#skincarepremium

MOST RECENT

Takde buat SALE RAYA ke ?? Aishhhhh mestila ada 😊 Nanti kami update harga okayh. Simpan duit siap2 tau. Nak habaq yg sale kali ni mayb akan licin kan stock cleanser. Jadiiiii regular customer tolong beli siap2 stock korang tu. Nanti lama pulak nak kena tunggu NEXT batch. Take note ✌
.
STAY TUNE 💙 !!
.
.
#kesedarankosmetik
#skuadpenggunabijak
#erdinacosmetics #erdinasungaipetani #erdinakedah #erdinabeaute #erdinabeauty #erdinaskincare #skincareerdina #perfectwhiteskincare #erdinaperfectwhiteskincare #skincareselamat #skincarepremium #skincareberkualiti #cosmeticdrone #teknologikosmetikdrone #cosmeticsdronetechnology #jomcantik #misikulitcantik #saynotorebranding #sihatcantikdenganselamat #kulitcantik

Ini dia 3 kandungan utama dalam serum raissa lighten: 👉 Vitamin C
manfaat buat kulit banyak, diantaranya
- menghilangkan bekas jerawat
- mencerahkan kulit wajah
- zat utama pembentuk kolagen sehingga mencegah penuaan dini
- antioksidan yaitu menangkal radikal bebas sehingga kulit lebih sehat dan bercahaya
- memudarkan bintik hitam 👉 Glycyrrhiza glabra extrac (licorice extrac) = ekktrak akar manis
merupakan bahan pencerah alami yang bekerja dengan cara menghambat aktivitas enzim tirosinase di dalam sel melanosit, sehingga membantu mengurangi timbulnya pigmentasi. 👉 Vitamin E
- sebagai antioksidan
- mencegah kulit kemerahan, bengkak, dan kering. - melembabkan kulit
- melawan efek buruk sinar matahri
- mencegah penuaan dini

Serum Raissa Lighten Beauty Harga 377rb/20mili... free 1box gluberry senilai 185rb 😍😍


Pemesanan,,chat mimin say 👇
Wa_082238237089 / DM
#serumwajahbpom #serumwajahapllestemcell #serumwajahamanbpom #serumwajah #perawatankulitwajah #perawatanwajahampuh #perawatanwajahwanita #perawatanwajahpria #skincare #skincarepremium

Every ingredient used in Rodan + Fields products is chosen based on its safety and efficacy.  Rodan + Fields uses many natural ingredients such as such as aloe, chamomile, licorice, ginseng, rosemary, sunflower oil, honey etc., but R+F does not use exclusively all-natural ingredients for one simple reason…natural ingredients are not always the safest and most effective option.  I personally view skincare in the same way I approach supplements. It is not always safe to ingest natural ingredients just because they are natural, and a lot of their efficacy depends on how they are formulated.  While I use primarily coconut/avocado oil on my body because it does help moisturize and make the skin soft, natural oils do not contain peptides or retin that help with aging and which are naturally occurring in the body.  When it comes to skincare for my face, I want more than what oils can accomplish.

1 botol Cleanser ni ada 100ml
.
Banyak mana tu 🙋 ??
Berapa kali penggunaan 🙋 ??
.
↘↘↘↘↘↘↘↘↘↘↘↘
100ml tu tahan berapa lama ??
↗↗↗↗↗↗↗↗↗↗↗↗
.
▶ Ok yg ni bergantung pada cara pengunaan korang 😄
.
✔ Ada yg pakai 2x sehari
.
✔ Ada yg pakai tiap kali nak solat
.
✔ Ada yg pakai lepas cuci makeup
.
💥 Tapiiii kalau korang follow cara penggunaan macam yg kami cadangkan, insyaallah 1 BOTOL tu boleh TAHAN sampai 2 BULAN LEBIH tau .
👉 Memang tak macam skincare yg dapt tahan 6 bulan ke setahun 😄 Tapi tetap jimat !! Tengok pada bahan2 yg kami guna dan bandingkan dengan harga
.
ℹ Skincare ni cuma boleh GUNA DALAM MASA 6 BULAN SELEPAS DIBUKA. " Lepas 6 bulan tolong buang "
SEBAB kami kurangkan bahan awet, supaya korang yg berkulit sensetif juga boleh guna. Jadi tak dapat tahan lama
.
Nak Cuba boleh whatsapp kami terus okayh 👇
.
📲 010.3211090
@erdinabeaute 😙
.
.
#kesedarankosmetik
#skuadpenggunabijak
#erdinacosmetics #erdinasungaipetani #erdinakedah #erdinabeaute #erdinabeauty #erdinaskincare #skincareerdina #perfectwhiteskincare #erdinaperfectwhiteskincare #skincareselamat #skincarepremium #skincareberkualiti #cosmeticdrone #teknologikosmetikdrone #cosmeticsdronetechnology #jomcantik #misikulitcantik #saynotorebranding #sihatcantikdenganselamat #kulitcantik

Kandungan : Bahan aktif Ekstrak Sutra (Zat Humektan) adalah zat yang membantu mempertahankan kelembaban
4-n-butylresorcinol adalah Senyawa yang menghambat pembentukan Melanin (zat protein yang menentukan warna kulit sehingga mencerahkan kulit

