#sitinurhaliza

가장 최근의

MARISSA SUIT EXCLUSIVE🔥
.
SUIT HAJI & UMRAH kini tiba untuk dilancarkan.
Sangat Awesome uols😍 .
.
Marissa Suit ni GERENTI menjadi pilihan terbaik! Sebab Rekaan Marissa sangat bersesuaian dengan konsep uolls yang ingin memakainya ketika melaksanakan ibadah haji & umrah nanti. 😉
.
Marissa Suit - longgar, sopan dan tidak ketat serta dalam masa yang sama boleh kekalkan identiti muslimah😍
.
Tambahan getah di tangan dan kaki seluar membuatkan MARISSA menjadi lebih unik dan juga menyerlahkan lagi penampilan uolls .
.
Dan, paling penting sekali, Marissa Suit ni tak jarang supaya uolls boleh beribadah dengan lebih confident dan khusyuk lagi! .
.
.
🎉HARGA PROMOSI🎉
.
Berlangsung sehingga 31 Ogos 2018.
.
Normal Price : RM159 ✖️
PROMO : RM119 SAHAJA
.
+FREE POSTAGE SM/SS
.
Material : Abaya Exclusive
Size : (S) (M) (L) (XL) (2XL)
.
☑️ Pilihan warna menarik (dusty pink, black, navy blue, maroon, moss green,lavender, dusty mint and emerald dll)
☑️ Bf & Nursing Friendly
☑️ Pinggang seluar full getah
☑️ Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai.
.
.
Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk Grab Marissa Suit batch 2.0 ni dengan harga promo hot letops 🔥
.
Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana..
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
P/S : Warna gambar ada sedikit dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.
.
.
#MarissaSuit_hyh #MarissaSuit
#pencuricintakelassatu #marissasuit2_hyh #hajiumrah#suithajiumrah #pengantinmusimsalju
#sitinordiana#blouselabuh#jubahmuslima#jubahmurahmalaysia#jubahmalaysia#jubahplussize#blousemalaysia#blousemurahmalaysia#jubahraya#blousemalaysiamurah#cintabukankristal #sitinurhaliza #KLFW2018 #kurungmalaysia #kurungmuslimah #kurungmurahmalaysia #kurungnursing #janganbencicintaku #Bigstage #bigstageastro #syamel #haelHusaini #khaibahar

KURUNG LABUH MENEPATI CIRI MUSLIMAH, KURUNG QISTINA NAMA DIBERI❤️
.
💘 dari material polycrepe, mudah urus, less iron, tahan lasak, selesa dipakai
💘 nursing dan wudhu' friendly dengan kemasan zip
💘poket sorok dikanan mudahkan penyimpanan barang kecil
💘tali di pinggang utk ikat belakang atau depan agar lebih kemas
💘 Kain : getah separuh, ada zip dan cangkuk, potongan duyung dan selesa melangkah
💘 terdapat 6 saiz dan 5 warna pilihan yg sgt mencairkan hati
.
Normal Price : RM189✖️
.
tapi kami lancarkan dengan harga pengenalan cuma RM119 sahaja. .
.
+FREE POSTAGE SM
+ADD RM5/pc SS
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
P/S : stok sangat limited, pastikan anda yang terpilih utk dapatkannya segera agar tampil dengan imej sopan dan menyejukkan mata memandang😍
.
.
* terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor editting, pencahayaan dan tetapan skrin
* model memakai saiz S, tinggi 156cm heels 6 inci
.
.
#kurungqistina_hyh #kurungqistina #kurungraya #klfashionweek #kurungmalaysia #kurungmuslimah #kurungmurahmalaysia #kurungnursing #janganbencicintaku #cintabukankristal #cintatiadaganti #pencuricintakelassatu #Bigstage #bigstageastro #syamel #haelHusaini #khaibahar #sitinurhaliza #sitinordiana #wanyhasrita #aimantino #hakimrusly #neelofa #hajiumrah #alifsatar #konsertjustus #myidisgangnambeauty #suithajiumrah #salammuslimah #salambaitullah

KURUNG MELIDA😍
.
-material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 5warna , semua cantik 😍
-paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi)
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
.
.
Harga : RM109 + FREE POSTAGE
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
#kurungmelida_el #kurungmelida #kurungraya #klfashionweek #kurungmalaysia #kurungmuslimah #kurungmurahmalaysia #kurungnursing #janganbencicintaku #cintabukankristal #cintatiadaganti #pencuricintakelassatu #Bigstage #bigstageastro #syamel #haelHusaini #khaibahar #sitinurhaliza #sitinordiana #wanyhasrita #aimantino #hakimrusly #neelofa #hajiumrah #alifsatar #konsertjustus #myidisgangnambeauty #suithajiumrah #salammuslimah #salambaitullah

