#sj6legendmalaysiamurah

60 posts

TOP POSTS

Moto dah sedap bunyi dah sedap. Tapi jangan lar haruk sangat. Kan dah mengene. Hehe. .
.
Selamat pagi guys. Bagi yang nak dapatkan action cam original, cepat cept WhatsApp kami ok!016-7222471.

Aummmm!

Lepas lepas dinner ni. Layan lagu lar sikit. Hihi. Sesape yang nak dapatkan action cam original dengan harga terbaik. Cepat cepat WhatsApp kami ok! 016-7222471

MOST RECENT

Aummmm!

Dah nak raya ni. Rugi lar xboleh nak amek gamba and selfie banyak2. .
.
WhatsApp sekarang. Kami bagi harga pakej termurah di pasaran!016-7222471

Smart bro ni pose ngan action cam dia. .
.
Kami bagi anda harga dan pakej terbaik jika anda dapatkan action cam dari kami.
.
.
Hanya yang original. WhatsApp now 016-7222471

Yang mana pilihan korang?hihi. .
.
WhatsApp now untuk info pasal action cam ni ok! 016-7222471

Sjcam M20. Action cam yang kecil dan mempunyai berat hanya 55gram. Sangat mudah di bawa ke mana mana atau attached dengan korang punya Drone. .
.
Berminat untuk rec aktiviti outdoor korang? Merdeka dah nak dekat ni. Of course banyak event betul x?
.
.
WhatsApp sekarang utk action cam original dan harga terbaik!016-7222471.

Moto dah sedap bunyi dah sedap. Tapi jangan lar haruk sangat. Kan dah mengene. Hehe. .
.
Selamat pagi guys. Bagi yang nak dapatkan action cam original, cepat cept WhatsApp kami ok!016-7222471.

Korang nak tak action cam dengan spec terbaik tapi harga paling berbaloi???
.
.
Ni dia H8R πŸ’ͺπŸ’ͺ! Action cam pilihqn ramai sekarang. Make sure beli yg original. Hanya dari kami.
.
.
WhatsApp now!016-7222471

Sj6 Legend. 1st ever sjcam with touch screen!πŸ’ͺπŸ‘πŸ‘. Dah nak sambut merdeka ni. Mesti banyak even. Xrasa rugi ke kalau tak record aktiviti korang tu kan??
.
.
WhatsApp sekarang untuk harga package terbaik. 016-7222471

Package action cam terbaik! Quality gambar terbaik dengan harga mampu milik. .
.
WhatsApp now ok. 016-7222471

Malam minggu x ride memane ke bang? Jangan lupa bawak action cam korang. Hehe. Tapi kalau belum ada lagi. Haa. Cepat dapatkan action cam dr kami ok. .
.
WhatsApp sekarang!016-7222471. .
Video taken using EKEN H8RπŸ’ͺπŸ’ͺ

Raya korban dah nak dekat ni. Cepat dapatkan action cam dari kami. Baru lar boleh record macam2 time raya. .
.
WhatsApp now! 016-7222471

Sape kata kalau budget rendah xboleh beli action cam??
.
.
Haa meh tengok ni. Confirm mampu milik ni. Action cam original. WhatsApp sekarang ok!016-7222471

Alamak camne nak cakap ni. Harga lagi mampu milik tapi gamba lagi cantik pulak. .
.
Xpelah ikut kemampuan masing masing la kan. .
WhatsApp sekarang utk dapatkan action cam original ok!016-7222471

Adoi lar memang lawak dieorg ni kalau buat video! Memang semaarrttt!
.
.
Sesapa nak record video korang dengan quality terbaik meh WhatsApp kami ok! 016-7222471

Alamak. Ada orang puji lar pulak. Hehe. .
.
WhatsApp sekarang utk dptkan harga terhebat di pasaran! 016-7222471

Action cam original murah murah pun dah dapat picture gempak camgini πŸ‘πŸ‘.
.
.
WhatsApp sekarang 016-7222471

Pergh memang cun gambar ni. Rugi kan kalau korang buat outdoor activities tp x bawa action cam. So WhatsApp kami sekarang utk dptkan action original dengan harga terbaik.
.
.
WhatsApp 016-7222471 now!

Mai mai pilih pilih yg mana berkenan di hati. Action cam original dari kami!
.
.
WhatsApp cepat. Harga boleh cerita punya!016-7222471

Assalamualaikum and good morning! Mulakan pagi anda dengan senyuman. Pada sesiapa yg nk pergi holiday or ada apa apa aktiviti. Jangan lupa bawa action cam korang. 😁😁
.
.
WhatsApp sekarang utk dptkan info pasal action cam ok! 016-7222471

Most Popular Instagram Hashtags