#sitinordiana

MOST RECENT

JOM PUTIHKAN GIGI DALAM MASA 5 HARI DENGAN NUCIFERA.
.
KEBAIKAN:
.
🌹 SENYUMAN MENAWAN SELEPAS 4 HARI
💖 KESEGARAN PADA MULUT BOLEH DIRASAI SELEPAS MENGGUNAKAN NUCIFERA
😊 TIADA KESAN SAMPINGAN
🌱 100% ORGANIK
💐 KESAN DALAM MASA YANG SINGKAT
🌹 SENYUMAN SELEBAR LAUTAN
.
Produk ini diyakini selamat untuk digunakan.
Anda tidak perlu risau sebelum guna produk ni.
.
Nucifera Teeth Whitening Powder ➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa ✅Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS ✅ Tidak sama seperti arang biasa
✅ Bukan ubat gigi .
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #produkkecantikan #carbonteeth #monalisa #cintafatamorgana #tiamosweetheart #fattzura #terataikemboja #klikpengantinmusimsalju #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #nur #sitinordiana #syafiqkylez #nakgigiputih #nakgigicantik #nakputih #selangor #jdt #nucifera #nuciferawhiteningteeth #whiteningtoothpaste #whiteningteeth #putihkangigi #gigiputih #gigigorgeous #lelaki #perokok #rokok #man

😱 terkini ramai dah beli stock Alisa! Kat online! Sebab tak renyuk! Tak perlu iron pun! U all rasa?
PaLing best dapat free gift untuk pembeliaan hari ini sampai rabu!
Ada ke sesiapa yang nak order lagi untuk tudung Sugarscarf yang ini?
_
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #tudung #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #tudungraya #tudungterkini #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #klikpengantinmusimsalju #nur #sitinordiana #sugarscarflover #sugarscarfootd #innersugarscarf #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #raya2018 #wanita #perempuan #nakcantik #ootd #tudungsugarscarf #crisscross #crisscrossstyle #innerhijab #innercrisscross

ingattttt ingatttttt.hahaha ok esok ok...ingatttttt 💜💜💜 #sitinordiana

#Repost @bambam_studios (@get_repost)
・・・
Minggu depan dalam #KlikPengantinMusimSalju , kita ke Jepun ❄❄❄❄ Tak nampak la KLCC dan jalan raya KL buat sementara waktu
Setiap Isnin-Khamis
7 Malam
RIA & RAMADAN HD 
#klikpengantinmusimsalju 
#pengantinmusimsalju 
@sitinordiana 
@alifsatar 
@therealatikahsuhaime
@adm.lee 
@ninajuren 
@aleza_shadan 
@norliaghani 
@faroukhussain1967 
@zamarulhisham93 
@ardellaryana 
@cikmanggis 
@dafiismailsabri 
@lansolo_official
@hadithomar

@suarahatipublication_official
@suriryana

Macam biasa lah kita tanya, bila nak keluar full version ni?? 👉👈 #sebenarnya
Lagu ni makin menjadi2 pula sedapnya! Bayangkan macam chuols makan roti nan chesse yg tengah panas2 tu.. Ditarik2, lembut.. Terus masuk ke mulut! Rasa lemak2 berkrim disukai ramai... Haishh!! 😋 #sitinordiana
Regrann from @sitinordiana - #comingsoon #Sebenarnya #klikpengantinmusimsalju 💙 - #regrann

Code: GM

Short Feather PURSE
. ✅READY STOK (slgi stok ada)
✅ PURSE
✅ADA 8 COLOUR ( Peach/Light celadon/Light blue/wine red/celadon/Light purple/black/Light pink) ✅MATERIAL: Synthetic Leather
✅SIZE: 11.7cmX 3.1cmX 10.5cm
❤️PRICE: RM35 SM/ RM40 to SS
❤️FREE POSTAGE 💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah
#pursemurah#walletcantik #bagmurah
#igshopmalaysia#uitm#usim#utem
#unisza#kelantan#kl#selangor
#fattzura#neelofa#sitinordiana
#erezeki#eusahawan#shawlmurah
#dyxykl#shakleekl#wanita

