#skcj

1990 posts

TOP POSTS

Insyallah kami akan sampai ke sekolah dalam jam 9 malam. Doakan perjalanan kami selamat 😊😘😜 #lawataninspirasi #mrsmfeldatrolak #thechampion #skcj #semogadipermudahkan

Model kain pelikat. Mari2 beli 😜😘😍 #kainpelikat #skcj #meriah #sabtudisekolah#ilovemyjob

Sedapnye @_idlnzhreef_ dgn Haziq tidooooo 😴😴😴 #penat #sukantahunan #skcj #bestmoment #ilovemystudents

Aktiviti berehat seketika sambil tutup mata. Akhirnya tewas juge anak saya yang hyper ni 😊😊😊 #2017 #skcj #ilovemystudents #tahun1

Seronoknya semalam, ramai ex students saya dtg ke sekolah. Terharu sangat rasanya seperti mereka masih lagi bersekolah di skcj 😭😭😘😘 #myexstudent #cerapcakerawala #meriah #bestmoment #skcj

MOST RECENT

Perhimpunan pagi. Minggu ini adalah minggu peperiksaan pertengahan tahun. Semoga dipermudahkan segala urusan... 😊😍 #happymonday #teacherselfie #proudtobeteacher #skcj #serasa #greatmoments #bestmoment

Saya suka sangat tengok gambar ni. Sedang saya sibuk melayan anak2 didik saya beri hadiah pada saya, tiba2 suara kak @adore_n_chantique_cakes memanggil dan menyuruh sahabat baik saya mengangkat hadiah yang saya terima. Sungguh indah ketika ini.... Segalanya meriah dan gembira.... ---------------------------
Betapa bersyukurnya saya dikelilingi insan yang penyayang. Benarlah apa yang dikata, apa yang kita buat akan dapat semula. Kalau baik kita buat, baik yang kita dapat. Jika sebaliknya maka sebaliknya kita akan dapat. ---------------------------
Saya tak tahu apa petua yang saya pakai, tapi saya suka anak didik saya berasa selesa dengan saya. Walaupun kekadang saya agak garang terutama bab pelajaran dan disiplin.
-----------------------------------
Apapun, semoga saya terus passion dengan kerjaya saya ini hingga bila2.... SELAMAT HARI GURU 2017😍😍 #bestmoment #selamathariguru #cikgukush #cikguvouge #hanyadirimu #keranadirimubegituberharga #gurupembinanegarabangsa #teacherappreciation #teachersday #teacher #teachergifts #skcj

Nasib baik cikgu2 sesi pagi mudah terima arahan saya dan tak sampai sejam buat latihan hampir 30 org cikgu saya handle. Bukan mudah nak latih cikgu2 yg punyai pelbagai latarbelakang. Namun atas nama CIKGU semuanya beri komitmen terbaik. -----------------------------------
Pendekatan secara berhemah sgt saya titik beratkan agar mereka selesa dgn apa yg ingin saya mahukan. -----------------------------------
Saya sangat bersyukur kerana segalanya dipermudahkan.... Kalau kite hargai orang, sudah pasti orang lain hargai kita.... Itulah prinsip yang saya pegang dlm dunia pendidikan. Itulah yang saya dapat kerana menghargai orang lain 😍😍 SELAMAT HARI GURU 2017πŸŽ‰πŸŽ‰ #persembahanhariguru #skcj #bestmoment #meriah #hanyadirimu #selamathariguru #2017 #cikguvouge #cikgucantik #videocikgukush @wannyati @mien_sany @nurfadizatul_azam @pinafadli @fashionistaexclusive

Mulanya saya memang geli lepas tu saya jatuh cinta pula dengan ular 🐍😘😍 #pameranhaiwanexotic #snake #bestmoment #skcj #meriah

Posing dulu 🐍😍 #pameranhaiwanexotic #snake #bestmoment #skcj #meriah

Ular ni suke sangat nak pergi kat kepala saya 😍😍 #pameranhaiwanexotic #snake #bestmoment #skcj #meriah

Anak2 pra suka dengan 🐍😍 #pameranhaiwanexotic #snake #bestmoment #skcj #meriah

Persembahan yang simple tapi meriah! Semuanya sporting beri kerjasama dengan saya. Hanya berlatih tak sampai sejam dapat buat yang terbaik. Mmmmmmuah! #selamathariguru #persembahanhariguru #meriah #bestmoment #videocikgukush #skcj @pinafadli @wannyati @mien_sany @fashionistaexclusive Kedengaran suara @sitinorsida menceriakan lagi persembahan kami 😘😘😍😍 #hanyadirimu #eleenaharris #markadam #cikgucantik #cikguvouge

Mula2 cikgu #epul takut tu. Hihihi πŸ˜πŸπŸ˜… #pameranhaiwanexotic #snake #lovesnake #skcj #bestmoment

Cemas cikgu #epul bila saya nak kiss JLo ni πŸ˜…πŸ˜…πŸπŸ˜˜ #pameranhaiwanexotic #snake #lovesnake #skcj #bestmoment

With my bff #cikguepul Nampak gagah sgt u kan dengan ular tu 🐍🐍#pameranhaiwanexotic #snake #lovesnake #skcj #bestmoment

Mula2 diorang takut nak dekat dengan JLo ni 🐍😍 #pameranhaiwanexotic #snake #lovesnake #skcj #bestmoment

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags