[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sinuscare

910 posts

TOP POSTS

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Jangan ambil mudah tentang #resdung
RAWAT SEGERA SEBELUM PARAH
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:011-35547769
.
Fb page:sinus care hq

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

MOST RECENT

KENAPA PESAKIT RESDUNG SELALUNYA MEMPUYAI MASALAH NAFAS BERBAU?
.
.
INI adalah disebabkan Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
JANGAN BERDIAM DIRI.. JANGN BUAT ORANG SEKELILING ANDA MENJAUHKAN DIRI..
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

AWAS! BILA ANDA MENGALAMI RESDUNG!
.
.
RESDUNG MUDAH TERANGSANG & berpotensi kembali akibat terdedah kpd bahan-bahan punca alahan seperti makanan laut, belacan, udang, debu, habuk, kucing atau bila terdapatnya perubahan cuaca atau suhu di mana hidung akan mula berair, mata dan kulit muka pula akan kegatalan.
.
SINGKIRKAN SINUS SEKARANG!
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq

@Regranned from @termolek.skincare - ANDA ADA MASALAH RESDUNG DAN HIDUNG TERSUMBAT?
kalau ada boleh baca perkongsian dari pelanggan saya.
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung sampai mengeluarkan muzik balada tu... huhuhuu....
.
.
KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS MAKAN KAPSUL SINUS CARE ?
.
🔥 Dah tak bersin pagi-pagi.
🔥 Hidung dah tak tersumbat.
🔥 Nafas dah tak memenatkan.
🔥 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🔥 Paling best dah boleh makan seafood.
.
Klik link ni untuk tengok testimoni Sinus Care ☞☞ http://bit.ly/2k7pXRV
.
Kandungan adalah 100% herba;
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
30 kapsul
.
Cara makan:
.
Bagi resdung yang biasa2;
1 biji sehari sebelum makan.
.
Bagi resdung yang kritikal;
1 biji pagi dan malam sebelum makan. ======================================= Ws sis Adda sekarang utk dapatkan harga promosi dan free postage.
Taip " SC " ke 016 6495249
.
.
.
Malas nk save num? Tekan je link kat bio ya ☝

Kami akan berikan penerangan yg jelas tentang sinus care. .
.
BEBASKAN DIRI ANDA DENGAN RESDUNG

Jangan lupa follow @sinuscare_official

#sejagatglobal #sinuscare #resdung #rawat #jerawat #kesihatan #gegarvaganza #cantik #flawless #handsome #fattZura - #regrann

PERASAN TAK NAFAS ANAK BAU BUSUK ?
.
.
Bangun pagi jer bersin,
Hinguss meleleh,
Batuk-batuk selsema
Gatal gatal hidung dan mata
.
.
Menyedihkan lagi bila KITA SEBAGAI IBU BAPA TAK AMBIL APA-APA TINDAKAN bila simpton Reshdung ni di alami oleh ANAK KITA Sendiri,
.
RISIKO SIMPTON Reshdung pada Kanak-kanak :
Antara akibat penyyakit reshdung kepada kanak-kanak ialah masalah reshdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , matee & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan matee/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, reshdung boleh menyebabkan matee menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.
.
.
SETUJU Tak kalau sayer kata semua ibu bapa kalau boleh nak selesaikan masalah anak tanpa ada masalah sampingan & selamat digunakan anak-anak ?
.
➡ SINUS CARE
Gabungan Herba yang ada buktinya membantu memulihkan simptom reshdung anak. .
.
Klik link ni untuk tengok testimoni ☞☞ http://bit.ly/sinuscare
.
Kandungan adalah 100% herba;
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
30 kapsul
.
Cara makan:
.
Bagi resdung yang biasa2;
1 biji sehari sebelum makan.
.
Bagi resdung yang kritikal;
1 biji pagi dan malam sebelum makan.

#resdung
#bersin
#selesema
#selsema
#sinuscare
#hidung #tubibhealth - #

PERASAN TAK NAFAS ANAK BAU BUSUK ?
.
.
Bangun pagi jer bersin,
Hinguss meleleh,
Batuk-batuk selsema
Gatal gatal hidung dan mata
.
.
Menyedihkan lagi bila KITA SEBAGAI IBU BAPA TAK AMBIL APA-APA TINDAKAN bila simpton Reshdung ni di alami oleh ANAK KITA Sendiri,
.
RISIKO SIMPTON Reshdung pada Kanak-kanak :
Antara akibat penyyakit reshdung kepada kanak-kanak ialah masalah reshdung boleh merebak ke dalam ruang telinga , matee & bengkak rongga hidung sehingga menyebabkan jangkitan bakteria dan matee/telinga bernanah. Di dalam kes yang sangat kronik, reshdung boleh menyebabkan matee menjadi kabur,telinga pekak dan gangguan pernafasan.
.
.
SETUJU Tak kalau sayer kata semua ibu bapa kalau boleh nak selesaikan masalah anak tanpa ada masalah sampingan & selamat digunakan anak-anak ?
.
➡ SINUS CARE
Gabungan Herba yang ada buktinya membantu memulihkan simptom reshdung anak. .
.
Klik link ni untuk tengok testimoni ☞☞ http://bit.ly/sinuscare
.
Kandungan adalah 100% herba;
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
30 kapsul
.
Cara makan:
.
Bagi resdung yang biasa2;
1 biji sehari sebelum makan.
.
Bagi resdung yang kritikal;
1 biji pagi dan malam sebelum makan.
. >> Klik link ni untuk whatsapp terus ☛☛☛ http://tubibhealth.wasap.my
#resdung
#bersin
#selesema
#selsema
#sinuscare
#hidung #tubibhealth -

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Hgpa bukan saja merawat muka dengan set #sinuscare... Hgpa akan dapat PERCUMA!!!!! beg mekup yang comel!!

