[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skingold

MOST RECENT

Set Cerah & Manjakan Kulit
_
Body Scrub Rice/Turmeric/Tamarind yang mampu membuang sel kulit mati, mencerahkan bahagian pelipat yang gelap, melicinkan kulit serta menghilangkan tekanan selepas balik dari kerja atau dari kelas. RM33 (400g) each.
_
Bersama Whitening Lotion Gluta yang mempunyai Lemon Ekstrak disertai SPF50 yang mampu melindungi dari cahaya matahari yang terik hanya di Malaysia tu, RM43 (160gram). Dijamin tanpa melekit dan wangi ala floral dan fruity, bau yang sangat lembut!
_
Cuba sental kulit badan dengan Body Scrub lepastu apply Whitening Lotion selepas mandi dalam masa 4 minggu, in sya Allah nampak perubahan kulit dari tona gelap ke tona lebih cerah.
_
Di galakkan pakai Set Cerah konsisten within 3 months untuk bertukar kepada Snow White 😗 .
#thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit

Bahan Face Scrub Gold :
💛Serbuk emas 24K
💛VitaminC .
💛VitaminE
💛Collagen .
💛Garam halus asli
_
Fungsi : .
💛Memudarkan jeragat
💛Anti aging ( garis halus muka )
💛Parut jerawat .
💛Mencerahkan muka
💛Atasi kulit kering dan kusam
💛Atasi tona kulit tak sekata
_
Cara penggunaan:
Selepas cuci muka ambil sedikit Face scrub Gold dan gosok perlahan di kawasan dahi pipi dagu hidung selama 10 minit dan bilas. Elakkan terkena mata dan bibir. Pakai 2 atau 3 seminggu sekali selepas cuci muka.

_
#thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit

Full Set from Head to Toe pun kita ada!
_
Takkan nak jaga kulit muka saja, kita mesti nak jaga kulit badan sekali betul tak?
_
Dan Full Set ni pun boleh jadikan set hantaran, lagi lagi hujung tahun ni dah ramai nak naik pelamin? Boleh lah pilih Set The Beauty Hacks untuk dijadikan hadiah istimewa untuk bakal isteri, mesti bertambah seri dan berbunga bunga hati dia 😍
_

#thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrubmalaysia #facescrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit

💛SUGAR BODY SCRUB💛
.
.
🔸Bubblegum with frankinsense oil.
.
🔸Pina colada with bergamot oil.
.
🔸Cotton candy with eucalyptus oil. .
.
S$28.00 ( 300gram ) 🎈
.
.
#ZulDewiBeauteous
#sugarscrubmalaysia
#sugarscrub
#skingold
#sugarbodyscrubskingold
#bodyscrubmalaysia
#scrubbadan
#bubblegumbodyscrub
#pinacoladabodyscrub
#cottoncandybodyscrub
#terapiinstagram
#ajimaura
#cintahatibatu
#lafazkankalimahcintamu
#PreOrder
#Singapore

SUGAR BODY SCRUB
.
💟Bubblegum with frankinsense oil.
💟Pina Colada with bergamot oil.
💟Cotton Candy with eucalyptus oil.
.
🎀 helps lift away dead skin cells.
🎀 leaves skin feeling softer and smoother
🎀 body exfoliator
🎀 sugar particle texture
.
.
300gram
S$28.00
Postage S$4.00
.
.
#ZulDewiBeauteous
#SkinGoldSG
#bodyscrubSingapore
#sugarbodyscrubsingapore
#bodyscrub
#scrubbadan
#scrubbadanmalaysia
#skingold
#bubblegumbodyscrub
#pinacoladabodyscrub
#cottoncandybodyscrub
#terapiinstagram
#ajimaura
#singapore
#preorder

