[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skincaremarykay

MOST RECENT

.
Skincare class yang baru saja diadakan hari ni di Kota Damansara. Best tau. Rugi uollls tak join. Jomla.😊😄😄😄
.
Nak tahu mengenai Mary Kay? .
.
.
Sebarang Pertanyaan Boleh PM, Saya Sedia Membantu anda untuk Mensihatkan & Mencantikkan Kulit Wajah Anda 😘
.
.
.
☎0193095153 | Syarina😉
Mary Kay Beauty Consultant
.
===============================
.
💕Ingin membuat side income part time / full time?
💕Nak jadi ahli Mary Kay?
💕Nak selesaikan masalah kulit yg melanda diri sendiri skrg?
💕Nak free skincare class / makeup class?
.
Whatsapp syarina ya😉
Click link bio kt profile atas.
.
#skincareterbaik #skincareMaryKay

Semua jenis lipstick ada ! Jum siapa nak cuba secara percuma pm iqa 😊 kita buat lipstick prty dengan uolls secara percuma yeayyy ! Bestnyee 💕💕
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Semalam punya ( baru sempat up kan gambar) .. yeayy sekarang iqa akan skincare session dengan kak siti di semenyih .. sesiapa ada berdekatan jom join kami ! 😊
. .

Jom hubungi iqah untuk dapatkan nasihat / cadangan produk mengikut apa yang kulit awak perlukan💃🏻💃🏻 percuma sahaja ❤️ rugi tau kalau tak cuba 😊
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Awww !! Segan kan kalau badan berbau ! 😅 iqah suka pakai spritzer from Mary Kay sebab bau wangi , bau tahan lama dan tak ada bau busuk . Sepanjang hari rasa segar dan berkeyakinan 😊. Kalau dulu kan , after tengahari still kerja tapi tak balik rumah tukar baju sebab time limited😅, tapi tak selesa sebab rasa busuk je , tapi no more masalah macam tu . Dengan Mary Kay, kesegaran makin terasa !😍😊
.
No joke 😊 bestnyeee kan ! Best nyeeee ! Jom cuba secara percuma 😊 berminat boleh whatsapp 0182710227
.

Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Goncang2 + spray je kat muka lepas apply mekap . Best sangat muka rasa segar dan mekap cantik dalam tempoh yang lama 😍 😊🌺 Mary Kay Makeup Finishing Spray 🌺.
.
👉 Inilah adalah produk yg paling best saya pernah guna untuk makeup tahan sehingga 16 jam.
👉 Selain daripada membuatkan makeup tahan lebih lama ia juga boleh memberi kulit bernafas sepenuhnye dan sesuai utk semua jenis kulit.
👉 Tidak berminyak dan kulit nampak lebih licin dan juga mengurangkan penampakan garis2 halus.
.
🌞 Goncang botol... pegang botol kira2 8”-10” dari muka dan semburkan pada muka 2 hingga 4 kali dalam bentul X dan T .
.
🎀 Selamat Mencuba 🎀
.
Jom hubungi iqah untuk dapatkan nasihat / cadangan produk mengikut apa yang kulit awak perlukan💃🏻💃🏻 percuma sahaja ❤️ rugi tau kalau tak cuba 😊
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Fav adik saya ( dia start pakai kay masa 12 tahun dan sekarang kulit dia flawless) 💥NEW EVOLUTIONS.. Set Botanical Effects Skin Care 💋💋
.
Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah 😙😙
.
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂
.
Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua 😙
.
👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion spf15
.
anyone yang nak skin consultationn , nak sihatkan kulit ☺️☺️ meh meh pm iqah laju2 jangan risau bajet ke apa , kita tolong awak rawat kulit 😘😘 🌟
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #cintahatibatu #kitaok #lafazkankalimahcintamu #kualalumpur #malaysia #diaanakjeneral #gaonmusicawards #jdtvspsj #BestFanArmy

Skincare paling meletopss dalam Mary Kay , Timewise Miracle 😍

Sesuai untuk umur 24tahun ke atas❤️ Memang ajaib effect dia tau. Daripada muka menggerutu, berkedut, berminyak, jerawat pasir selalu naik kat dahi tiba2 jadi licin kulitnya. Flawless je gituuu😉

Timewise Miracle ni sangat sangat jimat tau korang, tahan berbulan2 tau.
Jimat dan selamat tau.
Sebab produk Mary Kay ni dari bahan botanical dan tiada merkuri dengan kimia berbahaya.

