[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sjbeauty

2570 posts

TOP POSTS

My new agent ❤️ Dari pengguna terus jadi agent .Alhamdulillah kalau produk kita okey pasti orang akan cari and percaya kan . 😍

Nie tokey mee besen yang famous dekat melaka tau siapa kenal dia 😊
Sambil makan dekat sana kalau nak beli produk SJ boleh cari awek nie ye 😍

#SJBeauty ❤️

WANITA ELOK GUNA, JIKA INGIN KULIT GLOWING .
.
Bila muka kusam mesti tak berseri kan jom try #SJBEAUTY
pasti akan berseri setiap hari 😍

Yang belum cuba wajib cuba tau ☺️ .
#SJbeauty ❤️
.
📲http://www.wasap.my/60123328885

#sjbeauty
#teamsj
#setglowing
#sayajualsjbeauty
#sjbeautyproduct

Nice to finally get a chance to get out to see @pits_12 live out in sask #SJbeauty #niceshinerkid

No filter needed with sj beauty! #sjbeauty #lovemakeup #whensomeoneelsedoesit!

#그라운드플랜#미스트
#인생템#그라운드플랜미스트
.
.
.
정말 처음 나오자마자 뽕 반했던 미스트~
요 여름에도 건조한 제 피부에
늘 짝꿍처럼 손에서 놓지않는 아이예요..
300ml,120ml,60ml 크기별로
구매해서 집 여기저기에
손 닿는데 놓고 뿌려주는것 같아요..
집에서 별명이 이상민이예요~😆😆
그라운드플랜 미스트는 사랑입니다~💛
@ground_plan
#sjbeauty

#sjBeauty. We welcome EVERYONE. 30% off with Emma until the end of October.

Assalamualaikum..
.
.
Selamat Pagii Jelitawan2 Gojezzz 😍😍😍
.
.
Pagi ni hakak umumkan pemenang contest ' selpie bersama hakak '..taraaaaaa ni laaa pemenang2 nya 😘😘😘
.
.
Gojezzz sangattt uolls..😊😊
.
.
Kak @zuriyaton
Kak @mazlin_da
.
.
Petang ni i hantar hadiah hokeyyy..terima kasih pada suma yang sudi join contest hakak..doa kan hakak murah rezeki ye..bole buat contest lagi 😂😂
.
.
#sjbeauty
#sjbeautylovers
#contestselpiebersamahakak
#tudungbawal

Flawles & Glowing kan sis ni 😍
Tepek-tepek baby serum, calit2 glowing cream, pump-pump glowing spray uolls.

Uishhh confirm puas hati 😍 ✔️Baby Serum Rm35
✔️Glowing Cream Rm30
✔️Glowing Spray Rm27 ❓BERMINAT❓
📲 http://www.wasap.my/60122748490 #TeamSJ #BabySerum #GlowingCream #GlowingSpray #SJBeauty

SJ FACIAL CLEANSER

5 DOT JADIKAN WAJAH GLOWING

1. Dahi
2. Pipi kanan
3. Pipi kiri
4. Hidung
5. Dagu ❤ 5 dot di wajah ini mampu membuatkan anda kelihatan berseri² dan flawless apabila dicuci dengan #SjFacialCleanser .
Puas cari pencuci wajah ?
Pencuci mendalam yg menanggal segala kotoran dan sisa alat solek di wajah anda.
Sj Facial Cleanser pembersih mendalam dengan extra buah oren, papaya dan tinggi vit C menjadikan wajah anda berseri² berkilauan, tegang, menghilangkan kesan2 kusam, jerawat, jeragat di wajah serta menjadikan kulit spt kulit bayi.
60ml

HARGA
Normal Price Rm39.90
Promo Price Rm32.00

#TiendaBizSolution #FacialCleanser #SjBeauty #TeamSj #papayaextract #orangeextract #vitaminC #pencucimuka #cleanser #pembersihwajah #sinus #jerawat #jeragat #daki #liangpori #selkulitmati #cerah #kulitlembap #allskintypes #oilyskin #dryskin #normalskin #jomcantik #cod #kajang #bangi #ukm #gmi #kuis

MOST RECENT

SJ FACIAL CLEANSER

5 DOT JADIKAN WAJAH GLOWING

1. Dahi
2. Pipi kanan
3. Pipi kiri
4. Hidung
5. Dagu ❤ 5 dot di wajah ini mampu membuatkan anda kelihatan berseri² dan flawless apabila dicuci dengan #SjFacialCleanser .
Puas cari pencuci wajah ?
Pencuci mendalam yg menanggal segala kotoran dan sisa alat solek di wajah anda.
Sj Facial Cleanser pembersih mendalam dengan extra buah oren, papaya dan tinggi vit C menjadikan wajah anda berseri² berkilauan, tegang, menghilangkan kesan2 kusam, jerawat, jeragat di wajah serta menjadikan kulit spt kulit bayi.
60ml

