#sitambun

114 posts

TOP POSTS

Lapar sangat🤣😂
#nurzaraeryna #sitambun

Cekna nak jalan raya ni ngn atok n nenek...batu pahat-muar-melaka✌
#sitambun #raya2016

Today is her besday..first time potong kek😂nampak jakun nye😜ni pn first time bagi die makan kek☺dh 2 tahun anak ummi😘😘hadiah eryna ummi bagi 7 bulan lagi ya😀😀
#erynaturn2 #sitambun #nurzaraeryna #abiumieryna

Kacau abi die makan😀die bukan kira nasi tu pedas ke x😆abi redo je xdpat gaul lauk daging sambal tu😂😂
#sitambun #nurzaraeryna #abiumieryna

Follow up checkup 😁 ni dari kol 4.30am tak tido😂alhamdulillah everything's ok😘see again misi next year😆 #14.5kg #89cm #2tahun6bulan
#nurzaraeryna #sitambun

Tak sabar nak susu sampai nangis😂😂drama sangat cekna oi😅🤣
#nurzaraeryna #sitambun

Belanja nenek makan malam ni😁😁
#nurzaraeryna #sitambun #makansampaikenyang

My cutie pie😙

Pic by @octavianusrp

#cutiepie #sitambun

MOST RECENT

Follow up checkup 😁 ni dari kol 4.30am tak tido😂alhamdulillah everything's ok😘see again misi next year😆 #14.5kg #89cm #2tahun6bulan
#nurzaraeryna #sitambun

Tak sabar nak susu sampai nangis😂😂drama sangat cekna oi😅🤣
#nurzaraeryna #sitambun

Lapar sangat🤣😂
#nurzaraeryna #sitambun

Cekna ngantuk lagi sebab die pun sahur jugak😂 ummi dh nak g work ni👩‍💻
#nurzaraeryna #sitambun

Salam ramadhan..alhamdulillah cekedis eryna dah dapat😊 thanks pd agent jb fifie delivered sampai umh😘 for @ciknuie thanks untuk sampul raya😘tahun ke 2 dapat😁moga dimurahkan rezeki selalu😍
#homemadebabyfood #sitambun #makancekna

Solat 1 rakaat😂
#nurzaraeryna #sitambun

Takut sampai nak nangis🤣😂
#nurzaraeryna #sitambun

Habis makan sepinggan mintak susu pulak😆tido nye tak jugak😂dh tghri ni nak..kang petang nk berjimba👨‍👩‍👧
#sitambun #nurzaraeryna

Ngantuk teruk na😌😂
#sitambun #nurzaraeryna

Good morning🌻 hari ni anak ummi nenek jaga sampai hari ahad..jangan nakal2 ye🤣main ngan kakak esyhal nnti☺️thanks mil😘
#sitambun #nurzaraeryna

Die cakap "ummi jangan" tapi ummi amek jugak pic die😆amboi tau pulak muke die tengah monyok😜
#sitambun #nurzaraeryna

Kasi can bangun lambat..settle keja ummi pagi ni tanpa gangguan😆
#sitambun #satumay #ummiabicuti

Sleep with her new toys☺️ die pilih sendiri ni..ummi pilih yg lain die tak nak😂 ###psstt..ummi pilih yg kecik je die amek yg besar2😂😂😂
#sitambun

Tercabut pulak butang baju ni😆
#sitambun #nurzaraeryna

Good mornings☀️💕
#nurzaraeryna #sitambun #morningviewtoday

Tb | teman eryna study😘
#sitambun #nurzaraeryna

Bangun2 mintak nk tengok cat kt luar😆 suar len bju len tu biase😂
#nurzaraeryna #sitambun

Most Popular Instagram Hashtags