#skincarejrm

MOST RECENT

Set Rawatan Muka Jamu Ratu Malaya .
* Menghilangkan kulit kusam dengan menaggalkan sel-sel kulit mati
* Menjadikan wajah lebih muda denagn mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
* Menyokong sifat elastin kulit dan mengawal penghidratan (kekeringan) agar kulit nampak awet muda
* Meningkatkan kadar kolagen yang menjadikan kulit muka lebih tegang
* Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan kesan parut
* Menghilangkan kesan jeragat
.
Perhatian:
Muka akan berasa sedikit gatal pada AWAL PENGGUNAAN bagi yang mempunyai masalah jeragat tebal dan banyak sel mati. Kesan seawal 5 hari dapat dilihat dengan sel-sel kulit baru yang lebih muda dan sihat.
.
#biomiracleaction #jrmonline #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalaya #jamuratumalayakelantan #zinniamganenta #marjaneoil #skincarejrm #silkysunscreen #lipbalmpinkyroses #vinniferacccover

Set Rawatan Muka Jamu Ratu Malaya .
* Menghilangkan kulit kusam dengan menaggalkan sel-sel kulit mati
* Menjadikan wajah lebih muda denagn mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
* Menyokong sifat elastin kulit dan mengawal penghidratan (kekeringan) agar kulit nampak awet muda
* Meningkatkan kadar kolagen yang menjadikan kulit muka lebih tegang
* Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan kesan parut
* Menghilangkan kesan jeragat
.
Perhatian:
Muka akan berasa sedikit gatal pada AWAL PENGGUNAAN bagi yang mempunyai masalah jeragat tebal dan banyak sel mati. Kesan seawal 5 hari dapat dilihat dengan sel-sel kulit baru yang lebih muda dan sihat.
.
#biomiracleaction #jrmonline #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalaya #jamuratumalayakelantan #zinniamganenta #marjaneoil #skincarejrm #silkysunscreen #lipbalmpinkyroses #vinniferacccover

Set Rawatan Muka Jamu Ratu Malaya .
* Menghilangkan kulit kusam dengan menaggalkan sel-sel kulit mati
* Menjadikan wajah lebih muda denagn mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
* Menyokong sifat elastin kulit dan mengawal penghidratan (kekeringan) agar kulit nampak awet muda
* Meningkatkan kadar kolagen yang menjadikan kulit muka lebih tegang
* Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan kesan parut
* Menghilangkan kesan jeragat
.
Perhatian:
Muka akan berasa sedikit gatal pada AWAL PENGGUNAAN bagi yang mempunyai masalah jeragat tebal dan banyak sel mati. Kesan seawal 5 hari dapat dilihat dengan sel-sel kulit baru yang lebih muda dan sihat.
.
#biomiracleaction #jrmonline #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalaya #jamuratumalayakelantan #zinniamganenta #marjaneoil #skincarejrm #silkysunscreen #lipbalmpinkyroses #vinniferacccover

Set Rawatan Muka Jamu Ratu Malaya .
* Menghilangkan kulit kusam dengan menaggalkan sel-sel kulit mati
* Menjadikan wajah lebih muda denagn mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
* Menyokong sifat elastin kulit dan mengawal penghidratan (kekeringan) agar kulit nampak awet muda
* Meningkatkan kadar kolagen yang menjadikan kulit muka lebih tegang
* Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan kesan parut
* Menghilangkan kesan jeragat
.
Perhatian:
Muka akan berasa sedikit gatal pada AWAL PENGGUNAAN bagi yang mempunyai masalah jeragat tebal dan banyak sel mati. Kesan seawal 5 hari dapat dilihat dengan sel-sel kulit baru yang lebih muda dan sihat.
.
#biomiracleaction #jrmonline #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalaya #jamuratumalayakelantan #zinniamganenta #marjaneoil #skincarejrm #silkysunscreen #lipbalmpinkyroses #vinniferacccover

