[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skillsonlinestage3

16652 posts

TOP POSTS

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
Business Purpose
Nurul athirah (01111285961) .
#businessacademy360 #gbecsapok #rbsfans #viefans

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

m.syarifiddin
No tel 013-5344755
.
#businessacademy360

Tiada manusia yang SEMPURNA, tetapi selagi kita memiliki sikap ingin BELAJAR dan BERUBAH, maka KETIDAKSEMPURNAAN itulah akan menjadi KESEMPURNAAN SEJATI.
#BusinessAcademy360#gradedbhsinesselitclub#programgandakanwangsimpanan2k17#tekniksemakphone#SkillsOnlineStage3

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
Ws/call - 017.853.5348 / Harry
Ws/call - 017.853.5348 / Harry
Ws/call - 017.853.5348 / Harry
.
.
πŸ’Ύ Visit my social media πŸ’»
FB: Harrylaurence
IG: Harry13_11
.
#businessschoolclub
#earnwhileyoulearn
#SkillsOnlineStage3
#RTEmpire

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Mohd alfiq
0111 412 6984
#businessacademy360
#gbec sapok #gradedbusinesseliteclub #alfiqlifestyle

Usah hiraukan orang yang selalu pandang rendah akan diri anda sehingga menghalang laluan anda untuk berjaya ! Terus buat dan terus buat. Jangan mengeluh, biar orang lain mengeluh, kerana orang yang mengeluh adalah orang yang GAGAL. .
.
Nak cari duit lebih secara part time? Dengan module yang dibekalkan, ramai anak muda bermula dengan modal yang rendah tapi berjaya sampai ke tahap 6 figure. πŸ‘ .
Perniagaan kami tiada kaitan tentang money game, skim cepat kaya dan sistem piramid. Kami fokus kepada Business Coaching dan Investment di OTC MARKET. Boleh terus whatsapp untuk keterangan lebih lanjut.
.
Business Purpose ?
0142686277 (Aiman)
0142686277 (Aiman)
0142686277 (Aiman)

#EliteAcademy369 #ProRich769 #OTCmarket #skillsonlinestage3 #ProgramSaving2017

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
Ws/call - 011.2684.3240 / Richard
Ws/call - 011.2684.3240 / Richard
Ws/call - 011.2684.3240 / Richard
.
πŸ’Ύ Visit my social media πŸ’»
FB: Richard will
IG: RichardWill96
.
#businessschoolclub
#earnwhileyoulearn
#SkillsOnlineStage3
#RTEmpire

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Mohamad syuqri
0169153701
#businessacademy360

JANGAN SALAHKAN..
.
.
.
.
Tak salahkan kalau kita nak ada impian? Kenapa waktu kita sekolah rendah impian besar. Dh masuk menengah impian rendah sikit. Dah habis belajar impian terus hilang. Redha je apa ada .
.
Mana pergi impian kita yg besar tu? Sebenarnya kita boleh capai impian kita tu. Dgn syarat kita usaha dgn tekad dan nekad . Pasti boleh dapat .
.
Nak cari business yg boleh ubah hidup dgn modal yg rendah. ?Amek num whatapps saya ni. Jom kita sembang tepi. .
For business purpose !
. πŸ“ž019.487.2647 (Kim)
πŸ“ž019.487.2647 (Kim)
πŸ“ž019.487.2647 (Kim)
Info lanjut di Instagram:
πŸ“·jason_kim26

#richteamempire #SkillsOnlineStage3 #EarnWhileYouLearn

MOST RECENT

RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!!
HEIGHT CALSIUM & ZINC- Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman persis model.
Woww!! Tinggi mampu meningkat sehingga 5cm-15cm dengan HEIGHT CALSIUM & ZINC dengan fokus dan konsisten mengamalkan senaman juga. **Amalan mengangkat berat atau apa2 bebanan akan menggangu proses kenaikan inci badan

Dapatkan SEKARANG dengan harga PRMOSI!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100TERBUKTI BERKESAN.
HEIGHT CALSIUM & ZINC DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. πŸ“±Whatsap : +6010-225 7287 πŸ“±wechat id : tiensofficialmy .
.#goodmorning #positivevibes #alhamdulillah #verveinstituteofentrepreneurship #ba360crown #businessacademy360 #azyanyoungmillionaire #ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm#utem #malaysia #ukm #uitmshahalam #sabah #fightforyourdreams #dreamscometrue #rezekiAllahbagi #azyanlifestyle #buatdapat #takbuattakdapat #skillsonlinestage3 #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan

BILA NAK KAYA???
ASYIK PROMOTE JE ???
.
.
.
Ada orang tanya
"Hari-hari promote bisnes , tak kaya-kaya lagi ke?"
Saya respond baeekk punyaa πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Bro, nak tahu something ? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
1) Petronas β›½
2) KFCπŸ—
3) Toyota🚘
4) Samsung πŸ“±
5) Apple πŸ“±
.
Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini πŸ˜… . Tanak try tanya soalan sama kat diorg ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Maka burung berkicauan chip chip chip haha
.
Yes guys, saya nak pesan. Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit. Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik. Kalau abah pening hutang banyak, bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji.
.
Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit. Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?πŸ€”
Yang mana nak peluang mcm ni, boleh pm saya okay. Yang mana ego dan selesan dengan life masing2, you guys boleh ignore je kay 😊😊😊 abaikan.Tengok sahaja saya dan team #businessacademy360 berjaya In Shaa Allah πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Pape, roger 😎
011-36998924 ws
011-36998924 ws
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #GradedOfficial#gradedbhsinesselitclub#tekniksmatphone#Programgandakanwangsimpanan2k17#SkillsOnlineStage3#EarnWhileYouLearn#RoadTo5Figure#rezekiAllah#newprduct#newproject

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Nama:Muhammad Asraf Irfan
No fon:0179288360
#businessacademy360

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
πŸ“ž Azuwan 0194566449 - whatsapp
πŸ“ž Azuwan 0187924200 - call
.
.
#GradedBusinessEliteClub #GradedOfficial #BusinessAcademy360 #gbecsapok #rbsfans #viefans #kelantan #kelantanese #purekelantanese #paidreview #NameIsAzuwanπŸ— #TimeToBeGreatAgainAzuwan #LotOfLove #LessOfHate #DoaYangBaikBaik

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Business purpose:
Helmi Mahmud
014.915.3811
014.915.3811
014.915.3811
.
#NEWPROJECT
#NEWPLATFORM
#NEWPRODUCT
#NEWPAYOUT
.
#BF2M
#BusinessAcademy360
#GradedOfficial
#GBEC
#Gradedbusinesseliteclub
#gbecsapok
#helmimyoungmillionair
#helmimlifestyle#helmiba360
#Businessmineset
#Millionaiemineset
#Fitnessmineset
#rt5#roadto5figure#sportcar
#320ibmw

BILA NAK KAYA???
ASYIK PROMOTE JE ???
.
.
.
Ada orang tanya
"Hari-hari promote bisnes , tak kaya-kaya lagi ke?"
Saya respond baeekk punyaa πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Bro, nak tahu something ? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
1) Petronas β›½
2) KFCπŸ—
3) Toyota🚘
4) Samsung πŸ“±
5) Apple πŸ“±
.
Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini πŸ˜… . Tanak try tanya soalan sama kat diorg ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Maka burung berkicauan chip chip chip haha
.
Yes guys, saya nak pesan. Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit. Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik. Kalau abah pening hutang banyak, bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji.
.
Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit. Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?πŸ€”
Yang mana nak peluang mcm ni, boleh pm saya okay. Yang mana ego dan selesan dengan life masing2, you guys boleh ignore je kay 😊😊😊 abaikan.Tengok sahaja saya dan team #businessacademy360 berjaya. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Pape, roger 😎
Nama:Halianto Sailor
No tel:0105949762
.
#HALIANTOSAILOR #I'mTheOne #Phytoscience #businessacademy360 #BA360 #GradedBusinessEliteClub #GBEC #NewPlan #NewModule #NewProject #SkillsOnlineStage3 #IncomePadu #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #YouthMillionaire