Produk Mary Kay selamat dan ada
90 DAY SATISFACTION GUARANTEE 🤗

Jangan risau, nak cantik kena rawat kulit dulu.
Baru la tiptop kalau nak make up depan suami 😍

Ira,
Let me be your beauty consultant 💋
📲 013 475 8716
www.wasap.my/60134758716

#marykay
#marykaylovers
#maykaymalaysia
#marykayperak
#marykaymanjung
#marykaytelukintan
#marykaysriiskandar
#beautyconsultantperak
#serumCmarykay
#timewisemarykay
#foundationmarykay
#marykaykualalumpur
#marykaypenang
#marykayterengganu
#uitmsriiskandar
#uitmtapah
#marykaytapah
#makeupmarykay
#ofhgmarykay
#promomarykay
#skincaremarykay
#cosmeticmarykay
#timewisemiracle
#timewisemarykay
#skincaremarykay
#cleanser
#kulitcantik

Kejup. Ni brush ke dua iqa ! Dua tahun lepas iqa beli first first untuk iqa.. tapi orang rumah kita macam nak juga kan so iqa beli lagi satu bila iqa mampu 👏🏻🤗 jujurnya kedua2 brush my mom dengan iqa punya masih berfungsi dengan baik . Dua TAHUN ALHAMDULILLAH ❤️❤️❤️
.
Kalau ada sesetengah brand kan, guna beberapa bulan je dah rosak. Alhamdulillah tidak dengan Mary Kay . Setiap 3-4 bulan iqa akan tukar kepala brush dengan bateri je . Bateri tahan lama sangat😍
.
Kenapa iqa suka kan sebabnya iqa perasan bila guna, texture kulit akan semakin halus 👏🏻✨✨ iqah pon perasan dan jerawat susah naik sebab brush ni 85% lebih baik cuci daripada guna tangan .
.
Yeayyy tak menyesal iqa beli haritu. Korang nak tahu detail ke meh pm whatsapp iqa cuba bantu awak dapatkan apa yg awak nak 🌸🌸🌸
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #cintahatibatu #kitaok #lafazkankalimahcintamu #kualalumpur #malaysia #diaanakjeneral #rayyanhayya #malaysia #nabilarazali

Hiii 🤗 selamat berhujung minggu .

Hari ni ira nak cerita sikit pasal cleanser Timewise Mary Kay 😊

Timewise Cleanser ni paling top tau kat Mary Kay sebab walaupun tak ada buih sabun, ia tetap berfungsi dengan baik untuk merawat kulit😍(Anti penuaan) 🌸Timewise Cleanser normal/dry
🌸Timewise Cleanser combination/oily

Kulit kita ni semua tak sama, lain2 kan.

Sama dengan Timewise Mary Kay, cleanser nya bukan 1 jenis untuk semua kulit berbeza. Tapi ada 2 jenis untuk rawat masalah kulit korang.
Sebab keperluan kulit kita BERBEZA tau, tak sama dengan kulit orang lain.. That why Mary Kay ada cleanser untuk jenis kulit korang tau.

Korang tak tahu cleanser mana yang sesuai untuk kulit korang ❓❓ Free consultant je, kita sembang lagi detail masalah kulit korang 😉

Meh contact ira, 📲 013 475 8716

www.wasap.my/60134758716

#marykay
#marykaylovers
#maykaymalaysia
#marykayperak
#marykaymanjung
#marykaytelukintan
#marykaysriiskandar
#beautyconsultantperak
#serumCmarykay
#timewisemarykay
#foundationmarykay
#marykaykualalumpur
#marykaypenang
#marykayterengganu
#uitmsriiskandar
#uitmtapah
#marykaytapah
#makeupmarykay
#ofhgmarykay
#promomarykay
#skincaremarykay
#cosmeticmarykay
#skincaremarykay
#timewisemarykay
#cleansermarykay

Gambar otw g kelas haritu❤️❤️ hai saya senior sales director aka beauty consultant Mary Kay ! Menjadi seorang pelajar tidak menganggu saya untuk mengejar minat saya dalam bidang kecantikan dan bekerjaya stabil dengan Mary Kay❤️❤️ dulu saya juga mengalami masalah kulit yang teruk, alhamdulillah sedikit demi sedikit masalah saya diatasi dengan produk Mary Kay💕💕 thank you Mary Kay😘😘
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Nak lawo ? Wajib pkai pelembap. Yang silap mindset orang kita ialah bila awak langkau pelembap, sibuk pakai serum and so on😵 kalau kulit berminyak ke cari pelembap sesuai untuk kulit berminyak ok😘😘
. ✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Step No 3😍😍😍 nak sihat kena cuci muka betul2 ! Toner mary kay ( freshen ) bantu double cleanse kulit kita 😍
. .
✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk :
.
👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka.
👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