Hi uols 😁
_
Inner neck Magic tarik dan lekap yang hot selling lajuu dari Sugarscarf! .
✔ Ada lebih 40 warna pilihab
✔ Material sejuk dan tak berbau
✔ Tarik laras tali dan terus lekap di muka
✔ Free gift every pembelian
✔ Harga berpatutan tak pecah tabung ayam
✔ Sesuai utk yang berkerja , nak berkebun depan rumah pon senang atau jogging
.
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #tudung #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #tudungraya #tudungterkini #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #klikpengantinmusimsalju #nur #sitinordiana #sugarscarflover #sugarscarfootd #innersugarscarf #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #raya2018 #wanita #perempuan #nakcantik #ootd #tudungsugarscarf #crisscross #crisscrossstyle #innerhijab #innercrisscross

Hi uols
_
Corak tak serabut tp takde lah simple sangat. Plus kain x cepat renyuk. Senang, campak2 je dalam bag 😊 -
-
Our founder Eyqa wanted something fresh, modern, vibrant and exclusive for this Raya. So here's our garden themed design, the BeeAmazing Collection 😘💕
_
_
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order atau tekan link diprofile 😁
.
.
#sayajual #tudung #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #tudungraya #tudungterkini #alinacollection #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #klikpengantinmusimsalju #nur #aamyrarosli #sitinordiana #sugarscarflover #sugarscarfootd #innersugarscarf #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #raya2018 #wanita #perempuan #nakcantik #ootd #tudungsugarscarf

Siti Nordiana donning Hanna Kurung from PV Woman
Whatsap +601127026786 utk kiriman .
.
#primavalet #sitinordiana #bajuraya #raya2018 #pelakon #artismalaysia #minaz #leeyanaraya2018 #leeyanarahman #bellaammara #jannanick #nuraishahgallery

My feveret sweet couple on screen @sitinordiana
@alifsatar

Regrann from @sitinordianasgfc - Sebenarnya teaser 😍😍 omg can’t wait 😍
#sitinordiana
#sitinordianasgfc
#klikpengantinmusimsalju
Thanks @shutatah for this ☺️☺️ - #regrann

sebelum esok.. layan sweet muet pasangan adamKay yang bermulanya percintaan bersalju mereka.. sambil tu layan OST #sebenarnya...
seriusly sedap sangat lagu ni.. cerita pun best.. sepatutnya cerita ini dpt extra attention dr pihak yg bertanggungjawab.. .
.
Jangan lupa esok tengok ep5.

#KlikPengantinMusimSalju

Drama berganda-ganda

Setiap Isnin-Khamis
7 Malam
RIA & RAMADAN HD
#klikpengantinmusimsalju 
#pengantinmusimsalju 
@sitinordiana #Sitinordiana
@alifsatar #alifsatar
@therealatikahsuhaime
@adm.lee 
@ninajuren 
@aleza_shadan 
@norliaghani 
@faroukhussain1967 
@zamarulhisham93 
@ardellaryana 
@cikmanggis 
@dafiismailsabri 
@lansolo_official
@hadithomar

@suarahatipublication_official
@suriryana
#Repost from @bambam_studios by @BatchSave
•••
#kasehLateefah
#AdamKay
#sejenis_besokjelah

[BELLA OFFER SEHINGGA 23MEI]
.
Bella didatangkan dengan tali ribbon yang boleh membantu uolls nampak slim bila menggayakan Bella semasa beraya nanti.
.
Uolls nak nampak elegant exclusive? Boleh gayakan Bella tanpa ribbon dan uolls akan kelihatan seperti menggayakan cardigan di luar dan blouse di dalam!
.
Nak tampil simple tapi menawan?
.
Gayakan Bella dengan tali ribbon yang disertakan sekali untuk kelihatan lebih feminin dan slim!
.
.
NORMAL PRICE :
Saiz S-XL : RM79
Saiz 2XL-3XL : RM85
.
PROMO :
Saiz S-XL : RM75
Saiz 2XL-3XL : RM80
.
.
For any inquiries :
.
✆✆ WhatsApp ke +6 014 5130016 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 014 5130016 ✆✆
✆✆ WhatsApp ke +6 014 5130016 ✆✆
.
.
P/s: Bella Elegant blouse terakhir sebelum Raya. Lepas ni takde dah tau. After 23/5 , harga akan kembali kepada Normal Price...
.
Now Or Never!
.
.
#blousebella_hyh #bellablouse #blousebella#kamifamilymsh#kurungmoden#kurtalelaki#kurtamelayu#jubahsaizbesar#kurungraya2018#rayaaidilfitri#Jubahpengantin#bajutunang#Kurungmodenmurah#kurungmodenmalaysia#kurungnursing#kurungmuslimah#kurungmalaysia#jubahmuslimah#jubahmalaysia#Jubahmuslimahmurah#bajunikah#GemaGegarVaganza#kurungsaizbesar#Pengantinmusimsalju#alifsatar#sitinordiana#Cintafatamorgana#DramaMrGrey#tiamosweetheart100hari #rahsiahatiperempuan