💛SUGAR BODY SCRUB💛
.
.
🔸Bubblegum with frankinsense oil.
.
🔸Pina colada with bergamot oil.
.
🔸Cotton candy with eucalyptus oil. .
.
S$28.00 ( 300gram ) 🎈
.
.
#ZulDewiBeauteous
#sugarscrubmalaysia
#sugarscrub
#skingold
#sugarbodyscrubskingold
#bodyscrubmalaysia
#scrubbadan
#bubblegumbodyscrub
#pinacoladabodyscrub
#cottoncandybodyscrub
#terapiinstagram
#ajimaura
#cintahatibatu
#lafazkankalimahcintamu
#PreOrder
#Singapore

Kenapa perlu bermasker dan berscrub?
_
Okay malam ni, Farah nak bagitahu kenapa pentingnya bermasker dan berscrub ni 💋
_
Bayangkan, muka kita seharian bermake up, kita pakai krim ,foundation, blusher and so on dekat muka. Yelah itu rutin hari bagi seorang wanita. Tak makeup pun tapi at least kita pakai foundation kan.
_
Dari pagi sampai habis waktu bekerja bagi seorang pekerja, dari pagi sampai habis waktu sekolah bagi seorang pelajar. Muka kita terdedah dengan kotoran, kena asap, kena macam macam lah tapi kita just cuci muka pakai cleanser. Yeah cuma cleanser kan.
_
Tapi kita tak tahu cleanser just bertindak sebagai pencuci luaran sahaja sebab cleanser bersifat soft.
_
Jadi, untuk membuang kotoran yang melekat dekat muka, dan membuang sel kulit mati kita perlu bermasker dan berscrub.
_
So, Farah sarankan guna Golden Turmeric Mask, sebab apa? Sebab mask Golden Turmeric Mask boleh digunakan dalam dua keadaan iaitu sebagai mask dan scrub.
_
Ia mampu:
_
🌸Memberi kesan glowing pada kulit muka
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Mengurangkan parut bekas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
_
Dan paling penting Golden Turmeric Mask ni sesuai untuk semua jenis kulit kerana ia menggunakan 100% bahan natural seperti Kunyit, Beras, Aloevera, Oatmeal dan Epsom Salts yang memberi banyak manfaat pada kulit anda. Cuma RM39 (150gram) tahan lebih dari 2 bulan 💛
_
Whatsapp | 0108148569 (Farah)
-
#sayajualscrub #sayajualmask #skingold #sayajualskincare #bazaarpaknil #sayajualmurah #umt #unisza #unimap #upm #uitm #ump #unimas #ums #umk #uumsintok

Alhamdulillah, settle da pengeposan harini. Next postage hari Isnin okay 26/02/2018.

You alls! Sekarang ni Iman tengah buat buat promosi dengan setiap pembelian melebihi RM50 ke atas akan dapat banyak free! Nak tau free apa? Whatsapp sis laju laju sebelum tamat tempoh nya okay.

Haha oh ya, tips kalau nak jimat postage, awak kongsi la beli dengan mummy awak ke, kawan2 ke, housemate ke, pastu inform kat sis, mana tau kut awak dapat surprise free gift banyak2 dari kami kan?!? 😎
_
📲 0126549593
📲 Direct click whatsapp link at bio, thank you 💛
_
#thebeautyhacks #skingold #sistho #sisthocosmetics #sistholipmatte #skincare #bodycare #makeup #lipmatte #surprisegift #surprisegiftmurah #surprisedelivery #surprisedeliverymurah #hadiahanniversary #hadiahbirthday #cod #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

