[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skinellehq

454 posts

TOP POSTS

Sape belum tgk live i kat page #skinellehq fb: Skinelle hq tadi, mesti tgk ah. i ada bg demo cara pakai. Good news, dulu skinelle dlm
Packaging besar2..skrg ni ada promosi SET TRIAL SKINELLE ni RM174 saja..Full set tau. Come with limited edition box **** Mampu milik. follow @skinellehq @skinellehq...Agent , stokis diperlukan. training & material semua disediakan.. .
#dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #photography #selfie #photooftheday #product #serum #sharkpeptide #collagen #beauty #beautiful #shinebright #photo #hot #christmas

Collagen Petide Serum - Now available in Trial version!!⠀
.⠀
Ramai dok intai2 bila lah skinelle nak keluarkan trial version kan?.. Ha nilah masanya.. Tapi kami tak janji cukup untuk semua orang. Sebab ada 1000pcs saja. Anytime SOLD OUT.⠀
.⠀
Trial version ni LIMITED EDITION, kami keluarkan ni masa2 contingency saja. Sekarang nak contingency lah, sebab serum 30ml dah SOLD OUT😱⠀
.⠀
Pada yang lama dah teringin nak pakai serum skinelle, tapi tak berani nak try yang besar untuk first timer ke, Jangan lepaskan peluang ni.⠀
.⠀
🌼1 pc : RM65 saja⠀
. Tapi ramai amik 2 pcs sebab lagi untung compare to beli 30ml botol besar tu 1 pc⠀
.⠀
Jom KIRA:⠀
Kalau 30ml : RM160 ⠀
Kalau yg 15ml x 2: Baru RM140⠀
.⠀
Untung *RM20*⠀
.⠀
For more info, dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Adira AF in da house✌🤗🤗😄 Siapa x knal penyanyi lagu ku ada kamu ni (ehhh betol ke tajuk 😁😁) . Patutlah cantik si adira ni.. Kluar rumah pakai apa kat muka sampai glowing.. Rupanya nah.. Pakai SKINELLE ker.. 😄😄😄patut terlampau cantik.... Kaya dengan SPF35++ dimana foundation ni tahan sampai 6 jam++ Muka glow, x berminyak n nampak perfect!!!! Campur sikit dengan bedak MAC.. terus macam bidadari dari surga.. Siapa nk order, pm sis yer... 0172245777

#mukaglow #kosmetikno1 #skinellehq #skinelle_skin_perfectionist #sayajual

Kite suke pakai SKINELLE BLUE FOUNDATION coz xyah pakai bedak n time apply muke rase sejuk je..xrisau capok2 coz dia terus meresap dlm kulit kte n skaligus merawat kulit kte dr dlm okay..jap lg up testimoni pengguna yg repeat order 3x dh okay 😘👍🏼💙 agent sah Kl Selangor (017 2522125 - miss ebby) #skinelle #skinellebluefoundation #skinellehq

SKINELLE Blue Foundation dh smpai😘😘.. Huhuu yg pnting slmat utk ibu preggy mcm sy nie..produk SIKNELLE x menggelupas tiada kesan smpingn
bebas paraben
bebas gluta
bebas hydroquinone
bebas mercury
KKM APPROVED..Yg bestnyer blue foundation terase cooling n fresh je..☺️☺️ #skinellehq

hai semua.. nak kongsi sikit nie, best laaa pakai skinelle nie.. jerawat pun cepat kecut tau? sesuai untuk kulit jerawat & sensitif macam saya nie.. jangan lepas kan peluang tau? nie sebab skinelle nie ada stater set .. 🌹serum+sabun pencuci muka🌹 boleh cuba dulu, belum cuba belum tahu kan? 😉
#skinelle #skinellemalaysia #skinelleserum #skinellesahkkm #skinellefirstinmalaysia #skinellekl #skinelleagent #skinellehq #parutpudar #kulitcantik #kualalumpur #datokeramat #kampungbaru #pilihanartis #pilihanartismalaysia #atikahsuhaimi #adelinetsen #dafi #nelydiasenrose #uqashasenrose #kdollbeauty #tatiskincare #dnarsskincare #2017#februari #viral

🌼🌼 Serum 🌼🌼⠀
.⠀
(skrg available dlm 15ml; RM65, tahan 1 bulan)⠀
✔ Diperbuat dr kolagen ikan jerung, amat istimewa ianya 10x lg power dr kolagen lain⠀
✔ Merawat smua jenis masalah kulit: kusam, jeragat, kering, jerawat, parut jerawat, berminyak, sensitif dsb⠀
✔ Pakai 2x saja sehari lepas cuci muka⠀
✔ Lengkap: skinelle ni ada 3 barang je dalam set dia:⠀
“serum ni dh 4-in-1 dalam dh ada toner+moisturizer +serum+sunblock spf 35++..so x yah dh pakai skincare lain.”⠀
.⠀
Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