Sebenarnya teaser 😍😍 omg can’t wait 😍
#sitinordiana
#sitinordianasgfc
#klikpengantinmusimsalju
Thanks @shutatah for this ☺️☺️

#Repost @huumairaa_khaibahar_ with @appreposter Nah...kisah rindu akak adik...nie...walau tinggal satu malaysia...tetapi bertemu di negara jiran...😂😂😂...bz tul!!!... .

Saper yang terlebih rindu 💓🌹?... akak ke adik? 😂...
.
📹 IGs @khaibahar94 @sitinordiana | 19 Mei 2018
.
#khaibahar
#khaibahar94
#celebfest
#sitinordiana
#suntecsingapore
@khaibahar94

repost @sejenis_besokjelah .
.
#klikpengantinmusimsalju VS #diasemanishoney
.
.
Gandingan @sitinordiana & @alifsatar
Arahan @hadithomar .
.
#sitinordiana #alifsatar
#sejenisbesokjelah
#kasehlateefah #adamkay #adamputra .
.
✔JAM 7pm| ISNIN -KHAMIS | ASTRO RIA /RAMADHAN HD
.
.
ULANGAN; ✔JAM 4am| ISNIN -KHAMIS | ASTRO RIA /RAMADHAN HD
✔JAM 1pm | ISNIN -KHAMIS ASTRO RIA

“ Inilah Kebiasaan Lelaki Malaysia"
.
Pancut awal, zakar kecik, saiz pendek, semua ni masalah biasa rakyat Malaysia.
Statistik mengatakan lelaki Malaysia hanya boleh tahan 3-7 minit sahaja❗
Sedih sangat-sangat❗
.
Yang jadi mangsanya, perempuan Malaysia.
Diorang tak puas.
Diorang terseksa.
Diorang terpaksa guna jari puaskan diri.
.
Sampai bila abang-abang❓
Sampai bila❓
.
Jawapannya di depan mata anda❗
Sudah bersedia menjadi superman untuk isteri?
Yang memiliki zakar yang kuat, yang tahan lama, yang panjang.
Isteri akan kanjang setiap malam meminta-minta❗
Inilah masanya❗
.
Minyak Lintah Gunung Ikan Belacak (2in1) membantu:
🍆 Menguatkan boboi
🍆 Memanjangkan boboi
🍆 Menebalkan boboi
🍆 Bantu tahan lama
👙 Menegangkan dan membesarkan payudara isteri
.
Apa kami offer?
✅Kesan seawal 3-4 hari!
✅ Harga yang berpatutan
✅ Postage kami tanggung!
✅ FREE cara urut
✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
.
Mengapa LGB Oil?
🇲🇾Sudah lama di Malaysia
🇲🇾Bebas bahan kimia
🇲🇾Tak perlu telan apa-apa
🇲🇾Cara urut yang mudah
🇲🇾Testimoni beribu❗
.
Tunggu apa lagi❓
DM
@minyaklintah_kuat
atau whatsapp
017-2395452
017-2395452
sekarang!
Sementara stok ada.
.
#bajuraya2017 #minyaklintahbelacak #moodrepublic #kuihraya2017 #bazarramadhan #payudara #ramadhansale #kadkahwin #doorgiftmurah #neelofa #fattahamin #tv3 #dramatv3 #khaibahar #sitinordiana #jannanick #fazura #radin #erafm #abpbh30 #ella #zulariffin #fidgetspinnermalaysia #kedah #pahang #pialaFA2017 #heroseorangcinderella
#kurta #kukirimcinta🎬

Most Popular Instagram Hashtags