#skincaremarykay

MOST RECENT

Testimoni pengguna tegar Mary Kay

Skrg dah join as beauty consultant
.
Konsisten pakai.
Nampak hasil sgt tiptop!

Yg pasti no chemicals

Jom Consult for free!
.
Trust 👼👰
Beauty 👸
Confidence 😎
.
💁 Independent Beauty Consultant, Noorr .
.
Free consultation . Free postage . Free Gift . .
.
#marykayaprilpromotion
#marykaymalaysia
#MaryKaybyNoorr
#marykaybotanicalsset
#marykaybeautyconsultant
#marykaybotanicals
#marykaypromo
#skincaremarykay
#marykayskincare
#marykaypenang
#marykaykelantan
#beautyconsultantpenang
#beautyconsultantkelantan

Testimoni pengguna tegar Mary Kay

Skrg dah join as beauty consultant
.
Konsisten pakai.
Nampak hasil sgt tiptop!

Yg pasti no chemicals

Jom Consult for free!
.
Trust 👼👰
Beauty 👸
Confidence 😎
.
💁 Independent Beauty Consultant, Noorr .
.
Free consultation . Free postage . Free Gift . .
.
#marykayaprilpromotion
#marykaymalaysia
#MaryKaybyNoorr
#marykaybotanicalsset
#marykaybeautyconsultant
#marykaybotanicals
#marykaypromo
#skincaremarykay
#marykayskincare
#marykaypenang
#marykaykelantan
#beautyconsultantpenang
#beautyconsultantkelantan

Timewise Night Solution
Jadi tugas night solution ni utk buang kulit mati tu tau.
Buang & renew skin cell baru yg sihat 😍
Beads warna warni tu sebenarnya bukan hiasan tau, tp vitamin A, C & E
Beads tu akan pecah bila melalui pump, n you all akan apply fresh vitamin kat muka tau
Tiap malam sapu fresh vitamin,
mana tak cantik noksss...
Dia tak pecah depan mata, cuma bila kita pump keluar dah tak nampak beads warna warni tu
Night solution ni tolong ransang collagen supaya kita muda sokmo, n renew lapisan kulit yg lebih sihat
Dia tolong soothingkan kulit jugak
Dengan bantuan night solution muka kita dah kurang bergerigi😬
Tak macam Day Solution, NIGHT SOLUTION BOLEH PAKAI SORANG2
.
Bestkan?? Skin akan nampak muda dari usia gituuuu...
🌺🌺🌺🌺
Love
ssafiiahmk
#marykaykajang #marykaysemenyih #twmiraclesetsale #skincaremarykay

Ramai yang cakap mahalnya Timewise Miracle Set ni??? bende berkualiti memang susah nak jumpa yang murahhhhhh tapi Timesiwe ni berbaloi-baloi. Tak percaya?
pengalaman Piqah pakai :

3-In-1 Cleanser – Tahan selama 5-6 bulan
Moisture Renewing Softener – Tahan selama 5 bulan
Day Solution- Tahan selama 6-8 bulan
Night Solution-Tahan selama 6-8 bulan
Age Fighting Moisturizer-Tahan 6-8 bulan
Moisture Renewing Gel Mask-Tahan lebih 8 bulan

Bila didarab ditolak ditambah dibahagi actually harga Timewise Miracle Set ni lebih kurang je dengan harga produk-produk kat luar. Yang ni berbulan-bulan pun tak habis-habis.
Timewise Miracle Set ni boleh dimiliki asing-asing. Tak wajib 1 set.
Ikut. Kehendak sendiri.

Free consultation: Piqah 0164357635

#marykaykgbaru #marykayunikl
#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayipoh #marykayperak #marykayampang #marykayukayperdana #marykaywangsamaju #marykaysetapak #MaryKaySelangor #marykayau2 #marykaysetiawangsa #marykaygombak #marykaypj #marykaymalaysia #ampang #setapak #wangsamaju #ukayperdana #marykayipoh #marykayjohor #ipoh #shahalam #setialam #marykayshahalam #marykaygopeng #marykaykampar #marykaybest #SkinvigorateBrush #skincaremarykay

Timewise Day Solution
Day solution ni serum tp ada SPF35, wah pernah dgr tak serum with spf
Spf ni of course fungsi utk melindungi dari UVA & UVB, and Day Solution jugak protect kulit kita dari radikal bebas.
Radikal bebas - habuk, udara yg tercemar, suhu, minyak, kotoran And Day Solution juga ada anti aging utk lawan kedutan
One thing you all kena igt, DAY SOLUTION TAK BOLEH PAKAI SORANG TANPA WIFE DIA iaitu night solution
Tak boleh pakai Day Solution sengsorang sbb kan day solution protect kulit kita, so akan ada kulit mati yg terhasil
If pakai sengsorang day solution mmg akan kusam..
.
Bestkan? serum plus skli dgn spf..
🌹🌹🌹
Love
ssafiiahmk
#marykaykajang #marykaysemenyih #twmiraclesetsale #skincaremarykay