WORK HARD IN SILENCE,
LET YOUR SUCCESS BE THE NOISE...
.
.
.
Nak berjaya tak perlu heboh satu kampung apa yang kita lakukan. Tak guna juga plan itu ini tapi usaha tak ada. Then, kalau ada seseorang yang tidak dikenali memberikan bantuan untuk mengejar impian anda mengapa perlu kita perlu menolak?
.
"You only fail when you stop and not trying." Jika kita hendak berjaya terdapat 1001 cara. Jika kita hendak gagal hanya perlu 1 alasan untuk tidak berusaha.
.
Nak tunggu hasil orang lain dulu? Takut nak mencuba?Β 
Ketahuilah orang yang telah pergi jauh sampai satu masa tak akan tunggu kita lagi.
.
.
" Teruknya dia, da berjaya tinggalkan kita, macam kacang lupakan kulit."
.
Bukan dia da ajak ke? Kita je yang ego, terlalu fikirkan perkara negatif yang akan berlaku, takut dengan bayang-bayang sendiri.
.
Jom saya bagitau awak satu rahsia untuk berjaya. Bukan calang-calang orang boleh tahu rahsia ni.
.
Tunggu apa lagi jom ws cepat2..
πŸ“ž0178763088(Johari)
πŸ“ž0178763088(Johari)
πŸ“ž0178763088(Johari)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor.
.
#RTEmpire
#SkillsOnlineStage3 #EarnWhileYouLearn
#NewPlan
#NewModule
#NewProject

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Aishah
017.8466158
017.8466158
017.8466158
.

#RoyalBusinessSchool #rbsonlinehotspot #entrepreneur #businesswoman #businessonlinejer #bisnesonlineplatform #earnwhileyoulearn #santai #mypriority #mylife #lifestyle #mygoals #HondaHRV #Usim #usimians #nilai #ukm #bangi #uitm #unisel #Selangor #Kedah #Perak #letsdoit #makingmoney #rbsfans #viefans #gabecsapok

😎PANDUAN CEPAT KAYA 😎 siapa nak kaya je baca okay...
.
.
Haa, mcm mana nak cepat kaya ? Boleh ke ? Ada cara ke ? Betul ke ? Hm, boleh percaya ke ? YESSS !!!! Itulah soalan2 masyarakat yang belum terbuka minda nya tentang apa yg tak mustahil untuk BERLAKU. Dengan SYARAT, mestilah BERUSAHA. Haa, usaha kene BIJAK !!!! Mcm mana nak usaha dgn BIJAK ???
.
.
Baca bawah ni πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
.
Bawah lagi, yang SERIUS nak tahu sahaja dipersilakan baca okay..Kalau taknak tahu, jgn buang masa 😎
.
.
Okay, bg yang berminat. Anda BIJAK untuk berjaya jika anda follow orang yg bijak, buat sesuatu yg bijak, berada dalam kumpulan yg bijak. JANGAN RISAU ! Anda semakin menghampiri kejayaan 😎 #businessacademy360 adalah platform TERBAIK πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ. Mcm2 yang anda akan perolehi dengan satu klik. Klik hashtag dan anda akan terus mengikuti perkembangan kami. TAK RUGI, LAGI UNTUNG adalah.
.
.
Saya percaya anda orang yg LAYAK. Jadi....saya ada PROMO Disember buat mereka yang BERMINAT sahaja. 3 rakan niaga BARU akan dapat HADIAH baruu. Wuhuuuu ! Well, apa tggu lagi....terus roger ahhh haha
.
.
Nama:Halianto Sailor
No tel:0105949762
.
#HALIANTOSAILOR #I'mTheOne #Phytoscience #businessacademy360 #BA360 #GradedBusinessEliteClub #GBEC #NewPlan #NewModule #NewProject #SkillsOnlineStage3 #IncomePadu #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #YouthMillionaire

