[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skinellehq

430 posts

TOP POSTS

Adira AF in da house✌🤗🤗😄 Siapa x knal penyanyi lagu ku ada kamu ni (ehhh betol ke tajuk 😁😁) . Patutlah cantik si adira ni.. Kluar rumah pakai apa kat muka sampai glowing.. Rupanya nah.. Pakai SKINELLE ker.. 😄😄😄patut terlampau cantik.... Kaya dengan SPF35++ dimana foundation ni tahan sampai 6 jam++ Muka glow, x berminyak n nampak perfect!!!! Campur sikit dengan bedak MAC.. terus macam bidadari dari surga.. Siapa nk order, pm sis yer... 0172245777

#mukaglow #kosmetikno1 #skinellehq #skinelle_skin_perfectionist #sayajual

7 KELEBIHAN SERUM SKINELLE NI UTK JERAWAT:⠀
.⠀
🌼 Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen Peptida. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain.⠀
.⠀
🌼 Apple stem cell dalam skinelle membantu membuang memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat ⠀
.⠀
🌼 Ekstrak teh hijau pula mampu menyisihkan jerawat , mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman⠀
.⠀
🌼 Likoris dalam skinelle mampu memadamkan parut jerawat dan bekas hitam yang ditinggalkan oleh jerawat.⠀
.⠀
🌼 Kolagen Peptida ni mampu mematikan yis penyebab kulit jerawat yang merebak pada kulit manusia . ⠀
.⠀
🌼 Daun bearberry dalam skinelle ni merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian parut jerawat dan kulit kusam⠀
.⠀
🌼 Ekstrak Lemon (Arbutin) dalam Skinelle merupakan anti-keradangan dan mengandungi Vitamin C yang tinggi untuk memperbaiki struktur kulit jerawat⠀
.⠀
Sekarang kami sudah FORMULAKAN semua bahan ni dalam 1 botol serum ni. Tak perlu pakai penyegar, krim, sunblock dan serum asing lagi. Hanya cuci muka, pastu pakai serum sahaja cukup sebab Serum ni dah 4 dalam 1 (gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)⠀
.⠀
Semudah ABC kan... 😘😘😘⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Kite suke pakai SKINELLE BLUE FOUNDATION coz xyah pakai bedak n time apply muke rase sejuk je..xrisau capok2 coz dia terus meresap dlm kulit kte n skaligus merawat kulit kte dr dlm okay..jap lg up testimoni pengguna yg repeat order 3x dh okay 😘👍🏼💙 agent sah Kl Selangor (017 2522125 - miss ebby) #skinelle #skinellebluefoundation #skinellehq

SKINELLE Blue Foundation dh smpai😘😘.. Huhuu yg pnting slmat utk ibu preggy mcm sy nie..produk SIKNELLE x menggelupas tiada kesan smpingn
bebas paraben
bebas gluta
bebas hydroquinone
bebas mercury
KKM APPROVED..Yg bestnyer blue foundation terase cooling n fresh je..☺️☺️ #skinellehq

Tengok siapa guna SKINELLE...
Memang terbukti berkesan serum ajaib ni by@skinellehq
.
Cleanser RM100
Serum RM150
.
Dapatkan stok terlajak laris di butik kami @weknowshe
.
#skinellehq #skinellejb #singaporeonlineshop #butikvendor

#Repost @adelinetsen with @repostapp
・・・
Tips on how to use the serum collagen after make up by @skinellehq 😍
Whatsapp to order : +6019-990 0035

#skinellehq #serum #collagen #beauty #product #famous #hot #shinebright #ootd #popular

Walk in shop at plaza jelutong Shah Alam
Follow @skinelle_vendor_boutique

Spots for Skinelle Cod service from us . 😉 →Shah alam
→ Klang
→ Subang Jaya
→ Puchong
→Putrajaya
→Bangi
→Kajang
→Gombak
→Selayang
→Melawati
→Kuala Lumpur
→Puncak Perdana
→Puncak Alam
→Denai Alam
→ Setia Alam

Harga C.O.D hanya RM 7-10 bergantung kepada Jarak 🏎🛣
Hubungi kami untuk maklumat lanjut
🌸Whatsapp 011-11850574 (Sarah)🌸 Check us out on blogger @ skinelleagents.blogspot.my and stay update w us 💎

#codsinelle #cod
#codskinelle #cod #sayajual #murah #skinelle #skinelle100 #skinellehq #skinelleagents #cosmetics

