[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sitisarahraisuddin

920 posts

TOP POSTS

Comeynya siti sara... hehe
#sitisarahraisuddin
#shuibsepah2

Sila klik link di bio kami untuk baca selanjutnya @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin #shuibsepahtu #sitisarahraisuddin #mdhiburan #malaysiandigest

http://ow.ly/snD730crKYC

kakak kite harini ade keje kat kedah.. bersama @zarulumbrella .. org2 kedah memang best sangat.. thank you.. #sitisarahraisuddin #sahabat #sarahinmyheart #sarah team today @epie_temerloh @sitisarahraissuddin @ahyon199x @pjoljoehafiz @shamenmohammad

Haritu jumpa wahid senario malam tadi jumpa siti sarah raisuddin .. hehehhe . Seriusly macam patung mukanya , dan berbeza dulu dan sekarang .. yang paling aku suka alahaii comelnya suara dia huhuhu .. in shaa allah jumpa lagi ye kak sarah .. bang shuib pinjam bini sat naaa , hahahhaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #artis #sitisarahraisuddin #cafegorenggorengmeru #kecikmolekjerrdia

Lagu wajib karoke lagu my bbyy @sitisarahraissuddin love u kk saraa #kesetiaan #sitisarahraisuddin

kami mencari agent senang sangat anda tak perlu modal tau...
berminat boleh follow ๐Ÿ˜˜
@dollitahq
@dollitahq
@dollitahq
#dolleyes
#dolleyesbyepietemerloh
#sitisarah
#sitisarahraisuddin
#bff
@sitisarahraissuddin

Cerita siang tadi.. She is beautiful & adorable doesn't she?
#sitisarahraisuddin #dollita

MOST RECENT

VIRAL !!!! Rahsia Siti Sarah semakin jelita , Kulit semakin cantik & tegang!
Siti Sarah menggunakan Serum Dollita Beaute dalam diam!

Dollita Serum Mask Beaute
๐Ÿ‘‰๐Ÿปserum dalam bentuk mask, dipakai setiap malam sebagai rawatan dan perlindungan kulit muka dan boleh dibilas pada keesokan harinya.. MENGANDUNGI๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŒบintipati gamat yang kaya dengan acid amino dan kolagen yang berfungsi memulihkan kulit dan membantu pertumbuhan sel dan tisu muka.
๐ŸŒบekstract daun durian belanda yang kaya dengan vit B1,B2 ,B yang berfungsi untuk memulihkan masalah alahan pada kulit muka akibatbkesan dari penggunaan bahan-bahan kimia atau terbakar akibat terdedah kpd cahaya matahari
๐ŸŒบacid citric perbaiki tekstur kulit

Serum Mask Beaute mampu๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ˜KECUTKAN jerawat ๐Ÿ˜PUDARKAN jeragat ๐Ÿ˜HILANGKAN parut jerawat ๐Ÿ˜KECILKAN liang pori besar/tersumbat
๐Ÿ˜TEGANGKAN kulit ๐Ÿ˜CERAHKAN kulit ๐Ÿ˜KURANGKAN kulit berminyak
๐Ÿ˜MENAMBAHKAN kelembutan pada kulit
100 ML/RM75
KKM APPROVE

#serum
#mask
#serummask
#serummuka
#serumdollita
#dollita
#dollitahq
#beaute
#beauteserum
#kulitmakingebu
#kulitcantikgebuberseri
#serummukalubang
#kulitbebasjerawat
#kulitbebasjeragat
#kulitbebasmasalah
#gamat
#serummukaterbaik
#serummukabagus
#serummukaviral
#serumwajah
#sitisarahraisuddin

Assalammualaikum followers..โ˜บโ˜บ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹..ade mslh bibir kusam? bibir merekah? Bibir mngelupas? Bibir kering? Bibir hitam? Jgn risau... Jom try RIFFA SCRUB BIBIR.. mmg cenggini tau.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘.. RIFFAA PINKY SCRUBย merupakan produk terbaru keluaran Riffaa D'Hati. Merupakan sejenis Scrub + Mask yang memberikan perawatan khusus untuk bibir kusam, pecah2 atau kering agar ianya terasa halus, wangi, lembut & mungil.

Jom dapatkan bibir yang sihat, muda & menarik tanpa suntikan atau pembedahan kosmetik hanya dengan Pinky Scrub!
.
.
FUNGSI & KELEBIHAN PINKY SCRUB : ๐Ÿ’ Bibir kelihatan cantik, berisi dan licin.
๐Ÿ’ Mengurangkan masalah bibir yang mengelupas.
๐Ÿ’ Membantu merangsang peredaran darah. Hasilnya bibir menjadi sihat sempurna.
๐Ÿ’ Menanggalkan sel2 kulit mati dan kulit kering di bibir.
๐Ÿ’ bibir gelap kembali berwarna cerah pink semulajadi (pinky).
๐Ÿ’ Menghaluskan kulit bibir.
๐Ÿ’ Mengurangi kedutan pada bibir.
๐Ÿ’ Mengenyalkan bibir seperti bibir bayi.
๐Ÿ’ Bibir jadi lebih lembab.
๐Ÿ’ Sebelum memakai liptint atau lipstick agar lebih 'long lasting'.
๐Ÿ’ Mengelak Bibir dari pecah-pecah akibat pemakaian lipstik , matahari serta radical bebas.
๐Ÿ’ Membuatkan bibir terasa lembut, kenyal, elastik serta memungilkan bibir yang nipis.
๐Ÿ’ Formula buah-buahan n bahan organic vegan terbaru yang lembut dan menceriakan mood anda.
.
.
Caranye ambik sedikit, gosok2 biarkn 1minit dn lapkn/cuci.. Semudah ABC.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
10gram/pc
.
.
Berminat? Jom whatsapp sy ๐Ÿ’๐Ÿ’
๐Ÿ“ฑ0176874790
๐Ÿ“ฑ0176874790
๐Ÿ“ฑ0176874790
.
#terbaikk #riffascrub #riffascrubbibir #riffa #riffadihati #riffascrubdnmask #terapiinstagram #ajimaura #syjualprodukkecantikan #borong #retail #dyxy #lemonex #sitisarahraisuddin #beautyorganicserummask #trustedseller #dropshipwanted

Untuk mengelakkan salah faham terhadap lebah,, anda perlu lah order dahulu sarang madu atau produk madu lain..takut stok habes nnt anda salah kan lebah..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜†
.
.#sarangmadulebahori
#honeycombasli
#sarangmadulebahshuibsepahtu
#shuibsepahtu
#sitisarahraisuddin
#madukelulut
#madukristalhalia
#madustix
#sarangmadu

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ#freshdariladang
#madukristalshuib #repost #sitisarahraisuddin .
.
Betapa sedap nya #madukristalshuib .
jom sapa yg belum cube #madukristalshuib , hubungi sy sementara stok masa ada.. .
.
๐Ÿ“ฑwassup 012 3277152

MILEY TOP๐Ÿ‘„
.
MATERIAL: knit texture
Available in 3 sizes: S/M/L
Color: 5color(nude,black,maroon,emerald green,grey) .
price:RM69
SEM FREE POSTAGE
SS ADD RM 8
.
S
Bahu 17
Dada 16
L tangan 24
L baju 21
.
M
Bahu 18
Dada 17
L tangan 24
L baju 21
.
L
Bahu 19
Dada 20
L tangan 25
L baju 23
.
Whatsapp 0129552569
#bazaarpaknil #mileytop #longsleevetopknittedtop #knittedtop #rufflestop #topsaloma #salomatop #emerald #blousecantik #blousemurah #fv #fashionvalet #vivyyusof #adibizara #travellawak #sepahreunion #sitisarahraisuddin #mishaomar #marroon #sabah #sarawak

Rahsia @sitisarahraisuddin sudah terbongkar
.
Jom dapatkan monsta fit dan juga monsta flush dari saya sekarang.
.
WHATSAPP
#0143388017
. .
#monstalabs #monsta #sukan #sport #futsal #kurus #sado #stamina #gym #fitness #whittening #sitisarahraisuddin #sihat

Her best song ever.
#sitisarahraisuddin

Anda Bakal Pengantin ? ๐Ÿ˜
Majlis 2bulan dari Sekrang ?
Ehh.. 30hari lagi menghintung hari ? ๐Ÿ˜ฑ
Tahniah kepada bakal pengantin !
Uolls da ready ke ?
Hehe.. Ready banyak benda tau nak pikirr..
Persiapan itu.. Persiapan ini..
Tapi.. Diri kita macam mana ?
.
Kadang-kadang stress dalam buat segala persiapan !
Tengah stress akan ada Miss J yang akan bertapa di kulit..
Bukan 1... Tapi siap bawak kawan dik oii, bertompok-tompok tu ha kat wajah ๐Ÿ˜ญ
Guyss.. If uolls taknak bakal uolls puji cantik uolls pada make up sahaja, uolls pun kena standby kulit yang bersih bila buang make up.
Lagi memudahkan mak andam jika kulit uolls bersih, takde cela..
MUA nak make up.. Smooth je kerja dia..tak akan ambik masa yang lama nak siap make up !
.
Tak caya ? Haa tengok @epie_temerloh make up @sitisarahraissuddin
Cantik kan??
.
Bukan pengantin pompuan je, pengantin laki nye pon boleh pakai uollss..
Eh, pakai apa tu??? Meh usya @dollitadanladurrar_muar tak pon pm je sis wokey...๐Ÿ˜˜
www.wasap.my/60127728106
.
.
#dollitabeaute #serumorganik #organicserummask #organic #teamdollitaofficial #sitisarahraisuddin #shuibsepahtu #skincareroutine #dollitaofficial #dollitahq

๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†Kurung Lace ANIQAH.
Rm110 freepos sm ss
.
Kenapa Kurung Lace ANIQAH ni Santai๐Ÿ’
- Material LYCRA CREPE (xperlu iron)
- Lace pada baju tampak lebih kevavom
- Jimat masa tuk bersiap ๐Ÿคฃ
- Ada poket dibelah kanan baju
- Kain A-cut
- Zip di belakang baju
- Wudhu' friendly (tgn getah boleh disinsing)
- Saiz S M L XL XXL
- 7 pilihan warna rambang mata
.
*WARNA MUNGKIN BERLAINAN AKIBAT PENCAHAYAAN DI STUDIO ATAU SKRIN HANPHONE/LAPPY/PC MASING2.
.
Whatsapp 0129552569
#bajukurunglyca #kurungmodenlycra #bazaarpaknil #bajukurungmoden #bajukurungcrepe #plussizebajukurung #bajumurahmurah #acut #sabah #sarawak #terenganu #penang #banjir #tv3 #ask2017 #lawakspontan #spontansuperstar #sepahtureunion #sitisarahraisuddin #shuibsepahtu

selamat malam syg2 semua... jgn lupe bce doa tdo, bismillah 21 kali, dan memaafkan kesilapan2 semua owg pd kita.. in sya allah owg laen pon akn memaafkan kesilapan kita... .
.
.

#dollitaorganicserummask #dollitahq #dollitabeaute #teamdollitaofficial #skincareroutine #skingoals #sitisarahraisuddin #shuibsepahtu #cantikmacamsarah #serumorganik

Hai semua ....dah pernah detox atau cuci usus setelah hidup bertahun tahun ...
kalau dah ... ok la tu tapi kalau belum sila detox sebelum terlambat ...
mana taknya kerak kerak bahan buangan semakin lama semakin banyak dan secara tak langsung
melambatkan penyerapan vitamin dan nutrien penting oleh badan ...
ini lah punca kenapa bila orang makan supplement tak menjadi sebab usus dah tersumbat ...
.

Rahsia @sitisarahraisuddin @shuibsepahtu sudah terbongkar...
.
Jom dapatkan monstalabs dari kami.
Whatsapp +6590824351
.
.
.
#monstalabs #monstaSG #monstafitsg #monstaflushsg #monsta #sukan #sport #futsal #kurus #sado #stamina #gym #fitness #whittening #sitisarahraisuddin #sihatcantik #produkkurus #slimmingworldfollowers #detox #Repost @monstafit_flush with @insta.save.repost โ€ข โ€ข โ€ข

Hai semua ....dah pernah detox atau cuci usus setelah hidup bertahun tahun ...
kalau dah ... ok la tu tapi kalau belum sila detox sebelum terlambat ...
mana taknya kerak kerak bahan buangan semakin lama semakin banyak dan secara tak langsung
melambatkan penyerapan vitamin dan nutrien penting oleh badan ...
ini lah punca kenapa bila orang makan supplement tak menjadi sebab usus dah tersumbat ...
.

Rahsia @sitisarahraisuddin @shuibsepahtu sudah terbongkar...
.
Jom dapatkan monstalabs dari kami.
Whatsapp #0143388017
.
.
.
.
#monstalabs #monsta #sukan #sport #futsal #kurus #sado #stamina #gym #fitness #whittening #sitisarahraisuddin #sihatcantik #produkkurus #slimmingworldfollowers #detox

Hai semua ....dah pernah detox atau cuci usus setelah hidup bertahun tahun ...
kalau dah ... ok la tu tapi kalau belum sila detox sebelum terlambat ...
mana taknya kerak kerak bahan buangan semakin lama semakin banyak dan secara tak langsung
melambatkan penyerapan vitamin dan nutrien penting oleh badan ...
ini lah punca kenapa bila orang makan supplement tak menjadi sebab usus dah tersumbat ...
.

Rahsia @sitisarahraisuddin @shuibsepahtu sudah terbongkar...
.
Jom dapatkan monstalabs dari kami.
Whatsapp #0143388017
.
.
.
.
#monstalabs #monsta #sukan #sport #futsal #kurus #sado #stamina #gym #fitness #whittening #sitisarahraisuddin #sihatcantik #produkkurus #slimmingworldfollowers #detox

Most Popular Instagram Hashtags