Student dan bisnes. Adakah wajar?
.
Ini hanya pendapat saya sahaja. Tiada kene mengena dgn mana mana pihak. Apa yg saya nampak kebanyakan student meletakkan limit pda diri mereka sendiri.
.
Mereka rasa mereka perlu pilih salah satu. Sama ada bisnes atau bljar (grad dan bekerja). Mengapa tidak pilih keduanya?
.
Seronok tak jdi seorang engineer and ada pusat gym sendiri? Best tak jadi seorang pensyarah dlm masa yg sama ada restoran McD??
.
Kalau awk mula masa student, seronok tak sambil belajar ada income sendiri? Best tak sambil belajar ada butik sendiri? .
Ask yourself. 😏 You decide. Susah?? MEMANG SUSAH!! Apa yg senang? Nak tahan mengantuk dalam kelas pun susah taww! πŸ˜‚πŸ˜œ
.
.
Business purpose:
Shafie 017-9096751 ws
#businessacedemy360#GradedOfficial#gradedbhsinesselitclub#EarnWhileYouLearn#tekniksmatphone#Programgandakanwangsimpanan2k17#SkillsOnlineStage3#rezekiAllah#shafieyouthmillionaire#shafielifestayle

Tiada manusia yang SEMPURNA, tetapi selagi kita memiliki sikap ingin BELAJAR dan BERUBAH, maka KETIDAKSEMPURNAAN itulah akan menjadi KESEMPURNAAN SEJATI.
#BusinessAcademy360#gradedbhsinesselitclub#programgandakanwangsimpanan2k17#tekniksemakphone#SkillsOnlineStage3

JOIN RM4500 PROFIT RM13 000😱
.
.
.
Macam tipu tapi hakikatnya inilah kenyataan. Keuntungan dengan modal RM4500, maximum boleh dapat dalam RM13,000. Keuntungan yang luar biasa bila anda membeli saham syarikat abam. .
.
Ditambah lagi dengan income bulanan hasil dari Cryptocurrency sehingga RM10,000.
.
.
Dengan visi dan misi syarikat yang jelas, CEO yang dikenali dan dipercayai, projek company yang sentiasa bertambah dari masa ke masa dan paling penting kita ada PEMEGANG AMANAH iaitu TRUSTEE yang akan menjamin MODAL yang anda keluarkan. .
Jadi, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak bersama dengan kami. Jika anda betul-betul memahami dan tahu secara terperinci, anda akan nampak ini adalah peluang yang sangat besar dan tidak boleh disia-siakan. .
Cepat - cepat ws saya jika mahu tahu secara terperinci tentang pembelian SAHAM ini. Abam akan beri penerangan tanpa apa2 bayaranπŸ˜‚ .
.
Capital | Invest | profit.
Athiff - 0127320903
Athiff - 0127320903
Athiff - 0127320903

#busymakemoney #busymakeprofit #bmw #investment #dudukdiamtungguuntung#GrandMillionaireClub #EliteAcademy369 #ProRich769 #SkillsOnlineStage3 #ProgramSaving2017 #TRUSTEE #NewPlan #NewModule #NewProject #PelaburanSah #OTCMarket #semangat #incomehari2 #duitraya #incomepasif#pm01273209035

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Syirah Nazri
0124078547
.
.
#syirahnazri #0124078547 #youngentrepeneur #lifestyle #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #mudauntukberjaya #usahawanmuda #earnwhileyoulearn #bisneshalal #bisnesonline #bisnesoffline

