#sj6legendmalaysiamurah

23 posts

TOP POSTS

Year End Sale πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Waaa Eken H8R pun ada Advance Package. Mesti uolls nak tau apa kelebihan Advance Package ni kan. So admin nak cite apa yang uolls akan dapat dengan package ni
.
1. Camera, USB, battery, Waterproof case, Remote shutter
2. 16 GB memory
3. Kingma XP pole
4. Extra battery
5. Dual charger
6. Bag case size M
7. Bobber
.
Amacam? Berbaloi tak? Roger admin cepat2. Lambat nanti kan dah melepas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#f60rmurah #f60rmalaysia #sj4000murah #sj4000malaysia #sjcammurah #sjcammalaysia #actioncammurah #actioncammalaysia #sjcamm20malaysia #sjcamm20murah #sj5000xmurah #sj5000xmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #xiaomiyimurahm #xiaomiyimalaysia #monopodmurahmalaysia #monopodmalaysiamurah #sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia
.
Call/SMS/Wa admin:
πŸ“±0145095714 (Abrizan)

Nak beli GoPro overrated pulak harga dia, nak beli Yicam 4k emm boleh tahan keras jugak harga dia. Tapi nak actioncam yang touch screen. Nak ada shutter jugak baru senang nak selfie. Nah, admin bawakan #sj6legend . Berbaloi beb. Harga bawah dari RM1000 dapat actioncam macam ni. Barang latest pulak tu. Jom jadi orang pertama pakai SJ6 LEGEND ni. Nama pun dah legend, uolls pakai awal2 lagi legend. Roger admin cepat. Stok terhad 80 biji dengan harga special ya.
.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia #sjcammurah #sjcammalaysia #sj4000murah #sj4000malaysia #sjcamm20malaysia #sjcamm20murah #actioncameramurah #actioncameramalaysia #ekenmurah #ekenmalaysia #ekenh3rmurah #ekenh3rmalaysia #ekenh8rmurah #ekenh8rmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #xiaomiyi4kmalaysia #xiaomiyi4kmurah #yicam4kmurah #yicam4kmalaysia #xiaomiyimurah #xiaomiyimalaysia #sayajualgopro #kamixramai
.
Call/SMS/Wa admin:
πŸ“±0145095714 (Abrizan)

Hanya RM130 untuk SJCAM Monopod Set. Baik punya. Dapat original SJCAM Monopod n shutter. Sangat compatible dengan SJCAM M20 & SJ6 LEGEND. Macam2 function ada, nak snap gambar, record video, on/off camera. Style laa 😍😍😍
.
Amacam? Berbaloi tak? Roger admin cepat2. Lambat nanti kan dah melepas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#f60rmurah #f60rmalaysia #sj4000murah #sj4000malaysia #sjcammurah #sjcammalaysia #actioncammurah #actioncammalaysia #sjcamm20malaysia #sjcamm20murah #sj5000xmurah #sj5000xmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #xiaomiyimurahm #xiaomiyimalaysia #monopodmurahmalaysia #monopodmalaysiamurah #sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia
.
Call/SMS/Wa admin:
πŸ“±0145095714 (Abrizan)

MOST RECENT

Year End Sale πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Waaa SJ4000 pun ada Advance Package. Mesti uolls nak tau apa kelebihan Advance Package ni kan. So admin nak cite apa yang uolls akan dapat dengan package ni
.
1. Camera, USB, battery, Waterproof case, Remote shutter
2. 16 GB memory
3. Kingma XP pole
4. Extra battery
5. Dual charger
6. Bag case size M
7. Bobber
.
Amacam? Berbaloi tak? Roger admin cepat2. Lambat nanti kan dah melepas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#f60rmurah #f60rmalaysia #sj4000murah #sj4000malaysia #sjcammurah #sjcammalaysia #actioncammurah #actioncammalaysia #sjcamm20malaysia #sjcamm20murah #sj5000xmurah #sj5000xmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #xiaomiyimurahm #xiaomiyimalaysia #monopodmurahmalaysia #monopodmalaysiamurah #sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia
.
Call/SMS/Wa admin:
πŸ“±0145095714 (Abrizan)

Nak beli GoPro overrated pulak harga dia, nak beli Yicam 4k emm boleh tahan keras jugak harga dia. Tapi nak actioncam yang touch screen. Nak ada shutter jugak baru senang nak selfie. Nah, admin bawakan #sj6legend . Berbaloi beb. Harga bawah dari RM1000 dapat actioncam macam ni. Barang latest pulak tu. Jom jadi orang pertama pakai SJ6 LEGEND ni. Nama pun dah legend, uolls pakai awal2 lagi legend.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#sjcammurahmalaysia #sj4000murahmalaysia #sjcamm20malaysiamurah #actioncameramurahmalaysia #ekenmurahmalaysia #ekenmalaysiamurah #ekenh3rmurah #ekenh8rmurah #yicammurahmalaysia #yicammalaysiamurah #monopodmurahmalaysia #monopodoriginalmalaysia #xiaomiyi4kmurahmalaysia #yicam4kmurahmalaysia #yicam4kmalaysiamurah #sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia #xiaomiyimurahmalaysia #sayajualgopro
.
Call/SMS/Wa admin:
πŸ“±0145095714 (Abrizan)

Most Popular Instagram Hashtags