Jangan asyik mengeluh tak ade keyakinan diri, segan, malu dengan masalah kulit tetapi tidak mengambil tindakan apa² . ⠀
.⠀
.⠀
Sedarkah anda banyak produk skincare di pasaran sekarang tidak mampu untuk menghilangkan PARUT JERAWAT?? Anda cukup berpuas hati kah hanya sekadar memutihkan wajah??? Tapi kulit masih tak sekata?? . Ataupun.. sekadar berfungsi melapik bedak je? Tak berfungsi untuk merawat pun. . ⠀
.⠀
.⠀
Ambil tindakan Segera! Dapatkan produk kecantikan dgn bahan asas semulajadi TANPA bahan kimia. SKINELLE selamat digunakan kerana :-⠀
🌸 Tidak menggelupas⠀
🌸 Tiada kesan sampingan⠀
❌ Bebas paraben⠀
❌ Bebas gluta⠀
❌ Bebas hydroquinone⠀
❌ Bebas mercury⠀
.⠀
.⠀
RAHSIA SKINELLE?💕⠀
.⠀
Parut n jeragat pula boleh pudar sebab dalam SKINELLE ada likoris dan daun bearberry yang menghalang pembentukan melanin yang menyebabkan jeragat dan memudarkan jeragat dan parut jerawat. ⠀
.⠀
.⠀
Dalam SKINELLE ni ada green tea extract yg bantu menghalang pembentukan jerawat. Sebab tu ramai customer kami terperanjat jerawat boleh hilang.⠀
.⠀
.⠀
"tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinelle #serum #bluefoundation #skincareorganik #luxuryskincare #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #jeragat #milia #luluskkm #codjb #vsco #vscomy #igers #igaddict #shoppingonline #kualalumpur #sabah #sarawak #pasirgudang #johorbahru #jdt #skudai #tampoi #kotatinggi #singapore

MOST RECENT

Memang ohsem blue foundation ni.. APA YANG BESTNYA BLUE FOUNDATION NI?⠀
.⠀
🌼 Pertama Di dunia menggunakan teknologi BIRU foundation ni. 💖Tak perlu pilih TONA WARNA kulit dengan kod kod bagai, BLUE FOUNDATION ni automatic ikut warna darah anda. So anda memang nampak natural beauty. Tak de lagi Isu CAPOK CAPOK.⠀
.⠀
🌼 Botol 30ml siap ada sponge. Nak apply, picit2, sapu. Tak mengotorkan tangan dan tak payah bawa sponge berasingan. Hygiene, sponge siap penutup lagi uolss⠀
.⠀
🌼 2-in-1. Foundation & moisturiser dalam 1 botol. So extra lembut kulit sis. Ada sensasi MINT. Rasa macam Sapu ICE kat muka. Fresh je.⠀
.⠀
🌼 Paling PENTING! satu2 nya foundation yang tak meng-anak tirikan kaum LELAKI. Sebab....LELAKI pun boleh pakai. Kulit Korang akan nampak lebih bersih, cerah sekata & ada CAHAYA IMAN di situ. Disamping kemachoan anda masih boleh di MAINTAIN sebab foundation ni x kan nampakkan muka anda mcm pakai FOUNDATION langsung.⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak
.

7 KELEBIHAN SERUM SKINELLE NI UTK JERAWAT:⠀
.⠀
🌼 Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen Peptida. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain.⠀
.⠀
🌼 Apple stem cell dalam skinelle membantu membuang memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat ⠀
.⠀
🌼 Ekstrak teh hijau pula mampu menyisihkan jerawat , mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman⠀
.⠀
🌼 Likoris dalam skinelle mampu memadamkan parut jerawat dan bekas hitam yang ditinggalkan oleh jerawat.⠀
.⠀
🌼 Kolagen Peptida ni mampu mematikan yis penyebab kulit jerawat yang merebak pada kulit manusia . ⠀
.⠀
🌼 Daun bearberry dalam skinelle ni merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian parut jerawat dan kulit kusam⠀
.⠀
🌼 Ekstrak Lemon (Arbutin) dalam Skinelle merupakan anti-keradangan dan mengandungi Vitamin C yang tinggi untuk memperbaiki struktur kulit jerawat⠀
.⠀
Sekarang kami sudah FORMULAKAN semua bahan ni dalam 1 botol serum ni. Tak perlu pakai penyegar, krim, sunblock dan serum asing lagi. Hanya cuci muka, pastu pakai serum sahaja cukup sebab Serum ni dah 4 dalam 1 (gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)⠀
.⠀
Semudah ABC kan... 😘😘😘⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Spots for Skinelle Cod service from us . 😉 →Shah alam
→ Klang
→ Subang Jaya
→ Puchong
→Putrajaya
→Bangi
→Kajang
→Gombak
→Selayang
→Melawati
→Kuala Lumpur
→Puncak Perdana
→Puncak Alam
→Denai Alam
→ Setia Alam