*MK MEN SKINCARE MARY KAY *
.
Mary Kay ni jual produk utk wanita je ke? Lelaki pun nak kacak jugak. Takda ke produk untuk lelaki? Haaa apa pulakk tak ada!! Mestilah ada. Meh nak share 🙆 .
.
*MK for Men ni terdiri daripada: *
🙆Facial wash
🙆Facial Hydrator Sunscreen SPF 30
🙆Advanced eye cream
🙆Body spray .
.
MK Men Skincare Mary Kay Product dapat membantu: .
.
💁Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran .
.
💁Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap .
.
💁MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv .
.
Psstt. Nak bagitau rahsia ni. Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😄 .

#skincaremarykay #skincare #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #makeup #makeupmarykay #marykaymakeup #marykayskincare

*TIMEWISE MIRACLE SET*

Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas.
Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam.

Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle!
Set ini terdiri daripada:

1⃣ *CLEANSER 3-in-1*:
✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati
✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit

2⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER*
✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak.

3⃣ *DAY SOLUTION SPF 35*
✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman.

4⃣ *NIGHT SOLUTION*
✅ Mengandungi Vitamin A, E & C
✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam.

Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya.

Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita.

#skincaremarykay #skincare #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #makeup #makeupmarykay #marykaymakeup #marykayskincare

First time nak jd lopa ni.. Cer komen sket okay ke idok... Hihi..
Nak yg jujur tau😂😂 #MaryKaySalesDirector
#marykayselangor
#MaryKayShahAlam
#skincaremarykay
#jerawat
#flawless

Botanical Effect ada 3 jenis formula Untuk Pelbagai jenis kulit :
F1: Untuk Kulit Kering
F2: Untuk Kulit normal
F3: Untuk kulit berminyak
.
Untuk Set botanical ni juga, ada 4 items iaitu :
1) Cleanser
2) softener (toner)
3) mask
4) Hydrate (Pelembap)
.
Fungsi :
❤️Cleanser
1) Bantu Mencuci dan bersih kan muka kita
2) Bantu Tanggal kan kesan mekap dan kotiran dimuka
👉 Guna Berpada-pada jangan terlebih pulak 😉
. . ❤Mask
👉 Bantu keluarkan kotoran daripada dalam lapisan kulit
👉 Tanggalkan sel-sel kulit mati.
10 minit sahaja yer..2 kali seminggu!
. ❤Freshen
👉 Bantu tutup pori-pori terbuka
👉menyegarkan kulit.
👉Ianya proses 'double cleansing' dan Kalau ada Lagi kotoran sama ada dari sel kulit mati mahupun sisa solekan, ianya akan nampak di cotton pads yang anda guna.
.
❤Hydrate 👉 Sebagai pelembab untuk kekalkan lembapan kulit.
.
Pm 💖 wanny
📲 013-4911908
.
#botanicaleffect #botanicaleffects #botanicaleffectmarykay #botanicaleffectsskincare #skincare#marykay#skincareroutines #skincaremarykay#pencucimuka#masker#mask#marykaykl#marykaytanahmerah#marykaykelantan

En Mary Kay adoramos cuidar la piel de los caballeros!!! Eres hombre pero también te lo mereces!!! Escríbeme un DM y te regalo un facial gratis!!! #marykaymen #skincaremarykay #cuidadodelapiel

The Clear Proof® Blemish Control Toner** is the second step in the Clear Proof® Acne System. It tones without overdrying, cleanses skin completely and helps control shine. Plus, it leaves skin feeling soft and supple. Contains 2% salicylic acid.

#skincaremalaysia
#skincaremarykay
#skincare
#skincareroutine

Timewise Age Fighting Moisturizer 😍
Macam cleanser, moisturiser pun ada dua formula jugak tau.
Normal to Dry medium texture tak terlalu intense & tak terlalu cair. Untuk Combination to Oily pulak tekstur dia lebih ringan & cair.
Bagi kelembapan dekat kulit selama 10 jam - menegang, menganjal & melawan kedutan.
Dahlah anti-aging, pastu buat kulit cerah pulak😤
Kenapa Timewise bagi effect cerah?
Sebab dalam celanser tu sendiri dah ada vitamin, collagen dan juga gentle exfoliating. Night solution pula mempunyai vitamin A, C & E dan juga sebagai gentle exfoliation untuk membantu buang kulit mati & reveal skin layer yang lebih sihat.
.
Best x best?? 🤔🤔
Love
ssafiiahmk
#marykaykajang #marykaysemenyih #skincaremarykay #twmiracleset #moisturizer

::LIQUID FOUNDATION MARY KAY::
.
✅Litupannya tebal dari CC Cream.
✅Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah.
✅Sangat ringan, lepas apply pon rasa macam tak letak apa kat muka. Best!
✅Tiada SPF. Jadi, untuk perlindungan boleh apply Primer with SPF15.

