#sitinurhaliza

89322 posts

TOP POSTS

Buah tangan dari #sitinurhaliza Sendiri pada malam yg cukup bersejarah πŸ˜˜πŸ™ "Cahaya Cinta" ialah single khusus yang dicipta dan didendangkan oleh Siti Nurhaliza sempena meraikan perkahwinan beliau dengan Datuk Khalid Mohamad Jiwa pada tahun 2006. Single ini tiada dalam album Transkripsi, sebaliknya dimuatkan dalam album himpunan Cerita Cinta Siti Nurhaliza.#sitizoners #ctdk #ulangtahunperkahwinan11tahun β€οΈπŸ‘«πŸ’•

Koleksi gambar yang masih tersimpan dlm phone.
Kenangan sehari sebelum Syawal baru ni 😬 @creacionbysitinurhaliza @ctdk #CreaciónBySitiNurhaliza #SitiNurhaliza #Sitizoner

Comel nyer video ni 😊 @ctdk & @zizanrazak869 . .

Dato Ct like a 'Kakak" who is teaching her little brother to sing 🎀 πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ŠπŸ˜š . #Sitinurhaliza #zizanrazak #kakilicik #Chentaku #abanglongfadil2

Malam td jumpa lg dia dlm mimpi.. 😒😰😭 #tb #klia #nakpegiumrah #ctdk #sitinurhaliza

Selamat memyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 11 buat Dato Siti Nurhaliza dan Dato Seri Khalid. Semoga Tuhan melimpahkan rezeki Nya ke atas pasangan romantik ini. Amin. #sitinurhaliza #anniversary

21/8/2017 Selamat Ulangtahun Perkahwinan @ctdk yg ke 11 dan Happy 11th Anniversary to Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid Mohd Jiwa WOW! 11 tahun bersama.. angka 11 yang sebati dan lucky buat kakak kesayangan ku.. Disini fadz doakan agar ikatan kasih sayang selalu bersatu teguh hubungan kekal hingga ke jannah dan InshaAllah dengan diizin Allah S.W.T tahun ni i wish semoga diberi cahaya mata amin3x Ya rabbal Alamin.. dan sentiasa setia bersama hingga ke alam syurga.. Sayang CT DK dan support selamanyaaa πŸ˜πŸ˜˜β€οΈπŸ’‹πŸŒΉπŸ’‘... .
#SitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #ctdk #sitizoners #simplysiti #Sitizone #creacionbysitinurhaliza #siti #ct #DatoK #DatukKhalidMohdJiwa #SegalaPerasaan #SimetriSiti #albumdct2017 #Malaysia #My πŸ‡²πŸ‡Ύ

Rindu ke?? Aaa... kita nyanyi sket πŸ˜œπŸ˜…πŸ˜…#Repost @cteafairuz
・・・
Sajalah nak bagi korang sejuk sikit di tengahari yang cerah ni πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜† #cenderawasih #SitiNurhaliza #throwback #simetrisiti #malaysiansinger #malaysia #performer

Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat kesayangan me, kak iti dan dk πŸ‘«πŸ’πŸ’‘... semoga rasa cinta, perasaan kasih sayang terus berpanjangan, di tahun yang ke 11 ni,moga doa rezeki dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah diperkenankan Allah s.w.t...Aamiin.. love you soooo muchh kak @ctdk sayanggg!! #happyanniversary #11 #21august #selamatulangtahun #happymarriagelife #kesayangan #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #DatoK #DatoSitiNurhalizaTarudin #DatoKhalidMohdJiwa #weddingoftheyear #lovebirds #tillJannah #love #lovelove #loveyou #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #sayangsangat #sentiasadalamdoa #JagaDiaUntukku #SegalaPerasaan #KauTakdirku #KisahKuInginkan #ManisTerindah #TakPerluRagu #AkuCintaPadamu

GEDEIN VOLUMENYA, YA!
.
[#VideoDearPrincessSyahrini]

The last untuk pekan ini. Maaf, ya, aku jadi jarang ngepost video :( Biasalah, anak sekolah tuh tugasnya banyak melulu *curhat*

Sip, aku suka banget sama lagu Cinta semenjak denger Teteh @princessyahrini sama Teh @syh55 duet. Sekarang duetnya sama Kak @ctdk, makin keren ihh!! ❀ Btw Kak @mellygoeslaw hebat, ya, bisa bikin lagu semenyentuh ini :') Good job, My Princess!
.
I nominate Syahrini (@princessyahrini) from Indonesia, for #100MostBeautifulFaces2017. #IndependentCriticslist #TCcandler @tccandler
.
#PrincesSyahrini #Princess #Syahrini #Cute #Beautiful #Awesome #Amazing #Lovely #AmazingPicture #Singer #IndonesianSinger #Idol #PerfectIdol #LoveHerSoMuch #Perfect #Sweet #BestPicture #Picture #AmazingPicture #LoveHerSoMuch #DearPrincesSyahrini #DearPrincessSyahrini #SitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza #IndoMusikGram @IndonesiaSingers @IndoMusikGram @VokalPlus <Copyright to the owner>

