[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sisrindu

3759 posts

TOP POSTS

sape kata tak rindu. sape kata tak sayang? rindu nk tngok perangai gila2 sis nii mmg penghibur 😄. i miss you kak. em. @dak.myra
#sisrindu
#sisjanganmarah
#yangjauhkitarapatkan

Surround yourself with positve people who always support you when it rains, not just when it shines💫

fun thing about Fita's events,it always turns out into a mini reunion #sisrindu #mamakthemusical

Sekarang aku tahu kenapa masa dalam perut ibu aku tak sabar nak keluar. Rupanya sebab nak jumpa cinta hati saya 😍❤️ #sistaknakkalah #sisrindu 😋

Rindunya ya Allah😭..mak ayah esok akak start exm..jgn lupa doa dkt akak nah😣..doa bg akak p pulak tahun dpn..in sha Allah..
#HIJRA
#sisrindu

Sis nak tepek jugak! 🙏🏻😜 Sekarang baru faham kenapa orang selalu cakap zaman study lagi best 😆😘 #majorthrowback #convocation #siscuba #sisrindu #alumniuitm

Name die nurul feeza😁member Sek rendah..even x sme kelas tpii rapat mcm adik bradik😅😅 ntah mcm mne leyh kenal😂😂die nie LA geng sepengawas,geng hockey,geng lepak smue dielahh☺☺msok peringkat daerah pon ssme,dlm gp pon sme😊sers sis winduu😭tpi itu smue dulu😩😩skrg da 3taon stgh bulan x jumpe😭da x dok geng yg ajok pi main hockey😭bile lah kite dpt jumpe lgi kn.. Huhuhu
#sisrindu
#memberhockey
#memory2013

Alolo ciannye kesygn @mfmirafilzah kt set lg.nmpk muka cikgu m tu penat sgt.tke cre ksygn😘😘😘❤️❤️❤️
#MiraFilzah
#sisrindu
#westrongtogether
#cikgu M
#ohmyenglish

I miss u baby..
#sisrindu#

MOST RECENT

I miss u baby..
#sisrindu#

Kowg smua.jgn lupe mlm ni kita ade dating ngn kesygn @mfmirafilzah lagi kat rancangan #yeke TV3 pukul 11mlm ok👍👍😍😍..
#MiraFilzah
#yeke
#sisrindu

sape kata tak rindu. sape kata tak sayang? rindu nk tngok perangai gila2 sis nii mmg penghibur 😄. i miss you kak. em. @dak.myra
#sisrindu
#sisjanganmarah
#yangjauhkitarapatkan

Surround yourself with positve people who always support you when it rains, not just when it shines💫

Goodluck krusus naik pangkat👮😁
#mybro#sisrindu#bilejenakbalik

👀 mana??.... goodnight
#sisrindu

Most Popular Instagram Hashtags