Harga C.O.D hanya RM 7-10 bergantung kepada Jarak 🏎🛣
Hubungi kami untuk maklumat lanjut
🌸Whatsapp 011-11850574 (Sarah)🌸 Check us out on blogger @ skinelleagents.blogspot.my and stay update w us 💎

#codsinelle #cod
#codskinelle #cod #sayajual #murah #skinelle #skinelle100 #skinellehq #skinelleagents #cosmetics

“SERIK NAK KELUAR DUIT UTK SKINCARE DH. PERNAH MENJADI MANGSA KERAKUSAN PRODUK YG BERLAMBAK DI PASARAN? DH ABIS BERIBU TP X DPT PUN KULIT CANTIK MCM RETIS"⠀
.⠀
.⠀
Sebelum ni, jenuh beli mcm2 produk online. Semua x berkesan. Dorang ckp je pum-pang-pun-pang, tapi habuk pun xde. Harapan palsu betul!! Geram tau...⠀
.⠀
Tapi kan...⠀
.⠀
Beza betul bila guna SKINELLE Set Kolagen Ikan Jerung ni. Puas hati sesangat bila dpt kulit cantik cam Artis Popular Malaysia. Baru je ni sy pakai 2 bulan, fuhyoh....memang terus tak pandang produk yg lain dah! Power betul SKINELLE ni sampai suami pun puji sy kulit nampak beza & glowing! ⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

[KULIT SENSITIF TERUS BAIK DGN SKINELLE]⠀
.⠀
Nak tahu apa rahsianya?⠀
.⠀
Dalam SKINELLE ada likoris, lemon & green tea untuk menghalang keradangan pd kulit. Sebab tu kulit sensitif pun sesuai pakai SKINELLE. Memang tak pedih langsung malah merawat.⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi

Kelebihan pencuci muka skinelle :⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Sangatlah istimewa kerana ianya foam-free, sgt sesuai utk kulit sensitif juga.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Glycerin nya pula drpd sumber soya, berbeza drpd pencuci yg lain yg tidak diketahui sumber glycerin nya. Glycerin soya ni sangat mild dan tidak menyebabkan penggelupasan.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Bila pakai dengan serum skinelle, anda akan rasa perbezaan yg luar biasa .⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Pencuci ni juga diolah dengan teknologi peptida yg sama dengan serum SKINELLE. So pencuci pun ada kolagen, serum pun ada kolagen. ⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Memang wow!!!😍⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Harga : RM110⠀⠀⠀
Isipadu : 40ml⠀⠀⠀
Tahan : 2-3 bulan⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Untuk lebih detail boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi

Apa Bahan dalam Skinelle dan fungsinya?⠀
.⠀
🌼Bahan utama dan paling power dlm skinelle ni adalah kolagen ikan jerung. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain.⠀