MOST RECENT

Satu-satunya artis yang paling saya minati dan kagumi, diucapkan Happy Anniversary yang ke 11. Agar Allah sentiasa menyatukan cinta kalian dan hanya ajal yang dapat memisahkan kalian berdua. Semoga bahagia selamanya @ctdk Datuk Siti πŸ’ Datuk Khalid. #ctdk #sitinurhaliza

RESTOCK! RESTOCK!
.
πŸŒ€MODEST AND COMFORTABLE. Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
.
πŸŒ€MATERIAL YANG SANGAT SELESA. Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
πŸŒ€14 PILIHAN WARNA TERBAIK. Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 niπŸ™Š"
.
.
πŸŒ€MESRA BF DAN WUDHU. Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
πŸŒ€REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1. Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
βœ… 1st postage: 28.8.2017
.
HARGA SEPASANG (x termasuk shawl)
RM 149 sm/ss. FREE postage.
.
Jom whatsapp Cik Bel.
013 942 6459
013 942 6459
013 942 6459
.
#madinah #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahkembang #blouse #palazzo #nursingfriendly #baby #bajubayi #bajubaby #bajuibumengandung #ibumengandung #blousemurah #blousecantik #shawl #shawlmurah #muslimahwear #sitinurhaliza #bajumuslimah #officewear #bajukurung #nurhelizahelmi #medina #blousepoket #haji2017

RESTOCK! RESTOCK!
.
πŸŒ€MODEST AND COMFORTABLE. Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
.
πŸŒ€MATERIAL YANG SANGAT SELESA. Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
πŸŒ€14 PILIHAN WARNA TERBAIK. Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 niπŸ™Š"
.
.
πŸŒ€MESRA BF DAN WUDHU. Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
πŸŒ€REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1. Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
βœ… 1st postage: 28.8.2017
.
HARGA SEPASANG (x termasuk shawl)
RM 149 sm/ss. FREE postage.
.
Jom whatsapp Cik Bel.
013 942 6459
013 942 6459
013 942 6459
.
#madinah #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahkembang #blouse #palazzo #nursingfriendly #baby #bajubayi #bajubaby #bajuibumengandung #ibumengandung #blousemurah #blousecantik #shawl #shawlmurah #muslimahwear #sitinurhaliza #bajumuslimah #officewear #bajukurung #kurung #nurhelizahelmi #medina #blousepoket #haji2017

🌷🌷🌷
Happy 11th Anniversary to my beloved kak @ctdk ku yg tersayang 😍😍😍 with DK

Moga mahligai yg dibina kekal hingga ke jannah
Moga diberikan yg terbaik di dunia & akhirat
Moga tercapai apa yg dihajati

Sayang akak @ctdk ketat2 😘
Patutla semalam mimpi kak iti πŸ˜‰

#sitinurhaliza #sitizoner #sitizoners #hebatsetiaceria #olympusmalaysia #olympuspenepl7 #olympus #cartoon #malaysiansweetheart #ctdk #voiceofasia
#weddinganniversary #anniversary #11thweddinganniversary

Sila klik link di bio kami untuk baca selanjutnya @era_fm @ctdk #sitinurhaliza #erafm #segalaperasaan #mdhiburan #malaysiandigest

http://ow.ly/dsub30ey4C1

πŸ’Œ TOTALLY CLEAN πŸ’Œ ✴sesuai untuk semua jenis kulit
✴harga berbaloi
✴saiz tisu besar
✴bahan semulajadi
✴tak pedihkan kulit muka
✴melembabkan kulit muka
✴tidak berminyak
✴sehelai tisu utk bersihkan seluruh makeup

HARGA :
RM12/PACK

WHATSAPP :
www.wasap.my/60169780498

#sayajual #makeupmurah #borongmurah #bazarpaknil #promosi #barangmurah #viral #hargadiskaun #murah2 #fattahamin #neelofa #sitinurhaliza #erafazira #jannanick #hannah #syafiqkyle #artis #artismalaysia #malaysia #totally #clean #totallyclean #tisu #tisumakeup #tissuetotallyclean #tisumuka

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :-) BELUM PERNAH TENGOK SABUN HONEY GLOW??? BEST KER???
.

INSYAALLAH, SABUN INI ADALAH SABUN TERBAIK UNTUK MENGHILANGKAN DAKI DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA!!
.

NAK HARGA MURAH MURAHHH??? .

