[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skinflawless

5753 posts

TOP POSTS

No ones believes me when I say I’m 40. #iseewhy #beautyat40 #skinflawless

We are definitely all about skin colour preservation, right under the blazing sun with no ring lights or editing she still looks 👌👌
Testing testing for our ebony beauty bride @msyengi The countdown is on..... #moannyallurebride #moannyallure #naijabestmua #muainnigeria #phevents #phmua #promua #lessismore#melanin #skinflawless

MOST RECENT

TIMEWISE MIRACLE SET!⠀⠀
.⠀⠀
Sangat highly recommended untuk sesiapa yang berumur 25 tahun dan keatas dan nak kan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda. .
.
Selain tu, yang ada masalah-masalah kulit kat bawah pun boleh cuba set ni: .
.
✔Jerawat yang banyak samada disebabkan produk tempatan atau tinggi kandungan merkurinya. ⠀⠀
✔Kulit terlalu kering atau berminyak.
✔Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecikkan pori yang besar.⠀⠀
✔Banyak whitehead atau blackhead.
✔Muka gelap samada disebabkan sun burn atau hasil dari penggunaan produk tinggi kandungan bahan terlarang.⠀⠀
✔ Perlukan percerahan semulajadi. Takmo harini pakai, esok putih melepak. Merkuri sangat! ..⠀⠀
.⠀⠀
WOW! HABIS MACAM MANA MIRACLE SET NI BERFUNGSI? .⠀⠀
.⠀⠀
Bila kulit makin berusia, of course la penghasilan kulit baru jadi makin slow. Jadi lebih kering, kurang pejal, pastu nampak kusam kurang seri giteww. So TW ni bertindak lawan balik! .
.
Tanggalkan sel kulit mati, kurangkan fine lines dan kedutan, fokus untuk pastikan kulit sentiasa lembap, cergaskan sel kulit dan bina semula kulit! .
.
Opss nk tahu apa promotion bulan ni? Cepat2 pm sis selagi stok masih ada 😉 ade special jugak 🎁 dgn setiap pembelian bersama sis ❤️
.
.
☎️ SHIDA 017-7768016
#beautyConsultant #flawlessmakeup #timewisemarykay #timewisemiracle #marykay #marykaykluang #marykayjohor #marykaybatupahat #marykaymalaysia #ilovemarykay #kulityangcantekadalahkulityangsihat #cantekdenganselamat #skinflawless #skincareselamatdanberkesan

testimoni xWhite 😍
no filter
no edit
kalau tak nak inject, makan je xWhite ni
mesti kulit jadi cerah cantik
tapi kalau nak lagi padu, mesti la kena drip, face jab & makan suplemen untuk maintain kulit cantik
kecantikan tu keperluan 😉 dan kecantikan bukan untuk orang pemalas / kedekut ya..
kalau nak cantik, jangan sayang duit tahu..
jangan takut sakit tahu..
tak sakit apa pun 😅 kesannya lagi berbaloi

xWhite RM60 je!!
order now!

#xwhite #whiteningpills #purepearl #collagen #vitaminc #fastresult #provenresult #skinfairer #skinflawless #whiteningskin #skinrepair #antiacne #antiwrinkle #ministryapproved

Putih selepukkkkkkkkk!!!!!!! Melampau betul putih camni 😱
Dah macam zombi weyy 💀
.
.
Ni semua gara2 makan 1 biji Super Whitening sebelum tidur... Tak pasal2 orang ingat awak tu zombi 😜
.
Super whitening produk paling unggul ramai pengguna yang berjaya putihkan kulit selepas menggunakannya 💕
.
.
.
Nak cuba sebotol tak? Murah jerr 😊
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 012-5829581 atau Tekan link di bio
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana#bazaarpaknil

Endless performance Creme-to-powder Foundation(2 dalam 1, foundation & bedak!)* . 🌸 Kalau anda perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya!
🌸 Texture dia macam cream tapi bila sapu di muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.

Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan di muka.Tdk la rasa macam make up tebal. 🌸Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela.
🌸 anda boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush.
Tapi kalau kulit kering tdk berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya. .
Viana
601133696352

#muamalaysia #mua #muabrunei #muabandung #muasarawak #muakl #muaklang #cikguseo #superwoman #
#ilovemarykay #kulityangcantekadalahkulityangsihat #cantekdenganselamat #skinflawless #skincareselamatdanberkesan #flawlessmakeup
#nobotox #nonsurgery #nofilters #beautynaturals #cremetofoundation

We are definitely all about skin colour preservation, right under the blazing sun with no ring lights or editing she still looks 👌👌
Testing testing for our ebony beauty bride @msyengi The countdown is on..... #moannyallurebride #moannyallure #naijabestmua #muainnigeria #phevents #phmua #promua #lessismore#melanin #skinflawless

testimoni whitening injection & face jab 😍
sebelum inject, kulit muka penuh jerawat sebab salah pakai produk
lepas face jab 5x je dengan placenta stem cell, semua jerawat kecut
parut pun makin pudar
kulit pun makin tegang & kurang minyak
boleh tengok sendiri la perbezaan & kesannya
dengan drip glutax + veniscy & face jab je

order now!! #facejab #whiteninginjection #skinrepair #skinflawless #antiacne #antiblemish #skinwhitening #glutax #veniscy #fastresult #provenresult

READY STOK

PROMO FREE POSTAGE... KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

@Regranned from @ownbyyuni - MACKINZBEAUTYSOAP dibuat 100% dari bahan natural tanpa sebarang bahan pengawet atau bahan kimia
.
HANYA BERASASKAN DARI :
.
❤VITAMIN C
❤ALOE VERA
❤VITAMIN E
❤EXTRACT TOMATO
.
ALOEVERA (pokok lidah buaya) yang terdapat dalam mackinzbeautysoap ini akan melembapkan kulit dari keradangan dan kulit kering seperti sisik dan mengelupas
.
Anda boleh cuba dan rasai sendiri kesan penggunaan mackinzbeautysoap. Sangat sangat best dan kesannya mencuci hingga ke liang pori👍
.
ANDA BERMINAT DENGAN MBS ?
.
WHATSAPP 011-37353668
.
#mackinzbeauty
#mackinzserum
#mackinzbeautysoap
#mackinzsoap
#cantikluardalam
#cantiktanpakimia
#skinflawless
#skincareroutine
#naturalbeauty
#nampaklawa
#bazaarpaknil
#takmenyesalbeli
#sayajualserum
#awesome
#dropshipwantedmalaysia
#flawlessskin
#flawless - #regrann

Hari ni kite cte pasal penjagaan kulit tangan pulak ye....
.
Mary Kay White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa lembut, segar & sihat. .
Kelebihan & Keistimewaan Mary Kay Satin Hands:-
👍Menanggalkan sel-sel kulit mati
👍Melembut & menghaluskan kulit
👍Memberi kelembapan hingga 24 jam
👍Mencerah & menjadikan tona kulit sekata
👍Memberi wangian yang menenangkan
👍Tangan rasa segar, licin dan dilindungi.
.
NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .
PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit,
.
REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .
.
NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera .
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .

Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah...nak try dulu? Jomm pm Nor set date ye..
.
□□ Nor 0167194394
.
#syukuralhamdulilah
#masalahjerawat
#skincaresensitif
#skinflawless#glowing
#marykayjohor
#ariani

I have spots available all week. Don’t wait too late. They go fast. Schedule your appointment today. Book by Appointments Only! Call or Text 📱(754)307-7306
Open: Tues-Sat
10am-6:30pm
________________________________________________________________ Inquiring About Aesthetics Skills Training Contact 📧 Gorgeouzfacez@gmail.com 📧
_______________________________________________________________
Text or Call (754)307-7306 to schedule your appointment today! 📍Lauderhill, FL
Services Provided 📢
Gorgeouz Facez Signature facials, Microblading, Hair Removal services, Makeup Application and Chemical peels.
______________________________________________________________________________________________________________

#goodskincare #microblading #acnetreatment #esthetician #correctiveskincare #follow #hyperpigmentation #bestpicture #darkspots #browardhairstylist #browardmicroblading #skinflawless #miamimakeupartist #browardmua #brows #browsonfleek #acne #extractionqueen #browardmakeupartist #new #beautiful #facials #skincare
_______________________________________________________________ ••••••••••••••••••••••••• #Gorgeouzfacez •••••••••• ✨ •••••• #Gorgeouzfacezspa