MOST RECENT

Collagen Petide Serum - Now available in Trial version!!⠀
.⠀
Ramai dok intai2 bila lah skinelle nak keluarkan trial version kan?.. Ha nilah masanya.. Tapi kami tak janji cukup untuk semua orang. Sebab ada 1000pcs saja. Anytime SOLD OUT.⠀
.⠀
Trial version ni LIMITED EDITION, kami keluarkan ni masa2 contingency saja. Sekarang nak contingency lah, sebab serum 30ml dah SOLD OUT😱⠀
.⠀
Pada yang lama dah teringin nak pakai serum skinelle, tapi tak berani nak try yang besar untuk first timer ke, Jangan lepaskan peluang ni.⠀
.⠀
🌼1 pc : RM65 saja⠀
. Tapi ramai amik 2 pcs sebab lagi untung compare to beli 30ml botol besar tu 1 pc⠀
.⠀
Jom KIRA:⠀
Kalau 30ml : RM160 ⠀
Kalau yg 15ml x 2: Baru RM140⠀
.⠀
Untung *RM20*⠀
.⠀
For more info, dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

🌼🌼 Serum 🌼🌼⠀
.⠀
(skrg available dlm 15ml; RM65, tahan 1 bulan)⠀
✔ Diperbuat dr kolagen ikan jerung, amat istimewa ianya 10x lg power dr kolagen lain⠀
✔ Merawat smua jenis masalah kulit: kusam, jeragat, kering, jerawat, parut jerawat, berminyak, sensitif dsb⠀
✔ Pakai 2x saja sehari lepas cuci muka⠀
✔ Lengkap: skinelle ni ada 3 barang je dalam set dia:⠀
“serum ni dh 4-in-1 dalam dh ada toner+moisturizer +serum+sunblock spf 35++..so x yah dh pakai skincare lain.”⠀
.⠀
Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Collagen Peptide Cleanser Keistimewaan:⠀
✔Glycerin dari kacang soya - sangat mild . Tidak berbuih, sebab itu kulit sensitif pun sesuai⠀
✔Pakai 2x saja sehari , selebihnya cuci muka pakai air biasa saja⠀
✔Mengandungi kolagen ikan jerung untuk merawat kulit sambil mencuci⠀
Cara guna : Pakai 2x saja sehari , selebihnya cuci muka pakai air biasa saja. ⠀
.⠀
Collagen Peptide serum. Keistimewaan: ⠀
✔Diperbuat dr kolagen ikan jerung, amat istimewa ianya 10x lg power dr kolagen lain⠀
✔Merawat smua jenis masalah kulit: kusam, jeragat, kering, jerawat, parut jerawat, berminyak, sensitif dll⠀
✔Pakai 2x saja sehari lepas cuci muka⠀
✔Serum ni dh 4-in-1 dalam dh ada toner+moisturizer +serum+sunblock spf 35++.. so x yah dh pakai skincare lain.”⠀
Cara guna : Tekan 1-2 picit saja sekali pakai, 2 kali sehari lepas cuci muka. Tepuk tepuk pada kulit muka agar meresap sempurna⠀
.⠀
Collagen Peptide blue Foundation. Keistimewaan:⠀
✔Tiada color code; hanya biru, tapi dia adjust ikut warna kulit anda⠀
✔ada cooling sensation utk menutup pori. Berfungsi untuk glowing⠀
✔Mengandungi kolagen ikan jerung (tapi tak sebanyak serum), untuk merawat kulit⠀
✔Tak perlu pakai sponge asing, pakai saja terus sponge yang dah tersedia pada botol, mudah & cepat siap⠀
✔ 3-in-1: Dah siap ada pelembap, bedak asas dan Sunblock spf 35+⠀
Cara guna : Simpan dalam keadaan terbalik sentiasa supaya tekanan dalam foundation mudah naik ke atas. ⠀
Untuk permulaan, terbalikkan 15 minit, kemudian baru mulakan dengan Tolak selak di hadapan botol tu ke bawah (untuk unlock).⠀
Setelah itu, baru tekan butang ditengah untuk mulakan pakai. Pakai sponge tengah sahaja, elak guna sisi sponge.⠀
Sponge boleh dibuka dan pasang semula untuk dibersihkan.⠀
.⠀
Amalan terbaik:⠀
✔Minum air 3L sehari⠀
✔Elak produk yang mengandungi whitening, sebab kulit sensitif tak sesuai dengan whitening, mudah aktifkan jerawat.⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igaddict #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Reposting @skinellehq: ⠀
...⠀
Serum 15ml ni LIMITED EDITION..lepas ni x kluar dh packaging kecik ni. Serum botol biasa yg 30ml je lepas ni. .⠀
.⠀
Nak tau apa yg best sgt Serum Skinelle ni?⠀
.⠀
Serum skinelle ni 4-in-1 ni dh siap ada⠀
(1) serum⠀
(2) pelembap⠀
(3) penyegar⠀
(4) sunblock SPF 35+⠀
- 1 bulan pengunaan (bergantung kepada penggunaan)⠀

