[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skcj

2198 posts

TOP POSTS

Bersama peserta pertandingan basikal patriotik 2017 #bestmoment #pertandinganbasikalpatriotik #merdeka #skcj #meriah

Terima kasih cikgu @wannyati sebab ambik video ni. Hehehe, pantang dapat mic terus nak bercakap. Sambil bercakap sambil uruskan muzik untuk pertandingan basikal patriotik sampai tersasul2๐Ÿ˜… #bestmoment #teacherlife #videocikgukush #skcj #meriah #negaraku

Jom senamrobik! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ #senamrobik #cerdas #cergas #skcj #milo

2 tahun lepas pergi sini. Tahun ni tak sure nak pergi mana pulak budak2 bola ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #throwback #bolasepak #skcj #sungaichongkak #bestmoment

Selamat malam ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด #kempengawas #skcj #meriah #tidur

MOST RECENT

Terima kasih cikgu @wannyati sebab ambik video ni. Hehehe, pantang dapat mic terus nak bercakap. Sambil bercakap sambil uruskan muzik untuk pertandingan basikal patriotik sampai tersasul2๐Ÿ˜… #bestmoment #teacherlife #videocikgukush #skcj #meriah #negaraku

Terus jadi pengacara majlis untuk pertandingan basikal berhias. Kat belakang tu my bodyguard ๐Ÿ˜#pertandinganbasikalberhias #skcj #bestmoment #meriah #cantik #ilovemyjob

Bersama peserta pertandingan basikal patriotik 2017 #bestmoment #pertandinganbasikalpatriotik #merdeka #skcj #meriah

Sempat berposing sekejap bersama adik2 praktikal KUIS ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #ootd #bestmoment #meriah #teacherlife #skcj #serasa #kuis #praktikal

โšกAssalammualaikum dn selamat sejahtera. โšก

Anda mempunyai akaun instagram? ๐Ÿน๐Ÿฐ
Follow lah saya di ig ๐Ÿ™ˆ Ia akan digunakan sehingga hujung sem ini sahajaโœˆ ๐Ÿฆ‚Tujuan = Digunakan untuk mendapatkan seberape banyak like dan comment ๐Ÿฆ‚Selepas hujung sem acc ini akan ditutup dan boleh unfollow semula๐Ÿ˜Š ๐Ÿธ๐ŸธAcc = @perakmansatey๐Ÿธ๐Ÿธ Setiap hari saya akan masukkan post2
Do follow and do likes ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Thanks ๐ŸŒˆ
#BantuanAndaAmatKamiHarapkan
#supportmember
#aeslc
#anakhelang
#limawarna
#rare
#bros
#ludepanwasalute
#snookerplayer
#luckyballplayer
#rugbyplayer
#rugbylicious
#nopainnogain
#underarmour
#brotherhood
#skcj
#smktm
#psasgeneration
#jke
#pomadeuser
#vivouser
#yamahauser
#protonuser
#hondauser

Pagi tadi tak sempat nak bergambar. Nak balik tadi harus sempatkan jugak bergambar ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ #minggubahasaarab #skcj #bestmoment #ilovemyjob #teacherlife #meriah

Beginilah pengorbanan guru2 #skcj setiap hari minggu peperiksaan ada kelas ptg2 sepanjang upsr mula kul 2 habis kul 5 percuma untuk anak2 UPSR membuat ulangkaji terakhir. Esok kertas terakhir iaitu subjek Sains. Semoga pengorbanan cikgu2 diberikan ganjaran pahala yang besar serta dipermudahkan segala urusan... Semoga anak2 mendapat keputusan yang cemerlang! #bestmoment #teacherlife #ilovemystudents #ilovemyjob #upsr #pengorbanancikgu #cikguumpamalilin

Esok last paper... Habis exam kite pegi jalan2 nak? Hehehe... harap mama @azura_upm beri keizinan ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #ketuaprs #skcj #bestmoment #teacherlife #ilovemystudents #upsr

Sempat singgah sekolah tercinta berjumpa dengan anak2 UPSR. Rinduuuuu dengan diorang. Semoga esok dapat jawab dengan mudah dan cemerlang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #ilovemystudents #ilovemyjob #teacherlife #bestmoment #upsr #skcj

Most Popular Instagram Hashtags