[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skirtbunga

MOST RECENT

Ramai yang suka warna biru sky ni. Korang macam mana?

[PROMO SEHINGGA 31 JAN 2018]
SEHELAI RM60 JER! RM60 JER! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bukan selalu kami nak buat sale ni oiiii ๐Ÿ˜† Ehhhhh skirt LIMITED EDITION serendah rm60 je! Lagi best, kami nak bagi baaaanyak hadiah percuma!
๐ŸŽ PERCUMA postage seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐ŸŽ PERCUMA discount voucher dlm setiap bungkusan
๐ŸŽ PERCUMA hadiah dari penaja untuk pembelian 2 helai keatas! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
JOM tempah sebelum habis! Whatsapp 60195586040 atau klik link kat bio.
.
.

#sayajualย #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

[PROMO SEHINGGA 31 JAN 2018]
SEHELAI RM50 JER! RM50 JER! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bukan selalu kami nak buat sale ni oiiii ๐Ÿ˜† Ehhhhh skirt material polyester serendah rm50 je! Lagi best, kami nak bagi baaaanyak hadiah percuma!
๐ŸŽ PERCUMA postage seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐ŸŽ PERCUMA discount voucher dlm setiap bungkusan
๐ŸŽ PERCUMA hadiah dari penaja untuk pembelian 2 helai keatas! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
JOM tempah sebelum habis! Whatsapp 60195586040 atau klik link kat bio.
.
.

#sayajualย #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

Say hello to Nadine!
So guys, apa yg best sangat si #nadineblouse ni? ๐Ÿ˜ .
.
๐ŸŒธBf friendly (nursing selak)
๐ŸŒธWudhu friendly (cuff mudah tarik hingga siku) ๐ŸŒธHandsock-less (cuff seperti handsock with finger hole)
๐ŸŒธIronless (material high quality mosscrepe)
๐ŸŒธAda side pocket (boleh simpan kunci & duit)
๐ŸŒธAda saiz S-XXL
.
.
Walawehhh syokkk nyee ! Wajib ada bagi traveler, ibu-ibu menyusu, student yg malas iron baju ๐Ÿ˜‚ and for all lahh! .
.
pssttt! Ajak bestfren beli sekali tauu. Jimat RM38 and boleh share postage! **click link wasap at bio for purchase

Say hello to Nadine!
So guys, apa yg best sangat si #nadineblouse ni? ๐Ÿ˜ .
.
๐ŸŒธBf friendly (nursing selak)
๐ŸŒธWudhu friendly (cuff mudah tarik hingga siku) ๐ŸŒธHandsock-less (cuff seperti handsock with finger hole)
๐ŸŒธIronless (material high quality mosscrepe)
๐ŸŒธAda side pocket (boleh simpan kunci & duit)
๐ŸŒธAda saiz S-XXL
.
.
Walawehhh syokkk nyee ! Wajib ada bagi traveler, ibu-ibu menyusu, student yg malas iron baju ๐Ÿ˜‚ and for all lahh! .
.
pssttt! Ajak bestfren beli sekali tauu. Jimat RM38 and boleh share postage! **click link wasap at bio for purchase

โ™ฅ.. DIANA LAYERED SKIRT ..โ™ฅ
.
Harga Skirt : RM65
*** free pos SM / add RM10 for SS
.
Harga Tshirt : RM40
*** free pos SM / add RM10 for SS
.
Nak order ??
Wsap โ™ฅ 0126297804
Wsap โ™ฅ 0126297804
.
Material : cotton
.
Ukuran Skirt :
.
S
Pinggang :26-27
Punggung :36-38
Labuh skirt :40
.
M
Pinggang :28-29
Punggung :38-40
Panjang :40
.
.
#trustedsellermalaysia #skirtbunga #blousecorakbunga #bajucorakbunga #skirtmurah #skirtbertingkat #tshirtmurah #bajutshirt #trendterkini #blousehipster #topmurah #bajuootdmurah #sayajualblouse #hargakasihsayang #hargamampumilik #sayajualblousemurah #sayajualtopblouse #bazarpaknil #bazarig๐Ÿ#bazarmalaysia #bazarmalaysiaonline #bazarrakyat #bazarmurah #bazaronline #meletop #mycoffeeprince #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #syurgayangkedua #diatv3

