#skinellehq

MOST RECENT

"SENARAI HARGA TERKINI SKINELLE 2018.⠀
.⠀
Sekarang adalah masa yg sesuai bg anda yang nak dapatkan kesemua ke tiga2 item Skinelle.⠀
.⠀
========⠀⠀
Nak order?⠀⠀
========⠀⠀
.⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

“SERIK NAK KELUAR DUIT UTK SKINCARE DH. PERNAH MENJADI MANGSA KERAKUSAN PRODUK YG BERLAMBAK DI PASARAN? DH ABIS BERIBU TP X DPT PUN KULIT CANTIK MCM RETIS"⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀
Sebelum ni, jenuh beli mcm2 produk online. Semua x berkesan. Dorang ckp je pum-pang-pun-pang, tapi habuk pun xde. Harapan palsu betul!! Geram tau...⠀⠀
.⠀⠀
Tapi kan...⠀⠀
.⠀⠀
Beza betul bila guna SKINELLE Set Kolagen Ikan Jerung ni. Puas hati sesangat bila dpt kulit cantik cam Artis Popular Malaysia. Baru je ni sy pakai 2 bulan, fuhyoh....memang terus tak pandang produk yg lain dah! Power betul SKINELLE ni sampai suami pun puji sy kulit nampak beza & glowing! ⠀⠀
.⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Foundation Biru pertama di DUNIA ikut warna kulit & suhu darah.⠀⠀
.⠀⠀
.⠀⠀
BIODATA ⠀⠀
~~~~~~~⠀⠀
💙 Nama : SKINELLE collagen peptide blue foundation⠀⠀
.⠀⠀
💙 Bahan utama : Kolagen peptide ikan jerung⠀⠀
.⠀⠀
💙 Asal Bahan : France⠀⠀
.⠀⠀
💙 Warna foundation : BIRU🔵⠀⠀
.⠀⠀
💙 Harga : RM140⠀
.⠀⠀
💙 Kandungan : 30ml (tahan 2 bulan)⠀⠀
.⠀⠀
💙 Kebaikan Lain: ⠀⠀
🔹Tinggi antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan kerosakan kulit⠀⠀
🔹Melegakan kulit sensitif⠀⠀
🔹Menghidrasi kulit⠀⠀
🔹Menjadikan kulit lebih cerah semulajadi, sejuk dan lembut⠀⠀
🔹Mengandungi kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit⠀⠀
🔹Merawat jerawat & jeragat⠀⠀
.⠀⠀
WhatsApp me untuk keterangan lanjut.. Saya akan guide / consult anda sehingga mendapat RESULT !!! ⠀⠀
.⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
.⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Collagen Peptide Cleanser Keistimewaan:⠀
✔Glycerin dari kacang soya - sangat mild . Tidak berbuih, sebab itu kulit sensitif pun sesuai⠀
✔Pakai 2x saja sehari , selebihnya cuci muka pakai air biasa saja⠀
✔Mengandungi kolagen ikan jerung untuk merawat kulit sambil mencuci⠀
Cara guna : Pakai 2x saja sehari , selebihnya cuci muka pakai air biasa saja. ⠀
.
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Collagen peptide blue foundation dari skinelle. Yang bestnya produk skinelle ni, dia bagi sekali dengan sponge. ⠀
.⠀
Tiada color code, memang warna biru. Dia akan adjust sendiri ikut suhu darah dan warna kulit kita. (Self-adjusted color). ⠀
.⠀
So, semua yang pakai sama ada kulit cerah/gelap memang akan nampak natural beauty. Macam tak pakai foundation langsung. Tak melekit, tak berminyak dan tak bercapuk. Boleh terus pakai bedak lepas apply foundation ni.⠀
.⠀
========⠀⠀
Nak order?⠀⠀
========⠀⠀
.⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Kami ada 7 bahan yang terpilih ;).. ⠀⠀
.⠀⠀
Biasa 1 produk ada 1 @ 3bahan je tapi sekarang kami ada 7 jenis bahan yang baik untuk kulit muka ;).. bukan itu saja.. serum kita pun 100% concentrated kolagen.. tak de campur air atau minyak... Jom kita tengok apa manfaat bahan tersebut .⠀⠀
.⠀⠀
Serum skinelle ni 4-in-1⠀⠀
Dalam 1 botol serum ni dah siap ada⠀⠀
(1) serum⠀⠀
(2) pelembap⠀⠀
(3) penyegar⠀⠀
(4) sunblock SPF 35+⠀⠀
- 1 hingga 2 bulan pengunaan (bergantung kepada penggunaan)⠀⠀
.⠀⠀
Kelebihannya setiap bahan ni sangat ajaib ..⠀⠀
.⠀⠀
(1) Kolagen peptida Ikan Jerung : Bahan utama dan paling power dalam skinelle ni adalah kolagen Peptida. Ia mempunyai protein kulit yang sama dengan manusia. sebab tu hasil nya 10x lagi kuat dan cepat dari kolagen lain⠀⠀
.⠀⠀
(2) Ekstrak Lemon (Arbutin) : merupakan anti-keradangan dan mengandungi Vitamin C yang tinggi untuk memperbaiki struktur kulit jerawat⠀⠀
.⠀⠀
(3) Apple stem cell : membantu memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, parut, jeragat, minyak atau kering⠀⠀
.⠀⠀
(4) Ekstrak teh hijau : mampu menyisihkan jerawat , mengecutkan dan mematikan jerawat semalaman⠀⠀
.⠀⠀
(5) Likoris : mampu memadamkan parut jerawat dan bekas hitam yang ditinggalkan oleh jerawat⠀⠀
.⠀⠀
(6) Kolagen Peptida : mampu mematikan yis penyebab kulit kering & berminyak serta jerawat yang merebak pada kulit manusia ⠀⠀
.⠀⠀
(7) Daun bearberry : merupakan anti-kanser dan mampu mencerahkan bahagian parut jerawat , jeragat dan kulit kusam⠀⠀
.⠀⠀
❤️Skinelle juga telah mendapatkan pengesahan KKM. No KKM ialah untuk pencuci muka: NOT151205603K dan serum: NOT170503268K.Ianya selamat dan tidak meragukan ⠀⠀
.⠀⠀
========⠀⠀
Nak order?⠀⠀
========⠀⠀
.⠀⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak

Most Popular Instagram Hashtags