Manfaat Melia Anti Aging Whitening Cream ➢Anti-aging dan meratakan warna kulit dari noda (Pemutih Kulit)
➢Sebagai pelembab (kulit lebih elastis)
➢Sebagai anti-oksidan (Menghambat perkembangan tumor di kulit karena peradangan)
➢Mampu memperbaiki tekstur kulit, garis-garis halus serta kerutan sehingga kulit tampak lebih muda dan segar
➢Bisa melembabkan kulit sepanjang hari dan menyehatkan kulit. ➢Melia Anti Aging – Whitening adalah Krim yang tidak berminyak

KANDUNGAN MELIA PLATINUM SERUM adalah EKSTRAK BERLIAN (Diamond Extract) dan VITAMIN

MANFAAT MELIA PLATINUM SERUM
➢Meregenerasi sel kulit wajah / collagen
➢Melembabkan kulit wajah sepanjang hari
➢Membuat kulit wajah lebih bersinar
➢Meratakan warna kulit wajah (Flek wajah)
➢Melawan keriput wajahMenghilangkan jerawat atau bekas jerawat

Kandungan Stem Cell Cleanser adalah SEL INDUK APPLE UTTWILER SPATLAUBER yang telah teruji tetap segar dalam jangka waktu yang lama dibandingkan Apple dan buah lainnya

Membersihkan wajah dari kotoran ataupun make up ➢Melindungi dan memperbaiki jaringan kulit wajah
➢Memperlambat proses penuaan dini dan Menjaga kulit wajah awet muda serta mengurangi kerutan
➢Mengangkat sel sel kulit mati dan menua
➢Membuat kulit wajah lebih segar, lebih mulus dan lebih putih merona

Ada yg tertanya2 APA MASALAH KULIT yg boleh dirawat dengan cleanser erdina ?
.
● DEEP CLEANSING ● MOISTURIZING ● CALMING ● FIRMING ● SMOOTHING
.
ERDINA PERFECT WHITE FACIAL CLEANSER DAPAT MEMBANTU :-
✅ • Mengecutkan jerawat.
✅ • Menyamaratakan tona kulit.
✅ • Mengawal minyak di muka.
✅ • Meminimakan penampilan pori terbuka.
✅ • Mengawal black&whitehead.
✅ • Melembabkan kulit.
✅ • Melembutkan kulit.
✅ • Mencerahkan kulit.
✅ • Menganjalkan kulit.
✅ • Memudarkan parut jerawat/jeragat/darkspot/hyperpigmentasi etc.
.
Tugas UTAMA ialah mengembalikan kulit kepada KEADAAN OPTIMUM kembali dan menghalang dari kemerosotan kulit
.
Nak Cuba boleh whatsapp kami terus okayh 👇
.
📲 010.3211090
@erdinabeaute 😙
.
.
#erdinacosmetics #erdinasungaipetani #erdinakedah #erdinabeaute #erdinabeauty #erdinaskincare #skincareerdina #perfectwhiteskincare #erdinaperfectwhiteskincare #skincareselamat #skincarepremium #skincareberkualiti #cosmeticdrone #teknologikosmetikdrone #cosmeticsdronetechnology #jomcantik #misikulitcantik #saynotorebranding #sihatcantikdenganselamat #kulitcantik

PEPTIDE dalam Skincare !! Bagus ke ??
.
Kulit CANTIK = KOLAGEN yg Cukup
.
Kulit TAK CANTIK = SEBAB KOLAGEN kurang / rosak
.
Faham formula tu ☝☝ ??
.
Jadi kita perlukan kolagen untuk dapatkan kulit yg cantik muda dan anjal
↘↘↘↘↘↘↘↘↘↘↘
Peptide = Kolagen BOOSTER
↗↗↗↗↗↗↗↗↗↗↗
.
See 😄😄
.
⚠ TAPIII kalau peptide sahaja ianya cepat rosak, perlu bergabung dengan bahan lain
.
Jadi APA FUNGSI PEPTIDE UNTUK KULIT ??
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
▶ Peptide adalah SKIN-RESTORING ingredient
▶ Protein aktif yang fungsinya MENDORONG PRODUKSI / PENGHASILAN KOLAGEN
▶ MEMINIMUMKAN KEDUTAN pada kulit
▶ Bertindak sebagai ANTI-INFLAMASI
▶ Sebagai ANTI-AGING
▶ Memiliki fungsi SKIN-HEALING
▶ Meningkatkan ELASTIN kulit
▶ MENGHALUSKAN KULIT
▶ MELEMBUTKAN KULIT lebih cepat
▶ MENCERAHKAN KULIT
▶ Cara kerja peptide cukup unik, iaitu mengirimkan “singal” pada sel kulit untuk MENGHASILKAN KOLAGEN YG HILANG
▶ Boleh MENYERAP JAUH KE DALAM lapisan kulit
.
✔✔ produk yang mengandungi peptide dinilai lebih efektif jika tekstur produknya cenderung ringan dan boleh menyerap semaksima ke dalam kulit berbanding krim yang terlalu thick dan hanya “berada” di permukaan kulit
.
Nak cuba, boleh whatsapp kami terus okayh 👇
.
📲 010.3211090
@erdinabeaute 😙
.
.
#erdinacosmetics #erdinasungaipetani #erdinakedah #erdinabeaute #erdinabeauty #erdinaskincare #skincareerdina #perfectwhiteskincare #erdinaperfectwhiteskincare #skincareselamat #skincarepremium #skincareberkualiti #cosmeticdrone #teknologikosmetikdrone #cosmeticsdronetechnology #jomcantik #misikulitcantik #saynotorebranding #sihatcantikdenganselamat #kulitcantik

Most Popular Instagram Hashtags