#sitinurhaliza

80486 posts

TOP POSTS

Sad sad sad bila dengar komen dari @ctdk dekat GEMAGEGARVAGANZA2017 hari tu ๐Ÿ˜ข @Regrann from @gemagegarvaganza2017 - betol kata tokti....Nasyid ni kita kena faham apa yg ditulis...hayati apa yg hendak disampaikan..dengar dan fahami...bukan sekadar hiburan semata mata"
.
Tq @ctdk kerna komen yg sgt mendalam dan amat bermakna...kita hayati dan fahami komen tokti itu OK....klau boleh..dgr lah dari pandangan MATA HATI
.
#gemagegarvaganza2017
#gemagegarvaganza
#sitizoners
#simetrisiti
#datositinurhaliza #AkuBukanMalaikat #SitiNurhaliza #Dafbama2017 #Dafbama2017_SitiNurhaliza #BAMA2017DiamondEdition_SitiNurhalizaTarudin #Bama2017 #USA #Malaysia #My ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

#Repost @kiffyrazak_nona
ใƒปใƒปใƒป
Pantun sudah, seloka pun sudah, Lepas ni tak tau apa pulak dah, Sebelum tidur jangan lupa Syahadah, Takut takut esok tak sempat dah๐Ÿ˜

InsyaAllah minggu ini #majalahnona Jun 2017 akan mula diedarkan... Bukan mudah untuk penyatuan ini kerana masing-masing punya jadual yang sangat padat.. Dapatkan nanti #majalahnona di pasaran... lebih tebal, padat, eksklusif dan inspiration buat semua wanita... @ctdk @aydajebat @mfmirafilzah @belladally #sitizoners #sitinurhaliza #ctzcollections #arianirtw #ariani #aydajebat #kukirimcinta #akhirnyacinta #mirafilzah #belladelly

Ewah ewah ewah @ctdk ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜† #Repost @kiffyrazak_nona (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Yeeeaahhhhhhh dah habis episod hari ni #kukirimcinta ... kita nantikan pula #heroseorangcinderella yaaa! Sakan laaa... tayangan pelbagai drama bila menjelang nak puasa ni.. layan drama... layan juga #majalahnona Jun 2017 kini di pasaran bersama 4 jelitawan.. Goyang jangan tak goyang... @ctdk @aydajebat @belladally @mfmirafilzah @arianirtw #sitizoners #sitinurhaliza #ctzcollections #arianirtw #ariani #aydajebat #kukirimcinta #akhirnyacinta #mirafilzah #belladelly ๐Ÿ˜

Persembahan Aku Bukan Malaikat di #gemagegarvaganza2017 @ctdk lagu ciptaan @opick_tomboati yang turut dimuatkan di dalam album #simetrisiti #sitinurhaliza

Yg ni pun sweet.. ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #ctdk #sitinurhaliza #potlucksitizone2017 ... Photo credit: Eyda Adnan

Yeay dapat tiket wayang free sebab jawab soalan tentang #SimetriSiti ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ @ctdk
Photo by @cteafairuz
.
#sitizoners #sitinurhaliza #potlucksitizone2017

Aku Bukan Malaikat dari album SimetriSiti. #Repost @xoxo_izzs (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Aku bukan Malaikat
Salah satu drpd lagu di dalam album SimetriSiti
Credit vid @prince_ahakz ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜(kita edit bg effect gugurl2 skit eh awk)
Kepada anda diluar sana yg belum mendapatkan Album SimetriSiti...boleh mendapatkannya di kedai2 berhampiran..ianya memuatkan 10 judul lagu...pasti tertawan dengan adunan muzik album ni apatah lagi dinyanyikan oleh beliau @ctdk yg memberi nafas dan jiwa pada setiap lagu2 tersebut dgn penuh magis.. ๐Ÿ˜โค..PASTIKAN ORIGINAL yek ๐Ÿ˜™
#SimetriSiti
#SitiNurhaliza
#segalaperasaan
#bersandarcinta
#ikrarcinta
#penghiburku
#kautakdirku
#kisahkuinginkan
#akubukanmalaikat
#manisterindah
#hiasiduniaku
#takperluragu
#syukurselalu
#Sitizoner
#smile

MIRACLE TOUCH EPIE TEMERLOH
โค๏ธ๐ŸŒบโค๏ธ @ctdk โค๏ธ๐ŸŒบโค๏ธ
#epietemerloh
#jemarimagis
#solekanmataepie
#datositinurhaliza
#sitinurhaliza
#simplysiti
Tempahan make up โ˜Ž๏ธ
019-3445429
019-3445429
019-3445429
โคโคโคโคโคโคโค

MOST RECENT

In loved with Dato Siti @ctdk @rozisangdewi @vivomalaysia please forgive me hahaha #vivo #sitinurhaliza.

