[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#skcj

2033 posts

TOP POSTS

Tak sangka boleh jumpe my ex student kat sini... πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜‰ #anakdidik #skcj #exstudent

Insyallah kami akan sampai ke sekolah dalam jam 9 malam. Doakan perjalanan kami selamat 😊😘😜 #lawataninspirasi #mrsmfeldatrolak #thechampion #skcj #semogadipermudahkan

Hari ni uruskan Latihan Personal LP Kelas Abad Ke 21 #ladap #skcj #kelasabad21 #sayacikgu

Terima kasih @hikayatputeranazrin datang ziarah saya 😊😍 #skcj #ziarah #bestmoment #cutisekolah #kelastambahan

With my ex students form 1 😍😊😘 #exstudents #cikgukush #skcj #meriah #anakdidik

Model kain pelikat. Mari2 beli 😜😘😍 #kainpelikat #skcj #meriah #sabtudisekolah#ilovemyjob

MOST RECENT

Bersama rakan2 sesi petang... Selamat Hari Raya semua. Maaf Zahir dan Batin😍😊 #rakansekerja #bestmoment #meriah #greatmoments #skcj #ilovemyjob

Kalau diberi peluang saya di SKCJ hingga mereka tahun 6, macamanalah wajah mereka nanti kan😊😁 Sekarang comel dan manje jer, dah tahun 6 agak2 masih comel dan manje tak? #anakdidik #ilovemystudents #skcj #tahun1 #comel

Meriah anak2 1 Usaha buat ucapan raya 😍😊 #bestmoment #1usaha #skcj #greatmoments #ucapanraya @honeyfarrr

Bye2 u @faramli Maaf andai ada terkasar bahasa atau tersinggung perasaan. Moga terus suksess di sekolah baru... Kenapalah u pindah pertengahan tahun kan? Huhuhu😭😭 #wishusluck #farewells #bestmoment #greatmoments #skcj

Susah senang kami tetap bersama😍😍 Insyallah kite akan berjumpa juge.... #rakankerja #cikgulelaki #happening #skcj #greatmoments #bestmoment

Geng cikgu lelaki.... Tinggallah kami nanti😭😭 #skcj #greatmoments #bestmoment #cikgulelaki

Sesi bersalaman dengan guru2 😍😍 #nakraya #majlisbersalaman #meriah #skcj #bestmoment

Penerima sumbangan barang dan duit raya pagi tadi. Moga lebaran ini lebih ceria😍😍 #syukurselalu #duitraya #sumbanganikhlas #bestmoment #skcj

Suke buat lawaklah Epul🀣😜 #meriah #skcj #bestmoment

Majlis Kami Prihatin Sumbangan Aidil Fitri dan Duit Raya😍😍 #temapink #meriah #sumbanganikhlas #skcj

Selfie sebelum majlis Kami Prihatin & Majlis Penutup Ihya Ramadhan😍😊 #bestmoment #ageless #kamipink #skcj #ramadhankareem #kamiprihatin

Last day ramadhan disekolah.... Lepas tu kite RAYAAAAAAA! πŸ˜πŸ•ΊπŸΎ #syukurselalu #ramadhankareem #bestmoment #ageless #lastdayofschool #skcj #ilovemyjob

Most Popular Instagram Hashtags