HARGA
Normal Price Rm39.90
Promo Price Rm32.00

#TiendaBizSolution #FacialCleanser #SjBeauty #TeamSj #papayaextract #orangeextract #vitaminC #pencucimuka #cleanser #pembersihwajah #sinus #jerawat #jeragat #daki #liangpori #selkulitmati #cerah #kulitlembap #allskintypes #oilyskin #dryskin #normalskin #jomcantik #cod #kajang #bangi #ukm #gmi #kuis

🌹Mengapa Perlu Pakai Serum Di Wajah?🌹 Untuk apa sebenarnya serum ini? Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda.
Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan mekap. Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum menyapu pelembap dan sebelum tidur. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia sebenar. 📱wssp 0197872359
📮 seluruh Malaysia
#TeamSJ #BabySerum #AloeVeraMoisturizer #SJBeauty #babyserumviral #babyserummagic #serumantijerawat #pelembapmuka #makeuptahanlama #sayajual #sayajualmurah2 #syukuralhamdulillah #dendamaurora #lelakiitupemilikhatiku #meletop #bazaarpaknil #bazarpaknil #gegarvaganza4 #redvelvet

No filter needed with sj beauty! #sjbeauty #lovemakeup #whensomeoneelsedoesit!

GLOWING SPRAY by SJ BEAUTY
(220ml) =================================== Spray yang berfungsi untuk :
- Menjadikan wajah berseri dan glowing.
- Merawat masalah kulit wajah.
- Menganjalkan kulit wajah.
- Memperbaiki kulit yg rosak akibat sinaran uv.
- Mengawal minyak pada wajah.
- Mengekalkan makeup agar tahan lebih lama.
- Kulit lebih segar.
- Sesuai untuk semua kulit.
- Mengurangkan keguguran rambut.
- Rambut lebih lebat dan sihat.

Cara guna :
• Pakai 2x sehari
- Pagi selepas mandi - Malam sblm tidur
- Guna sebelum dan selepas makeup
- Pada bila² masa anda suka 💯% PURE WATER
❌NO CHEMICAL
🌹BAU WANGI
✅ALL SKIN TYPE

Normal Price RM29
Promo Price RM27

#TiendaBizSolution #SjBeauty #TeamSJ #GlowingSpraybySJ #glowingskin #flawless #rambutsihat #rambuttakgugur #berkilat #freshskin #sejuk #spraymakeup #jomcantik #semburanajaib #makeupcantik #merawatkulit #multipurpose #cod #kajang #bangi #gmi #ukm #kuis

20% off all Decleor products and GIFT VOUCHERS for the rest of this week ending 25th of november. A great time to stock up on Christmas Gifts with fabulous offers in the salon. #decleor #christmastime #beauty #skincare #partyseason #giftvoucher #sjbeauty 01225 339 833

Assalamualaikum, hah yg ni pulak yg kecik comel ni nama dia Baby Serum, muka pun bole jadi lembut nanti macam baby.. Glowing ,flawless semua boleh. Asalkan kita konsisten guna nye. Takkan korang nak tgk je kan kulit membe2 cantik dri korang.
Ni antara kebaikan dia.. .
.
.
KEBAIKAN BABY SERUM
🌸Melembapkan dan memberi effect glowing kulit wajah
🌸Melindungi kulit daripada menjadi kusam 🌸Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah agar lebih berseri 🌸Memudarkan jeragat dan menjadikan kulit lebih halus
🌸Menghilangkan parut di wajah 🌸Menegangkan kulit wajah dan menghilangkan kedutan wajah
🌸Menjadikan makeup tahan lama lebih lama 🌸Mengecilkan liang pori
🌸Menghilangkan whiteheAd & blackhead
🌸Mengawal minyak dimuka
Whatsapp Me> 0166942968 Fyda
#sjbeauty #juniorsjbeauty #sjbeautyjb #sjbeautyjohor ##babyserumsj

GLOWING FACE SCRUB ❤️
.
.
Nak muka glowing?? Jangan lupa scrub muka 2/3 seminggu sekali ye.
Baru lah kulit licin macam telor 🙊🙊
.
.
🌸GLOWING FACE SCRUB BY SJBEAUTY 🌸
.
.
Cara pakai:
.
.
▪️Basah kan muka
▪️Gosok face scrub perlahan-lahan
▪️Terus bilas tanpa tinggal lama pada kulit
.
.
🌸KELEBIHAN🌸
.
.
▪️Membantu memudarkan parut
▪️Menjadikan pipi kemerah-merahan
▪️Membersihkan pori yang tersumbat
▪️Mengurangkan jeragat dan garis halus
▪️Menghaluskan wajah sehalus kulit wajah
▪️Mengecilkan pori.
.
.
RM28 (50gm)
RM40 (100gm)
.
.
Seriussss besttt wangiiiii segarrrrr mint2 gituwww😍😍😍😍😍
Glowing je kulit 😍😍😍😍😍
.
.
#GlowingFaceScrub
#SJBeauty
#sjbeautylovers
#CtZaimah