Otw meeting coway batu pahat

Jom whatsapp saya for any inquiries
011-17750816 (Syafiqah Coway)
Terima kasih atas sokongan anda...๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Have a good day everyone๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
#coway #cowaymalaysia #malaysia #cowayjohor #johor #cowaykluang #kluang #penapisair #penapisudara #malaysian #viral #izaraaisyah #mfmirafilzah #fattahamin #neelofa #noradanish #fashasandha #aydajebat #redzarosli #sitinurhaliza #usopmentor #elfiraloy #jannanick #sariyanti #instafamous

Picture of the day. Throwback yesterday.. My new job as Health Planner Coway...
Jom dapatkan PENAPIS AIR dan PENAPIS UDARA yang terbaik.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Come on, let's meet and greet me at KLUANG PARADE berhadapan TARGET, Lower ground ok..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Jom whatsapp saya for any inquiries
011-17750816 (Syafiqah Coway)
Terima kasih atas sokongan anda...๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Have a good day everyone๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
#coway #cowaymalaysia #malaysia #cowayjohor #johor #cowaykluang #kluang #penapisair #penapisudara #malaysian #viral #izaraaisyah #mfmirafilzah #fattahamin #neelofa #noradanish #fashasandha #aydajebat #redzarosli #sitinurhaliza #usopmentor #elfiraloy #jannanick #sariyanti #instafamous

Salam Jumaat, Salam Tahniah pembukaan cawangan @creacionbysitinurhaliza @officialsimplysiti yg baru di Bangi hari ini, spt biasa.. Jaga Diri Hiasi Peribadi ... ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ #ctdk #sitinurhaliza #creacionbysitinurhaliza #simplysiti #officialsimplysiti

*OPEN FOR PRE ORDER!!* *ETA 5/6/17 ( myb akn cepat sikit atau akan lmbt sikit pada tarikh ETA)* *PETRA PEPLUM BROCADE* #DM

PRICE : RM145
postage : Rm8sm/Rm12ss

MATERIAL : COTTON BROCADE & LACE ORGANZA ๐ŸŒบUKURAN FREE SIZE S TO L (INCI)
BAJU :
BAHU = 15-15.5
DADA = UP TO 38
PINGGANG = 29-32
ARMHOLE = 8.5
LABUH LENGAN = 22-22.5
LABUH BAJU = 26

UKURAN SKIRT:
PINGGUL KAIN = 40
LABUH KAIN = 39-40 ๐ŸŒธBAJU ADA SPONGE
๐ŸŒธPINGGANG KAIN FULLY GETAH
๐ŸŒธZIP BAHAGIAN BLKG BAJU
๐ŸŒธZIP BAHAGIAN LENGAN
๐ŸŒธADA TALI PINGGANG (BOLEH IKAT DEPAN OR BELAKANG BAJU)
๐ŸŒธ3 pilihan warna menarik โœ…pastel pink โœ…gold plated โœ…Neo Navy

WHATSAPP
019-3109729

[PERBEZAAN KETARA WALAUPUN HANYA SEKALI PENGGUNAAN SAHAJA!] Siapa yang x happy kn jika perubahan warna kulit yg makin cerah dalam masa yang singkat dan perubahan serta merta boleh dilihat walau selepas sekali penggunaan jer!.Yang penting mndpt kelulusan KKM yer syg syg๐Ÿ’•

Alhamdulillah...walaupun xmenang tangan melayan permintaan yang sangat tiggi, Zs Instant White team tetap penuhi permintaan pelanggan kami dengan kasih dan sayang...ceewah..jom sesiapa yang belum dapatkan produk terhangat ini dapatkan sekarang! ====================================
Anda Mengalami Masalah Seperti Ini? ๐Ÿ˜Ÿ Ketiak Gelap?
๐Ÿ˜Ÿ Badan Berjerawat?
๐Ÿ˜Ÿ Leher berkerak/berdaki?
๐Ÿ˜Ÿ Muka kusam dan Gelap?
๐Ÿ˜Ÿ Muka dipenuhi Jerawat?
๐Ÿ˜Ÿ Muka tiada seri?

