[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sj6legendmalaysiamurah

149 posts

TOP POSTS

Alamak camne nak cakap ni. Harga lagi mampu milik tapi gamba lagi cantik pulak. .
.
Xpelah ikut kemampuan masing masing la kan. .
WhatsApp sekarang utk dapatkan action cam original ok!016-7222471

Pilihan di tangan kita. Both ada kelebihan & keburukan tersendiri. Yang penting jalan apa pun yang kita pilih. Usaha keras ke tahap yang terbaik ok!๐Ÿ‘Œ

Year End Sale ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Waaa Eken H8R pun ada Advance Package. Mesti uolls nak tau apa kelebihan Advance Package ni kan. So admin nak cite apa yang uolls akan dapat dengan package ni
.
1. Camera, USB, battery, Waterproof case, Remote shutter
2. 16 GB memory
3. Kingma XP pole
4. Extra battery
5. Dual charger
6. Bag case size M
7. Bobber
.
Amacam? Berbaloi tak? Roger admin cepat2. Lambat nanti kan dah melepas ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#f60rmurah #f60rmalaysia #sj4000murah #sj4000malaysia #sjcammurah #sjcammalaysia #actioncammurah #actioncammalaysia #sjcamm20malaysia #sjcamm20murah #sj5000xmurah #sj5000xmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #xiaomiyimurahm #xiaomiyimalaysia #monopodmurahmalaysia #monopodmalaysiamurah #sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia
.
Call/SMS/Wa admin:
๐Ÿ“ฑ0145095714 (Abrizan)

Silap silap lagi lama bersiap dari perempuan ni Wak!
.
.
Boleh bagi tips sikit x camne nak jambang camtu?๐Ÿ˜œ

Nak beli GoPro overrated pulak harga dia, nak beli Yicam 4k emm boleh tahan keras jugak harga dia. Tapi nak actioncam yang touch screen. Nak ada shutter jugak baru senang nak selfie. Nah, admin bawakan #sj6legend . Berbaloi beb. Harga bawah dari RM1000 dapat actioncam macam ni. Barang latest pulak tu. Jom jadi orang pertama pakai SJ6 LEGEND ni. Nama pun dah legend, uolls pakai awal2 lagi legend.
Biar iolls untung sikit, asalkan uolls puas hati
.
#sjcammurahmalaysia #sj4000murahmalaysia #sjcamm20malaysiamurah #actioncameramurahmalaysia #ekenmurahmalaysia #ekenmalaysiamurah #ekenh3rmurah #ekenh8rmurah #yicammurahmalaysia #yicammalaysiamurah #monopodmurahmalaysia #monopodoriginalmalaysia #xiaomiyi4kmurahmalaysia #yicam4kmurahmalaysia #yicam4kmalaysiamurah #sj6legendmalaysia #sj6legendmurah #sj6legendmalaysiamurah #sj6legendmurahmalaysia #xiaomiyimurahmalaysia #sayajualgopro
.
Call/SMS/Wa admin:
๐Ÿ“ฑ0145095714 (Abrizan)

MOST RECENT

Pilihan di tangan kita. Both ada kelebihan & keburukan tersendiri. Yang penting jalan apa pun yang kita pilih. Usaha keras ke tahap yang terbaik ok!๐Ÿ‘Œ

Pilihan di tangan kita. Both ada kelebihan & keburukan tersendiri. Yang penting jalan apa pun yang kita pilih. Usaha keras ke tahap yang terbaik ok!๐Ÿ‘Œ

Pilihan di tangan kita. Both ada kelebihan & keburukan tersendiri. Yang penting jalan apa pun yang kita pilih. Usaha keras ke tahap yang terbaik ok!๐Ÿ‘Œ

Silap silap lagi lama bersiap dari perempuan ni Wak!
.
.
Boleh bagi tips sikit x camne nak jambang camtu?๐Ÿ˜œ

Silap silap lagi lama bersiap dari perempuan ni Wak!
.
.
Boleh bagi tips sikit x camne nak jambang camtu?๐Ÿ˜œ

Silap silap lagi lama bersiap dari perempuan ni Wak!
.
.
Boleh bagi tips sikit x camne nak jambang camtu?๐Ÿ˜œ

SALE!! Used IPHONE 6s 32gb myset warranty until June 2018!!
.
.
Jeng jejeng. Tadaaa๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป. Utk pengetahuan korang sekarang kami jual iphone jugak. ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Whatsapp kami sekarang utk info dan harga. Iphone superb condition complete set!
.
Whatsapp sekarang tau. Tau tau! .
.
016-7222471
016-7222471
016-7222471

SALE!! Used IPHONE 6s 32gb myset warranty until June 2018!!
.
.
Jeng jejeng. Tadaaa๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป. Utk pengetahuan korang sekarang kami jual iphone jugak. ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Whatsapp kami sekarang utk info dan harga. Iphone superb condition complete set!
.
Whatsapp sekarang tau. Tau tau! .
.
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Morning gaiss!! .
.
Haa korang kalau tak nak percaya pon kene caya gak. Bukan kami cakap. Tapi customer cakap!
.
.
Murah sangat weh sampai rasa nak pengsan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Cepat2 whatsapp kami ok. Cuti dah nak dekat so rugi kalau xbawak action cam sesama time korang holiday!
.
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Morning gaiss!! .
.
Haa korang kalau tak nak percaya pon kene caya gak. Bukan kami cakap. Tapi customer cakap!
.
.
Murah sangat weh sampai rasa nak pengsan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Cepat2 whatsapp kami ok. Cuti dah nak dekat so rugi kalau xbawak action cam sesama time korang holiday!
.
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Morning gaiss!! .
.
Haa korang kalau tak nak percaya pon kene caya gak. Bukan kami cakap. Tapi customer cakap!
.
.
Murah sangat weh sampai rasa nak pengsan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Cepat2 whatsapp kami ok. Cuti dah nak dekat so rugi kalau xbawak action cam sesama time korang holiday!
.
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Hallo kawan kawan!! Selalu tak jadi kat korang situasi ni..
.
.
Korang pergi vacation and dapat mandi laut ke air terjun ke TAPI tak dapat nak record atau amek gambar sebab takut handphone korang masuk air tak pun terjatuh ke..
.
.
Haaa. So apa solution semua tu? Tak kan nak biar memori tu pergi camtu je kan??๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค
.
.
Kami ada solution untuk korang!! Korang kene lar ada action cam! Tahan lasak, water proof and boleh record full hd. Mantap kan๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Bukan tu je. Sekarang ni kami ada pakej terbaik and termurah untuk korang. Dapat FREE monopod, travel bag, memory card and pelampung action cam!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Pergh dapat free semua ni pon harga still LAGI MURAH dari harga luar. .
Korang jangan tunggu lama lama. Cepat Whatsapp kami ok! .
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Hallo kawan kawan!! Selalu tak jadi kat korang situasi ni..
.
.
Korang pergi vacation and dapat mandi laut ke air terjun ke TAPI tak dapat nak record atau amek gambar sebab takut handphone korang masuk air tak pun terjatuh ke..
.
.
Haaa. So apa solution semua tu? Tak kan nak biar memori tu pergi camtu je kan??๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค
.
.
Kami ada solution untuk korang!! Korang kene lar ada action cam! Tahan lasak, water proof and boleh record full hd. Mantap kan๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Bukan tu je. Sekarang ni kami ada pakej terbaik and termurah untuk korang. Dapat FREE monopod, travel bag, memory card and pelampung action cam!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Pergh dapat free semua ni pon harga still LAGI MURAH dari harga luar. .
Korang jangan tunggu lama lama. Cepat Whatsapp kami ok! .
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Hallo kawan kawan!! Selalu tak jadi kat korang situasi ni..
.
.
Korang pergi vacation and dapat mandi laut ke air terjun ke TAPI tak dapat nak record atau amek gambar sebab takut handphone korang masuk air tak pun terjatuh ke..
.
.
Haaa. So apa solution semua tu? Tak kan nak biar memori tu pergi camtu je kan??๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค
.
.
Kami ada solution untuk korang!! Korang kene lar ada action cam! Tahan lasak, water proof and boleh record full hd. Mantap kan๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Bukan tu je. Sekarang ni kami ada pakej terbaik and termurah untuk korang. Dapat FREE monopod, travel bag, memory card and pelampung action cam!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Pergh dapat free semua ni pon harga still LAGI MURAH dari harga luar. .
Korang jangan tunggu lama lama. Cepat Whatsapp kami ok! .
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Yeay!! Action cam customer dah sampai๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
So korang yang belum ada action cam cepat cepat whatsapp kami ok! Pakej terbaik dan termurah! .
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Yeay!! Action cam customer dah sampai๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
So korang yang belum ada action cam cepat cepat whatsapp kami ok! Pakej terbaik dan termurah! .
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Yeay!! Action cam customer dah sampai๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
So korang yang belum ada action cam cepat cepat whatsapp kami ok! Pakej terbaik dan termurah! .
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Morning yuolss!
.
Banyaknya moto abang zizan niii๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘. Nak pergi breakfast ke tu. .
.
Abang abang kakak kakak geng2 rider kalau nak ride meh la pakat2 beli action cam dengan kami๐Ÿ˜œ. Rugi kan kalau tak record trip tu.
.
.
Cepat cepat whatsapp kami ok! Pakej action cam terbaik termurah dapat free macam macam!
.
.
016-7222471
016-7222471
016-7222471

Most Popular Instagram Hashtags