Kelebihannya setiap bahan ni sngt ajaib ..⠀
(1) Kolagen peptida Ikan Jerung: Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen Peptida. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain⠀
. (2) Ekstrak Lemon (Arbutin) : merupakan anti-keradangan dan mengandungi Vitamin C yang tinggi untuk memperbaiki struktur kulit jerawat⠀
. (3) Apple stem cell : membantu memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, parut, jeragat, minyak atau kering⠀
. (4) Ekstrak teh hijau : mampu menyisihkan jerawat , mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman⠀
. (5) Likoris : mampu memadamkan parut jerawat dan bekas hitam yang ditinggalkan oleh jerawat⠀
. (6) Kolagen Peptida : mampu mematikan yis penyebab kulit kering & berminyak serta jerawat yang merebak pada kulit manusia⠀
. (7) Daun bearberry : merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian parut jerawat , jeragat dan kulit kusam .⠀
❤️Skinelle juga telah mendapatkan pengesahan KKM. No KKM ialah untuk pencuci muka: NOT151205603K dan serum: NOT170503268K.Ianya selamat & tidak meragukan ⠀
.⠀
Nak order?⠀
========⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Repost from @adelinetsen @TopRankRepost #TopRankRepost Sape belum tgk live i kat page #skinellehq fb: Skinelle hq tadi, mesti tgk ah. i ada bg demo cara pakai. Good news, dulu skinelle dlm
Packaging besar2..skrg ni ada promosi SET TRIAL SKINELLE ni RM174 saja..Full set tau. Come with limited edition box **** Mampu milik. follow @skinellehq @skinellehq...Agent , stokis diperlukan. training & material semua disediakan.. .
#dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #photography #selfie #photooftheday #product #serum #sharkpeptide #collagen #beauty #beautiful #shinebright #photo #hot #christmas

#Repost @adelinetsen with @repostapp
・・・
Sape belum tgk live i kat page #skinellehq fb: Skinelle hq tadi, mesti tgk ah. i ada bg demo cara pakai. Good news, dulu skinelle dlm
Packaging besar2..skrg ni ada promosi SET TRIAL SKINELLE ni RM174 saja..Full set tau. Come with limited edition box **** Mampu milik. follow @skinellehq @skinellehq @skinelleampang ...Agent , stokis diperlukan. training & material semua disediakan.. .
#dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #photography #selfie #photooftheday #product #serum #sharkpeptide #collagen #beauty #beautiful #shinebright #photo #hot #christmas

Repost from @adelinetsen @TopRankRepost #TopRankRepost Sape belum tgk live i kat page #skinellehq fb: Skinelle hq tadi, mesti tgk ah. i ada bg demo cara pakai. Good news, dulu skinelle dlm
Packaging besar2..skrg ni ada promosi SET TRIAL SKINELLE ni RM174 saja..Full set tau. Come with limited edition box **** Mampu milik. follow @skinellehq @skinellehq...Agent , stokis diperlukan. training & material semua disediakan.. .
#dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #photography #selfie #photooftheday #product #serum #sharkpeptide #collagen #beauty #beautiful #shinebright #photo #hot #christmas

Sape belum tgk live i kat page #skinellehq fb: Skinelle hq tadi, mesti tgk ah. i ada bg demo cara pakai. Good news, dulu skinelle dlm
Packaging besar2..skrg ni ada promosi SET TRIAL SKINELLE ni RM174 saja..Full set tau. Come with limited edition box **** Mampu milik. follow @skinellehq @skinellehq...Agent , stokis diperlukan. training & material semua disediakan.. .
#dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #photography #selfie #photooftheday #product #serum #sharkpeptide #collagen #beauty #beautiful #shinebright #photo #hot #christmas

"OHSEMNYA SET MINI BASIC SKINELLE!!⠀
.⠀
Dah pening cari macam2 produk untuk hilangkan Jerawat, Parut Jerawat, Kulit Kusam dan Jeragat akibat guna cream @ produk yang ada kandungan bahan terlarang.⠀
.⠀
Syukur dan puashati bila dah jumpa dengan serum SKINELLE dan Set dia ni. Kulit yang bermasalah pulih balik dalam 3 hari guna. Bila sapu dengan serum, sehari jerawat dah kecut dan kulit jadi bersih dan licin jer.⠀
.⠀
Bertuah betul dapat jumpa dengan PRODUK SKINELLE ni!⠀
.⠀
Saya dan customer lain dah guna dan kulit muka kita orang dah maintain cantik balik! Uolls dan kenkawan lain bila nak cuba ????⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Memang betul apa dikata, seminggu je, pori mengecil & kulit lembap selembap2nya.. wow..⠀
.⠀
Kan dah kata. ni KOLAGEN IKAN JERUNG, Bukan ikan merah, salmon ke or ikan2 biasa yg lain. Ni Ikan paling power dari yang lain, sudah tentu ia bertindak 10x lagi power dari yang lain⠀
.⠀
Tak yah nak bazir masa duit ber eksperimen dgn produk2 di pasaran yang tumbuh bagaikan cendawan. ⠀
.⠀
Bijak menilai, Hasil Terbaik, Selamat Duit & Masa Anda👍🏻⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Sape Birthday Bulan ni?
.
Apakata hadiahkan si Dia yg tersayang dengan Jambangan bunga yang bertatahkan Skinelle cmni. Mesti so dia tersenyum lebar seharian. 🌸🌸
.
.
Whatsapp 0125428773 to order skinelle anda💐💐💐