Ada dua jenis:-
MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination.
LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering.
.
Berminat boleh pm 🙋.
.
#marykaymalaysia
#marykayperak
#marykaymanjung #skincaremarykay
#cosmeticmarykay #foundationmarykay

JANGAN KATA MARY KAY TAK BAGUS...kalau anda ada ciri-ciri ini:
1. Tidak sabar. You akan dilabel sbg org yg x sabar bile you hanya sukekan hasil yg ekspress. 💁🏼‍♀️ 2. Degil. You tak mahu dgr cakap perunding. Rela dgr ckp kwn yg yg akn cakap-"mahal2 tp muka mcm tu jugak 😪".. Hujung2 lemah semangat.
3. Tidak konsisten, tidak disiplin. You suke cakap: "Kalau sy igt..sy pakai". 🤦🏼‍♀️ 4. Tidak mau kena follow up. Kalau whatsapp bg blue tick saja. krik krik.. Kalau mcm tu camna beauty consultant nak tau perkembangan you gunakan Mary Kay.😠 5. Tidak mahu melabur utk muka 💸💸Mmmm..ini x dpt tlg la.. Kalo pencuci muka shj, boleh la. Tapi kena terima la seadanya hasil. Jgn mengeluh lepas 5 thn muka kering kontang aje nnti. Tp pelik sbb kdg tu bukan nampak mcm x mampu 🤷🏻‍♀️ 6. Saya mahu 1 brg yg boleh selesaikn semua mslh... Wow! 😱 Jumpa doktor kerana demam pon dpt beberapa jenis ubat tau. 🤭

7. Tidak putih pon pakai Mary Kay. Ya laaa..bukan pula clorox nak kasi putih muka. 🙄 Your original skin dah cantik dah. Nak bg putih mcm mayat tu kenape? 🤔

8. Kawan sy stop pakai, sy pon stop la jg.. Kiki.. Ada jg begini tau. Jangan tidak percaya. Kongsi muka rasenya. 😝

9. Seorang yg PEMALAS. Nak cuci muka pon kdg2 malas, lagikan nak tepek masker. Jgn berangan la muka tu moist aje smpai umur 40an. 😤

Kalau anda ada ciri2 di atas... Sebagai perunding kecantikan Mary Kay, apa lagi yg boleh kami katakan?
Kalau kulit kami slowly boleh dpt hasil..kenapa anda tidak?? Tidaklah kami jadi mcm ratu cantik. At least ade effort untuk jaga muka... ✌🏼 Whatapp mai lekaihhh !
Takpayah save nombor teruk2 aih, tekan link ni ja ♥️ http://wasap.my/601131870121

http://wasap.my/601131870121

http://wasap.my/601131870121

http://wasap.my/601131870121

#marykaymalaysia #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #skincaremarykay #lipstikmarykay

Dah ada Beauty Consultant? Kalau belum jom contact Shaa, kita sembang pasal penjagaan kulit muka
.
Mary Kay ni tercatat sebagai Top 10 Skincare yang terbaik di dunia tau, so jom reward diri sendiri dengan kulit yang sihat dan cantik
.
Kalau nak skincare class boleh roger Shaa tau nanti ada free samples ❤️ free postage pun ada ya ❤️
.
Boleh klik link di bio 👆🏻
.
Love,
Shaa 018 2244 768
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.
#beautyconsultant #botanicaleffect #skinvigorate #marykayproducts
#freeskincareclass #freetry #freesample #marykaymen #timewisemarykay #serumc #skincaremarykay #ootd #kecantikan #kecantikankulit #codmarykayshahalam #codmarykay

Timewise 3 in 1 Cleanser
Ade 2 jenis tau mengikut jenis kulit :
A. Normal to dry (n/d)
Cleanser n/d tekstur dia creamy sbb nak bg lembapan dekat kulit
B. Combination oily (c/o)
Clenaser c/o pulak gel & sikit berbuih sbb nak tarik minyak
Cleanser c/o akan tarik buih dgn sgt byk tau, sbb tu org yg kulit betul2 oily ke kita advise pakai c/o
Kalau normal or combination skin pakai c/o cleanser, takut kulit jd tegang sgt n tak selesa
.
Kenapa panggil 3 in 1 cleanser? 🤔
Sbb cleanser ni ada function menegang, mencerah & gentle exfoliation
Dua2 formula ada beads halus utk penggelupasan lembut (buang kulit mati)
Sedapje gosok dengan beads2 tu ala2 cm nk scrub muka. hehehe
🌸🌸🌸
Love
ssafiiahmk
#marykaykajang #marykaysemenyih #twmiracle #skincaremarykay

