[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skcj

2409 posts

TOP POSTS

sports day 2017 πŸ’œ #skcj #dptjumpabykidola2πŸ™ˆ

Kami sedondon hari ni πŸ˜‰πŸ˜ƒ #kamicikgu #ilovemyjob #skcj #batik #khamis

😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹 #cikgu #skcj #cikgumatematik #mua #cantik

Hebat Cikgu Azwa πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ˜πŸ˜#programmajudiri #pmd #skcj #meriah #senamrobik

Sesudah subuh sempat anak2 ni main taman permainanπŸ˜… #roadtomelaka #bestfriendgoals #skcj #schoolattack

Model kain pelikat. Mari2 beli 😜😘😍 #kainpelikat #skcj #meriah #sabtudisekolah#ilovemyjob

Rinduu.. πŸ˜­πŸ’•
.
.
.
.
#skcj
#2017

MOST RECENT

Mase saya masuk SKCJ tahun 2008 ramai cikgu lelaki. Memang meriah kalu buat program sebab ada abang2 sado bantu. Mase tu selalu main bola tampar selepas habis sekolah petang. Lepas habis main kami lepak restoran mama utk mengeteh. Restoran tu skrg dah jadi restoran cina berhampiran dgn kedai speedmart CJ.Kini ramai dah tinggalkan SKCJ dan ada yang sudah meninggal dunia. Al Fatihah untuk arwah cikgu Amri. Saya harap 2018 ramailah cikgu lelaki akan datang ke SKCJ.
#throwback #bestmoment #bff #skcj #cikgulelaki #zamanbaruposting #tinggalkenangan

Meriah rakan2 #skcj datang.... 😍😍 #wedding #meriah #teacherlife #bestmoment

Rindu nya zaman sekolah rendah dulu
#trowback
#baganlalang
#skcj

Alhamdulillah, selesai persembahan cyber dansa dance crew di dewan orkid Wisma pkps, Shah Alam. Terima Kasih diucapkan kepada lenggok entertainment kerana sudi memanggil kami. #cyberdansa #cyberdansadancecrew #lenggokentertainment #lanteraseniventure #skcj #wismapkps #shahalam #mbsa #pkns #cyberjaya #sepang #tarian #tariantradisional #artiscilik

Alhamdulillah, selesai persembahan cyber dansa dance crew di dewan orkid Wisma pkps, Shah Alam. Terima Kasih diucapkan kepada lenggok entertainment kerana sudi memanggil kami.#cyberdansa #cyberdansadancecrew #lenggokentertainment #lanteraseniventure #skcj #wismapkps #shahalam #mbsa #pkns #cyberjaya #sepang #tarian #tariantradisional #artiscilik

Alhamdulillah, selesai persembahan cyber dansa dance crew di dewan orkid Wisma pkps, Shah Alam. Terima Kasih diucapkan kepada lenggok entertainment kerana sudi memanggil kami.#cyberdansa #cyberdansadancecrew #lenggokentertainment #lanteraseniventure #skcj #wismapkps #shahalam #mbsa #pkns #cyberjaya #sepang #tarian #tariantradisional #artiscilik

Okey mase darjah 3 korang memang comel! Kite tunggu tingkatan 3 nanti ye. Siapa agaknya yang same tinggi dengan sayaπŸ˜… #bestmoment #teacherlife #skcj #throwback #2014 #ilovemystudents

Happy togather😍😍 #bestmoment #bff #hitea #skcj #serasa #meriah

Sempat buat catwalk menjulang hadiah selepas dapat anugerah pakaian paling vouge. Mujur kak @wannyati tak ambik video kalau x sure kene kecam dgn abam epulπŸ˜…πŸ˜… #catwalk #meriah #bestmoment #pakaianpalingvouge #teacherlife #hitea #skcj #serasa

Kembali ceria dan happy. Menang Anugerah Pakaian Paling Vouge! Terima kasih BKGKπŸ˜πŸ’™#hitea #skcj #serasa #ilovemyself #pakaianpalingvouge #sporting #bestmoment #meriah #teacherlife

