#skingold

MOST RECENT

-
SET ORCHID BUAT SI DIA CAIR TAK PANDANG LAIN DAH !
-
Musim kahwin dah dekat tapi hantaran belum setel lagi. Nak bagi kat si dia mesti la something yang dia boleh guna nanti kan? Something yang buat si buah hati confident and makin syantik menarik tertarik !
.
Abang abang jangan risau. Grab jelah Set Orchid ni. RM 300 dah include POSTAGE+ FREE GIFT BOX + SMALL FREE GIFTS 💓 Setel satu masalah ! 😆😆
.
Set ni include :
.
✅ Sistho Foundation
.
✅ Sistho Lipmatte
.
✅ Face Serum Besar
.
✅ Face Mask Gel Honey
.
✅ Face Cream Aloe Vera
-
BUNGA SEKADAR HIASAN HEHE 😋
-
Terus tekan link atau save number +60139071544 kalau terniat nak bagi hadiah kat sape kay 😘

-
Nak bagi hadiah dekat bff tapi tak tahu nak bagi apa? Jangan pening pening gais. Grab je items TBH atau Sistho. Harga affordable packaging cantik menarik tertarik pulaktu. Konfem bff korang suka ! 🤤
.
.
Nak tahu item mana yang sesuai direct je DM/ Whatsapp kakak okay? 😘
.
.

Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? .
.
Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream
Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. .
.
🌸Face Cream Honey & Aloevera: .
🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
.
.
🌸Face Mask gel Honey: .
🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags
🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar
🐝 Perangsang utk sel kulit baru.
🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap.
🐝 Menyejukkan kulit yang pedih.
🐝 Mengurangkan kemerahan kulit.
🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. .
🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. .
🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit.
.
.
RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸
.
.
Sebelum tidur, jangan lupa apply Face Mask honey dan Face Cream ya 💛
Whatsapp, 019-4783274🤳🏼
Postage RM8 SM | RM12 SS .
.
#stokisthebeautyhacksKL #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit #codwangsamaju #codsetapak #codpasarseni - #regrann

🌺🌺SKIN GOLD🌺🌺 Anímate a probar nuestro maravilloso aceite natural y sorpréndete con los resultados!! Lo puedes usar en cualquier parte del cuerpo donde tengas estrías y notarás como se van borrando hasta eliminarlas en un 99%!! 😱😱😱😍 Te garantizamos su eficacia!! ✅INFORMES 9613754549 ó mándanos DM
✅REALIZAMOS ENTREGAS PERSONALES
✅DISTRIBUIDOR EXCLUSIVO EN CHIAPAS
✅ENVÍOS ✈️ #skingold #mujerperfectachiapas #byebyeestrías #salud #productosnaturales

Zeana glow squad be making us shiver but we like it 😂😂😂. Our products are available for Fair, Medium and Dark skin tones. Our aim is to give you the best of your skin tone ORGANICALLY making you feel really confident in your skin. So keep your orders coming in this week lovelies! #zeanaglow#zeanaglowsquad#glowseason#skin#skincare#squad#essentials#essentialoils#soap#oils#people#organic#organicproducts#businesswoman#entrepreneur#goals#lagoshustler#girl#skingold#flawless#lagos#nigeria.

Whipped & Fluffy Shea Butter with added essential oils like Jojoba Oil & Vitamin E.

Link
https://www.tsskinco.com/collections/luxe-moisturizers/products/three-shea-butter-blend-4oz

#sheabutter #arganoil #jojobaoil #dryskin #crueltyfree #inflammation #sunday #healthyskin #holistic #natural #sale #health #holistic #handmade #skinglow #skingold #softskin #scars #stretchmarks #amazing #soldout #shoplocal #sheabutter #africansheabutter #teatreeoil #argan #bodycare #beauty #luxe #amazing #organicskincare #organic #love

No existe mejor producto anti-estrías en el mercado que SKIN GOLD!! 🌺🌺
Aceite natural que logra con el uso constante que las estrías se vayan borrando y logra eliminarlas hasta en un 99%!! 😱😍
Recuerda que todos nuestros productos son elaborados con ingredientes 100% naturales!
🌸No dudes en probarlos!! 🌸 ✅INFORMES 9613754549 ó mándanos DM
✅REALIZAMOS ENTREGAS PERSONALES
✅DISTRIBUIDOR EXCLUSIVO EN CHIAPAS
✅ENVÍOS ✈️ #skingold #byebyeestrías #productosnaturales #mujerperfectachiapas

😉👉En LUMIÉRE empleamos la mejor tecnología, para darte el tono de piel ideal que resalte tu cuerpo.
... 👉separa ya tu cita!
...
@lumiere.pereira #spa #cuidado #bienestar #tanning #bronceo #fitness#skingold #skin #camaradebronceo #moreno
💪😉@JHEICARVAJALP

CARA PAKAI.