Set Rawatan Muka Jamu Ratu Malaya .
* Menghilangkan kulit kusam dengan menaggalkan sel-sel kulit mati
* Menjadikan wajah lebih muda denagn mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
* Menyokong sifat elastin kulit dan mengawal penghidratan (kekeringan) agar kulit nampak awet muda
* Meningkatkan kadar kolagen yang menjadikan kulit muka lebih tegang
* Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan kesan parut
* Menghilangkan kesan jeragat
.
Perhatian:
Muka akan berasa sedikit gatal pada AWAL PENGGUNAAN bagi yang mempunyai masalah jeragat tebal dan banyak sel mati. Kesan seawal 5 hari dapat dilihat dengan sel-sel kulit baru yang lebih muda dan sihat.
.
#biomiracleaction #jrmonline #jrmkelantan #jrmkb #jamuratumalaya #jamuratumalayakelantan #zinniamganenta #marjaneoil #skincarejrm #silkysunscreen #lipbalmpinkyroses #vinniferacccover

.
#marjaneoil #marjane #marjaneoiljrm #jeragat #jerawat #skincarejrm #herba
.
selalunya kita akan tanya dulu customer, masalah apa yang mereka hadapi baru kite suggest certain produk sebab kita taknak nanti customer pakai tapi kesannya negatif.
.
sebab tu, bila ada customer mari, kulit comey dah tapi nok pakai skincare hok khas yang ade masalah jeragat dan jerawat teruk.. kita boleh bagi tapi akan melalui healing crisis yang mungkin menyebabkan pertumbuhan jerawat, kulit merah dan membengkak atau gatal.
.
bila melalui proses tu, kita boleh tahu keadaan kulit dalaman kita sebenarnya ada banyak chemical dan toksin. bila pakai produk berasaskan herba, proses pengeluaran kekotoran itu memang akan berlaku. kita akan mintak customer konsisten tapi terpulang pada customer untuk teruskan atau tidak.
.
marjane oil bukan saja mampu melembabkan muka, tetapi juga memudarkan jeragat dan parut jerawat. kalau sis ada masalah jerawat dan jeragat tahap biasa, marjane oil dan zinnia adalah set utama kita suggest. mungkin masa sikit tetapi kesannya akan ada.
.
ada yang kata, kecik aje botolnya. ya, kecik tapi berbaloi dan jimat. sebab teksturnya yang cair cuma guna setitik dua je dah mampu cover seluruh muka.
.
MARJANE OIL
RM50 NORMAL
RM42.50 MEMBER
exc postage
READYSTOCK
.
#jamuratumalayakualaterengganu
#jrmterengganu
#jamuratumalaya
.
whatsapp :
www.wasap.my/60145221949 /
www.wasap.my/60192411949
call :
09-6205714

.
#marjaneoil #marjane #marjaneoiljrm #jeragat #jerawat #skincarejrm #herba
.
selalunya kita akan tanya dulu customer, masalah apa yang mereka hadapi baru kite suggest certain produk sebab kita taknak nanti customer pakai tapi kesannya negatif.
.
sebab tu, bila ada customer mari, kulit comey dah tapi nok pakai skincare hok khas yang ade masalah jeragat dan jerawat teruk.. kita boleh bagi tapi akan melalui healing crisis yang mungkin menyebabkan pertumbuhan jerawat, kulit merah dan membengkak atau gatal.
.
bila melalui proses tu, kita boleh tahu keadaan kulit dalaman kita sebenarnya ada banyak chemical dan toksin. bila pakai produk berasaskan herba, proses pengeluaran kekotoran itu memang akan berlaku. kita akan mintak customer konsisten tapi terpulang pada customer untuk teruskan atau tidak.
.
marjane oil bukan saja mampu melembabkan muka, tetapi juga memudarkan jeragat dan parut jerawat. kalau sis ada masalah jerawat dan jeragat tahap biasa, marjane oil dan zinnia adalah set utama kita suggest. mungkin masa sikit tetapi kesannya akan ada.
.
ada yang kata, kecik aje botolnya. ya, kecik tapi berbaloi dan jimat. sebab teksturnya yang cair cuma guna setitik dua je dah mampu cover seluruh muka.
.
MARJANE OIL
RM50 NORMAL
RM42.50 MEMBER
exc postage
READYSTOCK
.
#jamuratumalayakualaterengganu
#jrmterengganu
#jamuratumalaya
.
whatsapp :
www.wasap.my/60145221949 /
www.wasap.my/60192411949
call :
09-6205714