Zs Instant white Jawapannya!!
Apa kelebihan Zs Instant White ni? .
โœ” Fungsi Utama mencerahkan kulit wajah dan tubuh
โœ” Hanya Sepantas 20 minit pencerahan Ketara dapat Dilihat!
โœ” Mencerahkan kesan hitam dicelah ketiak, leher dan celah miss v
โœ” Masalah Parut anda akan segera Pudar
โœ” Mencegah Bintik Hitam
โœ” Mengecutkan Segala Jerawat
โœ” Melembapkan kulit
โœ” Mengecilkan pori pori
โœ” Menghapuskan pigmentasi dan jerawat
โœ” Jadikan kulit lebih lembut dan berseri
โœ” Memberikan kesan Glowing pada kulit
โœ” Mengangkat Seri Wajah Anda
.
Fakta : PRODUK TEKNOLOGI KOREA YANG DIPERAKUI SELAMAT OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) (NOT161100299K)
.
.
. ๐Ÿ‘ ANDA BOLEH BANDINGKAN PERUBAHAN KETARA KULIT ANDA SEBELUM DAN SELEPAS PENGGUNAAN!๐Ÿ’• =============================== .
Sekarang Kita Mengadakan Promosi Mei dan promosi ini akan tamat bila bila masa sahaja.

Untuk sebarang pembelian/pertanyaan boleh direct personal whatsaap Zs Instant White team (ida)
. >>>01110091086
>>>01110091086
>>>01110091086

Kita bantu anda sampai anda puas hati! .
.
"Excellent Way To Whiten Skin at Home Within 20 Minutes!" -Zs Instant White-
.
.

#feedbackzsinstantwhite#zsinstantwhiteterbaik#sayajualmurah#shopping#shoppingonline#pencerahterbaik#selamat#bakalpengantin#glowingskin#whiteningskin#malaysia
#brunei#singapore#simetrisiti#hikayatsipematahhati#herokucinderella#fattahamin#neelofa#nhtruelove#lofattah#sitinurhaliza#bazaarpaknil#moodrepublik#yusufiskandar#rania#aurainsta#aurainstabatch6

Kelebihan DYXY *BC CREAM*

Bc cream merupakan foundation yg bertekstur "MOUSSE CREAM". .
Kelebihan foundation jenis mousse cream ialah, ianya โŒmelekit dan โŒkesat pada muka.
.
BC cream bersifat 'waterproof' tetapi ianya TIDAK MENGANDUNGI SILIKON yg boleh menyebabkan pori2 muka tertutup. .
Kandungan BC CREAM hanyalah :
โ—waterbased
โ—mineral
โ—vitamin E
โ—Arbuten
โ—Shea butter
.
BC CREAM juga mudah dicuci, hnya guna
โ—pencuci muka โ—makeup remover
โ—wet tissue *FACE MIST* *mengandungi mineral
*melembabkan dan tegangkan kulit
*kecutkan jerawat
*kecilkan liang pori
*makeup tahan lebih lama
*tahan 2-3bulan
*bau green tea...mmm wangi! *BRUSH* *bulu sintetik *tahan lama
*mudah dan cepat
*kulit lebih rata
*cuma perlu dap dap je :) :
:
Jom order!!!!,wassap no. Ni okay!!! 013-3462383
:
:
#dyxybccream #dyxyjohor #dyxyjohorbahru #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxypenang #lofattah #neelofa #sitinordiana #sitinurhaliza #ctdk #tundukanplayboyitu #surihatimrpilot #fattahaminz #heroseorangcinderella #ilofayou #diasemanishoney

๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„LET'S BENGKUNG by NURSAJAT๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
Ok ni lagi Best. Asal post je mesti akan tanya, selalu nya stock akan cepat habis.. Kalau yang masih belum cuba lagi, Why not korang cuba sebelum raya ni.. Raya nanti korang mesti nak sarung kebaya la kebarung la.. xnak ke nampak selim melim di pagi hari raya nanti weiii.. Dah la makcik2 kat kampung tuh akan tanya bilo ekau ni nak kawin.. umo dah tuh dah.. Hah ni la masanya.. Kot2 ada sepupu sepapat yang muka hensem macam patah amin ke.. kan masa ni la nk tunjuk kelangsingan badan korang.. pewwwittt..
.
Wasap je saya...
๐Ÿ“ฑ0173219635
๐Ÿ“ฑ0173219635
๐Ÿ“ฑ0173219635
๐Ÿ“ฆBisa di pos jugak...
.
#janganmengataserum
#janganmengataskincare
#janganmengatabengkong
#janganmengatabengkung
#janganmengatasoap
#janganmengatafacesoap
#janganmengatasoap
#janganmengata
#perempuanfuhh
#letscantik
#nursajat
#nursajat02
#ctdk
#sitinurhaliza
#neelofa
#fattahaminz
#lofattah
#heroseorangseorangcinderella
#fazura
#moodrepublik
#moodrepublic
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#bazarpaknilmurah
#bazaarpaknilkecantikan
#bazarpaknilkecantikan
#bazaarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#amyvazz