The importance of getting facials Facials are the best #anti-aging treatment around... Skin Cell Renewal: One of the most important steps of a #facial is exfoliation. Having your skin #exfoliated by a professional #aesthetician often means getting #microdermabrasion or having a fruit acid peel to help remove dead skin. Take care of your skin before you buy them fancy high end fashion items they can’t make your #skinflawless. Let me help you meet your skincare needs #jaebarnes #jaebarnesskincare we love #fashion do you agree #fashionblogger #beautyblogger you need your #hairstyles #barber #makeupartist #fashionstylist #redlips #ponytail #smoothskin what you put into your body and do to your body will show on the outside #gymrat #squats #lunges #personaltrainer #dietitian #nutritionist

testimoni glutax 23000gk 😍
no filter no edit
murah tak semestinya tak berkesan okey 💁🏻‍♀️
order cepat sementara year end sale ni
RM180 sahaja!!
#glutax #glutax23000gk #whiteninginjection #fastresult #skinrepair #skinflawless #whitening #whiteningdrip #provenresult #original

Dermaplaning is an exfoliative treatment preformed using a scalpel to shave away the outermost layers of the skin. The process is painless and very safe when carried out by a Professional. Not only will you achieve smoother, brighter removing peach fuzz. #skin #skincare #goodskin #skincaretips #skincare #skincareroutine #dermaplaning #exfoliate #10yearsyounger #clinic #aesthetic #medical #problemskin #beauty #beautiful #selfie #skinflawless #hairremoval #love #loveskin #facial #facials

MACKINZBEAUTYSOAP dibuat 100% dari bahan natural tanpa sebarang bahan pengawet atau bahan kimia
.
HANYA BERASASKAN DARI :
.
❤VITAMIN C
❤ALOE VERA
❤VITAMIN E
❤EXTRACT TOMATO
.
ALOEVERA (pokok lidah buaya) yang terdapat dalam mackinzbeautysoap ini akan melembapkan kulit dari keradangan dan kulit kering seperti sisik dan mengelupas
.
Anda boleh cuba dan rasai sendiri kesan penggunaan mackinzbeautysoap. Sangat sangat best dan kesannya mencuci hingga ke liang pori👍
.
ANDA BERMINAT DENGAN MBS ?
.
Hanya RM30!!!
WHATSAPP 01129127899
.
#mackinzbeauty
#mackinzserum
#mackinzbeautysoap
#mackinzsoap
#cantikluardalam
#cantiktanpakimia
#skinflawless
#skincareroutine
#naturalbeauty
#nampaklawa
#bazaarpaknil
#takmenyesalbeli
#sayajualserum
#awesome
#dropshipwantedmalaysia
#flawlessskin
#flawless

MACKINZBEAUTYSOAP dibuat 100% dari bahan natural tanpa sebarang bahan pengawet atau bahan kimia
.
HANYA BERASASKAN DARI :
.
❤VITAMIN C
❤ALOE VERA
❤VITAMIN E
❤EXTRACT TOMATO
.
ALOEVERA (pokok lidah buaya) yang terdapat dalam mackinzbeautysoap ini akan melembapkan kulit dari keradangan dan kulit kering seperti sisik dan mengelupas
.
Anda boleh cuba dan rasai sendiri kesan penggunaan mackinzbeautysoap. Sangat sangat best dan kesannya mencuci hingga ke liang pori👍
.
ANDA BERMINAT DENGAN MBS ?
.
WHATSAPP 011-37353668
.
#mackinzbeauty
#mackinzserum
#mackinzbeautysoap
#mackinzsoap
#cantikluardalam
#cantiktanpakimia
#skinflawless
#skincareroutine
#naturalbeauty
#nampaklawa
#bazaarpaknil
#takmenyesalbeli
#sayajualserum
#awesome
#dropshipwantedmalaysia
#flawlessskin
#flawless

