[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skinnymascaraborong

455 posts

TOP POSTS

LELONG‼️‼️‼️
1box RM55.00‼️‼️‼️
whatsapp:013-7890276
#skinnymascara #skinnymascaraborong #skinnymascaramurah

buat masa ni mascara paling laku keras hengfang skinny mascara ye uolsss... RM9/pcs
RM7/min 5pcs
ws 01117954479
#skinnymascara #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong #skinnymascarahengfang #skinnymascarahengfangmurah

Nak bulu mata lentik macam sis? Cuba lah skinny mascara
.
.
SKINNY MASCARA READY STOCK ‼️ HARGA MURAH 😘
.
KELEBIHAN SKINNY MASCARA ✔ Waterproof
✔ Mascara tahan lama
✔ Tidak comot
✔ Senang Untuk di gunakan
✔ Isi tidak mudah kering
✔ Mampu memanjang serta melentikkan bulu mata ke tahap maxima
✔ Mudah di pakai untuk bulu mata bawah
✔ Mudah dibawa kemana mana
.
.
1 pcs rm10 exc postage !!!
12 pcs rm60 exc postage !!!
.
.
Whatsapp
0189460552
.
.
#skinnymascaraborong #sayajualskinnymascara #skinnymascara #skinnymascaramurah #duoyamascara

💋Skinny mascara ni best sgt sebab lgsg tak berkepul keras kat bulu mata, nampak natural sgt, sampai ada yg nk pegang bulu mata sbb melentik kaw kaw, ingt pakai bulu mata palsu sbb sampai anak bulu mata bawah pon melentik habis
.
👁 Batang mascara nipis 2.5mm
👁 Mesra wuduk ( mudah di cuci )
👁 Tidak membuat mata hitam (panda) selepas di cuci
👁 Halal ! 100%
👁 Mascara skinny lebih tahan lama
👁 Waterproof
👁 Senang untuk digunakan
👁 Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
👁 Mudah untuk dipakai

#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong

Stok leopard sponge dh masuk gaisss .. sapa nak meh pm nunu naa rm17 sahaja ! Lembut , gebu , besauuuu 💞💞💞
0174060825
#leopardsponge #skinnymascaraborong #thefacebase #makeupmurah #rhomlonpencil

Dapat pulak mascara terkecil di dunia. Best sangat pakai mascara ni siap ada fibre yg mampu memanjangkan bulu mata anda.... Tq @ellanuar @ellanuar @ellanuar

#skinnymascaramurah #skinnymascaraborong #skinnymascara

OMG MASCARA
PM UNTUK HARGA BORONG 10PCS😍😍
.
.
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛ ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #skinnymascaramurah #skinnymaskara #skinnymascara #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong #skinnymascaramurahmalaysia #skinnymaskaramurah #maskaraskinny #mascaraskinny #mascaraomg #mascaraomgviral #mascaraviral #mascaraviralmurah #maskaraviral #maskaraviralomg #omgmascara #omgmascaraviral #omgmascaramurah #omgmaskara #omgmaskaramurah #maskaraomg #maskaraomgmurah #maskaraefolar #maskaraefolarmurah #mascaraefolar #mascaraefolarmalaysia #maskaraefolar #maskaraefolarmurah

MOST RECENT

SKINNY MASCARA
.
RM8 Belum Termasuk Pos
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
💋Skinny mascara ni best sangat sebab tak berkepul keras pada bulu mata, nampak natural sampai ada yang nak pegang bulu mata sebab melentik sangat, ingat pakai bulu mata palsu sebab anak bulu mata bawah pon melentik habis.
.
- Batang mascara nipis 2.5mm
- Mesra wuduk (mudah dicuci)
- Tidak membuat mata hitam (panda) selepas dicuci
- Halal 100%
- Mascara skinny lebih tahan lama
- Waterproof
- Senang untuk digunakan
- Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
- Mudah untuk dipakai
.
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong #mascara #skinnymascaraoriginal
#produkkecantikan #produkkesihatan #produkkecantikkanoriginal #mascaraskinny