🌼Ekstrak teh hijau pula mampu mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman.⠀
.⠀
🌼Apple stem cell dalam skinelle membantu menganjalkan kulit, mengurangkan garis kedut dan meremajakan kulit⠀
.⠀
🌼Likoris dalam skinelle mampu memadamkan parut jerawat dan bekas hitam yang ditinggalkan oleh jerawat.⠀
.⠀
🌼Kolagen ikan jerung ni mampu mematikan yis penyebab kulit jerawat, dan berminyak yang merebak pada kulit manusia. ⠀
.⠀
🌼Daun bearberry dalam skinelle ni merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan  bahagian parut jerawat dan kulit kusam. ⠀
.⠀
🌼Skinelle juga telah mendapatkan pengesahan KKM. No KKM ialah untuk pencuci muka: NOT151205603K dan serum: NOT170503268K. Ianya selamat & tidak meragukan . ⠀
.⠀
🌼Ia Jimat sebab hanya 3 produk ni sahaja dah cukup. tak perlu pakai penyegari, krim, sunblock dan serum asing lagi. hanya cuci muka, pastu pakai serum sahaja cukup. Serum ni dah 4 dalam 1 (gabungan 4 dalam 1 (serum + penyegar +krim +sunblock SPF35+)⠀
.⠀
🌼Skinelle ni dipakai oleh lebih 40 artis terkenal Malaysia. Antaranya Adeline Tsen,Nelydia Senrose, Uqasha senrose, wawa zainal, Tiz Zaqyah, Diana Danielle, Nad Zainal, Nur Risteena, Teacher Asiyah, Ryzal Jaafar, Betty Rahmad, Yatt Hamzah, SHerry alhadad, Maria JJCM, Zila Bakarin, Marisa Yasmin, Arja Lee, Elyana, Amber Chia, Bambangsoteto, Sarah Mentor, ZAin ruffedge dan ramai lagi. ⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Istimewanya SKINELLE ni sebab bahan dia diperbuat dari Kolagen Ikan jerung⠀
.⠀
==Fakta Kolagen Ikan Jerung==⠀
.⠀
"Kolagen peptida ikan jerung mempunyai molekul yang sengat halus iaitu 4000 dalton , berbanding kolagen lain. Dan ini menyebabkan ia mampu menyerap lebih jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat. Ini menjadikan ianya lebih berkesan berbanding dengan yang lain. Tiada bahan berbahaya tersembunyi seperti produk lain yang menjanjikan kesan cepat, tapi menghakis kulit"⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmetik. ⠀⠀
.⠀⠀
Ianya telah digunakan secara meluas di kalangan selebriti di negara Eropah dan dianggap sebagai kolagen mewah kerana ianya diperbuat dengan menggunakan kolagen ikan jerung sangkar yang dipelihara di Negara Eropah. ⠀⠀
.⠀⠀
Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. ⠀⠀
.⠀⠀
Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi laisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. Sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. Kuasa APPLE STEM CELL nya pula mampu memperbaharui struktur kulit manusia dan menggantikan dengan kulit baru seperti KULIT BAYI. ⠀⠀
.⠀⠀
Nak tahu apa lagi kelebihan skinelle, boleh Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Reposting @syifamelvin: ⠀
...⠀
"La ni nk jaga muka x susah dh aih. Pakai 2 benda ni je, muka dh siap nk p mana2. Bahan dia mmng best, dr kolagen ikan jerung. Pakai pecuci dia mmng bersih abis muka & x keringkan kulit. Foundation pula color biru, sejuk, pastu dia adjust sendiri ikut color kulit kita. Mmng natural sungguh. Harga promosi set raya ni RM99 ja. Limited edition. ⠀
.⠀
Jom grab sebelum kehabisan.⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀
.⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
.⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Reposting @hannahdelisha: ⠀
...⠀
"🎼 Bermula pandang pertama ⠀
Terlihat @skinellehq didepan mata⠀
Terasa debar di dada⠀
Menahan rasa bila kau ada🎼⠀
.⠀
Hehe hi semua! This is #sharingiscaringfromhannahdelisha @_mydelishasfc @mydelishasfc 💜 Help! Hannah dah kena jampi dengan SKINELLE yang asyik SOLD OUT ni je. Sebab dia best! bahan dia diperbuat dari kolagen ikan jerung dari France. Seriously berkesan untuk semua masalah kulit. Hannah pun impress dengan result dia. Produk ni SOLD OUT setiap 20 hari tau. Memang laku keras!💜⠀
.⠀
CEPAT Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabahsarawak

SET PENJAGAAN YANG MUDAH DAN SELAMAT . ⠀⠀
.⠀⠀
Kenapa perlu menanggung risiko dengan menggunakan skincare yang mempunyai bahan- bahan seperti merkuri dan paraben. ⠀⠀
.⠀⠀
Skinelle selamat digunakan kerana tidak mengandungi ⠀⠀
❌paraben⠀⠀
❌merkuri⠀⠀
❌hydroquinone⠀⠀
❌glutathoine⠀⠀
.⠀⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀
.⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
.⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi

Foundation ni bukan biasa-biasa tau. Tengok botol pun dah tau luar biasa. ⠀
.⠀
Ni pertama di Malaysia foundation botol yang siap ada SPONGE. Bukan tu je, benda yang paling LUAR BIASA dalam foundation ni ialah ianya diperbuat dari KOLAGEN IKAN JERUNG. serius...ikan jerung yang diternak dan dipelihara di negara barat. ⠀
.⠀
Oleh kerana ia mengandungi kolagen, ia bukan sahaja bertindak sebagai alas bedak, tapi juga sekaligus MERAWAT KULIT jeragat, berminyak , kering, jeragat, parut, jerawat dan kusam.⠀
. ⠀
Kolagen yang ada di dalam foundation ni adalah kolagen yang paling TERBARU dan popular di FRANCE iaitu collagen peptide. Peptide ni molekul nya paling halus, sebab tu foundation ni boleh meresap dengan sempurna. ⠀
.⠀
Oh ya, bahan untuk blue foundation ni diimport khas dari FRANCE, dan packaging di Malaysia untuk memudahkan urusan KKM.⠀
.⠀
PALING PENTING!!! Blue foundation ni disahkan KKM BERNOMBOR: NOT160503034K.⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Apa rahsia skinelle sampai boleh hilangkan jerawat dgn mudah???⠀
.⠀
Skinelle boleh bantu hilangkan jerawat sebab Dalam SKINELLE ni ada green tea extract yang membantu menghalang pembentukan jerawat. ⠀
.⠀
Sebab tu ramai customer kami terperanjat jerawat boleh hilang.⠀
.⠀
Lets try Skinelle😘😘⠀⠀
.⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru

Serum yang pertama di Malaysia menggunakan teknologi PEPTIDE dari France dan menggabungkan bahan termahal dan paling berkualiti dalam industri kosmetik. ⠀
.⠀
Ianya telah digunakan secara meluas di kalangan selebriti di negara Eropah dan dianggap sebagai kolagen mewah kerana ianya diperbuat dengan menggunakan kolagen ikan jerung sangkar yang dipelihara di Negara Eropah. ⠀
.⠀
Gabungan teknologi PEPTIDE dan APPLE STEM CELL yang terdapat di dalam SKINELLE ini mampu memberikan hasil yang luar biasa pada kulit Manusia. Ini kerana kolagen ikan jerung mempunya protein kulit yang seakan sama dengan protein kulit manusia. ⠀
.⠀
Molekulnya sangat halus iaitu 4000 daltons sehingga mampu menembusi laisan dermis dan epidermis kulit manusia dengan amat baik dan jauh sekali. sekaligus meningkatkan keberkesanan produk ini. ⠀
.⠀
Kuasa APPLE STEM CELL nya pula mampu memperbaharui struktur kulit manusia dan menggantikan dengan kulit baru seperti KULIT BAYI. ⠀
.⠀
Nak tahu apa lagi kelebihan skinelle, boleh Dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpu

"Luxury Care for Every Skin" ⠀
.⠀
Seronok sangat serum ni tau.. Tak perlu make up tebal.. ⠀
.⠀
Just apply 2 titik, cukup untuk keseluruhan muka dan tak lupa juga leher... Jimat masa dan tenaga... ⠀
.⠀
Lets try Skinelle.. "tak cuba tak tahu... dah cuba jatuh cinta..😘😘"⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Skinelle Collagen Peptide Serum⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
✅ Sebenarnya serum ni untuk apa ya?⠀
📌 uniknya serum ni diperbuat dari shark collagen first in malaysia. Bahan dan teknologi pemprosesan adalah dari negara FRANCE.. ⠀
.⠀
Meresap terus kedalam kulit muka dan tidak melekit pada kulit..⠀
.⠀
✅ Pakai serum je dah cukup ke? krim2 tak yah pakai lagi dah ke? ⠀
📌 Ye BETUL. Serum ni je dah complete sebab serum ni dah COMPLETE 4-in-1 dalam 1 botol je (TONER ➕ MOISTURISER ➕ SERUM ➕ SUNBLOCK SPF 35++).. ⠀
.⠀
So dh tak payah dah pakai mcm2 krim or skincare lain.. Jimat masa dan duit juga..⠀
.⠀
✅ Apa yg bestnya Serum Skinelle ni?⠀
💯 Mudah meresap⠀
💯 Mesra solat⠀
💯 Muka lama2 jadi #naturalbeauty
💯 Lagi cntik muka tak makeup dari make-up⠀
.⠀
Kelebihan Skinelle Collagen Peptide Cleanser :⠀
.⠀
✅ Marawat kulit berminyak/kering⠀
✅ menutup pori muka besar⠀
✅ utk buang pigmentasi/jeragat⠀
✅ mangecut jerawat⠀
✅ buang garis kedut halus⠀
✅ sekatakan tona kulit⠀
✅ mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit⠀
✅ memudarkan parut⠀
==================⠀
Dm / Whatsapp me @ ⠀
.⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
📲 +6012 778 5009⠀
.⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Last postage untuk Blue Foundation #skinelle adalah harini 20/6/2017.
.
Jom order sekarang untuk pakai raya satgi.
Pm sis atau click link in profile untuk order ya.
.
0123366879
.
#skinelleagent #skinellehq #bluefoundation #foundation #foundationmuka #lastcall #rayacantik #muamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags