[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skincareforwomenandmen

163 posts

TOP POSTS

#extendedsale
.
.
Selamat pagi!
#extendedsale πŸ™Œ COMBO B yang jadi rutin harian akak, siang dan malam. Nak kulit sihat dari dalam, kena rawat kulit hampa. 😊. Senang sangat hampa. πŸ˜‰
.
.
COMBO B
⭐DD CREAM / MAGIC NIGHT CREAM
⭐ROSY BEAUTY BOOSTER ESSENCE SERUM
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#salemerdekaraya#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare#skincareorganik #skincarebotanikal#skincare#naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshoppingmalaysia
#produkbebaskimia #serum #rosybeautyboosteressence #skincareselamat #serumorganik#teamskindetox
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen

So you don't know what to get HER for Christmas?! How about a business that comes packed with friends and support? She will GROW personally in ways you never expected and so will her paycheck! Seriously, you could buy her a virtual franchise...Not just ANY franchise, but one with a minimal investment and one created by the Doctors who created a Billion $ brand once before.

Success leaves clues! The biggest clue you have here is success of PROACTIV. It's sold in over 150+ countries. The Rodan+Fields brand is currently sold in only 2 countries! R+F is expanding globally again in 2016 and then will continue... THIS gift would be the GIFT that keeps on GIVING!! It will also be a business write-off in 2015!!
#giveagiftofabusiness #shewilllovebeingherownboss
#shechoosesthehourssheworks
#changingskinchaninglives
#skincareforwomenandmen

When a super awesome husband steps up his skincare game to support his wife's business endeavors. πŸ’

GUYS, A LITTLE FACE WASH AND MOISTURIZER NEVER HURT ANYONE. JUST GIVE IT A CHANCE! πŸ˜‰ hschillace.myrandf.com

The gift that keeps on giving! Limelight by Alcone natural chemical free, cruelty free skincare changed my skin. I had to sell it! Rosacea, sun damage (despite sunscreen and fedoras) dryness are all distant memories. You've seen my bare faced selfies. A picture paints a thousand words. Gift yourself and your loved ones to guilt free eco friendly American made skincare. Believe me. Everyone who believes means an angel gets their wings. #limelightbyalcone #chemicalfree #skincarethatcares #glowfortheholidays #nevertooearly #genderneutralpackaging #skincareforwomenandmen #skincareforwomen #skincareformen #feelgood #beautyguideforlimelightbyalcone #barefacedbeauty #linkinbio #nicholamaria

AWARD WINNING TAMANU OIL: Your skin is the largest organ in your body. It is made up of three different layers – the Epidermis, Dermis and Hypodermis. Within these three layers are various other layers, all with specific functions. The powerful punch of the, 100%, no water fillers, of TAMANU oil in KΓΆs products effectively speeds up the healing process by penetrating deep into the underlying connective tissues of the skin and promoting the growth of new skin tissue.

Scientific studies clearly establish that tamanu oil is a significant healing agent, not only because of its ability to produce new skin tissue, BUT ALSO because of its anti-inflammatory, anti-neuralgic, antibiotic and antioxidant properties.
It's the perfect power punch to achieving great skin.

MOST RECENT

#extendedsale
.
.
Selamat pagi!
#extendedsale πŸ™Œ COMBO B yang jadi rutin harian akak, siang dan malam. Nak kulit sihat dari dalam, kena rawat kulit hampa. 😊. Senang sangat hampa. πŸ˜‰
.
.
COMBO B
⭐DD CREAM / MAGIC NIGHT CREAM
⭐ROSY BEAUTY BOOSTER ESSENCE SERUM
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#salemerdekaraya#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare#skincareorganik #skincarebotanikal#skincare#naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshoppingmalaysia
#produkbebaskimia #serum #rosybeautyboosteressence #skincareselamat #serumorganik#teamskindetox
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen

SET SIMPLE
Utk yg baru nk cuba-cuba rawat kulit tapi takut nak pakai full set, boleh ambik combo A ni
Combo A ade #RejuvenateBar utk cuci muka & #BeautyBoosterEssence (serum)

Formula dua2 item ni mild sahja, tak akan menimbulkan iritasi sbb semua produk kita berasaskan organic sahaja tau

Khas utk masalah :
β˜… kulit kusam & gelap
β˜… jerawat pelbagai jenis
β˜… jeragat ringan
β˜… tona tak sekata & sunburn
.
.
#sale #promo #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare#skincareorganik #skincarebotanikal#skincare#naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #tempatanfest #onlineshoppingmalaysia
#produkbebaskimia #serum #rosybeautyboosteressence #skincareselamat #serumorganik#teamskindetox
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen

Ramai #skindetoxlovers suka DD Cream ni sebab:
.
.
πŸ€Tak berminyak
πŸ€Tekstur ringan, mcm tak pakai cream apa2
πŸ€Boleh dijadikan foundation makeup
πŸ€wudhu friendly
πŸ€Water based
πŸ€Buat muka jadi glowing dan berseri
πŸ€Mendetox dan melindungi kulit dari sinaran UV
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #skincare #skincareforwomenandmen #dywanzscollection #dywanzsskindetox #igshop #skincarebotanikal #skincareorganik #ruangrezekihanania #teamskindetox #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #sayagunaaayajual #sayajualonline #skincare

Activated Carbon, bahan detox terhebat !

Kot mlayu dia Arang Aktif. Arang aktif ni tak same dgn arang biase yg kite guna buat panggang ayam tu. Yg tu ade carcinogen yg merbahaya utk kita

Arang aktif ni bersifat berubat (medicinal). Boleh dimakan & digunakan seluruh tubuh. Ianya bersifat 'purifying' dan menyerap toxin sehingga 1000x dari sizenya

Activated carbon dlm #RejuvenateBar mampu menyerap toxin yg melekat atas permukaan kulit sehingga ke dlm pori kulit. Sebab sifatnya yg sgt halus. Bila cuci muka, arang tu akan 'kutip' segala toxin yg sempat ia tangkap & buih2 halus akan lebih membersih kulit

Hasilya lepas cuci muka dgn #RB, kulit bukan je kelihatan lebih bersih, malah kurang kadar toxin dr sisa radikal bebas yg melekat kt kulit kite. Carbon ni sedikit mengeringkan kulit dan ianya sesuai utk kulit yg cenderung berminyak

Tapi special formulation Rejuvenate Bar kita, kulit kering pon sesuai sbb ade agen lembapan kulit yg ditinggalkan oleh glycerin selepas cuci muka

Ps: tengok dlm sabun kite ade bijik2 activated carbon tau..sgt2 powerfull tuu rugi kalau tak guna .
.
#sayajual #sayajualskincare #skincarebotanikal #skindetox #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox #sayajualonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #salesmalaysia #onlineshopping #skincare #skincareforwomenandmen #beauty #rejuvenatebarbyskindetox #onlineshoppingmalaysia #SkinDetox
#PakarRawatKulitRosak

Skin Care...in our 40s πŸ“In our 40s fat loss in our face begins. πŸ“Our skin starts to sag. 😣 πŸ“Folds begin to develop. 😲 πŸ“Shadows on our faces start to appear. πŸ˜’ πŸ“The skin on our neck, chest, and hands also start to show signs of aging. πŸ˜ͺ

Tomorrow is the last day of Skin Care of the ages.
Be prepared!!!

TIPS MACAM MANE NAK TUKAR SKINCARE.
.
.
Nak tukar skincare pun ade cara dia tau. Bukan main guna atau tukar je. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, Ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat.
.
1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang da guna buat air tu ... .
2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru.
.
3. Bila dah gune skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.
4. Jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh trus tukar skincare.
.
.
[ *Penting - Bagi yang nak guna Skin Detox Face Range yang bebas mecury, korang dah boleh mula stop pengunaan skincare lama korang. ]
.
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #igshop #igshopmalaysia #dywanzsskindetox #dywanzscollection #beauty #health #flawless #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk #ruangrezekihanania
#produkbebaskimia #skincareselamat
#teamskindetox #skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen

Can't beat these offers! Ends 9/4

Hai hampa! 😁😁😁
Mesti dok sibuk masak ketupat rendang, sila nikmati kawan, penat masak malam ke pagi. Ehh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
.
Hampa tak payah risau, hampa yang nak grab promo #merdekaraya hampa boleh order macam biasa, with full payment. Sebab stok terhad. Semua order hampa akan dipos pada 5 SEPTEMBER. Thank u hampaaa. Do expect slow reply from me okay. πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#salemerdekaraya #merdekarayasale #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk
#produkbebaskimia #serum #rosybeautyboosteressence #serumorganik#teamskindetox
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen

Dua benda favourite akak. #skindetoxfacerange & #rosybeautyboosteressence. Dua2 berasaskan bahan2 organik.
.
.
Bahan2 asasnya hanya pati tumbuhan2 dan kami utamakan extract bunga2 serta extract buah2 berries yg di import dari luar negara. .
.
Nak dapat kesan WOW kenala KONSISTEN. Benda baik akak kena kongsi dengan hampa. 😍
.
.
#ProdukOrganik #sayajual #rosybeautybooster #salemalaysia #ruangrezekihanania #serumorganik #serum #primer #moisturiser #organik #natural #produkmesrawudhu #teamskindetox
#skindetoxfacerange #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #naturalproducts #nomercury #noparaben #kkmapproved #lokalah #tempatanfest #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox

Most Popular Instagram Hashtags