โ™ฅ.. DIANA LAYERED SKIRT ..โ™ฅ
.
Harga Skirt : RM65
*** free pos SM / add RM10 for SS
.
Harga Tshirt : RM40
*** free pos SM / add RM10 for SS
.
Nak order ??
Wsap โ™ฅ 0126297804
Wsap โ™ฅ 0126297804
.
Material : cotton
.
Ukuran Skirt :
.
S
Pinggang :26-27
Punggung :36-38
Labuh skirt :40
.
M
Pinggang :28-29
Punggung :38-40
Panjang :40
.
.
#trustedsellermalaysia #skirtbunga #blousecorakbunga #bajucorakbunga #skirtmurah #skirtbertingkat #tshirtmurah #bajutshirt #trendterkini #blousehipster #topmurah #bajuootdmurah #sayajualblouse #hargakasihsayang #hargamampumilik #sayajualblousemurah #sayajualtopblouse #bazarpaknil #bazarig๐Ÿ#bazarmalaysia #bazarmalaysiaonline #bazarrakyat #bazarmurah #bazaronline #meletop #mycoffeeprince #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #syurgayangkedua #diatv3

โ™ฅ.. DIANA LAYERED SKIRT ..โ™ฅ
.
Harga Skirt : RM65
*** free pos SM / add RM10 for SS
.
Harga Tshirt : RM40
*** free pos SM / add RM10 for SS
.
Nak order ??
Wsap โ™ฅ 0126297804
Wsap โ™ฅ 0126297804
.
Material : cotton
.
Ukuran Skirt :
.
S
Pinggang :26-27
Punggung :36-38
Labuh skirt :40
.
M
Pinggang :28-29
Punggung :38-40
Panjang :40
.
.
#trustedsellermalaysia #skirtbunga #blousecorakbunga #bajucorakbunga #skirtmurah #skirtbertingkat #tshirtmurah #bajutshirt #trendterkini #blousehipster #topmurah #bajuootdmurah #sayajualblouse #hargakasihsayang #hargamampumilik #sayajualblousemurah #sayajualtopblouse #bazarpaknil #bazarig๐Ÿ#bazarmalaysia #bazarmalaysiaonline #bazarrakyat #bazarmurah #bazaronline #meletop #mycoffeeprince #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #syurgayangkedua #diatv3

[PROMO SEHINGGA 31 JAN 2018]
SEHELAI RM50 JER! RM50 JER! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bukan selalu kami nak buat sale ni oiiii ๐Ÿ˜† Ehhhhh skirt material polyester serendah rm50 je! Lagi best, kami nak bagi baaaanyak hadiah percuma!
๐ŸŽ PERCUMA postage seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐ŸŽ PERCUMA discount voucher dlm setiap bungkusan
๐ŸŽ PERCUMA hadiah dari penaja untuk pembelian 2 helai keatas! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
JOM tempah sebelum habis! Whatsapp 60195586040 atau klik link kat bio.
.
.

#sayajualย #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

[PROMO SEHINGGA 31 JAN 2018]
SEHELAI RM50 JER! RM50 JER! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bukan selalu kami nak buat sale ni oiiii ๐Ÿ˜† Ehhhhh skirt material polyester serendah rm50 je! Lagi best, kami nak bagi baaaanyak hadiah percuma!
๐ŸŽ PERCUMA postage seluruh Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐ŸŽ PERCUMA discount voucher dlm setiap bungkusan
๐ŸŽ PERCUMA hadiah dari penaja untuk pembelian 2 helai keatas! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
JOM tempah sebelum habis! Whatsapp 60195586040 atau klik link kat bio.
.
.

#sayajualย #isell #sayajualskirt #sayajualskirtbunga #sayajualskirtlabuh #sayajualprintedskirt #sayajualmaxiskirt #skirtmalaysia #printedskirt #skirtprinted #skirtcorak #skirtbunga #skirtlabuh #longskirt #skirtplain #plainskirt #basicskirt #skirtbasic #ootd #igmashup #aurainsta

Limited edition: Autumn skirt
.
Material: Ironless pamo
Colour: scarlet
.
RM65 WITH POSTAGE!
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP +60145386902
.
#skirtbungajamal #skirtbunga #skirtmurah #skirtprintedcantik #sayajualskirtlabuh #skirtlabuh

