[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sissuka

4543 posts

TOP POSTS

Nikmat bila blik kg dpt mkn durian smpai munth😱😱😍😍😋😋😋..memg padu ar.sdp gler #sissuka

Ya ampun...siez sis kenot move on laa klau ngn memon nie..bkn x cuba tau..dh cuba..tp bila dpt tuh kemainnn excited lbh..ase nk lompat2 pn ad..hahahhaaha....ok..sis tau prangai sis x helok sgt bab tuh..😂
Bila tau nie last batch utk kluaran doraemon,cpt2 grabb...tkot nyesal..now,siez x nyesal...
#sissuka
#azairaoutlet
#doraemonlovers

tak sangka dapat berjumpa dengan penyanyi lagu Selamat Malam Rohingya. #sisSUKA . dapat juga bergambar dengan Khir Rahmann.. #Sayangkeluarga
#puisiriong

Happiness ❣️ #siscuba #janganmarah #sissuka

Kalau jalan jauh2 kan lepastu lama pulak.. tengok2 bulu dah naik. Mesti rasa rimas kan.. senangnyalah hati bila ada wawawax ni.. nak g mana2 je boleh bawak. Tak tumpah dan ringan. Suka. Suka. Suka.
Siapa tak nak rasa rimas tu jom cepat2 dm ye. 😄
.
.
#rimas
#bulukasar
#buangbulukasar
#wawawaxjengka
#sissuka

ada urusan kat loqstaq so kami mai lunch kat restoran d’pumpong... lauk dia mmg mcm2 ada.. kampung style.. naik rambang mata pilih.. tapi tak dan nak ambik gambaq sgt sbb org dah start ramai.. favourite kakak gulai batang pisang mmg terbaik ahhh! lauk sedap2.. service pun baguih.. mmg recomended mai makan tang ni kalau mai loqstaq 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
#sissuka #terbaik #sosedap

Sis predict tahun depan color trend mesti grey + blue + silver

#sisahlinujum #sispredictje #sissuka #pandai2jekosis 😂😂

MOST RECENT

FEEDBACK CUSTOMER ❤ .
Katanya barang sampai dalam keadaan baik . Alhamdulillah . tq sis shopping dengan kami 💕 .
#handbagcantikmurahjimat #handbagborongmurah #handbagterlajaklaris #handbagmampumilik #sissuka #sisnampaklawa

Happiness ❣️ #siscuba #janganmarah #sissuka

Katakan TIDAK pada bibir:- ✖️ KUSAM ✖️ KEHITAMAN
✖️ KERING & MEREKAH ✖️ MENGELUPAS
Hanako Rosy Shine Lip Color boleh membantu mengembalikan bibir merah dan lembap.
Harga Mampu Milik!
Nak order?
Jom DM dan Whatsapp 0164644691!

Assalammualaikum, selamat pagi.. Hi breastfeeding moms,
Korang dah pam belum pagi ni.

Haa,jangan ngelat tau..
Salah satu rahsia susu yang melimpah luah adalah setiap hari pam walaupun waktu cuti.. Cukup dengan Pam diawal pagi atau tambah dengan malam sekali.. Xsempat n Anak ramai??? Ha, sebab tulah korang perlukan set penyusuan optimum nie.. Akk berani syorkan sbb akk pun ambil untuk Anak ketiga ni..masa cuti pantang sehari akak dapat 20oz tuk sehari pam pagi Dan malam..yg lain semua direct breastfeed.. Akk xkata set ni boleh banyakkan susu.. Tapi akk ckp sbb set ni boleh bantu korang untuk konsisten mengepam.. Macammna dia bantu? 💚elakkan korang dari stress (Anak nangis, yang no1 n 2 buat hal).. So dalam set ni ada agent penenang
💚blocked duct pun boleh buat susu korang xlancar. Jadi set ni bekalkan korang pelancar susu agar susu mengalir tenang tak tersekat.
💚pagi Pam, mlm Pam, tgh mlm bangun lagi buat korang penat kan smpi korang malas nk Pam. So set ni bekalkan korang tenaga optimum supaya tak terasa lesu masa berpantang.
💚musim hujan, batuk selsema pun leh ganggu production korang. Jadi set ni akan bekalkan sistem imun dlm bdn korang.
💚tau x, bila kerap menyusu n Pam, korang rasa cam nak pitam pun ada kan.. Maybe tekanan darah, HB xok..Jgn riso ada multivitamin yg cukup nutrisi tuk bekalkan kesihatan pada bdn korang.
💚lenguh2 badan, lenguh tangan pegang Pam susu Anak, set ni ada sumber kalsium tuk jaga tulang korang Dan elak lenguh di samping elakkan radang sendi.
💚alfalfa terkenal sbg milk booster.. Apapun kena apply prinsip penyusuan supply vs demand gak Dan pastikan badan Dan Minda korang sihat.