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
BIO MIRACLE ACTION 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
.
.
BIO MIRACLE ACTION merawat jeragat dengan memudarkan kesannya perlahan-lahan. .
Bukan serta merta tau.. .
InsyaAllah slowly but surely. 😎
.
Serum akan meresap jauh ke dalam kulit dan menanggalkan sel kulit mati. .
Bila sel kulit mati dah tanggal, sel kulit yang baru akan menggantikannya.. 😍
.
Cepat-cepat dm @ wasap CIKGU ROZIE G001AN jika berminat. 🤗
.
Pos seluruh Malaysia setiap hari bekerja. .
Atau boleh jugak booking slot COD korang. 😎
.
🚘 Kawasan COD :
.
#banting
#morib
#kanchong
#sglang
#sgbuaya
#jugra
#sgkelambu
#sgpelek
#bukitbangkong
#uluteris
#huluchuchuh
#baganlalang
.
.
🚗 WAKTU COD: .
Area BANTING :
Isnin - Jumaat (1 - 6 ptg)
Ahad (9 - 1 ptg) .
Area SG PELEK :
Sabtu (5 - 7 ptg)
.
👩🏻‍💻 Klik www.wasap.my/60182850274
.
ig : jrm.banting_cikgurozie
fb : JRM CIKGU ROZIE .
#skincarejrm
#biomiracleactionjrm
#sihatmantapmenawan
#jrmcikgurozie
#teamayaananayla
#dealerjrm
#dealerjrmbanting
#dealerjrmmorib
#dealerjrmtgsepat
#dealerjrmsgpelek
#jamuratumalaya

MARJANE OIL 💧💧 .

Wajib ada dalam poket kalau travel around the world 😆. Sebabnya perubahan iklim dunia menyebabkan kepanasan dan suhu sejuk melampau menyebabkan kekeringan pada kulit muka dan badan.

So muka akan terasa pedih serta perit kerana kulit kekurangan air & lembapan. Kulit muka yang kering memberikan kesan buruk seperti kedutan dan jeragat. Muka adalah bahagian yang paling ketara kesannya dan ini mengakibatkan penuaan wajah menjadi sangat cepat. .

Apa itu MARJANE OIL ❓

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia.ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

Kesan dia sangat cepat. Pakai kerap Insyaallah kulit akan jadi lembap semulajadi dan lagi shining.
.
.
.
Kulit kita pan asia ni dah cantik, cuma kita kena gilap sikit biar lagi terserlah kecantikkan tu😉.
.
.
.
WHATSAPP 🌷
✔ 013 6511 622
✔ 013 6511 622
.
.
#jrm #jamuratumalaya
#marjaneoil #produkmukajrm
#skincarejrm #skincarejamuratumalaya
#treatmentoil #treatmentface
#repairskin

MARJANE OIL 💧💧 .

Wajib ada dalam poket kalau travel around the world 😆. Sebabnya perubahan iklim dunia menyebabkan kepanasan dan suhu sejuk melampau menyebabkan kekeringan pada kulit muka dan badan.

So muka akan terasa pedih serta perit kerana kulit kekurangan air & lembapan. Kulit muka yang kering memberikan kesan buruk seperti kedutan dan jeragat. Muka adalah bahagian yang paling ketara kesannya dan ini mengakibatkan penuaan wajah menjadi sangat cepat. .

Apa itu MARJANE OIL ❓

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia.ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

Kesan dia sangat cepat. Pakai kerap Insyaallah kulit akan jadi lembap semulajadi dan lagi shining.
.
.
.
Kulit kita pan asia ni dah cantik, cuma kita kena gilap sikit biar lagi terserlah kecantikkan tu😉.
.
.
.
WHATSAPP 🌷
✔ 013 6511 622
✔ 013 6511 622
.
.
#jrm #jamuratumalaya
#marjaneoil #produkmukajrm
#skincarejrm #skincarejamuratumalaya
#treatmentoil #treatmentface
#repairskin

MARJANE OIL 💧💧 .

Wajib ada dalam poket kalau travel around the world 😆. Sebabnya perubahan iklim dunia menyebabkan kepanasan dan suhu sejuk melampau menyebabkan kekeringan pada kulit muka dan badan.