MULAI 1-31/1/2018
Zati start buat PROMOSI untuk skirt BUNGA JAMAL yang selalu laris macam pisang goreng ni!!
-
JANGAN LEPASKAN PELUANG NI!! TAG & AJAK KENALAN ANDA YANG SUKA SKIRT LABUH CEPAT!! BELI RAMAI-RAMAI HARGA LAGI MURAH!!!
-
BELI RAMAI-RAMAI HARGA LAGI RUNTUH!! STAY ALERT OKEY๐Ÿ˜€
-
NAK ORDER DENGAN CEPAT
SCREENSHOT GAMBA SKIRT
DAN WS KE ZATI UNTUK FAST REPLAY OKEYโค .
.
.
#skirtbungajamal #skirtmuslimah #skirtsatin #skirtbunga #flowerskirt #satinskirt #denimskirt #skirttakjarang #skirtlabuhmurah #sayajualskirtlabuh #tshirtmuslimah #bawalguzelmurah #instantshawlmurah #bawalbidang60 #niqabis #ramenmurah #samyangmurah #daimcake #milocubemurah #chocolatejarmurah #chocolatemurah #blousemurah #palazzomurah #dressmurah

CLOSE UP
Lengan ashley peplum
-bergetah
-pleated at every getah
-ada lace kt getah

Ashley peplum
Kod Ashley Green

Special price Rm65
Normal price rm85

Material hairy cotton
Nursing friendly
Size s-xl

Boleh order sekarang
Whatsapp 012-5624112

SKIRT LABUH NAURA
.
========================
APA YG BEST SKIRT LABUH NAURA?
========================
.
โœ”๏ธ MATERIAL HIGH KUALITI COMO CREPE.
โœ”๏ธ TAK JARANG , TAK MELEKAT.
โœ”๏ธ SEJUK & SELESA DIPAKAI.
โœ”๏ธ TAK PERLU PAKAI INNER
โœ”๏ธ MINIMAL IRON , SENANG UTK IRON.
โœ”๏ธ KAIN TAK MUDAH KEDUT.
โœ”๏ธ CUTTING A CUT - KEMBANG
โœ”๏ธ JATUH TERLETAK, FEELING PRINCESS SGT!
โœ”๏ธ SKIRT LABUH PATUH SYARIAH.
โœ”๏ธ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG ๐Ÿ˜.
โœ”๏ธ WARNA YG WAJIB ADA
โœ”๏ธ ADA 2 SAIZ
.
SIZE 1 ( Fits S - L )
1 HELAI : RM 39
COMBO 3 HELAI : RM110
.
SIZE 2 ( Fits XL - 2XL )
1 HELAI : RM 43
COMBO 3 HELAI : RM120
.
* TIDAK TERMASUK POSTAGE* โ€Ž
๐Ÿšš RATE POSTAGE
1 HELAI : RM 8 SM / RM 12 SS
ADD ON : RM 2 SM/ RM 4 SS EACH
.
Kalau berminat boleh terus whatsapp saya mirul #jejakajualbaju
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
๐Ÿ“ฒ+60145164512
.
#marykaymalaysia
#ajimaura #terapiinstagram
#skirtmuslimah #skirtmurahmalaysia #skirtmalaysia #peplumlabuh #bawallabuh #katalogjejakajualbaju
.
#tudungmurah #palazomurah #palazomalaysia #aisyaalongtop #blousemalaysia #blousemurah #skirtplain #emasmurah #emas916malaysia #aidijuma
.
#skirtbunga #uitm #dyxy #dianzvitamin #bellezacollagen #jubahsouq #ceodesa #ctdk #quputeh #terlajaklaris

Bahamas skirt
.
Material: cotton polyester
.
RM55 INCLUDE POSTAGE .
(+) TEKNOLOGI IMPROVED COTTON POLYESTER Bayangkan...dgn teknologi Cotton Polyester yg baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pergi beraya rumah2 sedara 7keturunan
.
(+) FULL LINING
Full lining ICE jersey membuatkan skirt bungajamal 100% tanpa jarang utk anda semua! Aktif sepanjang hari sambil kunyah tat nenas pun tetap selamat & tak nampak bayang2 kaki di balik skirt .
.
(+) CUTTING DESIGNER
Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari ! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar2 anak keliling rumah takde hal lah!
.
(+) SIZE S-XL
Pinggang stretchable dari 24-34inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pakai skirt bungajamal berjam2 sambil makan semperit depan tv pun pinggang tak gatal/pedih . .
๐Ÿ“ฒWHATSAPP +60145386902
.
#skirtbungajamal #skirtbunga #sayajualskirt #skirtlabuhmurah #skirtmalaysiamurah #skirtlawa

