[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skinliarprimer

139 posts

TOP POSTS

날씨가 더워지니깐 벌써부터 #여름휴가 를 준비하고 있으신 분들이 많은거 같아요! 휴가 가서 이쁘게 메이크업 했는데 땀과 피지에 금방 앖어지면 안되잖아요ㅠㅡㅠ
#엘리자베카 #스킨라이어프라이머 #프라이머 로 이쁘게 유지하세요!!
.
.
모공커버에도 도움을 주고~
땀과 피지로 번지기 쉬운 메이크업을 장시간 유지해줘요! .
.
얇은 코팅막을 형성하여 피부표현을 매끄럽게!
피지컨트롤 파우더가 모공속 피지를 흡착하여 지속력을 높여주고! 미백주름기능성까지!!
.
.
놀러가면 메이크업 수정하기 힘들고 귀찮잖아요!
#엘리자베카 #프라이머 로 메이크업 지속력을 높여주세요! .
.
#elizavecca #beauty #elizaveccabeauty #elizaveccamakeup #makeup #primer #skinliarprimer #pore #porecover #bbcream #skin #skincare #daily #dailyitem #beautyitem #getiebeauty #today #korea #koreabeauty #llovemakeup #dailymakeup

Just got my package ! First ever box from @altheakorea 🙈😍❤#altheaph #snowshining #skinliarprimer #pandasdream #witchpouch

[Review] Elizavecca
• Skin Liar Primer
《Complimentary for testing and reviewing purposes》
⏪Swipe left to see more!⏪
I'll be honest, I don't have a lot of experience in primers. Don't judge me! (🙈) lol I've only tried a handful of samples. However, I can tell you that the packaging is so geeking beautiful and the scent is amazing! A fruity foral combination and it's not overpowering. It has a nice peach color. Semi thick consistency but applies smoothly and instantly absorbs into the skin. No sticky/tacky residue. Also a little goes a long way. It made my make-up last way longer compared to when I don't wear a primer. Everything stayed in place and nothing rubbed off. It's a good primer overall. The great part is it's affordable and the flickering truth, it's pretty similar to a high end brand I've tried. The finish and appearance of my make-up throughout and at the end of the day reminds me a bit of benefit's the pore fessional. Loved♡
----------------------------------------------
@0.8l_usa @Elizavecca_ 
#Elizavecca #SkinLiarPrimer #MakePrimer #MakeUp #Primer #kBeauty #KoreanBeauty #Beauty #KoreanProducts #KoreanCosmetics #Cosmetics #FlawlessPrimer #AsainBeauty #AsianCosmetics #08L #08liter #08LiterUSA #TryItBuyIt #TryBeforeYouBuyIt #08lReviews

am super in love with Elizavecca Skin Liar Primer!! Not only is the box totally awesome because it looks like a video game remote, it is an amazing product! It has a beautiful rose scent and is made from sea cucumbers! I applied it before my daily makeup routine and it went on very smoothly and filled in my pores, giving me a great overall finish. Silky smooth skin! Definitely a wonderful product and highly recommended!Elizavecca #skinliarprimer #makeprimer #kbeauty #flawlessprimer #08L

Buongiorno e buon sabato!
Questi sono i prodotti che mi sono arrivati ieri per la collaborazione con @elizavecca_ 😁
Come potete notare i pack sono super carini 😍
Da sx vediamo: la "Glutinous Snail cream Mask", cioè una maschera cremosa con l'80% di bava di lumaca che promette di idratare e appianare le rughe. La maschera viso "Pore Solution" in 3 step per i punti neri. Lo "Skin Liar Primer" che promette di minimizzare i pori e di rendere la pelle più liscia. Per finire la crema mani con il 30% di burro di karitè, cetriolo marino e ginseng rosso!
Ieri ho già provato la Glutinous Mask e potete leggere le mie prime impressioni nelle stories 😜
Dopo aver testato con calma questi prodotti ve ne parlerò nel dettaglio 😘
Voi li conoscete già?

#skincare #koreanskincare #elizavecca #kbeauty #Glutinoussnailcreammask #snailslime #mask #cream #handcream #sheabutter #redginseng #seacucumber #poresolution #primer #faceprimer #beauty #beautylover #beautyaddicted #beautyaddict #beautyobsessed #beautyjunkie #instabeauty #videogame #cute #korea #packaging #beautymurah #skinliarprimer

#Праймер, в котором сочетаются два основных действия – выравнивание кожи и эффективный омолаживающий уход. 👼🏼Естественное легкое покрытие #SkinLiarPrimer скрывает основные недостатки кожи лица, в том числе расширенные поры, мелкие морщины и другие имеющиеся несовершенства.🙆🏼
Кожа после нанесения праймера южнокорейской компании #Elizavecca становится идеально подготовленной к нанесению макияжа, обеспечивает лучшее, более надежное «сцепление» декоративной косметики с кожей, макияж держится несколько часов, не требует подкрашивания и коррекции.💃🏻#барнаулдоставкабесплатно#косметикаизкореи#корейскаякосметика#корейскаякосметикавналичии#трцевропа#косметика#декоративнакакорейскаякосметика

I've make review for soonsoo star foundation n Elizavecca Skin liar primer. Please kindly check my blog 😉😘 #soonsoo #starfoundation #elizavecca #skinliarprimer

Sa lahat ng korean products na pinatry sa akin eto yung pinaka gusto ko.