So muka akan terasa pedih serta perit kerana kulit kekurangan air & lembapan. Kulit muka yang kering memberikan kesan buruk seperti kedutan dan jeragat. Muka adalah bahagian yang paling ketara kesannya dan ini mengakibatkan penuaan wajah menjadi sangat cepat. .

Apa itu MARJANE OIL ❓

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia.ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

Kesan dia sangat cepat. Pakai kerap Insyaallah kulit akan jadi lembap semulajadi dan lagi shining.
.
.
.
Kulit kita pan asia ni dah cantik, cuma kita kena gilap sikit biar lagi terserlah kecantikkan tu😉.
.
.
.
WHATSAPP 🌷
✔ 013 6511 622
✔ 013 6511 622
.
.
#jrm #jamuratumalaya
#marjaneoil #produkmukajrm
#skincarejrm #skincarejamuratumalaya
#treatmentoil #treatmentface
#repairskin

MARJANE OIL 💧💧 .

Wajib ada dalam poket kalau travel around the world 😆. Sebabnya perubahan iklim dunia menyebabkan kepanasan dan suhu sejuk melampau menyebabkan kekeringan pada kulit muka dan badan.

So muka akan terasa pedih serta perit kerana kulit kekurangan air & lembapan. Kulit muka yang kering memberikan kesan buruk seperti kedutan dan jeragat. Muka adalah bahagian yang paling ketara kesannya dan ini mengakibatkan penuaan wajah menjadi sangat cepat. .

Apa itu MARJANE OIL ❓

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia.ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

Kesan dia sangat cepat. Pakai kerap Insyaallah kulit akan jadi lembap semulajadi dan lagi shining.
.
.
.
Kulit kita pan asia ni dah cantik, cuma kita kena gilap sikit biar lagi terserlah kecantikkan tu😉.
.
.
.
WHATSAPP 🌷
✔ 013 6511 622
✔ 013 6511 622
.
.
#jrm #jamuratumalaya
#marjaneoil #produkmukajrm
#skincarejrm #skincarejamuratumalaya
#treatmentoil #treatmentface
#repairskin

MARJANE OIL 💧💧 .

Wajib ada dalam poket kalau travel around the world 😆. Sebabnya perubahan iklim dunia menyebabkan kepanasan dan suhu sejuk melampau menyebabkan kekeringan pada kulit muka dan badan.

So muka akan terasa pedih serta perit kerana kulit kekurangan air & lembapan. Kulit muka yang kering memberikan kesan buruk seperti kedutan dan jeragat. Muka adalah bahagian yang paling ketara kesannya dan ini mengakibatkan penuaan wajah menjadi sangat cepat. .

Apa itu MARJANE OIL ❓

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia.ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

Kesan dia sangat cepat. Pakai kerap Insyaallah kulit akan jadi lembap semulajadi dan lagi shining.
.
.
.
Kulit kita pan asia ni dah cantik, cuma kita kena gilap sikit biar lagi terserlah kecantikkan tu😉.
.
.
.
WHATSAPP 🌷
✔ 013 6511 622
✔ 013 6511 622
.
.
#jrm #jamuratumalaya
#marjaneoil #produkmukajrm
#skincarejrm #skincarejamuratumalaya
#treatmentoil #treatmentface
#repairskin

MARJANE OIL 💧💧 .

Wajib ada dalam poket kalau travel around the world 😆. Sebabnya perubahan iklim dunia menyebabkan kepanasan dan suhu sejuk melampau menyebabkan kekeringan pada kulit muka dan badan.

So muka akan terasa pedih serta perit kerana kulit kekurangan air & lembapan. Kulit muka yang kering memberikan kesan buruk seperti kedutan dan jeragat. Muka adalah bahagian yang paling ketara kesannya dan ini mengakibatkan penuaan wajah menjadi sangat cepat. .

Apa itu MARJANE OIL ❓

MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia.ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan.

Kesan dia sangat cepat. Pakai kerap Insyaallah kulit akan jadi lembap semulajadi dan lagi shining.
.
.
.
Kulit kita pan asia ni dah cantik, cuma kita kena gilap sikit biar lagi terserlah kecantikkan tu😉.
.
.
.
WHATSAPP 🌷
✔ 013 6511 622
✔ 013 6511 622
.
.
#jrm #jamuratumalaya
#marjaneoil #produkmukajrm
#skincarejrm #skincarejamuratumalaya
#treatmentoil #treatmentface
#repairskin

Purchase with purchase.

