuk mcm berjalan dalam awan beb! Rugi tak cuba, bila dah cuba kumpulkan semua koleksi skirt bunga jamal ye๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . .
Dapatkan skirt tanpa jarang Bungajamal dengan harga RM55.00 sahaja! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
- Free poslaju seluruh Malaysia๐Ÿ“ฎ
- Free diskaun voucher dalam setiap pembelian๐ŸŽ
- Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas!๐Ÿ’•
. ๐Ÿ“ฒ whatsap sora 0138540418 SKRG!
#skirtbungajamalmurah #skirtmurah #sorashoppe

Jom dapatkan skirt Bahamas Maroon Bungajamal ๐Ÿ’•
Sehelai hanya RM55.00!
Jangan lepaskan peluang sementara stok masih ada. ๐Ÿ“ฒ whatsap sora 0138540418 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#skirtbungajamalmurah #skirtmurah

Sis @_zat_mo_ kelihatan sungguh cantik memakai Skirt Lily White Bungajamal.
Jangan lepaskan peluang menggayakan skirt tanpa jarang Bungajamal dengan harga RM55.00 sahaja! Free poslaju seluruh Malaysia, Free diskaun voucher dalam setiap pembelian dan Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas!
๐Ÿ’• 0138540418 ๐Ÿ“ฒSora
#skirtbungajamalmurah #sorashoppe #skirtmurah

PERCUMA! Diskaun Voucher dalam setiap pembelian Skirt Bungajamal! Haa menarikkan? Whatsap sora cepat di 0138540418 okay! ๐Ÿ˜ฑ๐ŸŽˆ #skirtbungajamalmurah #skirtmurah

Nak nampak cantik tapi tak tahu nak cari skirt apa??? Sora boleh bantu! Skirt Bungajamal yang cantik dan pelbagai corak mampu mencantikkan penampilan anda! Tak percaya? Lihat saja customer kami ni. Dapatkan Skirt Bungajamal sementara stok masih ada!
.
Sehelai hanya RM55.00 sahaja! Free poslaju seluruh Malaysia, Free diskaun voucher dalam setiap pembelian dan Free hadiah tajaan Jacker untuk belian 2 helai keatas! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
#skirtmurah #skirtbungajamalmurah

[TERBARU] - ROSELLE SKIRT YANG PALING SESUAI UNTUK PERGI KEMANA-MANA SEANTERO DUNIA KINI DILANCARKAN!
.
Bayangkan....pagi-pagi sibuk nak pergi event, kelas, kerja atau parti dengan member, sis pilih utk pakai Roselle Skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive... Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang atas bawah! Sejuk je mata memandang... Mehh Sora nak share sikit:
.
.
=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) CETAKAN BUNGA ROMAN YANG EXCLUSIVE
Corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & sopan sangat! Jangan terkejut kalau anda jumpa jodoh beb pada yang tak kahwin lagi tu! hehehe
.
(+) TEKNOLOGI IMPROVED MATTE POLYESTER Bayangkan...dgn teknologi Matte Polyester yg baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pergi seantero dunia sekalipun. .
(+) FULL LINING
Full lining ICE jersey membuatkan skirt bungajamal 100% tanpa jarang utk anda semua! Aktif sepanjang hari pun tetap selamat & tak nampak bayang2 kaki di balik skirt.
.
(+) CUTTING DESIGNER
Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar2 public transport tu takde hal lah!
.
(+) SIZE S-XL
Pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pakai skirt bungajamal berjam2 sambil siapkan assignment & kerja yang berlambak depan komputer pun pinggang tak gatal/pedih .
. =====
CAMNE NAK ORDER?
=====
.
1 HELAI ROSELLE SKIRT = RM55
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!๐Ÿ“ฎ
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel ๐Ÿ’•
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!๐ŸŽ
.
Jom whatsapp Sora!
๐Ÿ“ฒ 0138540418 @ klik je link dkt profile ok๐Ÿ˜˜
.
#sorashopee #bazarpaknil #skirtbungajamalmurah #skirtmurah

[TERBARU] - ROSE SKIRT YANG PALING SESUAI UNTUK PERGI KEMANA-MANA EVENT KINI DILANCARKAN!
.
Code: Black, Blue, Pink, Cocoa, Yellow & White
Harga: RM55 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Bayangkan....pagi-pagi sibuk nak pergi event atau parti dengan member, sis pilih utk pakai Rose Skirt yang indah dengan cetakan bunga Roman yang exclusive... Pakai pulak dgn blouse polos & hijab labuh warna pastel yang comel-comel. Bila sis melangkah je--- fuhhh!! Semua pandang atas bawah! Sejuk je mata memandang... Mehh Sora nak share sikit:
.
.
=====
5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL
=====
.
(+) CETAKAN BUNGA ROMAN YANG EXCLUSIVE
Corak yang unik dgn warna yg menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis & sopan! Jangan terkejut kalau tetiba bos tak jadi nak marah! hehehe
.
(+) TEKNOLOGI IMPROVED COTTON POLYESTER Bayangkan...dgn teknologi Cotton Polyester yg baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pusing satu dunia pun beb! .
(+) FULL LINING
Full lining ICE jersey membuatkan skirt bungajamal 100% tanpa jarang utk anda semua! Aktif sepanjang hari pun tetap selamat & tak nampak bayang2 kaki di balik skirt .
.
(+) CUTTING DESIGNER
Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar2 public transport pun takde hal lah!
.
(+) SIZE S-XL
Pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pakai skirt bungajamal berjam2 sambil depan komputer yang berlambak2 tu pun pinggang tak gatal/pedih .
Siapa lagi nak pakai ROSE SKIRT yang limited edition ni?
"NAK!"
"NAK!"
"NAK!"
.
.
=====
CAMNE NAK ORDER?
=====
.
1 HELAI ROSE SKIRT = RM55
>>FREE poslaju seluruh Malaysia!
>>FREE discount voucher dalam setiap parcel
>>FREE hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai keatas!
.
Jom whatsapp Sora!
๐Ÿ“ฒ 0138540418 @ klik je link dkt profile ok๐Ÿ˜˜
.
#sorashopee #bazarpaknil #skirtbungajamalmurah

Cepat grab skirt bunga jamal cantik sblum khabisan stok๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ WHATSAPP SKRANG
0135328273
0135328273
0135328273

#syajualskirtbungajamal
#skirtbungajamalmurah
#skirtbungajamalcantikk

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Buttercup skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Dandelion skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Dandelion skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
. COLOUR: NAVY
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Dandelion skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

*[NEW ARRIVAL] - YANG TERSANGAT CUN UNTUK PAKAI KE KELAS/ OFFICE/ SHOPPING?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. *Name: Dandelion skirt
*Outer material:* limited edition cotton polyester
*Lining material:* ice jersey
.
. *PRICE-* RM65
.
.
((Semua harga FREE POSLAJU seluruh msia)) .
.
๐Ÿ’žFREE discount voucher dalam setiap parcel
๐Ÿ’žFREE gift utk belian 2 pcs keatas.

Sape nak terus whatsapp sis ok
https://wasap.my/60189754103.
.
Sape cepat dia dapat tau. 200pcs je each design. Goodluck berebut! ๐Ÿ™ˆ .
.
#skirtcantiksangat
#skritlabuh #skirtlawa#skirtlabuh#skirtmuslimah#freegift #freepostage#skirtbungajamal #skirtbungajamalmurah #bungajamal#bybaiti#lawalawa#menawanhati#sukasangat

Most Popular Instagram Hashtags