7 Langkah Merealisasikan Matlamat & Impian Kita.
.
.
Disiplin diri! Umpama penghubung cita-cita & kejayaan. Untuk mencapai cita-cita & matlamat, kita perlu kenalpasti & rancang kerja-kerja kita supaya kita dapat merealisasikan impian-impian kita. SANGAT penting tau especially before nak start bisnes Mary Kay atau mana-mana bisnes sekalipun.
.
.
Langkah 1️⃣ : Pastikan Matlamat & Impian Apa Yang Kita Mahukan
.
.
Langkah 2️⃣ : Tuliskan Pada Kertas Atau Buku Sebagai Simpanan & Rujukan
.
.
Langkah 3️⃣ : Pastikan Tarikh Untuk Mencapai Matlamat & Impian
.
.
Langkah 4️⃣ : Senaraikan Langkah-langkah Yang Perlu Diambil
.
.
Langkah 5️⃣ : Aturkan Langkah-Langkah Yang Perlu Diambil Mengikut Keutamaan
.
.
Langkah 6️⃣ : Lakukan Apa Yang Dirancang
.
.
Langkah 7️⃣ : Lakukan Perkara yang Menyumbang Kearah Kejayaan
.
.
Boleh follow 7 Langkah-langkah kat atas? Kalau boleh & mahu belajar majukan diri & ekonomi korang, jom sertai team Sis. Sis akan guide korang menjana pendapatan.
.
.
Tak kisah lah korang nak buat part time je atau nak full time. Tak kisah korang dah ada kerja hakiki yang stable atau korang surirumah sahaja. If I can, so are you!
.
.
Ingat please. Impian kita. Kejayaan kita. Hak milik kita. Kita yang menentukannya! Happy Saturday chuols. 💋

Nak kulit berseri ? Jawapan dia wajib pakai mask untuk buang sel kulit mati kat kulit awak❤️❤️ nak kulit tegang ? Tidak kendur pon kena pakai mask😊😊 fav mask iqa , pakai secara konsisten bantu kurangkan blackheads dan whiteheads dengan muka kita yaeyyhuuu 😍✨
. .
✅MASK:
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. .
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Untuk dapatkan kulit yang sihat, tak kesah samada kulit kita ploles atau penuh jerawat atau apa sekali pon , kita kena pakai routine skincare no 1, pencuci muka untuk mencuci permukaan kulit ❤️❤️
. ✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Wajib dibawa kehulur hilir ! My everyday color ❤️Fav kita tauu ! Kita suka kaler ni😍😍😍 apa yang best ?
.
Pertama dia memang bagi kemasan matte . Tak shiny dan tak kering walaupun kemasan matte.
.
Dan biasa bila kita pakai matte , terasa bibir terlampau kering kan ? Sampai menggelupas bagai . Mary Kay ada caranya ( ia rahsia siapa nak tahu kena pm ).
.
Bila kita pakai gel semi matte by mary kay , rasa halus je menyentuh bibir . Tak kasar dan menyakitkan .
.
Semua kaler yang ada adalah nampak nice dan moden . Nampak confident serta ada yang nampak ayu 😊
.
Paling suka tak bagi bibir kita gelap . Takde side effect macam tu yang membawa kemudaratan pada kita.
.
Haa jugak bila kita pakai , kita tak rasa lipstick kat bibir sebab formula gel semi matte by Mary kay sangat berkualiti tinggi . Rasa selesa yang amat !
.
.
Menarik kann ? Iqah pakai semua kaler memang best !!!
.

Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #valentinesday #blackpanther #cintahatibatu #kitaok #lafazkankalimahcintamu #kualalumpur #malaysia #diaanakjeneral #gongxifacai #durian #saturday

Inilah yang bantu iqa mula Mary Kay 😍 bantu iqa mula bekerjaya sebab botanical effect set adalah set pertama iqa pakai untuk dapatkan kulit sihat kerana set botanical adalah set yang paling affordable buat iqa pada dua tahun lepas 😊 tup tup dua tahun dah dengan Mary Kay Alhamdulillah senang kulit adapt alhamdulillah tak menyesal pilih botanical Mary Kay ! Sekarang kulit super dupernsihat😍😍
.
✅CLEANSE:
Fungsinya:
👉 membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
👉 Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .
.
✅MASK:
Fungsinya untuk :
👉membantu menanggalkan sel2 kulit mati
👉mengecilkan pori2, 👉membersihkan pori2 tersumbat 👉menganjalkan kulit..
👉membersihkan wajah dari black dan white head... jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal seperti di cucuk botox... mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajib di miliki.. .
.
✅FRESHEN:.
Fungsinya untuk : 👉 membantu membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
👉 mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka 👉 kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori2.
.
✅HYDRATE:
ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk :
👉membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari..
👉Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap
👉Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap..
.
.
Nur Atiqah,
Ind Beauty Consultant Mary Kay.
.
#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Dengan Sp15 Membantu melindungi dan merawat kulit anda...
.
.

Dgn kuasa 8M marykay cc cream cukup membantu untuk kegunaan sebagai rutin harian...
.
.
Tampil simple dengan pelindungan mini cc cream by marykay .
.
Bukan setakat cantik malah merawat kulit wajah bermasalh anda.
.
.
Beauty consultant
Asmidar Abdullah
.
.
.
#beautyconsultantmarykay #kulitcantiksehat #marykaymalaysia #marykaycccream #marykayproducts #marykayselamat #produkmarykay #marykaykelantan #marykay #makeupmarykay #skincaremarykay #timewisemarykay #botanicalmarykay #melacepskincare

Mary Kay CC Cream SPF15.
🔆🔆🔆🔆 Pada yang tak tahu, meh I enlight you.
. 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Mary Kay CC Cream adalah singkatan dari perkataan Color Correction atau Complexion Correction. Teksturnya bersifat lebih ringan berbanding segala jenis foundation. Di-formulasi macam skincare, bertindak macam makeup. Tahu apa maksudnya? Haaa, melalui kelebihan dia kat bawah ni, you akan faham kenapa I cakap macam tu.
.
.
✔️Melindungi
.
Lindung kulit dari kerosakan sinaran UVA dan UV dgn spektrum luas SPF15. . .
✔️3-in-1
.
Apa yang 3-in-1 pulak? FYI, kalau you jenis yang malas nak tempek banyak-banyak kat muka or you jenis busy bebeno tapi nak perfect skin, good news here! CC Cream dah sedia ada Moisturizer, SPF dan CC Cream itself adalah Foundation Cream ber-tekstur ringan. Apply CC Cream je dapat 3 benefits. Madness apakah ini?
.
. ✔️Mencerah
.

Serikan kulit dan cerah tona kulit dengan cepat. Mary Kay buat beberapa survey untuk CC Cream ya. Overall, 95% setuju yang CC Cream sekatakan tona kulit, 87% setuju CC Cream serikan kulit! .
.
✔️Tutup Cela
.

Dengan tekstur yang superb ringan macam you tak pakai apa kat muka, CC Cream mampu tutup cela, lingkaran hitam dan pada masa yang sama, teradun baik dengan tona kulit you. Your skin perfect imperfection boleh dibetulkan dgn pigmen CC Cream yang berasaskan mineral ni deknon oi. Kulit akan nampak flawless and glowing sebab full coverage.
.
.
✔️Minimumkan Kemerahan
.
.
Yang berkulit sensitif memang boleh apply CC Cream. Legakan kemerahan kulit tu. Ujikaji dijalankan pada wanita yang ada masalah Rosasea dan 91% dari dorang setuju CC Cream dah minimumkan kemerahan tu. Awesome! You akan rasa lega especially yang ada jerawat ya.
.
.
✔️Menghidrat
.
.
Biasanya bila dah sebelah tengahari ke petang, kulit dah mula rasa merenyam kan. CC Cream ni boleh hidratkan kulit you selama 10 jam. Rasa lembap yang lega tu, tapi tak berminyak or lekit pun sbb dia slowly meresap dalam kulit sebaik saja you apply.
#beautyconsultantmarykay #kulitcantiksehat #marykaymalaysia #marykaycccream #marykayproducts #marykayselamat #produkmarykay #marykaykelantan #marykay #makeupmarykay #skincaremarykay #timewisemarykay #botanicalmarykay #melacepskincare

Most Popular Instagram Hashtags