Set combo:
🌸MARJANE OIL +ZINNIA RM85
🌸ROSE WATER+EU KALYPTO SOAP RM10 ***Untuk dapatkan ROSE SPRING WATER+ EU KALYPTO SOAP dengan harga rm10, kena beli set zinnia + marjane RM85..😁 Perlu ke beli zinnia & marjane ,sekiranya nak beli set rose water & sabun Eu sahaja?
a. Perlu
b. Tidak perlu✔

Anda boleh beli set Rose Water & Sabun Eu shj (tanpa perlu beli Zinnia+Marjane) tapi dengan harga Normal RM15...(Pre-order) 📲whatsapp.my/60169507265
#jrm #skincarejrm #jamuratumalaya #jrmonline #jrmjb #jrmsg #jrmkt #setbersalinmurah #jrmsingapore #bondarozitaibrahim #rumahhutan #skincareproducts #skincare #rosewater

Assalamualaikum, alhamdulillah, akak ni tambah order :)...
.
Akak ni tnya ttg kebanyakan penyakit, dan utk kebanyakan yg akak ni tnya, mostly boleh usahakan dengan MUSTANIR. .
Tapi haruslah selalu ingat, ini hanyalah rawatan alternatif, jangan smpai kita mengelak dr ambil rawatan yang telah Dr sarankan untuk ambil. Apa2 pun harus dptkan dulu pendapat dari pihak Dr. Buat sedikit research...
.
Jangan nanti bila turn kita tak berhasil, tapi baru seteguk dua.... Kita salahkan produk, kita kata produk yang tak betul etc... Sebenarnya kalau dalam dunia IT, yang ni kita panggil "USER PROBLEM" heheheh... Masalah pengguna itu sendiri yang terlalu bergtg pd apa yang dia dengar drpd testimonial2. Bukan tak suka bagi testimonial, sebab semua tu mempengaruhi keyakinan pengguna... Kita kena selalu ingat, lain badan lain tindakbalasnya.. No. 1 sentiasa beringat, ini adalah IKHTIAR kita.. Usaha kita... Untuk kesihatan yang lebih sihat.. Semuanya Dengan IZIN Allah jua.. .
Opps pjg sangat cerita... .
Jom beradu.. Esok awal pagi nak cod dah... .
.
Salam sayang,
Jamuratumalaya.shop
.
#jrm #jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #rv #royalv #kurmadhuha #colonis #colonisdmestica #mustanir #mushtanir #kopiratu #kopibadang #putiktelagadara #ptd #pinkyroses #skincarejrm

Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah.

Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang.Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

Zinnia Magenta RM35
Ready stok 📲wasap.my/60192772154/jrm

#zinniamagenta #jamuratumalaya #bonda #poslaju #cod #jrm #jrmsingapore #jrmjb #jrpasrgudangi #rumahhutan #pengedarjrm #setbersalinmurah #skincarejrm #skincare #herbs #skincareproducts

Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
.
Sesuai untuk semua jenis kulit!
.
Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
.
Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
.
Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
.
Zinnia Magenta RM35
.
#zinniamagenta #jamuratumalaya #bonda #poslaju #cod #jrm #jrmsingapore #jrmjb #jrmkotatinggi #rumahhutan #pengedarjrm #setbersalinmurah #skincarejrm #skincare #herbs #skincareproducts

Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
.
Sesuai untuk semua jenis kulit!
.
Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
.
Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
.
Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
.
Zinnia Magenta RM35
.
#zinniamagenta #jamuratumalaya #bonda #poslaju #cod #jrm #jrmsingapore #jrmjb #jrmkotatinggi #rumahhutan #pengedarjrm #setbersalinmurah #skincarejrm #skincare #herbs #skincareproducts

Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
.
Sesuai untuk semua jenis kulit!
.
Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
.
Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
.
Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
.
Zinnia Magenta RM35
.
#zinniamagenta #jamuratumalaya #bonda #poslaju #cod #jrm #jrmsingapore #jrmjb #jrmkotatinggi #rumahhutan #pengedarjrm #setbersalinmurah #skincarejrm #skincare #herbs #skincareproducts

Most Popular Instagram Hashtags