NARS Skinny Mascara 💞 .
.
hattt ni... mascara khas untuk bulus2 mata yg belah bawah tu tau... ada jugak MUA yg apply kat bulus2 mata kat belah atas... ❤️
.
.
yang ni bukan beshe2 tau! it contains fibre that makes yr eyelashes more thicker! 😍
💕 .
RM10 OFFER OFFER! +RM8 WM, +RM11 EM
Postage for every Mon-Wed-Friday after 2pm
COD Petronas MRR2 Tesco Ampang 💞
.
.
If you're interested to purchase, you may directly Whatsapp +60136963096 (Miza) .
.
Do screenshot and remember the price also! 😉
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong #bahamamama #bahamamamamurah #narsblusher #narsdeepthroat

SKINNY MICROCARA (MASCARA)
RM10 (POSTAGE RM8 SM RM 12 SS)
BORONG
RM8 (MIN 6 UNIT)
.
❤LEBIH LENTIK❤TAK BERGUMPAL❤WATERPROOF
.
.
#skinnymascara#skinnymascaramurah#skinnymascaraborong#efolar#mascaramurah

SKINNY MASCARA
.
RM14 SM / RM29 SS
FREE POSTAGE
.
TO ORDER
CLICK LINK ON BIO
OR WHATSAPP +60135582903
.
#skinnymascara #skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong

🌷🌷SKINNY MASCARA 🌷🌷
.
💋Skinny mascara ni best sgt sebab lgsg tak berkepul keras kat bulu mata, nampak natural sgt, sampai ada yg nk pegang bulu mata sbb melentik kaw kaw, ingt pakai bulu mata palsu sbb sampai anak bulu mata bawah pon melentik habis.
👁 Batang mascara nipis 2.5mm
👁 Mesra wuduk ( mudah di cuci )
👁 Tidak membuat mata hitam (panda) selepas di cuci
👁 Halal ! 100%
👁 Mascara skinny lebih tahan lama
👁 Waterproof
👁 Senang untuk digunakan
👁 Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
👁 Mudah untuk dipakai .
.
.
Whatsapp now 0193851102
.
#shampoonurraysa #nurraysahabbatussaudahairtreatment #nurraysahabbatussaudahairtreatmentmurah #nurraysahabbatussaudahairtreatmentborong #nurraysablusher #nurraysablushermurah #nurraysablusherborong #nurraysamiracleeyeliner #nurraysamiracleeyelinermurah #nurraysamiracleeyelinerborong #nurraysaperfectmascara #nurraysaperfectmascaraborong #dropship #dropshipmurah #dropshipwanted #dropshipagent
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong

NARS Skinny Mascara 💞 .
.
hattt ni... mascara khas untuk bulus2 mata yg belah bawah tu tau... ada jugak MUA yg apply kat bulus2 mata kat belah atas... ❤️
.
.
yang ni bukan beshe2 tau! it contains fibre that makes yr eyelashes more thicker! 😍
💕 .
RM10 OFFER OFFER! +RM8 WM, +RM11 EM
Postage for every Mon-Wed-Friday after 2pm
COD Petronas MRR2 Tesco Ampang 💞
.
.
If you're interested to purchase, you may directly Whatsapp +60136963096 (Miza) .
.
Do screenshot and remember the price also! 😉
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong #bahamamama #bahamamamamurah #narsblusher #narsdeepthroat

SKINNY MASCARA
.
RM8 Belum Termasuk Pos
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
💋Skinny mascara ni best sangat sebab tak berkepul keras pada bulu mata, nampak natural sampai ada yang nak pegang bulu mata sebab melentik sangat, ingat pakai bulu mata palsu sebab anak bulu mata bawah pon melentik habis.
.
- Batang mascara nipis 2.5mm
- Mesra wuduk (mudah dicuci)
- Tidak membuat mata hitam (panda) selepas dicuci
- Halal 100%
- Mascara skinny lebih tahan lama
- Waterproof
- Senang untuk digunakan
- Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
- Mudah untuk dipakai
.
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong #mascara #skinnymascaraoriginal
#produkkecantikan #produkkesihatan #produkkecantikkanoriginal #mascaraskinny

OMG MASCARA
PM UNTUK HARGA BORONG 10PCS😍😍
.
.
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛ ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0163324546❤
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #skinnymascaramurah #skinnymaskara #skinnymascara #skinnymascaramalaysia #skinnymascaraborong #skinnymascaramurahmalaysia #skinnymaskaramurah #maskaraskinny #mascaraskinny #mascaraomg #mascaraomgviral #mascaraviral #mascaraviralmurah #maskaraviral #maskaraviralomg #omgmascara #omgmascaraviral #omgmascaramurah #omgmaskara #omgmaskaramurah #maskaraomg #maskaraomgmurah #maskaraefolar #maskaraefolarmurah #mascaraefolar #mascaraefolarmalaysia #maskaraefolar #maskaraefolarmurah