Thank you @viagavino @janmari.shop

#elizavecca #skinliarprimer #skinliar #janmari.shop #janmarishop

MOST RECENT

Sa lahat ng korean products na pinatry sa akin eto yung pinaka gusto ko.

Thank you @viagavino @janmari.shop

#elizavecca #skinliarprimer #skinliar #janmari.shop #janmarishop

//My Product Empties #18 //
It's time to showcase my product empties today. .
*The link is now ready on my iG profile. *

Https://luzbelleathome.blogspot.com
.
@watsonsphofficial @altheakorea
#products #empties #productempties #Altheakorea
#bodywash #watsonsph #eyecream #skincare #skincareproduct #eyebrows #eyebrowpencil #handcream #japaneseproduct #primer #skinliarprimer #dove #deodorant #series #blogging

My orders from #althea are here!! Didnt expect to get em so fast! I ordered on sunday night / monday morning and got em today. Too bad they dont have the skin care range that i use from iope. Only limited products >.< Got myself #skinliarprimer and #24kgoldsnailfoamcleansing from #elizavecca (i actually got the primer coz the packaging is cute af), #deepseacaviar #collagenmist from #1004lab , #biohydrocream from #iope , #aquafreshwaterycream from #naturerepublic , and #siliconpuff from #rire 😁

ELIZAVECCA SKIN LIAR PRIMER :D
Dikarenakan minmin lagi mager nulis review T.T hihii akhirnya minmin putuskan tuk mengcopas review dari beauty blogger nih, no editing/rekayasa content apapun, silahkan cek link dibawah :D

General review:
💗 Creamnya cepat meresap
💗 Efeknya nggak dead matte, rasnya lumayan lembab, tapi kilap dimuka sedikit berkurang. Jadi rasanya kulit bersih nggak berminyak dan bouncy gitu(ah bingung yang jelasin). Akusih suka banget... Buat aku (karena kulitku kombinasi) ini cocok banget buat sehari-hari. Kalo untuk event special sih aku milih primer yang lebih mattifiying dan nendang gitu oil controlnya.
💗 Foundation jadi lebih gampang dibaurkan dan lebih menyatu dengan kulit
💗 Ada efek mengecilkan pori-pori, walaupun cuma sedikit
💗 Harganya termasuk murah
💗 Entah ini cuma perasaanku aja atau memang primer ini 'rasanya melindungi kulit'. Biasanya kalo abis pake foundation seharian, kulitku bakalan kering, tapi kalo pake ini rasanya tetep bouncy gitu. Nggak tau, mungkin ini cuma perasaan aja. Ini kurang akurat sih. Soalnya bisa aja ini pengaruh skincare yang aku pake.
💔 Oil control bisa dibilang 'biasa aja'. Memang membantu mengurang produksi minyak berlebih, tapi nggak yang wah banget.

Source review from beauty blogger : http://www.rhyrhyna.com/2017/01/review-elizavecca-skin-liar-primer.html?m=1

Source image product: althea.id.kr

Gambar tersebut minmin screenshot dari website Althea Indonesia, tanpa editing content apapun~

HARGA SESUAI WEBSITE ALTHEA KOREA

KAMI HANYA MENJUAL BARANG ORI
BARANG DI IMPORT LANGSUNG DARI KOREA

Untuk review lebih lengkap nya onnie bisa googling dengan mengetikan nama produk brand yang onnie minati🙆




Ada pertanyaan ? Please feel free to contact us onnie😊😍
#kosmetikkorealampung #cosmeticslovers #jasatitipalthealampung
#etudelampung #laneigelampung #tonymolylampung #itsmykorealampung #kosmetikkoreabandarlampung #althealampung #innisfreecompactpowder #innisfreeori #nosebumcompactpowder #leeminho2017 #nosebummineralpact #skinliarprimer #elizacca #nosebummineralpactinnisfree

Yesterday, #skinliarprimer did make pores invisible Please cleanse pores with
#elasticporecleansingform today!
.
.
It does not dry after cleansing
Full of moisture and moisturizing!
keep your skin moist
.
.
Yiu can clean your pores clean
clean your pores cleanly today!
(출처 : 쵸 니, 세젤미그녀 님)
.
.
#elizavecca #elasticporecleansingform #cleansingform #cleansing #porecleansing #porecare #pore #skin #skincare #moisturizing #moisturizingcleansingform #beauty #kbeauty #ilovemakeup #makeupcleansing #maskpack #pack #cleansingpack
.