Fesyen turban ni lah membawa kepada Anugerah Pakaian Paling Vouge! Hahahaha meriah sangatπŸ’™πŸ˜˜ #bestmoment #model #turban #mystyle #hitea #skcj #serasa #meriah

Bersama dengan jelitawan skcj 😊 #cikgucantik #bestmoment #teacherlife #skcj #tematradisional

Bye2 bonda... Moga diberi kesihatan yang baik dan rezeki yang murah.... #sayangbonda #majlispersaraangb #bestmoment #skcj #meriah #teacherlife

Hadiah daripada prs untuk bonda #majlispersaraangb #bestmoment #prs #teacherlife #skcj

Makeup kan anak2 bujang ni😍😍 #bestmoment #majlispersaraangb #skcj #cikgumakeup #ilovemystudents

Terima kasih Haziq dan Naqi atas hadiah akhir tahun😍😍 #bestmoment #teacherlife #hadiah #skcj #ilovemystudents

Bila tukang kipas kene makeup. @amirulsyahir.456 gelakkan orang akhirnya dia kene paksa juge makeupπŸ˜†πŸ˜†#cikgumakeup #anakdidik #ilovemystudents #bestmoment #skcj

Semalam tak sempat nak bergambar sebab dia sedih. Hari ni bergambar juga bersama ketua prs saya yang suke buat lawak dan sangat rajin membantu saya serta cikgu2 lain. Seorang yang slumber dan kadang2 manje. Insyallah saya doakan awak akan cemerlang dimasa akan datang nanti... #ilovemystudents #prs #bestmoment #teacherlife #skcj #memoritercipta

Penyampaian sijil dan wang saguhati untuk calon yang mendapat 6A 5A dan 4A #upsr #bestmoment #ilovemystudents #skcj #teacherlife

Hadiah untuk bonda Guru Besar😍😍 #majlispersaraangb #skcj #hadiah #prs #bestmoment #serasa #teacherlife

Majlis Persaraan Bonda @hjhzaitun sebagai Guru Besar kami. Majlis penuh adat istiadat Melayu dengan warna warni berkonsepkan tradisional #teacherlife #persaraangurubesar #skcj #serasa #bestmoment

Kebetulan kami berpasangan warna baju😍😍 #persaraangurubesar #skcj #serasa #bestmoment #sedondon #teacherlife

Rinduu.. πŸ˜­πŸ’•
.
.
.
.
#skcj
#2017

Hari dialog dgn cikgu sekolah kebangsaan pulak. Dapat no 13/40 uols! Hehe tapau A dan B. Next year kita buang B ok? 😏 .
.
"Daris overall OK tapi he needs more focus dan kurangkan main dalam kelas, he is good tapi manja (in another word too dependent)" .
.
Pheww anak sapa la ni???? .
.
#anakbujangmami
#darishakeem
#skcj

Cute jer maskot ni😍😍 Kami kene main benda ni. Seram jugak mula2 tapi demi SKCJ kami naik jugak #schoolattack #teacherlife #bestmoment #skcj #ilovemyjob #meriah

Tak sangka minggu akhir persekolahan kami ke sini untuk program #schoolattack #skcj #ilovemystudents #bestmoment #teacherlife #cjthebest

Acara untuk cikgu2. Hahaha jerit sekuat hati mase dalam terowongπŸ˜… Ade pengulas lagi mase video ni diambil. Tksh sayang @ammar.bahar_ @amirulsyahir.456 utk video havoc ni😍Anak2 #skcj mmg sporting mcm cikgunye 😝#bestmoment #teacherlife #watergames #meriah @ainsalehan

Sempat bergambar dengan anak2 yang mengikuti program #schoolattack di Melaka Wonderland😍😍 #tahniah #cjthebest #teacherlife #ilovemystudents #ilovemyjob #skcj

Alhamdulillah... Tahniah kakak... !!!
Abah pun sbnrnya 5A jgk.. Tp cuma masa tu cikgu ckp A dah abis, jadi yg tinggal B dgn C jee... So abah ambik B dgn C jeer byk2..... #alhamdulillah
#upsr2017
#skcj
#goodjob

Most Popular Instagram Hashtags