hilangkan masalah wajah anda dengan mackinzbeautyserum 😱
.
💞KEBAIKAN MACKINZ SERUM💞
.
📍merawat jerawat dan jeragat
📍mengatasi masalah kulit berminyak
📍membuang blackheads
📍merawat kulit kusam
📍menjadikan muka glowing
📍melembapkan kulit
📍merawat sunburn
📍merawat kulit sensitif
📍melambatkan proses penuaan
📍menghilangkan tompok hitam
📍menganjalkan kulit
📍mengelakkan liang roma tersumbat
📍mencerahkan kulit
📍menjadikan kulit bebas cela
.
HARGA
Rm45 sm / Rm 50 ss (30ml)
postage Rm8 sm / Rm10 ss
.
whatsapp 011-37353668
.
#flawlessskin
#serumwajah
#serumviral
#kulitsegar
#jeragathilang
#sayajualserum
#nakcantikcarisaya
#nampaklawa
#kulitflawless
#bazaarpaknil
#onlineshopping
#serumjeragat
#serumviral2017
#bebaskimia
#bebasjerawat
#naturalbeauty
#naturalskincare
#skinflawless
#skincareroutine

Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹
.
.
Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™️ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit.
💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat.
💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata
💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
💞Melembut & melicinkan kulit
💞Menyerikan kulit yg kusam
.
.
MELACEP PLUS FOAMING CLEANSER
💄membuang kotoran dan bendasing pada kulit dengan efektif.
💄memanjakan dan mnyegarkan kulit.
💄kulit berasa lembut dan licin.
💄mencerahkan kulit kusam.
.
.
☎️ SHIDA 017-7768016
#beautyconsultant #marykay #marykayproduts #marykaykluang #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayayerhitam #cantekdenganselamat #kulityangcantekadalahkulityangsihat #ilovemarykay #skinflawless #skincareselamatdanberkesan

Tak perlukan 360 dahh untuk selfie??
yakin sangat kan bila kulit dahh lawa nau nau, bersih bakk padang pasir tanpa sebijik jerawat pun. Jelas terbentang taik lalat yang ada menyerlahkan lagi kulit wajah 🤗🤗
.
Dah tak pening pening nak pakai krim siang malam nak pakai itu ini, konsisten guna MBS ja Alhamdulillah sangat sangat bertambah tambah sihat kulit. Baru cik abg sayangggg baru cik abg tak perlu keluarkan fuluss yang banyak 👍🏿
.
Zaman 2018 kena bajet dekknon, sebab minyak naikkk. Bajet semua naikk so kena bijakk cari produk yang berbaloi baloi 50ml hanya dengan RM45.00.
.
Whatsapp 011-37353668
.
#mackinzbeautyserum
#fresh
#young
#flawlesskin
#mackinzserum
#mackinzbeauty
#serumjeragat
#serumviral2017
#kulit
#kulitglowing
#nakcantik
#flawlessskin
#flawless
#kulitglowing
#kulitsegar
#bebaskimia
#bebasjerawat
#skincareroutine
#skinflawless
#dropshipwantedmalaysia
#agentwanted
#confident

PRIMER OIL bersifat multi advanced vitamin dirumus khas dari 5 jenis pure oil :
.
1.SUNFLOWER OIL
2.GRAPESEED OIL
3.MARULA OIL
4.VIRGIN COCONUT OIL
5.JOJOBA OIL
.
Bertindak sebagai oil yang mampu mengawal :
.
1.KELEMBAPAN KULIT
2.MELEMBUTKAN KULIT
3.MENGHILANGKAN PARUT
4.KEKERINGAN PADA KULIT
5.MEMUDARKAN JERAGAT
6.MEMBERI EFFECT GLOWING
7.TERUS MERESAP KEDALAM KULIT SEPANTAS 3 SAAT
.
Sesuai untuk semua jenis skin kerana telah diformulakan untuk skin orang asia iaitu "summertime".
.
Bau "summertime" yang sangat mengasyikkan tetapi tidak terlalu kuat.
.
Boleh diapply seluruh kulit wajah & badan
.
HARGA RM32.00 (15ML)
TAHAN 4-6 MINGGU (IKUT CARA KEGUNAAN)
.
WHATSAPP 011-37353668
.
#mackinzbeauty
#primeroil
#mackinzserum
#serumviral2017
#skinflawless
#skincareroutine
#cantikluardalam
#cantiktanpakimia
#bebasjerawat
#bebaskimia
#beautiful
#flawlessskin
#flawless
#bazaarpaknil
#kulitglowing
#kulitsegar
#nampaklawa
#naturalbeauty