SKINNY MASCARA

RM5
sekotak rm60 (24pcs)
.
📦 READY STOCK
📲 013 6099113
.
#skinny #mascara #skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong

Micro mascara for under eyelash
RM12 only
Best sangat2 bila pakai lentik dan yang penting water proof 😘😘😘
.
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong #kosmetikborongmurah

🌷🌷SKINNY MASCARA 🌷🌷
.
💋Skinny mascara ni best sgt sebab lgsg tak berkepul keras kat bulu mata, nampak natural sgt, sampai ada yg nk pegang bulu mata sbb melentik kaw kaw, ingt pakai bulu mata palsu sbb sampai anak bulu mata bawah pon melentik habis.
👁 Batang mascara nipis 2.5mm
👁 Mesra wuduk ( mudah di cuci )
👁 Tidak membuat mata hitam (panda) selepas di cuci
👁 Halal ! 100%
👁 Mascara skinny lebih tahan lama
👁 Waterproof
👁 Senang untuk digunakan
👁 Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
👁 Mudah untuk dipakai .
.
.
Whatsapp now 0193851102
.
#shampoonurraysa #nurraysahabbatussaudahairtreatment #nurraysahabbatussaudahairtreatmentmurah #nurraysahabbatussaudahairtreatmentborong #nurraysablusher #nurraysablushermurah #nurraysablusherborong #nurraysamiracleeyeliner #nurraysamiracleeyelinermurah #nurraysamiracleeyelinerborong #nurraysaperfectmascara #nurraysaperfectmascaraborong #dropship #dropshipmurah #dropshipwanted #dropshipagent
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong

🌷🌷SKINNY MASCARA 🌷🌷
.
💋Skinny mascara ni best sgt sebab lgsg tak berkepul keras kat bulu mata, nampak natural sgt, sampai ada yg nk pegang bulu mata sbb melentik kaw kaw, ingt pakai bulu mata palsu sbb sampai anak bulu mata bawah pon melentik habis.
👁 Batang mascara nipis 2.5mm
👁 Mesra wuduk ( mudah di cuci )
👁 Tidak membuat mata hitam (panda) selepas di cuci
👁 Halal ! 100%
👁 Mascara skinny lebih tahan lama
👁 Waterproof
👁 Senang untuk digunakan
👁 Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
👁 Mudah untuk dipakai .
.
HARGA: RM15
Postage: RM7 SM/ RM11 SS

Berminat Pm Saya
Whatsapp 0108881806 (HaziQ)
.
#shampoonurraysa #nurraysahabbatussaudahairtreatment #nurraysahabbatussaudahairtreatmentmurah #nurraysahabbatussaudahairtreatmentborong #nurraysablusher #nurraysablushermurah #nurraysablusherborong #nurraysamiracleeyeliner #nurraysamiracleeyelinermurah #nurraysamiracleeyelinerborong #nurraysaperfectmascara #nurraysaperfectmascaraborong #dropship #dropshipmurah #dropshipwanted #dropshipagent
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong

SKINNY MASCARA
.
RM8 Belum Termasuk Pos
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
💋Skinny mascara ni best sangat sebab tak berkepul keras pada bulu mata, nampak natural sampai ada yang nak pegang bulu mata sebab melentik sangat, ingat pakai bulu mata palsu sebab anak bulu mata bawah pon melentik habis.
.
- Batang mascara nipis 2.5mm
- Mesra wuduk (mudah dicuci)
- Tidak membuat mata hitam (panda) selepas dicuci
- Halal 100%
- Mascara skinny lebih tahan lama
- Waterproof
- Senang untuk digunakan
- Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
- Mudah untuk dipakai
.
#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong #mascara #skinnymascaraoriginal
#produkkecantikan #produkkesihatan #produkkecantikkanoriginal #mascaraskinny

SKINNY MASCARA

RM9/pc
RM8.50 min 5 pcs

Harga tidak termasuk postage

Whatsapp 0134914945 untuk order

#skinnymascara #skinnymascaramurah #skinnymascaraborong #trustedseller

Most Popular Instagram Hashtags