Bila korang dah konsisten Pam, bean sihat, Minda tenang...insyaallah susu pasti ckp.

Ingat, sentiasa fikirkan yg susu korang cukup, Jgn bandingkan dgn orang lain. Cek dlu kenapa Anak asik nangis after dah susu..Jgn terua conclude yg susu korang tak cukup.. Happy breastfeeding uolls.

#fullybreastfeesmom
#2tahun3bulan
#sissuka
#viralTDB
#tsunamishaklee
#shakleeEffect
#pengedarshakleenilai
#shakleen9

🥋🥋 senior team.. #selamatpagi #sissuka

tak sangka dapat berjumpa dengan penyanyi lagu Selamat Malam Rohingya. #sisSUKA . dapat juga bergambar dengan Khir Rahmann.. #Sayangkeluarga
#puisiriong

💝17.11.17💝 .
What ever you decide to do,
Make sure it makes you happy. .
#nofilter #realpicture
#firsttime #chocolatemoistcake #sisdapandaibuatkek #sisnakkawinlah #sissuka #lovecake #loveeat #love

Anda mengandung?
.
😰Bacaan HB xcantik
😰 selalu cramp
😰badan xbertenga
😰risaukan Anak kulit sensitif (b/ground IBU bapa)
😰inginkan kulit Anak cantik
😰xsuka minum susu .
Tau tak, dengan Shaklee anda dapat mengurangkan masalah di atas..
.
Dengan set kehamilan Shaklee anda akan dapat berikit:
😍 bacaan HB yg cantik -vitalea
😍multivitamin yg cukup Dan diperlukan semasa hamil - vitalea
😍extra energy -vitalea
.
😍tenaga berpanjangan -esp
😍kulit Anak yang gebubdan cantik - esp
.
😍dapat kurang risiko spins bifida(said folic) - bcomplex
😍emosi yang stabil- bcomplex
.
😍kurangkan selsema Dan batuk semasa hamil -vitamin c
😍anak yg lahir juga risiko kurang dijangkiti batuk Dan selsema rendah -vitamin c
😍memberikan kulit yg cantik Dan tidal sensitif- vitamin c
.
😍kalsium yang cukup walau xminum susu -ostematrix
😍kurangkan cramp semasa mengandung-ostematrix
😍tulang dan gigi IBU Dan Anak yang kuat- ostematrix
.
😍meningkatkan daya ingtan Dan fokus baby - omega
😍mengurangkan risiko Asma - omega
.
BONUS- MEMPERBANYAKKAN DAN MEMUDAHHKAN PENGELUARAN SUSU IBU DARI HARI PERTAMA KELAHIRAN. .
BERMINAT
0192648121
.
.
#sissuka
#tsunamishaklee
#shakleeEffect
#viralTDB
#pengedarshakleen9
#shakleen9

Sis buat lagi harini atas permintaan anak buah
Puding ceremal.. #itacomeymasak #sissuka #syukuralhamdulillah #rezekiAllah

Terjebak dah ....healthy food with no excess of salt and sugar. Freshly prepared almond butter to guarantee good taste of butter (almond nut u know!) Jom terjah FB askzda84kitchen or IG @asdayantee_razak.
For healthy food lover & located near her in Lembah Klang...can order freshly mylk (she name it) but actually milk made from almond nut..macam2 perisa ada....
Kalau ada meeting kat sana sis nak order! (Together with superdelicious cake from @iheartdessertss ....so combine both not so healthy lar😉) #vagankl
#sissuka
#shegotprettyheart
#iadoreherkindness
#iadoretheirwisdom
#plantbasedfood

Most Popular Instagram Hashtags