SHAWL HEAVY CHIFFON ๐ŸŽ€Material : heavy chiffon
๐ŸŽ€ Jahitan tepi baby seam
๐ŸŽ€Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
๐ŸŽ€Mudah dibentuk
๐ŸŽ€Iron less
๐ŸŽ€Warna cantik cantik
.................................................................. SIZE โžก1.8meter ร—0.8 meter lebar ๐ŸŽ€1-9 pcs๐Ÿ‘‰ (RM10/pcs exc pos)
๐ŸŽ€10-15 pcs ๐Ÿ‘‰( RM9.50/pcs exc pos)
๐ŸŽ€16-19 pcs ๐Ÿ‘‰(RM9/pcs exc pos)
๐ŸŽ€20pcs keatas ๐Ÿ‘‰(RM8.50/pcs exc pos)

Pembelian 5pcs dan ke atas dapat FREE POSTAGE

Ws sis 0175965285 / 0145179060

#shawlchiffon#shawl#mejabulatsepahtu#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#mehsandarpadaaku#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON ๐ŸŽ€Material : heavy chiffon
๐ŸŽ€ Jahitan tepi baby seam
๐ŸŽ€Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
๐ŸŽ€Mudah dibentuk
๐ŸŽ€Iron less
๐ŸŽ€Warna cantik cantik
.................................................................. SIZE โžก1.8meter ร—0.8 meter lebar ๐ŸŽ€1-9 pcs๐Ÿ‘‰ (RM10/pcs exc pos)
๐ŸŽ€10-15 pcs ๐Ÿ‘‰( RM9.50/pcs exc pos)
๐ŸŽ€16-19 pcs ๐Ÿ‘‰(RM9/pcs exc pos)
๐ŸŽ€20pcs keatas ๐Ÿ‘‰(RM8.50/pcs exc pos)

Pembelian 5pcs dan ke atas dapat FREE POSTAGE

Ws sis 0175965285 / 0145179060

#shawlchiffon#shawl#mejabulatsepahtu#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#mehsandarpadaaku#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON ๐ŸŽ€Material : heavy chiffon
๐ŸŽ€ Jahitan tepi baby seam
๐ŸŽ€Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
๐ŸŽ€Mudah dibentuk
๐ŸŽ€Iron less
๐ŸŽ€Warna cantik cantik
.................................................................. SIZE โžก1.8meter ร—0.8 meter lebar ๐ŸŽ€1-9 pcs๐Ÿ‘‰ (RM10/pcs exc pos)
๐ŸŽ€10-15 pcs ๐Ÿ‘‰( RM9.50/pcs exc pos)
๐ŸŽ€16-19 pcs ๐Ÿ‘‰(RM9/pcs exc pos)
๐ŸŽ€20pcs keatas ๐Ÿ‘‰(RM8.50/pcs exc pos)

Pembelian 5pcs dan ke atas dapat FREE POSTAGE

Ws sis 0175965285 / 0145179060

#shawlchiffon#shawl#mejabulatsepahtu#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#mehsandarpadaaku#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON ๐ŸŽ€Material : heavy chiffon
๐ŸŽ€ Jahitan tepi baby seam
๐ŸŽ€Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
๐ŸŽ€Mudah dibentuk
๐ŸŽ€Iron less
๐ŸŽ€Warna cantik cantik
.................................................................. SIZE โžก1.8meter ร—0.8 meter lebar ๐ŸŽ€1-9 pcs๐Ÿ‘‰ (RM10/pcs exc pos)
๐ŸŽ€10-15 pcs ๐Ÿ‘‰( RM9.50/pcs exc pos)
๐ŸŽ€16-19 pcs ๐Ÿ‘‰(RM9/pcs exc pos)
๐ŸŽ€20pcs keatas ๐Ÿ‘‰(RM8.50/pcs exc pos)

