#sitaquajketedashuri

229 posts

TOP POSTS

Miq video e te henes Kushi dhe Lavanja "kush do te luaj me jastiqe '' @sanayairani @divasana #sitaquajketedashuri

Sa her e shoh them gezuar ditelindjen "Kushi" #sitaquajketedashuri @sanayairani @barunsobtisays 😍😍😍😍😍😍😍

Nje pjes plot humore @ssarakhan @barunsobtisays 😂😂😂😂😂😂😂#sitaquajketedashuri

Nje kercim shum I bukur ju si mendoni @sanayairani @barunsobtisays #sitaquajketedashuri 😍😍😍😍😍😍

Pjesa e neserme shpresoj ta pelqeni @sanayairani @barunsobtisays #sitaquajketedashuri

Haaa shikoni kushin @sanayairani @barunsobtisays #sitaquajketedashuri 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Vetem degjoni kur kendon kushi haaaaaaaa @sanayairani @barunsobtisays #sitaquajketedashuri 😂😂😂😂😂😄😄😄😄

MOST RECENT

@sanayairani
Some funny moments 😹😹😹
Edhe kjo kushi😹😹😹😍
Besttt babies 🌏💟 🔐💚🔐
#kushigumaripta🌿 #arnavsinghraizada #arshi #sarun #bollywood #tellywood #funnymoments #ipkknd
#isspyarkokyanaamdoon #sitaquajketedashuri ❤️❤️💚

Në episodin e sotëm të serialit "SI TA QUAJ KËTË DASHURI?" do të ndiqni:
Arnav tërbohet kur mëson se Kushi është e shoqëruar me Nanda Kishore në festë. Të ftuarit kanë filluar të mërziten dhe Kushi ngacmon Arnav lidhur me këtë gjë. Më vonë, Kushi dhe Nanda Kishore vendosin të performojnë një kërcim për të ftuarit në mënyrë të tillë që festa të ketë më shumë gjallëri. Si do të reagojë Arnav?
Arnav i ofron Kushit shoqërimin e tij për në shtëpi, por ajo vendos të shkojë me Nanda Kishore. Të dy familjet përgatiten për ritualin e rradhës. Përgjatë tij, Anxhali prezanton Kushin dhe Paialin me koregorafin e punësuar për ceremoninë. Koreografi bashkon në çift Kushin dhe Arnavin, por ky i fundit refuzon të kërcejë me të. #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

Sot në serialin "SI TA QUAJ KËTË DASHURI" do të ndiqni:
Shiam i kërkon Anxhalit që të menaxhojë llogarinë e shpenzimeve të tij ditore. Ndërkohë, Arnav njofton se do të zhvillohet një festë për Akash dhe Paial. Kushi dhe Nanda Kishore urojnë të kenë argëtim në festë. A do të mësojë Kushi planet e Shiam?
Kushi është e mërzitur me Arnav pasi ai nuk pranon kërkesat e saj për festën. Akash i jep Kushit një letër për Paial. Më vonë, ai vjen në shtëpinë e tyre për ti çuar ato në festë. Kushi nuk shkon në festë por i kërkon Nanda Kishore një nder. Çfarë kërkese ka ajo? #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

Në episodin e sotëm të serialit "SI TA QUAJ KËTË DASHURI?" do të ndiqni:
Serial premierë
Kushi vendos të mos flasë më kurrë për Shiam. Në shtëpinë Raizda, Arnav merr mbështetjen e plotë nga Anxhali lidhur me ndarjen e tij nga Lavania. Më vonë, Kushi gjen Akash në tualet. Duke ngatërruar Arnav me Paial, ajo e shtyn atë brenda në tualet.
Kushi ndihmon Anxhalin me përgatitjet e martesës. Ajo vë re që Anxhali i kërkon Shiam që të ndërrojë bluzën e tij të bardhë. Ai i thotë Kushit se Anxhali e trajton si të sëmurë. Ndërkohë, Manorama është e gëzuar pasi një mik special do të vijë nga Sidnei. #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