Selamat petang semua ❤️ nak tahu tak rahsia nak dapatkan kulit cerah sekata dan tak berbahaya ? 🤗🌸
.
Radiant glowing ! Rahsia kenapa orang korea cantik ! Glowing 😍😍😍 kenalkan set melacep, satu2nya produk Mary Kay made in koreaaa 😍😍😍 nak cantik macam orang korea jom baca details produk sikit 🌸🌸
.
CERAH SEKATA BUKAN PUTIH SERTA MERTA
Inginkan wajah bersinar bak berlian? Cerah sempurna bak kaca berkilau?.
.
Anda kena cuba NEW MELACEP PLUS+ .
💖FOAMING CLEANSER
Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin.
.
💖MASK
Menjernihkan, melembabkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatan tona wajah.
.
💖FRESHNER
Menanjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.
.
💖ULTIMATE SERUM
Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut seta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
💖ULTIMATE CREAM
Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera..
.
Walaupun dia pencerah, dia bukan pemutih. Selamat untuk semua. Tiada bahan kimia berbahaya dimana melacep akan kembalikan keadaan asal kulit kita, bukan bleaching/lunturkan warna kulit tau🌟🌟
.
Nak cerahkan kulit tapi nak yang bajet??meh wana bantu selesaikan masalah anda😊
.
Free gift😍
Free consultation😍
Free Postage😍
Wasap wana terus ye😍😍
.
👩wana
📲011.1162.1669
💄Beauty Consultant Mary Kay

#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

MENUTUPI KETIDAKSEMPURNAAN WAJAH DENGAN SEMPURNA!

MINERAL POWDER FOUNDATION MARY KAY sesuai untuk semua jenis skin termasuk sensetif.
.
Kelebihan Mineral Powder :
.
🌹Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
🌹Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
🌹Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
🌹Sesuai untuk kulit sensitif
🌹Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
🌹Bebas daripada pewangi
🌹Bebas daripada minyak
🌹Tidak komedogenik (block pori)
🌹Diuji oleh ahli dermatologi
🌹Mekap tahan lebih lama
🌹Mengawal minyak berlebihan pada kulit

Nak Makeup Sempurna Tanpa Cele?

Dapatkannya SEKARANG!
Sis juga tidak terlepas untuk dapatkan TAWARAN ISTIMEWA bulan ni.

Tekan link untuk ORDER & FREE CONSULTATION!
FREE SAMPLE!
FREE GIFT Limited Edition!
📱 www.wasap.my/601157692796/MineraPowderFoundation

#AisyahMKRich #aurasrikandi #powder #kosmetik #kosmetikmarykay

MelaCEP Plus+Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu .
👉🏻Foaming Cleanser
👉🏻Mask
👉🏻Freshen
👉🏻Serum ( winning “whitening awards” )
👉🏻Ultimate Cream. .
melacep-set

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.
🎀Free Postage
🎀Free MK Sample
🎀Free Consultation
🎀Free Skincare Class
.
Love,
Shaa 018 2244 768
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.
#beautyconsultant #marykaymalaysia #marykaysg #freeskincareclass #freetry #freesample #marykaymen #timewisemarykay #serumc #skincaremarykay #ootd #kecantikan #kecantikankulit #codmarykayshahalam #codmarykay #promomarykay
#marykay #marykayuser #marykaylovers
#mencerahkan #memutihkan #melembabkan #melacepskincare

Promo Makeup 🔥
.
Beli 3 Percuma 1‼️FREE Sheer Mineral Pressed Powder tau, kalau nak beli harga seketul je dah RM6+ 😱
.
Promo Skincare pulak ada Set Melacep yang sangat best, korang yg ada masalah jeragat ini adalah set yg paling sesuai utk anda.. jimat banyak tau untuk complete set ni. Siap dapat beg cantikkk sangat ❤️
.
Sesuai sangat nak beli sempena Hari Raya AidilAdha ni, dapat jimat banyak2 .
🎀Free Postage
🎀Free MK Sample
🎀Free Consultation
🎀Free Skincare Class
.
Love,
Shaa 018 2244 768
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.
#beautyconsultant #marykaymalaysia #marykaysg #freeskincareclass #freetry #freesample #marykaymen #timewisemarykay #serumc #skincaremarykay #ootd #kecantikan #kecantikankulit #codmarykayshahalam #codmarykay #promomarykay

Most Popular Instagram Hashtags