Kelebihan MILK GOAT dan EXTRACT PAPAYA 🍁
.
🍃 manfaat susu kambing ialah melembutkan dan melembabkan kulit.kandungan PH yang sama dengan kulit kita ,membuatkan susu kambing sangat bermanfaat untuk kulit kita terutama untuk melembabkan pada bahagian kulit. Kandungan mineral dan vitamin yang terkandung dalam susu kambing seperti protein,lemak,zat besi, vitamin C ,vitamin D , vitamin B, dan vitamin A yang tinggi mampu membuat kulit anda menjadi lebih sentiasa lembut.
.
Apa saja manfaat papaya bagi kulit ?
.
1.papaya megandung ALPHA HYDROXY ACID yang berguna untuk menganjat sel kulit mati dari permukaan kulit sehingga kulit lebih halus dan lebih cerah .
.
2. Papaya mengandung papain, sejenis enzyme yang banyak digunakan sebagai peeling di klinik kecantikan . Sehingga papaya memiliki mangfaat yang sama dengan peeling jika digunakan secara rutin, seperti menghilangkan bekas jerawat dan mengurangi kedutan.
.
3. Vitamin C yang tinggi pada papaya memicu produksi kolagen sehingga kulit lebih kencang dan kenyal. Selain itu vitamin C juga membuat kulit tampak lebih cerah .
.
4.papaya mengandung antioksiden yang dapat mencegah penuaan dini pada kulit .
.
Harga RM45.00 SEBOTOL
POSTAGE ADD RM8 SM / RM10 SS
.
WHATSAPP 011-37353668
.
#mackinzbeauty
#mackinzserum
#serumviral2017
#serumjeragat
#jeragathilang
#kulitsegar
#kulitglowing
#skinflawless
#cantiktanpakimia
#cantikluardalam
#bepretty
#daebak
#tanpakimia
#nakcantik
#nakcantikcarisaya
#confident
#flawlessskin
#flawless

LISTA PARA LA POSADA; Anni Carrillo
#MAKEUP #REDLIPS #EYELASHES #EYEBROWS #CONTOURING #SKINFLAWLESS

No ones believes me when I say I’m 40. #iseewhy #beautyat40 #skinflawless

@Regranned from @miz_aalia - Feedback mimy beauty
.
Hari-hari testimoni mimy beauty panas-panas macam pisang goreng.
.
.
"Jerawat akak dah kecut sejak makan vitamin c rosehip ni Amy... Orang tengok akak tak kelip-kelip mata.. Nak tegur pun dua kali pikir.. Sebab dyeorg takot salah orang." He he he
.
.
Jumm cuba produk mimy beauty..Amy rekemen produk yang setanding antarabangsa dengan harga yang murah
.
.
Boleh WhatsApp 0176397836
untuk info / order
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana#bazaarpaknil

Feedback VIT C ROSEHIP mimy beauty
.
.
Seronok akak nii dik non.. Lepas makan vit.c muka dah peloless,, makin cantik lagii.. .
En.somi boleh lupe dye Ade isteri sebab saya xcantik ala2 ratu cantik la katakann..
.
Sekarang tak berenggang.. 24jam nak kepitt ngan akak..
Gituuu 💕
.
.
Nak putih seluruh badan?
.
Murah jerr 😊
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 0176397836
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana

Sape ada masalah dibawah nie.. 👇 🌸kulit kusam 🌸jerawat
🌸Jeragat
🌸Pori besar
🌸Parut
🌸Blackhead
Boleh titiskan 1-3 drop skin potion oil setiap pagi dan malam

Cepat serap serta merawat kulit dr masalah kulit

Beli 2 percuma postage dan free gift menanti anda 😉

#skinflawless #spo #skinpotionoil #fattah #fazura #perak #glowing #kulit #sensitif #ipoh #kekalcantik #elyana