Spots for Skinelle Cod service from us . 😉 →Shah alam
→ Klang
→ Subang Jaya
→ Puchong
→Putrajaya
→Bangi
→Kajang
→Gombak
→Selayang
→Melawati
→Kuala Lumpur
→Puncak Perdana
→Puncak Alam
→Denai Alam
→ Setia Alam

Harga C.O.D hanya RM 7-10 bergantung kepada Jarak 🏎🛣
Hubungi kami untuk maklumat lanjut
🌸Whatsapp 011-11850574 (Sarah)🌸 Check us out on blogger @ skinelleagents.blogspot.my and stay update w us 💎

#codsinelle #cod
#codskinelle #cod #sayajual #murah #skinelle #skinelle100 #skinellehq #skinelleagents #cosmetics

[KULIT SENSITIF TERUS BAIK DGN SKINELLE]⠀
.⠀
Nak tahu apa rahsianya?⠀
.⠀
Dalam SKINELLE ada likoris, lemon & green tea untuk menghalang keradangan pd kulit. Sebab tu kulit sensitif pun sesuai pakai SKINELLE. Memang tak pedih langsung malah merawat.⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi

Kelebihan pencuci muka skinelle :⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Sangatlah istimewa kerana ianya foam-free, sgt sesuai utk kulit sensitif juga.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Glycerin nya pula drpd sumber soya, berbeza drpd pencuci yg lain yg tidak diketahui sumber glycerin nya. Glycerin soya ni sangat mild dan tidak menyebabkan penggelupasan.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Bila pakai dengan serum skinelle, anda akan rasa perbezaan yg luar biasa .⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Pencuci ni juga diolah dengan teknologi peptida yg sama dengan serum SKINELLE. So pencuci pun ada kolagen, serum pun ada kolagen. ⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Memang wow!!!😍⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Harga : RM110⠀⠀⠀
Isipadu : 40ml⠀⠀⠀
Tahan : 2-3 bulan⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Untuk lebih detail boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi

Apa Bahan dalam Skinelle dan fungsinya?⠀
.⠀
🌼Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen ikan jerung. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain.⠀

🌼Ekstrak teh hijau pula mampu mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman.⠀
.⠀
🌼Apple stem cell dalam skinelle membantu menganjalkan kulit, mengurangkan garis kedut dan meremajakan kulit⠀
.⠀
🌼Likoris dalam skinelle mampu memadamkan parut jerawat dan bekas hitam yang ditinggalkan oleh jerawat.⠀
.⠀
🌼Kolagen ikan jerung ni mampu mematikan yis penyebab kulit jerawat, dan berminyak yang merebak pada kulit manusia. ⠀
.⠀
🌼Daun bearberry dalam skinelle ni merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan  bahagian parut jerawat dan kulit kusam. ⠀
.⠀
🌼Skinelle juga telah mendapatkan pengesahan KKM. No KKM ialah untuk pencuci muka: NOT151205603K dan serum: NOT170503268K. Ianya selamat & tidak meragukan . ⠀
.⠀
🌼Ia Jimat sebab hanya 3 produk ni sahaja dah cukup. tak perlu pakai penyegari, krim, sunblock dan serum asing lagi. hanya cuci muka, pastu pakai serum sahaja cukup. Serum ni dah 4 dalam 1 (gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)⠀
.⠀
🌼Skinelle ni dipakai oleh lebih 40 artis terkenal Malaysia. Antaranya Adeline Tsen,Nelydia Senrose, Uqasha senrose, wawa zainal, Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Nad Zainal, Nur Risteena, Teacher Asiyah, Ryzal Jaafar, Betty Rahmad, Yatt Hamzah, SHerry alhadad, Maria JJCM, Zila Bakarin, Marisa Yasmin, Arja Lee, Elyana, Amber Chia, Bambangsoteto, Sarah Mentor, ZAin ruffedge dan ramai lagi. ⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Istimewanya SKINELLE ni sebab bahan dia diperbuat dari Kolagen Ikan jerung⠀
.⠀
==Fakta Kolagen Ikan Jerung==⠀
.⠀
"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmetik. ⠀⠀
.⠀⠀
Ianya telah digunakan secara meluas di kalangan selebriti di negara Eropah dan dianggap sebagai kolagen mewah kerana ianya diperbuat dengan menggunakan kolagen ikan jerung sangkar yang dipelihara di Negara Eropah. ⠀⠀
.⠀⠀
Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. ⠀⠀
.⠀⠀
Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi laisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. Sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. Kuasa APPLE STEM CELL nya pula mampu memperbaharui struktur kulit manusia dan menggantikan dengan kulit baru seperti KULIT BAYI. ⠀⠀
.⠀⠀
Nak tahu apa lagi kelebihan skinelle, boleh Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Reposting @syifamelvin: ⠀
...⠀
"La ni nk jaga muka x susah dh aih. Pakai 2 benda ni je, muka dh siap nk p mana2. Bahan dia mmng best, dr kolagen ikan jerung. Pakai pecuci dia mmng bersih abis muka & x keringkan kulit. Foundation pula color biru, sejuk, pastu dia adjust sendiri ikut color kulit kita. Mmng natural sungguh. Harga promosi set raya ni RM99 ja. Limited edition. ⠀
.⠀
Jom grab sebelum kehabisan.⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀
.⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
.⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Reposting @hannahdelisha: ⠀
...⠀
"🎼 Bermula pandang pertama ⠀
Terlihat @skinellehq didepan mata⠀
Terasa debar di dada⠀
Menahan rasa bila kau ada🎼⠀
.⠀
Hehe hi semua! This is #sharingiscaringfromhannahdelisha @_mydelishasfc @mydelishasfc 💜 Help! Hannah dah kena jampi dengan SKINELLE yang asyik SOLD OUT ni je. Sebab dia best! bahan dia diperbuat dari kolagen ikan jerung dari France. Seriously berkesan untuk semua masalah kulit. Hannah pun impress dengan result dia. Produk ni SOLD OUT setiap 20 hari tau. Memang laku keras!💜⠀
.⠀
CEPAT Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabahsarawak

SET PENJAGAAN YANG MUDAH DAN SELAMAT . ⠀⠀
.⠀⠀
Kenapa perlu menanggung risiko dengan menggunakan skincare yang mempunyai bahan- bahan seperti merkuri dan paraben. ⠀⠀
.⠀⠀
Skinelle selamat digunakan kerana tidak mengandungi ⠀⠀
❌paraben⠀⠀
❌merkuri⠀⠀
❌hydroquinone⠀⠀
❌glutathoine⠀⠀
.⠀⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀
.⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
.⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi

Foundation ni bukan biasa-biasa tau. Tengok botol pun dah tau luar biasa. ⠀
.⠀
Ni pertama di Malaysia foundation botol yang siap ada SPONGE. Bukan tu je, benda yang paling LUAR BIASA dalam foundation ni ialah ianya diperbuat dari KOLAGEN IKAN JERUNG. serius...ikan jerung yang diternak dan dipelihara di negara barat. ⠀
.⠀
Oleh kerana ia mengandungi kolagen, ia bukan sahaja bertindak sebagai alas bedak, tapi juga sekaligus MERAWAT KULIT jeragat, berminyak , kering, jeragat, parut, jerawat dan kusam.⠀
. ⠀
Kolagen yang ada di dalam foundation ni adalah kolagen yang paling TERBARU dan popular di FRANCE iaitu collagen peptide. Peptide ni molekul nya paling halus, sebab tu foundation ni boleh meresap dengan sempurna. ⠀
.⠀
Oh ya, bahan untuk blue foundation ni diimport khas dari FRANCE, dan packaging di Malaysia untuk memudahkan urusan KKM.⠀
.⠀
PALING PENTING!!! Blue foundation ni disahkan KKM BERNOMBOR: NOT160503034K.⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Apa rahsia skinelle sampai boleh hilangkan jerawat dgn mudah???⠀
.⠀
Skinelle boleh bantu hilangkan jerawat sebab Dalam SKINELLE ni ada green tea extract yang membantu menghalang pembentukan jerawat. ⠀
.⠀
Sebab tu ramai customer kami terperanjat jerawat boleh hilang.⠀
.⠀
Lets try Skinelle😘😘⠀⠀
.⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru

Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmetik. ⠀
.⠀
Ianya telah digunakan secara meluas di kalangan selebriti di negara Eropah dan dianggap sebagai kolagen mewah kerana ianya diperbuat dengan menggunakan kolagen ikan jerung sangkar yang dipelihara di Negara Eropah. ⠀
.⠀
Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. ⠀
.⠀
Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi laisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. ⠀
.⠀
Kuasa APPLE STEM CELL nya pula mampu memperbaharui struktur kulit manusia dan menggantikan dengan kulit baru seperti KULIT BAYI. ⠀
.⠀
Nak tahu apa lagi kelebihan skinelle, boleh Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpu

Skinelle Collagen Peptide Serum⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
✅ Sebenarnya serum ni untuk apa ya?⠀
📌 uniknya serum ni diperbuat dari shark collagen first in malaysia. Bahan dan teknologi pemprosesan adalah dari negara FRANCE.. ⠀
.⠀
Meresap terus kedalam kulit muka dan tidak melekit pada kulit..⠀
.⠀
✅ Pakai serum je dah cukup ke? krim2 tak yah pakai lagi dah ke? ⠀
📌 Ye BETUL. Serum ni je dah complete sebab serum ni dah COMPLETE 4-in-1 dalam 1 botol je (TONER ➕ MOISTURISER ➕ SERUM ➕ SUNBLOCK SPF 35++).. ⠀
.⠀
So dh tak payah dah pakai mcm2 krim or skincare lain.. Jimat masa dan duit juga..⠀
.⠀
✅ Apa yg bestnya Serum Skinelle ni?⠀
💯 Mudah meresap⠀
💯 Mesra solat⠀
💯 Muka lama2 jadi #naturalbeauty
💯 Lagi cntik muka tak makeup dari make-up⠀
.⠀
Kelebihan Skinelle Collagen Peptide Cleanser :⠀
.⠀
✅ Marawat kulit berminyak/kering⠀
✅ menutup pori muka besar⠀
✅ utk buang pigmentasi/jeragat⠀
✅ mangecut jerawat⠀
✅ buang garis kedut halus⠀
✅ sekatakan tona kulit⠀
✅ mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit⠀
✅ memudarkan parut⠀
==================⠀
Dm / Whatsapp me @ ⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Tersalah pakai produk yang berbahaya sebelum ni???
.
.
Dah buntu sebab tak tau nak guna produk ape dah? Jangan risau Skinelle sesuai untuk semua jenis kulit muka 😍 😍😍 .
Best ke Best? .
Untuk info lanjut, bole Dm / whatsapp me @⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabahsarawak

SKINELLE Blue Foundation dh smpai😘😘.. Huhuu yg pnting slmat utk ibu preggy mcm sy nie..produk SIKNELLE x menggelupas tiada kesan smpingn
bebas paraben
bebas gluta
bebas hydroquinone
bebas mercury
KKM APPROVED..Yg bestnyer blue foundation terase cooling n fresh je..☺️☺️ #skinellehq

PUTUS ASA MENCUBA PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN YANG MURAH KE MAHAL, TAPI HANYA INDAH KHABAR DARI RUPA..⠀
.⠀
Kebanyakan produk kecantikan tak seindah bagai di kata, gunakan bahan biasa-biasa saja, macamana nak dapatkan hasil luar biasa?⠀

ANDA TIDAK PERLU RISAU LAGI..⠀
KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA... DIJAMIN HASIL YANG BERBEZA KERANA BAHAN KAMI LUAR BIASA⠀
.⠀
Hanya dengan sebotol serum yang amat 'poweful' ini mampu menyelesaikan masalah kulit anda:⠀
✔Tanpa penggelupasan⠀
✔Tanpa Pedih atau sakit⠀
✔Tanpa perlu pakai produk-produk lain⠀
✔Tanpa membelanjakan wang yang banyak⠀
.⠀
BETUL KE SATU NI JE?... BETUL... satu ni je.... Lepas ni tak perlu dah anda pakai toner atau moisturizer atau masker malam... Hanya cuci muka kemudian letakkan satu picit serum ini untuk cover satu muka....⠀
.⠀
Ianya sangat:⠀
✔Mild⠀
✔ringan⠀
✔cepat meresap⠀
✔bau sedap (epal)⠀
✔Tidak melekit⠀
✔Selesa⠀

APA KATA PENGGUNA SKINELLE?⠀
✔"Jeragat dah makin pudar...cuma nak tunggu betul-betul hilang"⠀
✔"Macam tak percaya je jerawat boleh hilang"⠀
✔"Pakai sehari kulit terus jadi tak berminyak dah"⠀
✔"Serum yang sangat hebat.. kulit jadi moist je"⠀
.⠀
APA 'SECRET INGREDIENT' SERUM NI:⠀
Ha.. ni yang nak cerita ni.. inilah serum pertama di Malaysia diperbuat dari KOLAGEN IKAN JERUNG... Mana nak dapat ikan jerung kat malaysia ni.. tak de kan..Jadi, bahannya memang import dari France... ikan jerung dipelihara⠀
.⠀
So macam mana? Berminat nak mencuba? Bole Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabahsarawak

Kite suke pakai SKINELLE BLUE FOUNDATION coz xyah pakai bedak n time apply muke rase sejuk je..xrisau capok2 coz dia terus meresap dlm kulit kte n skaligus merawat kulit kte dr dlm okay..jap lg up testimoni pengguna yg repeat order 3x dh okay 😘👍🏼💙 agent sah Kl Selangor (017 2522125 - miss ebby) #skinelle #skinellebluefoundation #skinellehq

Setitik saja sudah mencukupi. Ia cukup untuk cover satu muka anda.. jimat, cepat, berbaloi dan berkesan.⠀
.⠀
.⠀
Lihatlah struktur serum ini. Nampak pekat pada mulanya tetapi cair bila dikenakan pada tangan atau muka. Ia mempunyai 3 peringkat perubahan kepekatan : ⠀
1) pekat di dalam botol ⠀
2) cair sedikit bila dikenakan pada tangan⠀
3) cair sepenuhnya seperti air bila dikenakan pada muka, seterusnya memudahkan penyerapan yang lebih cepat ke dalam epidermis dan dermis lapisan kulit muka. ⠀
.⠀
.⠀
HASILNYA 👉 Muka yang sentiasa lembap, lembut dan sihat sentiasa. ⠀
.⠀
.⠀
PERBEZAAN SKINELLE 👉x perlu dah pakai moisturizer dan sunblock. Sebab serum ni 10-15 kali mampu melembapkan kulit lebih daripada moisturizer biasa. Serum ini dah ada sunblock yang tinggi iaitu SPF35+ (sebab tu testimoni dr customer kami kata cikgu berjemur tengah panas pun dah x sunburn lagi ok!) ⠀
.⠀
So bagi sesiapa yg rutin harian bekerja tengah panas, serum ni sangat sesuai utk uollsss!! 😘😘😘😘⠀
.⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabahsarawak

KULIT LEMBUT DENGAN SERUM!! ⠀
.⠀
.⠀
Teringin sangat nk kulit lembut macam artis. Tak payah bermodal sampai beribu 😊.⠀
.⠀
.⠀
Sayangi kulit anda dengan skinelle kerana skinelle tidak mengandungi ⠀
❌hydroquinone ⠀
❌merkuri⠀
❌paraben⠀
❌glutathoine ⠀
.⠀
.⠀
Nak dapatkan Skinelle? ⠀
Whatsapp / dm me @⠀
.⠀
.⠀
📲 +601117577556
📲 +601117577556
📲 +601117577556
.⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #johorbahru #kkm #klinikcantik #sabahsarawak

KULIT LEMBUT DENGAN SERUM!! ⠀
.⠀
.⠀
Teringin sangat nk kulit lembut macam artis. Tak payah bermodal sampai beribu 😊.⠀
.⠀
.⠀
Sayangi kulit anda dengan skinelle kerana skinelle tidak mengandungi ⠀
❌hydroquinone ⠀
❌merkuri⠀
❌paraben⠀
❌glutathoine ⠀
.⠀
.⠀
Nak dapatkan Skinelle? ⠀
Whatsapp / dm me @⠀
.⠀
.⠀
📲 +601117577556
📲 +601117577556
📲 +601117577556
.⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #johorbahru #kkm #klinikcantik #sabahsarawak

Nak bagi tips supaya kulit cantik. Cuci muka bersih2 dengan Cleanser SKINELLE.. Pas tu pakai serum SKINELLE.. DONE!!! Semudah ABC.. 💕💕💕⠀
.⠀
.⠀
NAK CANTIK TANPA CELA.. Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
.⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabahsarawak

Reposting @skinelle2hot:⠀
...⠀
"BEKAS PARUT PUDAR⠀
.⠀
.⠀
Serum skinelle yang mengandungi extract teh hijau serta kolagen peptide membantu memudarkan parut di muka. .⠀
.⠀
Apa tunggu lagi!! Dapatkan serum skinelle hari ini ❤⠀
.⠀
.⠀
For more info dm / whatsapp me @⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #uitm #kualalumpur #sabah #sarawak #jdt #johorbahru #skudai #tampoi #kotatinggi #singapore

hai semua.. nak kongsi sikit nie, best laaa pakai skinelle nie.. jerawat pun cepat kecut tau? sesuai untuk kulit jerawat & sensitif macam saya nie.. jangan lepas kan peluang tau? nie sebab skinelle nie ada stater set .. 🌹serum+sabun pencuci muka🌹 boleh cuba dulu, belum cuba belum tahu kan? 😉
#skinelle #skinellemalaysia #skinelleserum #skinellesahkkm #skinellefirstinmalaysia #skinellekl #skinelleagent #skinellehq #parutpudar #kulitcantik #kualalumpur #datokeramat #kampungbaru #pilihanartis #pilihanartismalaysia #atikahsuhaimi #adelinetsen #dafi #nelydiasenrose #uqashasenrose #kdollbeauty #tatiskincare #dnarsskincare #2017#februari #viral

1 botol serum ini sahaja mengandungi TONER + MOISTURIZER + SERUM + SUNBLOCK SPF 35+
.
.
Ini merupakan perkara paling digemari oleh pengguna kami kerana mereka tidak perlu membazir masa mengenakan skincare step 1-2-3 macam set penjagaan yang lain. Hanya pakai pencuci muka yang tiada glutha dan terus pakai SKINELLE, Semudah A-B-C bukan.
.
.
Serum ini juga bukan sahaja digemari oleh perempuan, malah lelaki juga. 50% pengguna serum ini adalah lelaki dan 50% lagi perempuan. Mereka rasa teruja dengan packaging yang amat eksklusif, cara penggunaan yang sangat mudah dan selesa. Langsung tidak melekit seperti produk kecantikan muka yang lain.
.
.
Selain itu, bahan pencerah yang digunakan di dalam serum ini menggunakan daun bearberry yang juga merupakan anti-kanser, tidak seperti produk pemutih yang lain yang sebahagiannya mempunyai merkuri, hydroquinone atau paraben yang menggelupas dan menipiskan kulit.
.
.
BERAPA LAMA SEBOTOL SERUM NI BOLEH TAHAN?
.
.
Setiap botol mengandungi 30ml, Namun sekali sekala kami akan memberikan extra bonus 10ml di dalam kandungan botol tersebut. Ia mampu bertahan untuk jangkamasa 2 hingga 3 bulan. Sangat jimat kerana hanya perlu pakai sepicit atau dua picit saja dan boleh cukup untuk satu muka dan leher. Penggunaannya juga tidak perlu tebal, hanya sekali lapis sahaja supaya ia mudah memasuki di dalam liang roma secara lebih baik.
. .
WhatsApp me untuk keterangan lanjut.. Saya akan guide / consult anda sehingga mendapat RESULT !!! .
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #jdt #johorbahru #skudai #tampoi #kotatinggi #brunei #singapore