Në episodin e sotëm të serialit "SI TA QUAJ KËTË DASHURI?" do të ndiqni:
Lavania i rrëfen Kushit lidhur me ndarjen e saj nga Arnav. Ajo i kërkon Kushit që ta ruajë këtë sekret deri në fejesën e Paial dhe Akashit. Ndërkohë, Paial dhe Akash fejohen përmes një ceremonie madhështore. Arnav më pas lajmëron të tërë se ai dhe Lavania janë ndarë.
Kushi i bërtet Arnavit lidhur me vendimin e tij për t’u ndarë. Ajo më pas përpiqet të ndalojë Lavaniën që të largohet nga shtëpia. Nani i kërkon Arnavit që të japë një arsye të fortë lidhur me vendimin e tij dhe nuk pranon largimin e Lavaniës. Lavania ndërhyn duke u thënë të tërëve se ishte një vendimi përbashkët dhe i jep lamtumirën. #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

@sanayairani
#kushigumaripta🌿 #arnavsinghraizada #isspyarkyanaamdoon #sitaquajketedashuri #albania #turkish #song #best #indian #actress #bollywood #tellywood #king #and #queen 💟💟💟👸👑🌹👑💕💕💘💘🌎🌎🌎♥️🤗♥️❤️❤️💕👑💟💕💟🌹

Funny couple 😂😂😁
Love themm❤❤❤❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖👑💎🍬🍬#kushigumaripta🌿 #arnavsinghraizada #isspyarkokyanaamdoon #sitaquajketedashuri 💙💙💙💙💙💙💙💙 @sanayairani

Mirmegjes miq do na mungoje shum Lavanja sepse dhe te henen dhe te marten do te jet ne serial @divasana #SITAQUAJKETEDASHURI 😘😘😘😘

Në serialin "SI TA QUAJ KËTË DASHURI?" ndoqët:
Kushi është e pasigurt me mënyrën se si duhet të sillet me Shiam. Madumati mallkon këtë të fundit që ka luajtur me ndjenjat e Kushit dhe familjarëve të tyre. Më vonë, kur Kushi vendos ta ekspozojë atë, Shiam kërcënon që do të shkatërrojë marrëdhënien mes Paial dhe Akash.

Pasi takohet me Anxhalin, Kushi ndërron mendje për sjelljen e saj ndaj Shiam. Arnav i rrëfen Lavaniës se ai nuk ka ndjenja për të dhe se ka vendosur se do t’i tregojë familjes gjithashtu. Si do të reagojë Lavania kur të dëgjojë fjalët e Arnavit? #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

Sot në serialin "SI TA QUAJ KËTË DASHURI?" do të ndiqni:
Shashi përpiqet t’i tregojë Anxhalit të vërtetën lidhur me Shiam. Nga ana tjetër, familja Raizda dëshiron që të njihet me të fejuarin e Kushit. Më vonë, Paial falenderon Arnav për ndihmën që i dha asaj dhe Akashit. Arnav i bërtet Kushit, pasi sipas tij ajo është gjithnjë e lëkundur për vendimet e saj. Cila do të jetë hakmarrja e saj?
Edhe pse përpjekjet e Shashit për të ekspozuar Shiam janë të dobta, Kushit i ngrihen dyshimet për këtë të fundit. Më vonë ajo dëgjon Shiam që flet me Akash lidhur me të ftuarit e një feste tradicionale. Gjithnjë e më shumë dyshuese, ajo përpiqet të njohë fytyrën e tij përgjatë festës. A do të mësojë ajo gjithçka? #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

Sot në serialin "SI TA QUAJ KËTË DASHURI?" do të ndiqni:
Për të përforcuar refuzimin e saj, Manorama shtiret sikur do të largohet nga shtëpia. Arnav, ja del ta bind atë që të qëndrojë. Manorama pranon martesën, por me një kusht. Të gjithë janë të lumtur dhe Akash e falenderon atë që pranoi Paial. Cili është kushti i Manoramës?
Kushi njofton Paial lidhur me vendimin e familjes Raizda. Madumati gëzohet pamasë teksa sheh familjen Raizda në shtëpinë e saj. Shiam përpiqet të fshihet. Të dy familjet janë gati për të martuar Akash dhe Paial. Shashi prezantohet me familjen Raizda. Ai tronditet kur sheh fytyrën e Anxhalit dhe përpiqet t’u thotë të tërëve lidhur me Shiam. #sitaquajketedashuri #indianserial #rtvklan #klanhd #klantv www.tvklan.al

New video like koment ( video e re like )
#SITAQUAJKETEDASHURI @sanayairani @barunsobtisays

Most Popular Instagram Hashtags