Feedback VIT C ROSEHIP mimy beauty
.
.
Seronok akak nii dik non.. Lepas makan vit.c muka dah peloless,, makin cantik lagii.. .
En.somi boleh lupe dye Ade isteri sebab saya xcantik ala2 ratu cantik la katakann..
.
Sekarang tak berenggang.. 24jam nak kepitt ngan akak..
Gituuu 💕
.
.
Nak putih seluruh badan?
.
Murah jerr 😊
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 0145158019
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana

Feedback VIT C ROSEHIP mimy beauty
.
.
Seronok akak nii dik non.. Lepas makan vit.c muka dah peloless,, makin cantik lagii.. .
En.somi boleh lupe dye Ade isteri sebab saya xcantik ala2 ratu cantik la katakann..
.
Sekarang tak berenggang.. 24jam nak kepitt ngan akak..
Gituuu 💕
.
.
Nak putih seluruh badan?
.
Murah jerr 😊
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 019 3757041
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana

Feedback mimy beauty
.
OMGG 😱😱😱 MACAM X PERCAYA
.
.
I'm indian pun boleh putih smpai mcm ni!!! SERIOUSLY vit c rosehip mimy MMG BERKESAN!! Menyesal x try awal2 dlu, kalo x confirm dah putih melepakk..
Sekarang shalu pon dah jadi stokis mimy beauty taw!! 😍 sebab dia nak tolong ramai org dpt kulit putih berseri!! 😘😘
.
.
.
Boleh WhatsApp sis dekat
📲 014-5158019 / Tekan link di bio
untuk info / order
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana#bazaarpaknil

Feedback mimy beauty
.
Hari-hari testimoni mimy beauty panas-panas macam pisang goreng.
.
.
"Jerawat akak dah kecut sejak makan vitamin c rosehip ni Amy... Orang tengok akak tak kelip-kelip mata.. Nak tegur pun dua kali pikir.. Sebab dyeorg takot salah orang." He he he
.
.
Jumm cuba produk mimy beauty..Amy rekemen produk yang setanding antarabangsa dengan harga yang murah
.
.
Boleh WhatsApp sis Amy dekat
📲 014-5158019 / Tekan link di bio
untuk info / order
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana#bazaarpaknil

Feedback SET PUTIH KEKAL mimy beauty
.
.
Siapa tak suka suami puji kita kan.. Isteri dya dulu selekeh sekarang cantik cam retiss
.
.
Tapiiii... Bukan cucuk vitc atau botox yeaa.. Dengan mimy beauty jer...
.
.Nak cuba tak? Murah jerr 😊
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 014-5158019 atau Tekan link di bio
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana

Feedback VIT C ROSEHIP mimy beauty
.
.
Seronok akak nii dik non.. Lepas makan vit.c muka dah peloless,, makin cantik lagii.. .
En.somi boleh lupe dye Ade isteri sebab saya xcantik ala2 ratu cantik la katakann..
.
Sekarang tak berenggang.. 24jam nak kepitt ngan akak..
Gituuu 💕
.
.
Nak putih seluruh badan?
.
Murah jerr 😊
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 014-5158019 atau Tekan link di bio
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana

Feedback mimy beauty
.
.
Mestilah boleh keluar rumah tanpa makeup .. Korang xnak ke rase camtu.. .
.
Orang lain dah berjaya dapatkan kulit yang diidamkan,, korang bile lagii???
.
.
.
Boleh PM/Whatsapp saya ke 📲 014+5158019 atau Tekan link di bio
.
.
.
#mimybeautyhq#mimybeautypakarkulitanda#mimybeautyshop#mimybeautyteam#mimybeautyproduct#skinflawless#whiteningbooster#scrubwhitening#lotionwhitening#vitaminc#vitaminrosehip#ubatputih#pilputih#sabunputih#suplimentcantik#uitmshahalam#upm#unisel#upsi#uitmpuncakalam#uitmpuncakperdana

Studio session with this pretty lady. Makeup by Sheks for @moannyallure
#moannyallure #phmua #phcity #muainnigeria #stuiosession#skinflawless