KURUNG MELIDA😍
.
-material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 5warna , semua cantik 😍
-paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi)
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
.
.
Harga : RM109 + FREE POSTAGE
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
#kurungmelida_el #kurungmelida #kurungraya #klfashionweek #kurungmalaysia #kurungmuslimah #kurungmurahmalaysia #kurungnursing #janganbencicintaku #cintabukankristal #cintatiadaganti #pencuricintakelassatu #Bigstage #bigstageastro #syamel #haelHusaini #khaibahar #sitinurhaliza #sitinordiana #wanyhasrita #aimantino #hakimrusly #neelofa #hajiumrah #alifsatar #konsertjustus #myidisgangnambeauty #suithajiumrah #salammuslimah #salambaitullah

KURUNG MELIDA😍
.
-material lycra,sejuk
-ironless, x pyh gosok
-nursing
-mesra wudhu
-ada poket kiri kanan blh ltk kunci,tisu & duit
-sng bwk travel x pyh pikir nk gosok
-Capai,sarung,siap..mudah kan..
-ada 5warna , semua cantik 😍
-paling best...Baju blh bt blouse... Wowww.. 2in1..jimattt😍
-pinggang kain full getah, blh stretch 4-5"
-tinggi model 170" .. ( nampak singkat sbb model tinggi)
-saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
.
.
Harga : RM109 + FREE POSTAGE
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆
.
.
#kurungmelida_el #kurungmelida #kurungraya #klfashionweek #kurungmalaysia #kurungmuslimah #kurungmurahmalaysia #kurungnursing #janganbencicintaku #cintabukankristal #cintatiadaganti #pencuricintakelassatu #Bigstage #bigstageastro #syamel #haelHusaini #khaibahar #sitinurhaliza #sitinordiana #wanyhasrita #aimantino #hakimrusly #neelofa #hajiumrah #alifsatar #konsertjustus #myidisgangnambeauty #suithajiumrah #salammuslimah #salambaitullah

Birthday tersayang semakin tiba ..? 🎉🎊 . tapi masih tidak tahu nak bagi apa..? 💆🏼‍♀🙍🏻‍♀ . Cuma pm kami untuk dapatkan suprise gift untuk tersayang ..!! 💘💞🎈 🎂 . harga promosi untuk awak awak awak dan awak .!! iyeee ..!! Awak lahh .!!! Tak perlu keluar mencari persiapan .!! Cuma 💻📱 . PM KAMI ..!! ⏳⏰ Tunggu Dalam Tempoh 1 JAM ..!! 🏍 Kami Akan Menghantar Ke Alamat Terus 🏡🏢 . Sangat Mudahh ..!! Tersayang Pasti Akan tersenyum Selepas Melihat Suprise Dari Awak 🙃😊😍💞 . .
( Anniversary / Deep / Gws / Happy birthday / Congrate / And More ) .
# @farayiemsuprisegift
.
#shahalam #artis #utusanmalaysia #penjahat #sitinurhaliza #sitinurdiana #mawi #aznilnawawi #klangvalley #cheras #ampang #gombak #danaukotauptown #uptown #damansara #damansaraperdana #delivery #kualalumpur #kl #shahalam #subang #bouquets

Sempena UlangTahun Perkahwinan Dato' Sri Siti Nurhaliza & Dato' Sri Khalid pada 21 Ogos ni. Apakah Rahsia Kebahagian @ctdk ? Menerusi rancangan Mahligai Cinta @ctdk
.
#ctdk #sitinurhaliza #Sitizoners #sitizonersingapore #sitizonerbrunei #sitizonerindonesia #sitizonermalaysia #Dafbama2018 #Dafbama2018Siti @ctdk @ctdk

Sempena UlangTahun Perkahwinan Dato' Sri Siti Nurhaliza & Dato' Sri Khalid pada 21 Ogos ni. Bagaimana Romatik @ctdk ? Menerusi rancangan Mahligai Cinta @ctdk
.
#ctdk #sitinurhaliza #Sitizoners #sitizonersingapore #sitizonerbrunei #sitizonerindonesia #sitizonermalaysia #Dafbama2018 #Dafbama2018Siti @ctdk @ctdk

Sempena UlangTahun Perkahwinan Dato' Sri Siti Nurhaliza & Dato' Sri Khalid pada 21 Ogos ni. Bagaimana Kisah Percintaan @ctdk ? Menerusi rancangan Mahligai Cinta @ctdk
.
#ctdk #sitinurhaliza #Sitizoners #sitizonersingapore #sitizonerbrunei #sitizonerindonesia #sitizonermalaysia #Dafbama2018 #Dafbama2018Siti @ctdk @ctdk

Birthday tersayang semakin tiba ..? 🎉🎊 . tapi masih tidak tahu nak bagi apa..? 💆🏼‍♀🙍🏻‍♀ . Cuma pm kami untuk dapatkan suprise gift untuk tersayang ..!! 💘💞🎈 🎂 . harga promosi untuk awak awak awak dan awak .!! iyeee ..!! Awak lahh .!!! Tak perlu keluar mencari persiapan .!! Cuma 💻📱 . PM KAMI ..!! ⏳⏰ Tunggu Dalam Tempoh 1 JAM ..!! 🏍 Kami Akan Menghantar Ke Alamat Terus 🏡🏢 . Sangat Mudahh ..!! Tersayang Pasti Akan tersenyum Selepas Melihat Suprise Dari Awak 🙃😊😍💞 . .
( Anniversary / Deep / Gws / Happy birthday / Congrate / And More ) .
# @farayiemsuprisegift
.
#shahalam #artis #utusanmalaysia #penjahat #sitinurhaliza #sitinurdiana #mawi #aznilnawawi #klangvalley #cheras #ampang #gombak #danaukotauptown #uptown #damansara #damansaraperdana #delivery #kualalumpur #kl #shahalam #subang #bouquets

3BOTOL DAPAT LOSS 25KG ? KORANG BILA LAGI?
.
.
Bukan sng nak turunkan berat badan kalau saiz besar.. Tapi sis ni dpt buktikan dgn VTOX dpt loss 25kg tau..
.
.
7 kelebihan VTOX Ultra Buster yang korang kena tahu❗️
.
✅Membakar lemak 3 kali pantas
✅Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✅Kesan KETARA seawal 7 hari
✅Meningkatkan kadar metabolisme badan
✅Tak perlu diet ketat
✅Sesuai untuk bro sis
✅Bertindak mengawal selera makan
.
.
p/s - Sape lagi sis2 yg berazam nak kurus tapi masih tak tercapai meh sini sy guide korang sampai dpt figure yg korang nak.
.
.
Klik je link whatsap kat bawah ni 👇👇👇
.
.
www.wasap.my/60139503330/VTOX

#rajalawak7 #nakkuruscepat #kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusberkesan #vtoxultrafatbuster #tiktokmalaysia #singapore #jualbeli #sitinurhaliza #diet #ubatkurusmurah #kuruscepat7hari #nakkuruscepat #kurussebelumkahwini
#sabah
#sarawak
#singapore
#igshopmalaysia

😂😂😂😂😂😂😂😂 Regrann from @dbilique - “kalau Bang Nuar tengok, confirm pengsan” kata @ctdk kat @therealfafau 🤣🤣
..
Terlepas LIVE? RUGI! Boleh check out semula di page Facebook Faizal Ismail FBI!
..
#ArtisMasukBilik #KontiRumah #DBilique #KamibukanTV #KamibukanRadio #KamiDigitalLIVEShow #SitiNurhaliza ❤️ - #regrann

Marah pun comel .. Alahaii.. Regrann from @dbilique - Bila @therealfafau lakonkan semula gaya @ctdk ! 🤣
..
Marah pon tetap comel. Merah je pipi @ctdk . Siapa setuju? HIHIHI
..
Terlepas LIVE? RUGI! Boleh check out semula di page Facebook Faizal Ismail FBI!
..
#ArtisMasukBilik #KontiRumah #DBilique #KamibukanTV #KamibukanRadio #KamiDigitalLIVEShow #SitiNurhaliza ❤️ - #regrann

Your self-worth is determined by you. You don't have to depend on someone telling you who you are. - Beyoncé
.
Dulu bila ada benda yg saya tak suka berlaku dalam hidup saya, ingatkan saya kena stay dalam situasi yang sama tu sampai bila-bila. Tapi NO. Kita manusia, kita boleh ubah apa yang kita tak suka kepada apa yang kita NAK. It starts from a decision to try & to move on.
.
Alhamdulillah الله lorongkan dengan SuriKurus Online Coaching & Business Mentoring. Dalam SuriKurus coaching ni, bukan coachees je yang transform turun berat ke berat ideal sambil enjoy & happy. Tapi coaches jugak boleh enjoy earning income & design life we want dengan #surikurusbusinessmentoring 😍
.
JOIN US!
📱 Coach Fatin 0193709753

#coachperempuan #teamsurikurus #herbalifemalaysia #onlinecoaching

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그