#Testimoniskinelle. . [KULIT DAH X BERMINYAK LAGI]
.
.
RAHSIA SERUM SKINELLE
.
Skinelle sesuai sebab dalam SKINELLE ada likoris dan lemon yang berkesan untuk menstabilkan minyak pada kulit.
.
Sebab tu kebanyakan customer kami perasan muka jadi tak berminyak dah lepas pakai SKINELLE
.
.
Berminat nak kulit cantik, Jom DM / Whatsapp me @
.
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #pasirgudang #johorbahru #jdt #skudai #tampoi #kotatinggi #singapore

Dalam TRIAL SET SKINELLE ni ada Serum 30ml dan Beauty Soap Skinelle 30g. .
Dalam 1 botol Serum SKINELLE nie da complete ade serum, moisturizer, toner & spf35++ ). Tak payah sibuk2 lagi nak guna pelembab, toner dan sunblock yang berlainan botol. Dalam sebotol serum SKINELLE dah lengkap semuanya. Senangkan!!! .
Ada kotoran di muka, Beauty Soap Kolagen SKINELLE tu, kasi habis semua habuk, minyak dan kulit jadi bersih sangat. Serum nak resap dalam kulit pon mudah. .
Hasilnya, kulit cerah, cantik dan berseri - seri!!! 😘😘
.
Lets cantik dengan SKINELLE!! 😘😘
.
For more info, DM / WHATSAPP me @
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #pasirgudang #johorbahru #skudai #tampoi #kotatinggi #brunei #singapore

Skinelle Serum nie ada moisturizer, sunblock, serum & toner.. Bebas bahan pencerah yang boleh menipiskan kulit.. .
.
Memang lah muka gebu bila korang pakai skincare yang ada kimia.. cuba korang stop pakai.. habis la jerawat naik..
.
.
Skinelle hanya mngandungi bahan natural tanpa bahan kimia yang berbahaya.. .
.
NAK CANTIK TANPA CELA.. Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"
.
Boleh dm / whatsapp me @
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #luxuryskincare #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #pasirgudang #johorbahru #jdt #skudai #tampoi #kotatinggi #singapore

Hanya dengan 3 item skinelle sudah mencukupi untuk penjagaan kulit muka yang sempurna. .
.
Step 1:
Cuci muka dengan pencuci muka skinelle yang mengandungi kolagen peptide dan menggunakan glycerin soya. .
.
.
Step 2:
Sapukan serum 4 in 1 di muka dan leher. Tak payah pakai krim siang ke? Yeszaa serum SKINELLE lengkap dengan serum, toner, moisturizer, sunblock spf 35 yang lengkap untuk penjagaan kulit muka pada waktu siang dan malam 😘
.
.
Step 3
Gunakan foundation SKINELLE untuk sentuhan make up yang natural dan simple. Jangan terkejut dalam foundation skinelle juga mengandungi kolagen peptide. Make up sambil merawat uolls 😘
.
.
Anda teruja nak mencuba SKINELLE?? .
Boleh dm / whatsapp me @
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #luxuryskincare #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #pasirgudang #johorbahru #jdt #skudai #tampoi #kotatinggi #singapore

.
Looking for skincare product free from paraben, gluta, hydroquinone and mercury? You gotta try Skinelle!!! 😘😘😘
. .
.
For more info DM / WHATSAPP me @
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #pasirgudang #johorbahru #skudai #tampoi #kotatinggi #brunei #singapore

#Testimoniskinelle [SKINELLE LAIN SANGAT DARI SERUM SEBELUM NI. CEPAT SANGAT ABSORB] .
Sape yang dah biasa pakai serum tu memang fahamlah apa yg cust kita ni cakap kan? Serum lain semua melekit,berminyak atau berat. .
TAPI....
.
SKINELLE ni lain sangat. Cepat sangat absorb. Malah ada yang ckp mcm tak pakai apa2. Ni serum ke air?
.
Haa..ini lah rahsia SKINELLE. Teknologi Peptide ni paling terkini dan paling cepat meresap. .
Sape yang claim nano technology tu cepat meresap, meh rasa SKINELLE dulu. 10x ganda lagi cepat meresap dr #teknologinano..
.
Jom WHATSAPP / DM me
.
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
📲 +6012 778 5009
.
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #johorbahru #skudai #tampoi #kotatinggi #brunei #singapore

Most Popular Instagram Hashtags