TOLONG JANGAN BELI PRIMER OIL NIE KALAU TAKMAU TERBABAS GLOWING 🙅🏽 🙅🏽 KENAPA PRIMER OIL LAIN DARI OIL OIL YANG LAIN ??
.
First, tiada campuran bahan kimia.
.
Sememangnya hanya diproses dari 5 bahan pure oil. Tiada campuran pewarna so primer oil memang bewarna kuning seperti pure oil yang lain, so tidak putih tidak kuning terang. Hanya mmg colour oil.
Tidak busuk seperti minyak lengaa minyak terkukur or minyakk yang dimasukkan bahan bahan pewangi. Bau sangat rileks “summertime” sebab ada bahan sunflower oil.
.
Kesan meresap sepantas 3 saat. Tak percaya try sekarang jugak.Primer oil memang bersifat minyak & bukan waterbased. Boleh guna harian, boleh guna sebelum mekup blend dengan foundation / bbcream. Tak perlu pakai terlalu banyak. Hanya dua tiga titis dah boleh effectkan glowing di kulit wajah. Sangat sangat best sebab sesuai untuk semua skin. Yang kulit bermasalah pun boleh pakai.
.
Harga sangat sangat mampu milik ofcoss Rm32 sahaja 15ml okehhhh. Kuantiti yang mampu bertahan 4-6minggu mengikut cara kegunaan. Boleh apply di tapak kaki yang merekah, kulit kaki tangan yang bersisik, lutut & siku yang kasar & berkudis. Rambut yang kering, tidak memedihkan mata sekiranya termasuk dalam mata. Boleh digunakan di badan baby juga. Jangan risau tidak berbahaya.
.
Primer oil nie bersifat merawat skin sambil glowingkan kulit. Sangat sangat inlove kalau dah cuba okay, jangan malu jangan segan.❤❤
.
Whatsapp 011-37353668
.
#mackinzbeauty
#mackinzserum
#mackinzbeautysoap
#serumjeragat
#serumviral2017
#serumantiaging
#serumajaib
#primeroil
#basemakeup
#kulitglowing
#glowing
#flawlessskin
#flawless
#skincareroutine
#skinflawless

Promotion still on guys! 50% cut off.

Normal price : RM120
PROMOTION PRICE : RM59😍

Memang bebaloi beli WOWSKIN ni. Dengan harga RM59 awak semua akan dapat 2 serum iaitu day serum and night serum. So cepat dapatkan sekarang! KLIK linm kat bio untk info lanjut ...
.

#wowskin #wowskinserum #serumtermurah @wowskinmalaysia #skincare #skinflawless #serumterbaik #produkmalaysia

PRIMER OIL bersifat multi advanced vitamin dirumus khas dari 5 jenis pure oil :
.
- SUNFLOWER OIL
- GRAPESEED OIL
- MARULA OIL
- VIRGIN COCONUT OIL
- JOJOBA OIL
.
bertindak sebagai oil yang mampu mengawal :
.
- kelembapan kulit
- melembutkan kulit
- menghilangkan parut parut
- kekeringan pada kulit
- memudarkan jeragat
- memberi effect glowing
- terus menyerap ke dalam kulit sepantas 3saat
.
sesuai untuk semua jenis skin kerana telah di formulakan untuk skin orang asia iaitu “summertime”
.
bau “summertime” yang sangat mengasyikkan tetapi tidak terlalu kuat. Boleh apply seluruh kulit wajah & badan.
.
Hanya berharga RM32.00 (15ml)
tahan 4-6minggu (mengikut cara kegunaan)
.
Whatsapp 011-37353668
.
#mackinzbeauty
#mackinzserum
#mackinzbeautysoap
#primeroil
#bazaarpaknil
#skincareroutine
#skinflawless
#cantiktanpakimia
#cantikluardalam
#flawlessskin
#flawless
#nampaklawa
#nakcantikcarisaya
#beauty
#crush
#fallinginlove

Reveal me, show me, me and fix me##Skinflawless##ImNot##Truth

He looks so sexy right here 😩😘 #sinnnnnnnn #handsomeaf #gorgeousaf #sexyaf 📷: @chrisbrownofficial #skinflawless

Most Popular Instagram Hashtags