MULAI 1-31/1/2018
Zati start buat PROMOSI untuk skirt BUNGA JAMAL yang selalu laris macam pisang goreng ni!!
-
JANGAN LEPASKAN PELUANG NI!! TAG & AJAK KENALAN ANDA YANG SUKA SKIRT LABUH CEPAT!! BELI RAMAI-RAMAI HARGA LAGI MURAH!!!
-
BELI RAMAI-RAMAI HARGA LAGI RUNTUH!! STAY ALERT OKEY๐Ÿ˜€
-
NAK ORDER DENGAN CEPAT
SCREENSHOT GAMBA SKIRT
DAN WS KE ZATI UNTUK FAST REPLAY OKEYโค .
.
.
#skirtbungajamal #skirtmuslimah #skirtsatin #skirtbunga #flowerskirt #satinskirt #denimskirt #skirttakjarang #skirtlabuhmurah #sayajualskirtlabuh #tshirtmuslimah #bawalguzelmurah #instantshawlmurah #bawalbidang60 #niqabis #ramenmurah #samyangmurah #daimcake #milocubemurah #chocolatejarmurah #chocolatemurah #blousemurah #palazzomurah #dressmurah

Hii korangg!!
Tengah buat apa tu??
Cik Hana just nak bagitahu SALE SKIRT masih lagi berjalan sampai hujung bulan ni.
Jadi kalau yang nak dapatkan skirt boleh cepat2 whatsapp Cik Hana sementara stok masih ada!

Semua jenis PLAIN SKIRT VOL2 PROMOSI dari 1-31 JAN 2018 SHJ!!!.
.
.
Jadi sempena promosi ni harganya Aina bagi RM 50 je dari harga asal 55.
.
.
Cepat tau, sebab habis je bulan Januari harga akan kembali pada harga asal. So better grab sekarang bole cut 5 inggit.
.
.
Tengok tu, Grape sorbet dah SOLDD OUTT. Jangan biarkan warna lain pulak yang sold out tanpa ada di tangan korang okeyyy.
.
.
Wasap Aina cakap "Aina saya nak plain skirt cepatttt"๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Tekan link di bio ye. Senang sikit.

#skirtcantik#skirtbunga#skirtmalaysia#skirt#ootdskirt#ootdbungajamal

Akhirnyaaa, akhirnya! Lepas berbulan2 penantian, siap pun skirt yg super best ni!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak tunggu kain sampai Malaysia je dah 3bulan tau! ๐Ÿ˜‚
.

PLAIN SKIRT VOL.2 [NEW IMPROVED MATERIAL]

Colour:
Strawberry Sorbet

Outer material: Heavy lily
Lining material: ice jersey

Waist: stretchable 24-34inch (fit S-XL & preggy mommy 8bulan pun boleh pakai ๐Ÿ˜˜) Length: 40inch (sesuai tinggi 155-173cm)
.
.
.
Harga RM55 ONLY!
.
.
.
โœ”FREE postage natiowide
โœ”FREE voucher diskaun disetiap pembelian
โœ”FREE gift (min dengan 2 pembelian skirts)

Wasap Aina sekarang untuk pembelian sebelum terlambat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Aina tak janji bulan dan bintang tau, benda baik kita share semasa ๐Ÿค—

#skirtbunga#skirtcantik#skirtmalaysia#skirtmurah#skirt

Akhirnyaaa, akhirnya! Lepas berbulan2 penantian, siap pun skirt yg super best ni!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak tunggu kain sampai Malaysia je dah 3bulan tau! ๐Ÿ˜‚
.

PLAIN SKIRT VOL.2 [NEW IMPROVED MATERIAL]

Colour:
Black

Outer material: Heavy lily
Lining material: ice jersey

Waist: stretchable 24-34inch (fit S-XL & preggy mommy 8bulan pun boleh pakai ๐Ÿ˜˜) Length: 40inch (sesuai tinggi 155-173cm)
.
.
.
Harga RM55 ONLY!
.
.
.
โœ”FREE postage natiowide
โœ”FREE voucher diskaun disetiap pembelian
โœ”FREE gift (min dengan 2 pembelian skirts)

Wasap Aina sekarang untuk pembelian sebelum terlambat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Aina tak janji bulan dan bintang tau, benda baik kita share semasa ๐Ÿค—

#skirtbunga#skirtcantik#skirtmalaysia#skirtmurah#skirt

Most Popular Instagram Hashtags