Masker kunyit sangat bagus untuk mencerahkan kulit. Banyak cara kegunaan yang kita boleh buat. Antaranya:

Masker Untuk kulit kering:
Campurkan kunyit, susu tepung dan air.. buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 menit dan kemudian cuci.
___

Masker Untuk Kulit berjerawat:
Tambahkan 2 sendok makan dadih dengan kunyit tbh, buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 menit dan kemudian cuci. Dadih sangat baik untuk kulit, melembutkan, dan membuatnya cerah.
___
Masker Untuk kulit berminyak:
masker kunyit tbh dicampur dengan minyak kelapa, buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 menit dan kemudian cuci. Minyak kelapa sangat bermanfaat bagi kulit. Minyak kelapa adalah salah satu pelembab terbaik, yang juga melindungi kulit dari mikroba. Menggunakan minyak kelapa juga akan membantu menghilangkan bekas luka jerawat dan bintik-bintik lain pada kulit.
___

Masker kunyit Untuk perawatan umum:
2 sdm yoghurt tanpa rasa bersama ½ sdt masker kunyit tbh, buatkan campuran seperti pasta atau bersesuaian untuk ditempek di muka. Biarkan selama 10-15 menit dan kemudian cuci. Manfaat: masker ini yang banyak mengandung vitamin dan mineral, dan juga memiliki sifat anti-bakteri.

boleh juga pkai dengan bedak sejuk😉
.
Wassap, 014 507 0061
COD area Kuala Kangsar ( weekend ) & Seri Iskandar ( weekday )
Postage rm8 ss | rm12 sm
___

#thebeautyhacks #auliathebeautyhacks #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldentumericmask #skingold #tumericmask #tumericscrub #tumericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit #codseriiskandar
#codkualakangsar #kulitkering

PENTING KE SCRUB MUKA ?
_
Fungsi : .
💛Memudarkan jeragat
💛Anti aging ( garis halus muka )
💛Parut jerawat .
💛Mencerahkan muka
💛Atasi kulit kering dan kusam
💛Atasi tona kulit tak sekata
_

Bahan Face Scrub Gold :
💛Serbuk emas 24K
💛VitaminC .
💛VitaminE
💛Collagen .
💛Garam halus asli
_

Cara penggunaan:
.

Selepas cuci muka ambil sedikit Face scrub Gold dan gosok perlahan di kawasan dahi pipi dagu hidung selama 10 minit dan bilas.
.

Elakkan terkena mata dan bibir. Pakai 2 atau 3 seminggu sekali selepas cuci muka.
_
Harga? Cuma RM33 saja (50gram) + Free Gift 💝
Tahan up 2-3 months. Whatsapp Zati untuk dapatkan Tips penjagaan kulit!
_

Whatsapp, 014 5070061 🤳🏼
Postage RM8 SM | RM12 SS
COD Seri Iskandar & Kuala Kangsar 😊
_
#agenthebeautyhacksperak #thebeautyhacks #auliathebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit #codkualakangsar #codseriiskandar

Kulit muka pedih bila terkena cahaya matahari ?
.

Face Mask Honey dengan kandungan utamanya adalah madu membantu melembapkan dan menyejukkan kulit muka.

Face Mask Honey berbentuk gel. Hanya perlu sapu sedikit di dahi, pipi kanan dan kiri, hidung dan dagu. Dijadikan sebagai base make up.

Antara kebaikan Face Mask Honey :
. 🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu.
🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar.
🍂 Perangsang utk sel kulit baru.
🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit.
🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂 Menyejukkan kulit yang pedih.
🍂 Mengurangkan  kemerahan kulit.
🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk. 🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.
🍂 Boleh menghilangkan eyebag.
🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah.
🍂 Tidak perlu dibilas.

Dapatkan kulit yang lembap dan gebu hanya dengan RM45 exc postage + FREE GIFT Juicy Lips Scrub (homemade)
Jom wassap saya untuk saya bantu awak dapatkan kulit yang sihat dengan #thebeautyhacks 😊

Wassap, 014 507 0061
COD area Kuala Kangsar ( weekend ) & Seri Iskandar ( weekday )
Postage rm8 ss | rm12 sm
___

#thebeautyhacks #auliathebeautyhacks #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldentumericmask #skingold #tumericmask #tumericscrub #tumericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit #codseriiskandar
#codkualakangsar

Most Popular Instagram Hashtags