PENAKUT !!!
.
.
Ya, itu yang mereka katakan
Kepada siapa ?
KITA, yang masih mencari hala tuju terbaik NAMUN berasa TAKUT untuk mengambil PELUANG
.
.
Hidup cuma sekali, berbaktilah..
Jika bukan pada dunia.,
Jika bukan pada orang lain..,
Sekurang2 nya, pada diri sendiri
.
.
Bak kata pepatah " Sudah mengantuk disorongkan bantal pula " Yaaa benar. Itulah KAMU ! Yes kau ! Yang sedang membaca ini. Setidak2 nya kau mahu untuk membaca. Tahniah ! Kau selangkah untuk terJATUH dalam lombong rezeki kerana.... #businessacademy360
#businessacademy360
#businessacademy360 menyediakan platform terbaik untuk anda GAPAI segala kehendak, cita2 dan IMPIAN
.
.
Kami membantu mereka yang SERIUS untuk KOMIT dan UBAH nasib kehidupan yang malang sebelumnya. Pelbagai kejayaan tercipta dan menjadi inspirasi buat yg lain. Mereka sudah, saya sudah. Anda ? Bila lagi ?
.
.
OFFER OFFER OFFER !!! Hanya untuk 4 yang terawal sahaja. Sorang dah book, stay tuned...tggu saya update resit 😎. Mudah aja, follow apa yg diajar. Lambat, tinggal πŸƒπŸƒπŸƒ
.
.
Wan Shafie
0179096751 ws
0179096751 ws
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #gradedbusinesselitclub#programgandakanwangsimpanan2k17#tekniksemakphone#SkillsOnlineStage3#EarnWhileYouLearn#newplan#newproject
#newproduc#shafielifestayle

TAKDE LIFE..😝😝
.
.
.
.
Siapa kata orang buat bisnes takde life??😏
Yelah,asyik busy je..Ke sana ke sini,jumpa orang tu,jumpa orang nie..
Meh nk habaq mai..
Bila kita berniaga,kita adalah boss,jadi masa adalah hak kita..Apa masalahnya?? .
.
.
Apa yang awak nampak kita ke sana kesini tu,jumpa orang bagai tu,kita cari rezeki awakk..Itulah usaha kita..Usaha lebih,income pun lebih..Buat bisnes nie,bukan letak modal lepastu goyang kaki tau..Itu MONEY GAME nama dia 😜
.
.
.
Saya membuka tawaran untuk 3 orang yang terawal pm saya untuk saya guide cara jana income dengan menggunakan #skillsonlinestage3 .
.
.
.

Farah
0189404331
.
.
.

#businessacademy360
#verveinstituteofentrepreneurship #viefans #ilovevie

BAK KATA PEPATAH ORANG TUA-TUA....
.
.
.
Yang bulat takkan datang bergolek,
Yang pipih takkan datang melayang.
.
Ramai yang tahu bukan mudah nak berjaya, tapi ramai yang inginkan cara mudah.
Ramai yang tahu nak berjaya perlukan usaha, tapi ramai yang nak goyang kaki sahaja.
.
Tak salah kita nak jadi kaya. Tapi biarlah dengan usaha kita juga perlu setara. Bukan dengan menunggu sahaja.
Tak salah kita nak berjaya. Tapi tindakan perlu ikut bersama. Bukan setakat cakap sahaja.
.
.
Jangan harap kita untuk menuai padi jika benih lalang kita semaikan.
usaha untuk impian, usaha untuk kejayaan. lain pilihan lain hasilπŸ’ͺ🏻😌
.
Kita akan dpat apa yg kita usahakan...klau nak saja..tapi tak ada usaha ..takkan mgkin akan dapat.😎
.
W.Shafie
017-9096751

#BusinessAcademy360#gradedbhsinesselitclub#Programgandakanwangsimpanan2k17#tekniksmatphone#SkillsOnlineStage3#shafieyoungentreprenuer#Shafielifestyle#EarnWhileYouLearn#rezekiAllahbagi

Most Popular Instagram Hashtags