Bagi peminat body scrub, kalau tertinggal rutin ni mesti rasa tak selesa. Sebab dah terbiasa dengan kulit lembut dan licin, kannnn 💁💁
.
Dalam banyak-banyak Body Scrub TBH yg iolss pernah pakai, antara favourite iolss adalah Body Scrub Arang. Sebabnya arang ni kelebihan dia, boleh cerahkan kulit dengan lebih cepat berbanding yang lain.
.
Arang mampu mengangkat sel kulit mati yang sebabkan kulit kusam & daki.
.
Antara kelebihan lain body scrub arang: .
🍀 Cerahkan kulit lebih cepat berbanding body scrub lain. 🍀 Mengandungi antiseptic yg dapat melindungi kulit drpd jerawat, eczema. 🍀 Menjadikan kulit lebih licin dan halus.
🍀 Mencerahkan bahagian terlindung (celah paha, bawah ketiak, leher) 🍀 Memudarkan bekas parut. 🍀 Membuang sel kulit mati dan daki. .
Rm 35 sahaja untuk 400g. Besar n jimat, tahan 2-3 bulan🙆. Free gift pon dapat tau😋.
. .
.
** Nak dapatan kesan yang lebih awesome, uolss boleh dapatkan combo dengan whitening lotion. Ada spf dan bau lemon tau ! .
#thebeautyhacks #thebeautyhacks_erin #skincare #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodycare #lipscrub #organicskincare #homemadeskincare #homemadeproduct #facemask #facescrub #facescrubmurah #skingold #glowgreenteamask #greenteamask #matchamasker #goldenturmericmask #maskerkunyit #rmycoffeeprince #hargamampumilik #nrc #nrcfoundation #rosetyara #rosetyarakl #tipscantik

Kalau ada masalah masalah kulit, awak boleh cuba our golden turmeric mask & scrub. Kulit jadi bersih, lembut , tak ada jerawat, parut jerawat pun boleh hilang tau. .
.
Cepat order tau. Nak baca feedback2 lain boleh check di #goldenturmericmaskfeedback
.
.
#ZulDewiBeauteous
#skingold
#goldenturmericmask
#turmericmask
#turmericscrub
#maskkunyit
#scrubkunyit
#maskkunyitmalaysia
#scrubkunyitmalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura
#Singapore
#PreOrder

Golden Turmeric Mask & Scrub.
100% natural.
.
.
S$19.00 + postage S$4.00 🎈
.
.
2 in 1 ( Mask & Scrub ) .
💛 Kebaikkan Golden Turmeric Mask & Scrub..
💫 Merawat jerawat.
💫 Memudarkan Parut.
💫 Melembabkan kulit.
💫 Mencegah kedutan.
💫 Menghilangkan bintik bintik hitam.
💫 Mencerahkan kulit.
💫 Mengatasi kulit kusam.
💫 Mengatasi kulit berminyak. .
.
.
Nak cantik tak?
Nak kulit glowing tak??
Jom try our golden turmeric mask ni. Kakak skingold tahu kadang2 kita tak ada masa sgt kan nak cari bahan nak buat mask sendiri kat rumah? Haaa sekarang tak payah pening dah, kakak skingold nak siap siap kan dah. Dah lah semua ingredients memang bagus untuk kulit. Tinggal bancuh je, pastu pakai lah. Hehehe. Senang kan? Jimat masa. Harga pulak mampu milik. Memang berbaloi lah. Heheh.😉
.
.
.
#goldenturmericmask
#skingold
#turmericmask
#turmericscrub
#turmericmaskmalaysia
#turmericscrubmalaysia
#maskkunyit
#scrubkunyit
#maskhandmade
#WA+65-9185 2462

We loveeeeeeeeeee pink cupcake and we definitely loveeeeeeeeeeeee our pink scrub! 💕 .
Ever wonder how we bring magic to your skin? .
🦄 magically vanishes acne, whiteheads & blackheads.
🦄 tremendously lightens your skin tone
🦄 eliminates black scars, acne scars & pigmentations
🦄 whitens dark armpit, bikini line & back acne
🦄 treats eczema, rashes, mange & any skin problem
🦄 cleanses deep pores that prevents acne
🦄 fair flawless fabulous with that pinkish glow
.
To place your order, DM/WS 012.942.5541
#scrubdistrict

#Repost @scrubdistrict
• • •
Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Jar . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict

Acqua Brillante di Torba con Oro 24K di #turbliss su @phyllamilano 😍
100% naturale, idrata, tonifica e ringiovanisce la #pelle ✨ Gli ioni dell’#oro stimolano il metabolismo cutaneo riducendone la ricettività alle #allergie e alle infezioni.
Ripristina il #ph riduce l’arrossamento e i pori.
Grazie ai suoi pigmenti minerali naturali lquest’#acquabrillante lascia la pelle del #corpo del #viso ed i #capelli morbidi e #brillanti
#phyllamilano #oro24k #pelledorata #pelleidratata #skincare #haircare #bodycare #nooil #torba #skingold #peatwater #brightwater #gold #senzaolio #instabio #biolove #instawow #turblisscosmetics #wonder_bio

Produk Berkualiti, Barang Menjadi.
Customer Repeat Order, Oh Senangnya Dalam Hati 💕💕
.
Kebaikan Soap Bar Turmeric:
🍁Menanggalkan kotoran.
🍁Mencerahkan dan menghaluskan kulit.
🍁Mengecutkan jerawat.
🍁Memudarkan parut jerawat.
🍁Mencuci wajah dari kesan solekan.
🍁Menyegarkan dan menyerikan kulit.
🍁Mengurangkan minyak.
🍁Mengekalkan kelembapan (kecuali kulit kering).
🍁Menyerikan kulit wajah yang kusam.

Nak cantik? Jom whatsapp Iman di 0126549593 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
.
#agentthebeautyhacksKL #thebeautyhacks #skingold #skincare #bodycare #agentthebeautyhacksgongbadak #agentthebeautyhacksipoh #soapbar #bodyscrub #facescrub #cleanser #sabunmurah #skincaremurah #scrubmurah #lipscrub #lipbalm #scrubmalaysia #lotions #facecream #whiteninglotion #facemask #facemaskkunyit #facemaskmurah #shoppinpinkboxcereal #goldenturmericmask #glowgreenmask #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

Face Cream Honey & Aloevera:
-
🥞Membantu untuk melembapkan kulit muka
🥞Sesuai untuk kulit kering dan kulit kombinasi (minyak + kering)
🥞Dapat menghilangkan jerawat
🥞Dapat memudarkan parut jerawat 🥞Membantu mengembalikan kulit yang cerah
🥞 Baik untuk keseimbangan air pada kulit
🥞Anti penuaan
🥞Membantu untuk menganjalkan kulit
🥞Menegangkan kulit muka
-
Price 》 RM 45 exc postage
-
Soap bar turmeric :
-
🍋Sesuai untuk kulit yang berminyak sahaja
🍋 Mengurangkan minyak yang berlebihan
🍋 Mengecutkan jerawat seperti jerawat batu dan jerawat kritikal
🍋 Mengecutkan jerawat yang baru tumbuh
🍋 Memudarkan kekusaman kulit
🍋 Menghilangkan parut dan jerawat di badan
🍋 Mencerahkan kulit muka
🍋 Menyegarkan dan nenyerikan kulit muka
🍋 Memperbaharui kulit yang rosak
-
Price 》 RM 12 exc postage
Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10
Whatsapp 》 just click at the bio
Note 》 Purchase more than RM 30 you will get free gift 🎁
#thebeautyhacks #tbeautyhackstudent #teamdahlia #skincareroutine #homemade #skincaremurah #putihmulus #beauty #bodyscrubrice #goldenturmericmask #glowgreenmask #turmericmask #lipscrub #lotionofgluta #pinkish #skincare #tipskecantikkan #jimat
#skingold #facecream #bodyscrub #skingold #facemask #facemaskhoney #charcoalsoap #maskmadeofhoney #teenagers #homemademask #mask

GIVEAWAY FREE SKINGOLD GLOW GREEN MASK UNTUK FOLLOWER SETIA IG SEROJA, LIKE GAMBAR YANG PALING BANYAK DAN KOMEN DONE AKAN MEMENANGI SKINGOLD GLOW GREEN MASK.
.
PRODUK YANG 100% HOMEMADE DAN SANGAT SELAMAT DIGUNAKAN. NO HARMFUL.
.
BOLEH TENGOK HADIAH DI HIGHLIGHT GIVEAWAY KITA SABTU NI OKAY!😍. R U READY?
.
#contest #giveaway #testimonithebeautyhacks #skingold

Most Popular Instagram Hashtags