어제 비가 많이 오더니 오늘은 쨍쨍하네요!!
요즘 많은 분들이 사랑해주시는~
#엘리자베카 #프라이머 후기를 소개하려고 해요^^
.
.
먼저 "갱집사 님"
소량씩 딱 신경쓰이는 부위에만 프라이머를 발라주셨어요~ 그 다음 파운데이션을 발라주셨는데요! 프라이머로 모공이 커버되어 피부가 매끈매끈~
모공이 보이지 않는 이쁜 피뷰가 되었어요^^
.
.
이번에는 "노땡 님"
노땡 님 도 프라이머를 소량으로 사용해주셨어요!
너무 많이 바르게 되면 밀릴수 있으니 소량씩 사용해주세요! 프라이머를 발라주신 사진인데요! 바르실때 부드럽게 펴발리고~ 오일캡슐이 피부에 닿아 녹으면서 균일하게 케어가 되었다고 하셨어요^^
.
.
마지막으로 파운데이션을 사용해주신 사진이에요!
베이스메이크업을 하실때 쿠션+컨실러 로 하셨는데
전혀 밀리지 않고 화장이 잘되고~
평소보다 화장이 오래 유지되었다고 하셨어요!!
.
.
더운 여름에도 오랫동안 유지할 수 있도록~
#엘리자베카 #스킨라이어프라이머
이쁘게 메이크업 하세요!
.
.
(출처: 갱집사 님 , 노땡 님)
#elizavecca #makeup #ilovemakeup #beauty #skinliarprimer #primer #porecover #pore #daily #dailymakeup #today #review #elizaveccamakeup #bbcrem #moisturizing #whitening #wrinkles #whiteningprimer #wrinklesprimer

It rained a lot yesterday
Today is sunny~!
.
.
Many people love these days~
#elizavecca #skinliarprimer I'm going to introduce^^
.
.
Using the primer~
skin texture is smooth and~!
make-up persistence also increases.
.
.
Even in hot summer!
So that you can keep your pretty makeup long Please use primer~
.
.
(출처: 갱집사 님, 노땡 님)
#elizavecca #makeup #ilovemakeup #beauty #skinliarprimer #primer #porecover #pore #daily #dailymakeup #today #review #elizaveccamakeup #bbcream #moisturizing #whitening #wrinkles #whiteningprimer #wrinklesprimer

I can't with this packaging. It's way too cute! And so far it's pretty good primer unless you are not a fan of sented stuff. #primer #elizavecca #skinliarprimer #koreanskincare #korean #happy

The weather getting i think there are many people who are preparing for summer vacation already!
I had a hoilday and had a beautiful makeup, but it did not last longㅜㅜ
#elizavecca #skinliarprimer #primer keep it nice!! .
.
Also helps to cover pores~
Keep makeup that is easy to spread with sweat and sebum for a long time!
.
.
smooth skin expression by forming a thin coating! The sebum control powder absorbs sebum in the pores and increases the sustainability!
Up to whitening wrinkle functionality !
.
.
#elizavecca #beauty #elizaveccabeauty #elizaveccamakeup #makeup #primer #skinliarprimer #pore #porecover #bbcream #skin #skincare #daily #dailyitem #beautyitem #getiebeauty #today #korea #koreabeauty #llovemakeup #dailymakeup

ELIZAVECCA Skin Liar Primer 30ml
IDR 105.000
100% ORI
.
*Menutupi dan mengisi pori-pori yang besar pada wajah.
*Melembabkan kulit dan menjaga tekstur kulit tetap halus.
*Membuat make up lebih baik dan tahan lama.
.
Elizavecca Skin Liar Primer juga berfungsi memutihkan dan memperbaiki keriput yang telah mendapatkan sertifikat kosmetik di Korea. Di Korea, primer ini memiliki nama panggilan lain yang disebut "Sea Cucumber Primer" karena mengandung ekstrak Sea Cucumber di dalamnya yang juga dikenal sebagai Ginseng di laut. Ekstrak ini membantu melindungi tekstur kulit.
.
Cara pemakaian:
Kocok terlebih dahulu sebelum digunakan. Lalu aplikasikan ke wajah. Anda akan merasa wajah Anda menjadi lengket setelah mengaplikasikan primer ini. Jadi biarkan selama 5 menit agar produk bisa menyerap dengan sempurna. Setelah beberapa saat, kulit Anda akan terasa sangat halus. Primer digunakan terlebih dahulu setelah menggunakan pelembab untuk menghaluskan kulit Anda, mengisi skintone dan pori-pori Anda yang tidak rata serta melindungi kulit Anda. Jadi sangat penting untuk menerapkan primer ini sebagai dasar make up Anda.
.
#elizavecca #skinliarprimer #whitening #wrinkles #originalcosmetic #orikoreacosmetic #koreacosmetic #kbscosmetic #koreabeautyshoopp #makassar

This Elizavecca primer works great on my skin. Love it 😍 #elizavecca #skinliarprimer #makeprimer #kbeauty #flawlessprimer #08l

Most Popular Instagram Hashtags