#sitambun

102 posts

TOP POSTS

Sleep with her new toys☺️ die pilih sendiri ni..ummi pilih yg lain die tak nak😂 ###psstt..ummi pilih yg kecik je die amek yg besar2😂😂😂
#sitambun

Tercabut pulak butang baju ni😆
#sitambun #nurzaraeryna

Tb | teman eryna study😘
#sitambun #nurzaraeryna

Good mornings☀️💕
#nurzaraeryna #sitambun #morningviewtoday

Cekna nak jalan raya ni ngn atok n nenek...batu pahat-muar-melaka✌
#sitambun #raya2016

Today is her besday..first time potong kek😂nampak jakun nye😜ni pn first time bagi die makan kek☺dh 2 tahun anak ummi😘😘hadiah eryna ummi bagi 7 bulan lagi ya😀😀
#erynaturn2 #sitambun #nurzaraeryna #abiumieryna

Bangun2 mintak nk tengok cat kt luar😆 suar len bju len tu biase😂
#nurzaraeryna #sitambun

Kacau abi die makan😀die bukan kira nasi tu pedas ke x😆abi redo je xdpat gaul lauk daging sambal tu😂😂
#sitambun #nurzaraeryna #abiumieryna

Demam awal bulan😟 suhu on off.. skang 38.3°c😥get well soon eryna😿
#nurzaraeryna #erynataksihat #gws #lovefamily #sitambun

MOST RECENT

Sleep with her new toys☺️ die pilih sendiri ni..ummi pilih yg lain die tak nak😂 ###psstt..ummi pilih yg kecik je die amek yg besar2😂😂😂
#sitambun

Tercabut pulak butang baju ni😆
#sitambun #nurzaraeryna

Good mornings☀️💕
#nurzaraeryna #sitambun #morningviewtoday

Tb | teman eryna study😘
#sitambun #nurzaraeryna

Bangun2 mintak nk tengok cat kt luar😆 suar len bju len tu biase😂
#nurzaraeryna #sitambun

Bangun2 terus cari smurf die pastu main ade lah 2 min cmtu trus mintak ipad die😂 #nurzaraeryna #sitambun

Demam awal bulan😟 suhu on off.. skang 38.3°c😥get well soon eryna😿
#nurzaraeryna #erynataksihat #gws #lovefamily #sitambun

Why u're so serius??😏
#sitambun #nurzaraeryna

Nak tengok kartun + nak makan biskut + nak bertenggek😥😂
#sitambun #nurzaraeryna

Start demam dari hari jumaat(24/2)...ingat demam biase2 so just lap2 bdn die guna kain basah je tp besoknye demam masih xkebah..kadang suhu naik tinggi sampai 39°c.. Hari ahad (26/2) g klinik rozikin sebab demam still tinggi..check smue xde ape..amek darah alhamdulillah result ok tapi ade jangkitan ckit..so doc bagi antibiotik...malam die still xok.time tido mesti suhu tinggi..ummi ngan abi bersengkang mata lap2 bdn ryna bagi suhu turun..nak xnak terpakse masuk ubat bontot sbb suhu dh terlampau tinggi (takut sawan)

Semalam (28/2) pengasuh call inform siang ni eryna melepek je..baring je xnk buat ape2..xaktif..ummi rsau kemain trus balik...amek keputusan bawak g klinik pakar kanak2 adda kt adda height..kat situ plak org punyala rmai..so tghari tu die dh tutup smp kol 4pm.lastly dtg malam..lps maghrib trus berebut ke sana sbb nk dpt no awal.

Masuk bilik doc startla drama queen die..hahha..smp doc ckp drama kuat die ni..check la smue skali..lastly baru tau punca demam ape..ulser rupenya kanan kiri tekak..adess..😆
Doc bagi ubat spray.. & doc nasihat if die xdemam pn still bg ubt ikut rules 4 jam skali.😊 Ummi doakan awak sihat cm biase k ryna😘mata tu dh sembap sangat sbb xcukup tido & pns dalam. I love u more than u love me😙
#nurzaraeryna #sitambun #anakummiabi

Ryna xberapa sihat..😢
#nurzaraeryna #sitambun

Kaki dh bersemut ni kena hempap dgn tangan sado die😂😂
#zoolbabies #sitambun #layanmatangantok

While waiting.......😏
#sitambun

Order please🍲
#sitambun

Suke la tu dapat air sedap😏
#sitambun #nurzaraeryna

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags