#sj4000malaysia

41591 posts

TOP POSTS

Secret Weapon 📹🎥📸
.
.
.
.
#gopro8582
#sj4000malaysia
#sj6000
#gopromy

Berenang dengan hensem dengan kamera SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE kami!!! 0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Thanks to @pairu_holix diy video I am transforming my SJCAM into a full spectrum camera.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#fullspectrum #sj4000malaysia #paranormal #ghost #ghosts

Camera SJCAM ni memang terbaik!! 12 megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170 degree lens plak tu..memang flawless la gambar korang!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!haha

Dah la gambar cantik, ada Wifi plak tu..maksudnya korang bleh connect handset korang dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..Pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korang..bleh snap pics & record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korang sbagai remote control..Tak ke canggih tu?? Haha

Boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air)..Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power xpower la kan

Pastu plak,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sangat mampu milik berbanding camera Gopro yg harga beribu tuh..functions & quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih.. ☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ4000 WiFi
💲 RM 339 ONLY with 19 accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 12megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
📲Call/whatsapp for Fast Reply 013-984 2984

#SJCAM #sj4000murah # #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #sjcamm20 #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

Harga kasi gegar f60r
Promo di anjak sehingga stock habis
--------------------------------------
F60r 16MP +1 (6 bulan waranty)
Set waterproof & etc +1 -----------------------------------------
Pos laju sm +RM10
Pos laju ss +RM15
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
Ws 0129345934 (Fadzil)
#ekenmalaysia#sayajualmurah #sayajualkamera #sjcammurah #sjcammurah #sjcampos #sj4000murah #sj4000malaysia #ekenh8rmalaysia #ekenoriginal #gopromalaysia_official #gopromalaysia #cammurah#sayajual #igshopmalaysia#q3hactioncamera #q3hmalaysia #gadgetmurah #gadgetmalaysia #gadgets #gadget #sayajual #sayajualonline #sayajualgadget #sayajualgadgetmurah#malaysiaonlineshop #actioncam #actioncammalaysia #gopromurah #beli #hargamurah

FULLSET ORIGINAL ITEM RM499
.
Apa yang ada dalam set ? Baca bawah BETUL2
.
.
✔ YICAM TRAVEL KiT (camera, monopod yi,remote yi) - harga market RM450. kotak SEALED, warranty yi Malaysia
✔ WATERPROOF CASE ORIGINAL Yi ( ORIGINAL bukan kingma, bukan oem - harga market RM 100)
✔ 16GB SAMSUNG EVO PLUS (jaminan takda gambar corrupt, warranty 10 tahun - harga market RM60)
✔ ORIGINAL YI BOBBER (nice grip, tak licin mcm bobber biasa, ringan - harga market RM79)
.
.
TOTAL 6 item ! OK kalau korang total semua ni berapa? RM 689 😱😱
.
.
Tapi tapi kami bg promosi RM 499 SAHAJA ! RM499 SAHAJA ! .
Kami berani jamin takkan jumpa harga mcam ni utk smua ORIGINAL ITEM dan SEALED !!
.
OFFICIAL SET. WARRANTY 1 TAHUN DARI YI MALAYSIA
.
WHATSAPP 013 888 6901 UTK ORDER
.
Datang kedai sekarang utk nikmati harga yg melambung murah...
.
#actioncamerakl #actioncameraselangor #sjcamkl #sjcammalaysia #actioncameramurah #gopromurah #goprobajet #yicam #yicammurah #yimalaysia #gadgetcamera #yicammuraj #thieye #thieyemalaysia #thieyemurah #ekenh8r #ekenv8s #ekenmalaysiamurah #ekencamera #ekenmurah #gopromalaysia #gpm #sjcammalaysia #yicammalaysia #yimalaysia #kasihstore #sjcammalaysia #sj4000malaysia #sj6legendmalaysia #kedaikameraampang #kedaigoproampang #kedaigoprokl

Terima abang polis kerana memilih @rezer_gallery.
👉3 way monopod telah disampaikan dgn jayanya...
.
📱 WhatsApp ker 0133203902 untuk mencuba kehebatan 3 way monopod.siap ada tripod lagi...mmg best...berkualiti pulak tuu.
🏍️ COD KL boleh
🚚 nak postage pn boley...
.
#3waymonopodmurah #monopodmurah #3waymonopodgopro #monopod #3way
#sjcam #sjcammurah #sjcammalaysia #ekenmalaysia #ekenmurah #ekenh8r #ekenh8rmurah #h8r #eken #m20murah #f60r #F60RMALAYSIA #F60RMURAH #h3r #sj4000 #sj5000x #m20 #m20malaysia #m20murah #sj5000murah #sj4000murah #SJ4000MALAYSIA #bazarpaknil #gopromalaysia #gopromurah #abangpolis

MOST RECENT

Terima abang polis kerana memilih @rezer_gallery.
👉3 way monopod telah disampaikan dgn jayanya...
.
📱 WhatsApp ker 0133203902 untuk mencuba kehebatan 3 way monopod.siap ada tripod lagi...mmg best...berkualiti pulak tuu.
🏍️ COD KL boleh
🚚 nak postage pn boley...
.
#3waymonopodmurah #monopodmurah #3waymonopodgopro #monopod #3way
#sjcam #sjcammurah #sjcammalaysia #ekenmalaysia #ekenmurah #ekenh8r #ekenh8rmurah #h8r #eken #m20murah #f60r #F60RMALAYSIA #F60RMURAH #h3r #sj4000 #sj5000x #m20 #m20malaysia #m20murah #sj5000murah #sj4000murah #SJ4000MALAYSIA #bazarpaknil #gopromalaysia #gopromurah #abangpolis

Jom tgk perbezaan kualiti video
👉 thieye i60
👉 yicam 2k
👉 sj4000 +
😎Admin paling suka thieye lah... Heheh... .
📱 WhatsApp ker 0133203902 jika berminat dgn actioncam yg extreme, waterproof, & wide angle...
.
🏍️ COD KL AREA
🚚 postage 1 Malaysia.
.
#GOPROMALAYSIA #GOPROMURAH #EKENMURAH #EKENMALAYSIA #SJCAMMALAYSIA #SJCAMMURAH #YICAMMALAYSIA #YICAMMURAH #THIEYEMALAYSIA #THIEYEMURAH #ACTIONCAMERA #sj4000 #sj5000x #sj4000murah #SJ4000MALAYSIA #sj5000xelite #sj5000xelitemalaysia #sj5000xelitemurah #thieyei60plusmalaysia #thieyemalaysiamurah #h8rmalaysia #ekenh8rmalaysia

Berenang dengan hensem dengan kamera SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE kami!!! 0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

CLEARANCE IPHONE 7 MY SET ( SET DEWA DEWI RAKYAT MALAYSIA☺) NO GST STOK TERHAD.A FEW UNIT ONLY

7 128gb RED - RM3700
7 256gb ROSE GOLD - RM3750

7 PLUS 128GB
*RED
*BLACK MATTE
*JET BLACK

RM4100

ALL WARRANTY BY APPLE SERVIS CENTRE.
*NEW
*NO ACTIVATED IMEI
.
WHATAPP - 017 - 5289792 : SYAHRUD
WHATAPP - 017 - 5289792 : SYAHRUD

#SJCAMMALAYSIA #SJCAMMURAH #SJCAMTERMURAH #SJCAMWIFI #SJCAM4000 #SJ4000MALAYSIA #GOPROTERMURAH #GOPROMALAYSIA
#GOPROSALE #GPMSALES
#XIAOMIMALAYSIA #YICAMMURAH
#EKENH3R
#EKENPROMO
#EKENTERMURAH#sayajualgadget #sj4000wifimalaysia #sj4000wifi #sj4000malaysiamurah #sj4000malaysia #sj5000malaysia #sj5000wifimalaysia #sj5000plusmalaysia #sj5000plus #gopromurah #sjcammurah #sjcammalaysia #rd990malaysia #rd990murah #gpmsales

FULLSET ORIGINAL ITEM RM499
.
Apa yang ada dalam set ? Baca bawah BETUL2
.
.
✔ YICAM TRAVEL KiT (camera, monopod yi,remote yi) - harga market RM450. kotak SEALED, warranty yi Malaysia
✔ WATERPROOF CASE ORIGINAL Yi ( ORIGINAL bukan kingma, bukan oem - harga market RM 100)
✔ 16GB SAMSUNG EVO PLUS (jaminan takda gambar corrupt, warranty 10 tahun - harga market RM60)
✔ ORIGINAL YI BOBBER (nice grip, tak licin mcm bobber biasa, ringan - harga market RM79)
.
.
TOTAL 6 item ! OK kalau korang total semua ni berapa? RM 689 😱😱
.
.
Tapi tapi kami bg promosi RM 499 SAHAJA ! RM499 SAHAJA ! .
Kami berani jamin takkan jumpa harga mcam ni utk smua ORIGINAL ITEM dan SEALED !!
.
OFFICIAL SET. WARRANTY 1 TAHUN DARI YI MALAYSIA
.
WHATSAPP 013 888 6901 UTK ORDER
.
Datang kedai sekarang utk nikmati harga yg melambung murah...
.
#actioncamerakl #actioncameraselangor #sjcamkl #sjcammalaysia #actioncameramurah #gopromurah #goprobajet #yicam #yicammurah #yimalaysia #gadgetcamera #yicammuraj #thieye #thieyemalaysia #thieyemurah #ekenh8r #ekenv8s #ekenmalaysiamurah #ekencamera #ekenmurah #gopromalaysia #gpm #sjcammalaysia #yicammalaysia #yimalaysia #kasihstore #sjcammalaysia #sj4000malaysia #sj6legendmalaysia #kedaikameraampang #kedaigoproampang #kedaigoprokl

Thanks abg beli SJ6 LEGEND Dengan kami, mencari SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE?

0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Camera SJCAM ni memang terbaik!! 12 megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170 degree lens plak tu..memang flawless la gambar korang!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!haha

Dah la gambar cantik, ada Wifi plak tu..maksudnya korang bleh connect handset korang dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..Pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korang..bleh snap pics & record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korang sbagai remote control..Tak ke canggih tu?? Haha

Boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air)..Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power xpower la kan

Pastu plak,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sangat mampu milik berbanding camera Gopro yg harga beribu tuh..functions & quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih.. ☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ4000 WiFi
💲 RM 339 ONLY with 19 accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 12megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
📲Call/whatsapp for Fast Reply 013-984 2984

#SJCAM #sj4000murah # #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #sjcamm20 #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

Camera SJCAM ni memang terbaik!! 12 megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170 degree lens plak tu..memang flawless la gambar korang!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!haha

Dah la gambar cantik, ada Wifi plak tu..maksudnya korang bleh connect handset korang dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..Pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korang..bleh snap pics & record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korang sbagai remote control..Tak ke canggih tu?? Haha

Boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air)..Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power xpower la kan

Pastu plak,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sangat mampu milik berbanding camera Gopro yg harga beribu tuh..functions & quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih.. ☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ4000 WiFi
💲 RM 339 ONLY with 19 accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 12megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
📲Call/whatsapp for Fast Reply 013-984 2984

#SJCAM #sj4000murah # #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #sjcamm20 #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