Assalamualaikum selamat pagi semua. Harini Fyda nak kongsikan Cara nk nampak glowing setiap masa. Glowing spray ni sesuai Utk semua jenis kulit, memang sangat bagus, sebab fyda pun guna puas hati, dia xberminyak dan amazing dgn kesan dia. Korang semua kene cuba. 😘😘
KEBAIKAN GLOWING SPRAY
💦Merawat kulit muka
💦Muka akan jadi glowing 💦Menyejuk dan menyegarkan kulit muka
💦Makeup tahan lama & hasil makeup lebih cantik 💦Menganjalkan kulit 💦Menghilangkan rasa mengantuk 💦Naik kan seri muka anda
💦Boleh digunakan dibadan & rambut
💦Kecutkan jerawat
💦Melembapkan kulit muka anda
💦mengecilkan pori ❌ Berminyak

#sjbeauty #beginnersjbeauty #glowingspray #juniorsjbeauty #produkterbaik

Assalamualaikum..
.
.
Selamat Pagii Jelitawan2 Gojezzz 😍😍😍
.
.
Pagi ni hakak umumkan pemenang contest ' selpie bersama hakak '..taraaaaaa ni laaa pemenang2 nya 😘😘😘
.
.
Gojezzz sangattt uolls..😊😊
.
.
Kak @zuriyaton
Kak @mazlin_da
.
.
Petang ni i hantar hadiah hokeyyy..terima kasih pada suma yang sudi join contest hakak..doa kan hakak murah rezeki ye..bole buat contest lagi 😂😂
.
.
#sjbeauty
#sjbeautylovers
#contestselpiebersamahakak
#tudungbawal

Masih tercari² foundation yg merawat kulit? Flawless dgn satu sapuan. Sambil glowing sambil merawat. Wajib cuba SJ Foundation. 👍🏻 Kebaikan SJ Foundation :: 🔹Merangsang pertumbahan sel kulit yang baru
🔹anti penuaan bertindak sbg krim siang
🔹mudah di ratakan di seluruh wajah dan tidak bercapuk
🔹merawat perbagai jenis maksalah kulit muka spt jerawat dan jeragat
🔹melembabkan kulit dan bila berpeluh makin glowing 🔹tidak menutup lubang pori anda
🔹menjadikan kulit anda lebih lembut dan cerah selepas 5-10minit lepas pemakaian
🔹mengecilkan liang roma
🔹menutup cela dan parut jerawat dengan serta merta
🔹kulit menjadi "Flawless" selepas sapuan pertama
🔹sesuai untuk semua jenis kulit.
🔹mengandungi SPF60++ 🔹mesra wuduk
RM39 exclude postage
#SJFoundation
#SJBeauty
#sjbeautylovers

Nak skin sihat,glow & natural kenalah rajin,konsisten jangan harini awak pakai esok lusa nak wow result dia. Biar lambat asal selamat. Dan yang paling penting untuk kulit sensitive/breakout jangan tukar/campur produk lain. Restkan muka dulu dari sebarang produk.
Skintype sis memang super sensitive. So memang jarang gila makeup, tapi dengan adanya #SJBeauty tanpa makeup pon still boleh nampak seakan bermakeup 💄
NATURAL & GLOWING !

MyDailySkincare:
Cara Penggunaan : (1) Cuci muka dengan cleanser dan bilas
(2) Gunakan scrub dan bilas
(3) Titiskan baby serum diwajah
(4) Oleskan aloevera moisturizer diwajah
💕________________DONE__________________💕

#SJBeauty❤
#yana

Kulit wajah korang bermasalah berjerawat?,kusam?,iritasi?,jeragat? dan pigmentasi?
Jangan risau sis ada penyelesaian untuk korang.😃 Nak tahu tak apa rahsianya?tadaaaa BABY SERUM.

