#skincaremalaysia

MOST RECENT

Set clearproof untuk masalah jerawat yang teruk.. kakshima 💗
www.wasap.my/60139906035
www.wasap.my/60139906035
www.wasap.my/60139906035
Your Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayBeautyConsultant #MaryKayKuantan #MaryKayPahang#MaryKayBeserah # #MaryKaySkincare #Kuantan#Pahang # #ProdukSelamat #KulitSihat #Skincare #SkincareMalaysia #SkincareTerbaik #Makeup #Lipstick #SayaJual #beautiful #love #business
Your Mary Kay Beauty Consultant

My appetite, just like my hormones, is getting a tad unpredictable these days. Most days I crave for sweet things and seafood (always!) and it’s taking a toll on my sebum production lol. This is my fav clay mask as it doesn’t dry my skin and it gives me a mild exfoliation that I look for. Perfect for my oily-but-not-that-oily-with-heaps-of-dead-skin cells situation. So yeah, I’m more about masking this week. I have to! Haha

DIAMOND SKINCARE 100% ORIGINAL

TIADA BAHAN KIMIA.
SELAMAT DIGUNAKAN.
GUNA TANPA WAS-WAS.
#diamondskincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #salemalaysia

“Yeke dik kalau rajin pakai muka nampak muda & glowing”
.
Ye kak.. mana mahu tipu nya.. akak tgk gambar gambar ni... makin muda kan??
.
Ni baru pakai Timewise Miracle tau.. belom Timewise Repair lagi. Mesti lagi kebabom.. 😍
.
Nak cantik, putih, kulit glowing & tidak kusam dah?
.
Whatsapp sis 📲019.209.5114 l Naff sis sedia membantu 😘❤️
.
#skincare
#skincareroutine #skincareaman #skincaremurah #skincaremarykaymalaysia #skincareaddict #skincaremalaysia #skincareluxury
#skincareph
#skincarejunkie
#skincarekorea #skincareproducts #skincarebpom
#skincarealami #skincareblogger
#skincaretips
#skincarehalal
#skincareherbal #skincarejakarta #skincarecommunity #skincarelover #skincarebandung #skincareartis #skincareobsessed #skincareterbaik
#skincarejafra #skincareorganik #skincareoriginal #skincarebumil #skincaremarykay

"Awak nampak AWET MUDAH sangat! Makan apa? KULIT PUTIH, GLOWING, BERSERI2. aapa rahsia? " .
.
Haa pasti awak awak tersenyum lebar kan bila ada kawan2, kakak2, adik & org yg tak kenal awak pon tegur awak AWET MUDA 😍 .
.
Apa rahsia AWET MUDA? .
.
Hmm tak perlu makan apa2, tak perlu skincare mahal2 ratus2 pon. Sapu Wowskin Vitamin Serum jee dah boleh buat awak kekal muda walaupun umur dah lanjut 😄 .
.
Sbb dlm Wowskin ada Vitamin A, B3 & E yg boleh bantu awak awak kekal mudah selamanya .
.
Yg nak kekalkan muda remaja tuu, sapu Wowskin. Konfem tak nyesal 💋 .
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

SEMUA WANITA IDAMKAN KULIT CANTIK/ KULIT TELOR KAN ???⤵⤵⤵
#BSKINCARE #skincaremalaysia #skincareorganik #skincareviral #losyenkurus

HI-CAL I
10g x 10 bungkus

Ciri-ciri khas :
Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat.
Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus.
Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro.
Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya.
Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna.
.
Cara Penggunaan :
1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbaltinggikl
📱Whatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#kulitsihatdancantik #skincaresqb #parut #bbcreamsqb #sakura #bbcream #makeuplover #makeupbased #trusted #tiadaparaben #tiadamerkuri #bazarpaknil #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #beautycare #instamakeup #trustedonlineshop #tupperware #tuppy #cheap #tuppylover #affordable #lifetimewarranty #klcc #withlove #corporateorder #gift #weddinggift #corporate #wedding

Kelebihan Aloevera untuk kulit wajah antara nya ialah:
_
Menghilangkan jerawat, melembapkan kulit, mengatasi luka ringan, membuat kulit lebih glowing dan macam macam lagi.
_
Aloevera atau dikenali sebagai Lidah Buaya sebenarnya dapat merawat jenis masalah from head to toe! Search google saja terus keluar beribu tips hanya mengunakan Aloevera.
_
The Beauty Hacks juga banyak lebihkan bahan Aloevera sebagai merawat kulit untuk memelihara kulit dari pelbagai masalah.
_
Semoga info saya bermanfaat untuk kalian semua.

#scrubdistrictfeedback
.
Dengan adanya Scrub District tak payah nak pakai makeup tebal². Sebab apa? Kulit muka dah bebas daripada jerawat. Bukan tu je parut kat badan pun dah kurang. Lepas ni tak payah risau kalau nak keluar tanpa makeup. Confident level pun dah up sikit gara² magical scrub ni 💕
.
Scrub District ni bukan calang² scrub ya. Lain daripada yang lain.Hanya lima 5 minit dalam sehari dan uolss boleh nampak kesan dalam seminggu
.
Jom whatsapp mimie 📱0175412915
.
Or click link bio for direct whatsapp
.
.#scrubdistrict #scrubdistrictipoh #scrubdistrictgunungrapat #scrubdistrictstation18 #scrubdistrictagent #teamdatinsumelodi #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #scrubbibir #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #nakcantik #ubatjerawat #ubatjeragat #ubateczema #ubatparut #produkhalal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #pencucimukaorganik #putihdaridinding #skincarebebasmerkuri #scrubviral #pencucimukaviral

Sunscreen is not just about preventing sunburns. It is your best defense against premature signs of aging, and skin cancer. It's never too late to start wearing it!

- Wowskin ni sekotak ada 2 serum tauu. Memang BERBALOI. Sekarang ada DISCOUNT + FREE POSTAGE 😍😍
.
Cepat2 whatsapp atau dm kami sekarang. Tekan link bio kat atas ni untuk direct whatsapp kami.
.
Tinggal beberapa unit sahaja lagi !
. .
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan

- Feedback dari pengguna wowskin serum.. tak pernah serik nak repeat lagi dah😍
.
Wowskin serum ni memang Wow!
.
WhatsApp
ke 01139273323 atau "DM" sekarang! Utk dapatkan #wowskin serum dengan harga diskaun promosi sempena pelancaran diskaun 50% free gift + free gst!
.
Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah korang. Tak perlu skincare lain dah. Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam korang pasti kelihatan flawless glowing pinkish sepanjang usia.
.
Kegunaan wowskin serum utk mengatasi masalah seperti berikut:
.
✔Jerawat
✔Jeragat
✔Kulit kusam
✔Kulit kering
✔Tona kulit tak sekata
✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔Hanya sains yang luar biasa!.
.
Dapatkan sekarang!.. "DM" atau Whatsaap/klik link yg tertera dkt bio utk order #wowskinserum, diskaun 50% free gift + free gst.. .
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajualvitaminserum

Most Popular Instagram Hashtags