WASAP "HGS" KE 019 669 4855

WASAP "HGS" KE 019 669 4855

WASAP "HGS" KE 019 669 4855

#fattzura #aydajebat #honeyglowbysyasha #enciksuamimatsalihcelup #buangdaki #quputeh #babiesblink #fattahamin #neelofa #sabunhoneyglow #honeyglow #mycoffeeprince #honeyglowmurah #mydarlinginspektordaniel #bazapaknilmurah #malaysia #dendamaurora #pinggantakretaknasitakdingin #alifsatar #patahnyasebelahsayap #sitinurhaliza #bazarpaknil #merdekasale

Berapa hari lagi nak raya haji, kan... Ada rasa nak pakai baju baru tak? Cik Bel ada dua cadangan ni.
.
.
Satu jubah (J), satu kurung (K).
.
.
#KurungSyarie ni ada blouse + kain. Cik Bel nak restok KurungSyarie ni tau!
.
Korang rasa, yg mana lagi cun? Boleh tak tolong komen 1 huruf? J ke K ?
.
.
.
Jom whatsapp Cik Bel.
013 942 6459
013 942 6459
013 942 6459
.
#madinah #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahkembang #blouse #palazzo #nursingfriendly #baby #bajubayi #bajubaby #bajuibumengandung #ibumengandung #blousemurah #blousecantik #shawl #shawlmurah #muslimahwear #sitinurhaliza #bajumuslimah #officewear #LucynaSyarie #nurhelizahelmi #medina #blousepoket #haji2017

Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat kesayangan me, kak iti dan dk πŸ‘«πŸ’πŸ’‘... semoga rasa cinta, perasaan kasih sayang terus berpanjangan, di tahun yang ke 11 ni,moga doa rezeki dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah diperkenankan Allah s.w.t...Aamiin.. love you soooo muchh kak @ctdk sayanggg!! #happyanniversary #11 #21august #selamatulangtahun #happymarriagelife #kesayangan #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #DatoK #DatoSitiNurhalizaTarudin #DatoKhalidMohdJiwa #weddingoftheyear #lovebirds #tillJannah #love #lovelove #loveyou #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #sayangsangat #sentiasadalamdoa #JagaDiaUntukku #SegalaPerasaan #KauTakdirku #KisahKuInginkan #ManisTerindah #TakPerluRagu #AkuCintaPadamu

Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat kesayangan me, kak iti dan dk πŸ‘«πŸ’πŸ’‘... semoga rasa cinta, perasaan kasih sayang terus berpanjangan, di tahun yang ke 11 ni,moga doa rezeki dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah diperkenankan Allah s.w.t...Aamiin.. love you soooo muchh kak @ctdk sayanggg!! #happyanniversary #11 #21august #selamatulangtahun #happymarriagelife #kesayangan #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #DatoK #DatoSitiNurhalizaTarudin #DatoKhalidMohdJiwa #weddingoftheyear #lovebirds #tillJannah #love #lovelove #loveyou #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #sayangsangat #sentiasadalamdoa #JagaDiaUntukku #SegalaPerasaan #KauTakdirku #KisahKuInginkan #ManisTerindah #TakPerluRagu #AkuCintaPadamu

Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat kesayangan me, kak iti dan dk πŸ‘«πŸ’πŸ’‘... semoga rasa cinta, perasaan kasih sayang terus berpanjangan, di tahun yang ke 11 ni,moga doa rezeki dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah diperkenankan Allah s.w.t...Aamiin.. love you soooo muchh kak @ctdk sayanggg!! #happyanniversary #11 #21august #selamatulangtahun #happymarriagelife #kesayangan #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #DatoK #DatoSitiNurhalizaTarudin #DatoKhalidMohdJiwa #weddingoftheyear #lovebirds #tillJannah #love #lovelove #loveyou #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza #CTDKlovers #SitiZoners #sayangsangat #sentiasadalamdoa #JagaDiaUntukku #SegalaPerasaan #KauTakdirku #KisahKuInginkan #ManisTerindah #TakPerluRagu #AkuCintaPadamu

Haahahahaa, nakal +manja sis #sitinurhaliza dgn #datukKhalid πŸ˜ŠπŸ‘πŸ€£ #ctdk @ctdk #sitinurhaliza #datositinurhaliza #cute #asia #asian #malaysia #dushmash #penyanyimalaysia #no1malaysia #no1negara #simpysiti #universalmusicmalaysia #sitizoners #sitizone #sitizoner πŸ’πŸ‘«β€οΈ Happy 11th Wedding Anniversary dear Dato' @ctdk & suami. moga ikatan perkahwinan akan sentiasa berkekalan hingga jannah #ameen πŸ™πŸ™πŸ™ #CahayaCinta #DatoSitiNurhaliza #DatukK #sitinurhaliza #datukkhalidmohammedjiwa #datositinurhaliza #sitizoners #diehardfan πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘πŸ˜‡

Buah tangan dari #sitinurhaliza Sendiri pada malam yg cukup bersejarah πŸ˜˜πŸ™ "Cahaya Cinta" ialah single khusus yang dicipta dan didendangkan oleh Siti Nurhaliza sempena meraikan perkahwinan beliau dengan Datuk Khalid Mohamad Jiwa pada tahun 2006. Single ini tiada dalam album Transkripsi, sebaliknya dimuatkan dalam album himpunan Cerita Cinta Siti Nurhaliza.#sitizoners #ctdk #ulangtahunperkahwinan11tahun β€οΈπŸ‘«πŸ’•

Most Popular Instagram Hashtags