Meh rapat2 yana cerita sikit apa tu baby serum.. Baby serum ni produk muka.berasaskan bahan semula jadi ❎bahan chemical

Kandungan dalam baby serum ni semua sumber berasakan sumber semula jadi ✔VITAMIN A
✔VITAMIN C
✔VITAMIN E
✔COLLOGEN
✔CARBOPOL
✔GELSTRIN
✔A-HA

Yana bukan jual je tapi yana sendiri pakai juga walaupun duduk rumah.. Memang best lembut dan tak melekit rasa segar je wehh.BEST

Perubahan bila dah consume BABY SERUM ni kulit muka kita dah tak rasa kering sangat.. Lembab je segar😍so korang boleh pakai sebelum make up buatkan muka jadi lembab2 giteww😘

#BABYSERUM
#SJBEAUTY❤
#YANA

NEW BABY SJ BEAUTY

Coming soon.. tak sabarrr ni😘😘 #sjbeauty
#foundationbaru

Kulit wajah korang ade masalah berjerawat??..kusam??.iritasi??..jeragat??.. dan pigmentasi??
.
.
Jangan risau hakak ada penyelesaian untuk korang.😃
.
.
Nak tahu tak apa rahsianya??..tadaaaa BABY SERUM.
.
.
Meh rapat2 hakak cerita sikit apa tu baby serum.. Baby serum ni produk muka berasaskan bahan semula jadi ❎ bahan chemical
.
.
Kandungan dalam baby serum ni semua sumber berasaskan sumber semula jadi
.
.
✔VITAMIN A
✔VITAMIN C
✔VITAMIN E
✔COLLOGEN
✔CARBOPOL
✔GELSTRIN
✔A-HA
.
.
Hakak bukan jual je tapi hakak sendiri pakai juga walaupun duduk rumah.. Memang best lembut dan tak melekit rasa segar je wehh..BEST!!!
.
.
Perubahan bila dah consume BABY SERUM ni kulit muka kita dah tak rasa kering sangat.. Lembab je segar 😍 so korang boleh pakai sebelum make up buatkan muka jadi lembab2 giteww 😘😘
.
.
#BABYSERUM
#SJBEAUTY❤
#SJBEAUTYLOVERS

BARANG BAIK SAMPAI KENA VIRAL DAH‼️ .

Tahu tak serum adalah item paling penting dalam rutin kecantikan harian?
So, korang kena pilih jugak lah the best serum untuk kulit muka. #BabySerum memang pilihan terbaik. Bagi kesan yang superb 😍

Korang usha lah kot bila pakai baby serum, terus jadi kulit lembut macam baby lagi. Auwmm! 😁

Baby Serum juga lulus KKM ya.. #TiendaBizSolution #BabySerumbySj #SjBeauty #TeamSj #serum #merawatkulit #kulitlembap #mencerahkankulit #jerawat #jeragatpudar #parut #kusam #sensitif #antipenuaan #allskintypes #pori #kulittegang #takmelekit #mudahserap #kulitglowing #jomcantik #cod #kajang #bangi #ukm #gmi #kuis

"SAYA SERBA BOLEH"😉
.
.
Ape tuh ? Mesti laa moisturizer aloe vera. Aloe Vera kaya dengan Vitamin A, C dan E. Aloe Vera juga kaya dengan mineral yg bertindak sebagai pelembab utk beri kesegaran pada kulit dan boleh memulihkan kulit kering & rosak. .
.
Tengok kaki adik nie melecur kena exzos motor. Lepas sapu aloe vera luke dia makin kering + pulih 😉
.
.
Let's order..
📲 0129107561
.
.
#TesmSJ
#AloeveraMoisturizer
#SJBeauty
#sjbeautylovers

#babyserumbysj sentiasa melekat di hati Najla. Memang baby serum menjaga kulit Najla baik baik. .
Nak cantik tak payah pun," awak rajin, awak dapat😉"
.

RM35 harga promosi
Boleh whatsapp Najla 0179804042
.
#SJBeauty❤️ #sjbeauty
#sjbeautypahang
#sjbeautyproduct
#Babyserum
#babyserumbysj
#serumwajah
#serummurah
#serumglowing
#glowingskin

Masih tercari² foundation yg merawat kulit? Flawless dgn satu sapuan. Sambil glowing sambil merawat. Wajib cuba SJ Foundation. 👍🏻
.
.
Kebaikan SJ Foundation ::
.
.
🔹Merangsang pertumbahan sel kulit yang baru
🔹anti penuaan bertindak sbg krim siang
🔹mudah di ratakan di seluruh wajah dan tidak bercapuk
🔹merawat perbagai jenis maksalah kulit muka spt jerawat dan jeragat
🔹melembabkan kulit dan bila berpeluh makin glowing 🔹tidak menutup lubang pori anda
🔹menjadikan kulit anda lebih lembut dan cerah selepas 5-10minit lepas pemakaian
🔹mengecilkan liang roma
🔹menutup cela dan parut jerawat dengan serta merta
🔹kulit menjadi "Flawless" selepas sapuan pertama
🔹sesuai untuk semua jenis kulit.
🔹mengandungi SPF60++ 🔹mesra wuduk .
.
RM39 exclude postage .
.
#SJFoundation
#SJBeauty
#sjbeautylovers

Most Popular Instagram Hashtags