Thanks for buying from us ☺👏👏 enjoy and cherish your great moments with sj4000 wifi 😄👏👏
.
👇More customers feedbacks & Testimonies👇
>>>>>>>>>>>>#bgpsj4feedback<;<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>#bgpsj4feedback<;<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>#bgpsj4feedback<;<<<<<<<<<<<<
.
---------------------------------
NEW PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ4000 WiFi
💲 RM 339 ONLY with 19 accesories
FREE! Camouflage bag!!
FREE! Remax Fast Charging Cable!
----------------------------------
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 12megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Water Resistant up to 30 meters
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!! Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfie lovers
👍Can be used as car dash cam
👍Can connect with Handphone
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
📲Call/whatsapp for Fast Reply 013-984 2984
----------------------------------
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #sjcamwifi #dubmashmalaysian #monopod #twistlock #sjcambattery #rd990 #powerbank #pineng #pinengmurah #dubmashmalaysia #dubmash #yicam #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginalmurah

Camera SJCAM ni memang terbaik!! 12 megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170 degree lens plak tu..memang flawless la gambar korang!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!haha

Dah la gambar cantik, ada Wifi plak tu..maksudnya korang bleh connect handset korang dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..Pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korang..bleh snap pics & record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korang sbagai remote control..Tak ke canggih tu?? Haha

Boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air)..Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power xpower la kan

Pastu plak,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sangat mampu milik berbanding camera Gopro yg harga beribu tuh..functions & quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih.. ☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ4000 WiFi
💲 RM 339 ONLY with 19 accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 12megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
📲Call/whatsapp for Fast Reply 013-984 2984

#SJCAM #sj4000murah # #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #sjcamm20 #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

😎 hai... Ni admin nk payung video comparison antara 4 actioncam yg famous.
.
Sila layan... Nilaikan sendiri... Tepuk wallet, tnya selera.
@rezer_gallery ada :
✔️ SJ5000X elite
✔️ SJ4000
📱WhatsApp ker 0133203902 utk memiliki SJCAM SJ4000 & SJ5000 X ELITE.
.
🏍️ COD KL AREA
🚚 postage 1 Malaysia.
.
#GOPROMALAYSIA #GOPROMURAH #EKENMURAH #EKENMALAYSIA #SJCAMMALAYSIA #SJCAMMURAH #YICAMMALAYSIA #YICAMMURAH #THIEYEMALAYSIA #THIEYEMURAH #ACTIONCAMERA #sj4000 #sj5000x #sj4000murah #SJ4000MALAYSIA #sj5000xelite #sj5000xelitemalaysia #sj5000xelitemurah

Secret Weapon 📹🎥📸
.
.
.
.
#gopro8582
#sj4000malaysia
#sj6000
#gopromy

《 ORIGINAL SJCAM SJ4000 WIFI ACTION CAM 》

Specifications : .
.
☆ Chipset Novatek
☆ Camera Resolution : 12 MP max
☆ Video Resolution : 1080p max
☆ waterproof type ( up to 30m depth )
☆ LCD 1.5"
☆ Lense : 170° wide angle
☆ Baterry capacity : 900mAH
☆ External Storage : up to 32gb

Package (box) includes:

1 x SJCAM SJ4000 Action Camera
1 x Waterproof Case
1 x Waterproof Case Bracket
1 x Bike Bracket
1 x Multifunction Clip
1 x Battery
1 x Camera Clip
1 x Helmet Base
1 x Bandage
1 x Cleaning Cloth
1 x Power Adapter
1 x 3M Adhesive Tape
1 x USB Cable
1 x Bracket Adapter
1 x Manual .
.
.
Berminat?? Sms/whatsapp saya @ 018-4714 001 or wechat id : asyiqsyahmi_amran

Hurry up guys..!!!!sementara stok masih ada...😆 #sj4000malaysia
#sj4000murah
#sj4000wifimalaysia
#sjcam
#instastore
#instashop
#visitmyig
#sayajualmurah
#sayajual

Selfie guna monopod dengan kamera SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE kami!!! 0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Most Popular Instagram Hashtags