Pembelian 5pcs dan ke atas dapat FREE POSTAGE

Ws sis 0175965285 / 0145179060

#shawlchiffon#shawl#mejabulatsepahtu#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#mehsandarpadaaku#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON ๐ŸŽ€Material : heavy chiffon
๐ŸŽ€ Jahitan tepi baby seam
๐ŸŽ€Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
๐ŸŽ€Mudah dibentuk
๐ŸŽ€Iron less
๐ŸŽ€Warna cantik cantik
.................................................................. SIZE โžก1.8meter ร—0.8 meter lebar ๐ŸŽ€1-9 pcs๐Ÿ‘‰ (RM10/pcs exc pos)
๐ŸŽ€10-15 pcs ๐Ÿ‘‰( RM9.50/pcs exc pos)
๐ŸŽ€16-19 pcs ๐Ÿ‘‰(RM9/pcs exc pos)
๐ŸŽ€20pcs keatas ๐Ÿ‘‰(RM8.50/pcs exc pos)

Pembelian 5pcs dan ke atas dapat FREE POSTAGE

Ws sis 0175965285 / 0145179060

#shawlchiffon#shawl#mejabulatsepahtu#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#mehsandarpadaaku#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

SHAWL HEAVY CHIFFON ๐ŸŽ€Material : heavy chiffon
๐ŸŽ€ Jahitan tepi baby seam
๐ŸŽ€Material tak jarang(untuk colour cerah better pakai inner neck)
๐ŸŽ€Mudah dibentuk
๐ŸŽ€Iron less
๐ŸŽ€Warna cantik cantik
.................................................................. SIZE โžก1.8meter ร—0.8 meter lebar ๐ŸŽ€1-9 pcs๐Ÿ‘‰ (RM10/pcs exc pos)
๐ŸŽ€10-15 pcs ๐Ÿ‘‰( RM9.50/pcs exc pos)
๐ŸŽ€16-19 pcs ๐Ÿ‘‰(RM9/pcs exc pos)
๐ŸŽ€20pcs keatas ๐Ÿ‘‰(RM8.50/pcs exc pos)

Pembelian 5pcs dan ke atas dapat FREE POSTAGE

Ws sis 0175965285 / 0145179060

#shawlchiffon#shawl#mejabulatsepahtu#kingcoco#neelofa#fattahamin#noradanish#mehsandarpadaaku#shhiloveyou
#shawlmurah#shawlcantik#shawlmurah
#aydajebat#nursajat#janganmengataskincare#bellaammara#shimabeauty#kcolly#uqashasensore#nelydiasenrose#fazulkafli#mekapmurah#tudungcantik#shawlcantik#shawlhariraya#shawlborong#fazura#sitinurhaliza#aimantino#mirafilzah#alifaziz#makcun3

๐Ÿ’– Harga OFFER MELELEH sekarang !! ๐Ÿ’–: . *Semenanjung*
Beli 1 - RM45 (jimat RM9)
Beli 2 - RM65 (jimat RM42) *(1 FREE GIFT)*
beli 4 - RM100 (jimat RM100) *(2 FREE GIFT)*
. *Sabah/Swak*
Beli 1 - RM50(jimat RM10)
Beli 2 - RM70(jimat RM40) *(1 FREE GIFT)*
beli 4 - RM110(jimat RM100) *(2 FREE GIFT)* **
. *Harga sudah TERMASUK postage*
Wowwwwww !!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
P/s : jangan TUNGGU sampai naik harga asal RM49.90 next week ๐Ÿ˜”
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #sabunpemutih #lofattah #neelofa #saharulridzwan #fattahamin #heroseorangcinderella #kukirimcinta #sitinurhaliza #jepsari #sitinordiana #miaahmad #bazarpaknil #aydajebat #arluna #fattzura #uia #um #uum #uitm #unikl #upm #ukm

- 20170525

Unboxing #SimetriSitiIndonesia by @tiwi_willwhy ๐Ÿ˜Ž
Sudah ketemu donk.. alasan mengapa harus punya album terbaru dari @ctdk ini ๐Ÿ˜‡

Masih open for PO (25-29 May 2017)
Price: IDR 105.000
Promo: IDR 99.000 (10 orang pertama)
Plus ongkir, atau COD Kebun Jeruk (Weekday), COD Depok (Weekend)
Buruan pesannn!
Colek @ctdk @rozisangdewi @cteafairuz @ivanlahardika @ade_govinda @sitizoneidbyfans @sitizonemy @sitizonesg
#jualanku
#simetrisiti
#sitinurhaliza
#SimetriSitiIndonesia
Lighting by @tia.wiradinata

Most Popular Instagram Hashtags