[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skinsnow

2570 posts

TOP POSTS

Haaaa, ni lah set penjagaan terbaru dari @ephyra2u . Ada penambahan ephyra skin snow. Ala-ala moisturizer gituu. Best sebab tak melekit dan senang absorb. Suka suka suka! 😍😍😍
• • •
#ephyra2u #ephyra #skinsnow #ephyraskincareseries

Testimoni Diri Sendiri😂😂😂😂 Sebenarnya #Ephyralips Ada 8 Warna Yang Sangat Menawan
Membuat hati tertawan
No Make up hnya sapu Ephyra #Skinsnow & #Ephyraskinnano

Dulu Tak suka pakai lipstik tapi bila dah ada Lipstik Ephyra ni Jadi Jatuh Hati ,,,#Saya Suka Saya Suka💃💃💃👸👸👸😘😘😘

Mi palidez resurge❄ #redhead #plugs #brownlips #skinsnow #septum

💚Новинка мирового уровня ! 💚 ✅удаление волосков длиной 3-4 мм ( 4-7Дней после бритья) ✅мягкое и деликатное и главное БЕЗБОЛЕЗНЕННОЕ УДАЛЕНИЕ ВОЛОС
✅Депиляция класса LUX
✅БЫСТРО И ГЛАВНОЕ 100% ГЛАДКОСТЬ! #skins #skinsnow #депиляция #новшество #лайфхак

Nah ada 8 fungsi kebaikan Ephyra Skin Snow :

Melembapkan dan mengekalkan wajah

Mencerahkan seawal 9-14 hari

Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)

Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawatMengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn
Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.
Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

HARGA : RM45 FREE POSTAGE

HOW TO PURCHASE?
WHATSAAP KAMI
0182844351 / 0142398351

#skinsnow
#ephyraskinsnow
#skinsnowmurah
#ephyramurah
#ephyraoryginal

EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR
.
💝💝💝💝💝
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effieyzza
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat) #effieyzza
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher #effieyzza
-Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 019 314 0514 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurak
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#effieyzza
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#effieyzzabeauty
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong

@Regranned from @ephyra2u - SAPA PERGI BERCUTI TU...JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! .
.
EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. .
.
1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! .
.
2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. .
.
3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
👉🏼Whatsapp HOTLINE #0197151983
.
#ephyra #ephyradealers #ephyralovers #ephyra2u
#ephyrajohorbahru
#bazarmalaysia
#bazaronlie
#terapiinstagram
#tamanmolek
#johorbahru
#codjbarea
#ephraskincareseries
#skinnanoserum
#skinsnow
#ephyraskinbar

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

MOST RECENT

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#ephyrapremium #ephyra #ephyraskinbar #ephyratrial #ephyraoriginal #ephyraskinnano #skinsnow #ephyraskinsnow

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn

Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.

Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn

Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.

Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn

Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.

Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#ephyrapremium #ephyra #ephyraskinbar #ephyratrial #ephyraoriginal #ephyraskinnano #skinsnow #ephyraskinsnow

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn

Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.

Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn

Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.

Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah

Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Kelebihan Ephyra Skin Nano Advanced Repair
Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
Memperbaiki tona kulit tidak sekata
Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
Mencerahkan kulit kusam
Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn

Ephyra Skin Snow adalah produk yang paling latest. Ia merupakan pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano. Pelembap ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Geno White
Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE” yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.

Kebaikan Ephyra Skin Snow Advanced White Repair
Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus dan jeragat)
Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda dan bersih.

#ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #skinsnowephyra #skinsnowephyramurah #skinsnow #skinsnowmurah #ephyra #ephyramurah

#Repost @azsrbeauty (@get_repost)
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan . Price included postage.
Order and details WHATSAPP : 0182913320 💋
#ephyrapremium #ephyra #ephyraskinbar #ephyratrial #ephyraoriginal #ephyraskinnano #skinsnow #ephyraskinsnow

Most Popular Instagram Hashtags