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

@sinus.care

Konsisten pakai set sinus.. in sha Allah kesan akan nampak ketara dalam masa sebulan.. .

Point nye.. konsisten je !!!! .

#setsinus #sinuscare #sinusproblems #resdung #mnopshop #ubatresdung #mehorder #ubatjerawat #jomcantik #0123532258

ANDA ADA MASALAH RESDUNG DAN HIDUNG TERSUMBAT?
kalau ada boleh baca perkongsian dari pelanggan saya.
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung sampai mengeluarkan muzik balada tu... huhuhuu....
.
.
KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS MAKAN KAPSUL SINUS CARE ?
.
🔥 Dah tak bersin pagi-pagi.
🔥 Hidung dah tak tersumbat.
🔥 Nafas dah tak memenatkan.
🔥 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🔥 Paling best dah boleh makan seafood.
.
Klik link ni untuk tengok testimoni Sinus Care ☞☞ http://bit.ly/2k7pXRV
.
Kandungan adalah 100% herba;
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
30 kapsul
.
Cara makan:
.
Bagi resdung yang biasa2;
1 biji sehari sebelum makan.
.
Bagi resdung yang kritikal;
1 biji pagi dan malam sebelum makan. ======================================= Ws sis Adda sekarang utk dapatkan harga promosi dan free postage.
Taip " SC " ke 016 6495249
.
.
.
Malas nk save num? Tekan je link kat bio ya ☝

Kami akan berikan penerangan yg jelas tentang sinus care. .
.
BEBASKAN DIRI ANDA DENGAN RESDUNG

Jangan lupa follow @sinuscare_official

#sejagatglobal #sinuscare #resdung #rawat #jerawat #kesihatan #gegarvaganza #cantik #flawless #handsome #fattZura

Tak tahan kena habuk. Bersin jer tak berhenti
-
Akak dan anak ada resdung. Dalam 3 hari sakit kepala dan gatal muka akak dah kurang. Hidung tak tersumbat. Tidur pun dah nyenyak.
.
Anak akak pulak selsema dan bersin dah takde. Terima kasih Sinus Care.
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq

ANDA ADA MASALAH RESDUNG DAN HIDUNG TERSUMBAT?
kalau ada boleh baca perkongsian dari pelanggan saya.
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung sampai mengeluarkan muzik balada tu... huhuhuu....
.
.
KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS MAKAN KAPSUL SINUS CARE ?
.
🔥 Dah tak bersin pagi-pagi.
🔥 Hidung dah tak tersumbat.
🔥 Nafas dah tak memenatkan.
🔥 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🔥 Paling best dah boleh makan seafood.
.
Klik link ni untuk tengok testimoni Sinus Care ☞☞ http://bit.ly/2k7pXRV
.
Kandungan adalah 100% herba;
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
30 kapsul
.
Cara makan:
.
Bagi resdung yang biasa2;
1 biji sehari sebelum makan.
.
Bagi resdung yang kritikal;
1 biji pagi dan malam sebelum makan. ======================================= Ws sis Adda sekarang utk dapatkan harga promosi dan free postage.
Taip " SC " ke 0173229953
.
.
.
Malas nk save num? Tekan je link kat bio ya ☝

Kami akan berikan penerangan yg jelas tentang sinus care. .
.
BEBASKAN DIRI ANDA DENGAN RESDUNG

#sejagatglobal #sinuscare #resdung #rawat #jerawat #kesihatan #gegarvaganza #cantik #flawless #handsome #fattzura - #regrann

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS"
017 7800526 .
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung -

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Sinus Care ni berasaskan herba;
.
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
Sinus care ni tak seperti produk lain yg perlu hidu atau masukkan ke dalam hidung dan keluar semua lendir2 dari hidung.
.
Untuk amalkan sinus care mudah sahaja...makan kapsul Sinus care dan tanpa sedar dlm dua hari tanda2 resdung tu dh semakin kurang atau hilang..
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

AWAS! BILA ANDA MENGALAMI RESDUNG!
.
.
RESDUNG MUDAH TERANGSANG & berpotensi kembali akibat terdedah kpd bahan-bahan punca alahan seperti makanan laut, belacan, udang, debu, habuk, kucing atau bila terdapatnya perubahan cuaca atau suhu di mana hidung akan mula berair, mata dan kulit muka pula akan kegatalan.
.
SINGKIRKAN SINUS SEKARANG!
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Ada sebahagian ibu bapa tak ambil kisah akan risiko resdung apabila anak ada tanda bersin, selsema (hidung berhingus), gatal2 muka.
.
Risiko Resdung kepada kanak-kanak jika tidak di rawat dari awal
.
Ia merebak ke dalam mata, mengakibatkan jangkitan sellulitis dan nanah (abses) mata.
Jika dibiarkan, ia boleh menyebabkan mata menjadi buta.
.
Punca yang menyebabkan kanak-kanak berisiko menjadi buta kerana dinding pemisah ethmoid dengan mata sangat tipis di mana sinus frontal mereka masih belum terbentuk.
.
Sehubungan itu nanah akan dikeluarkan dari rongga mata.
.
Pada tahap kritikal doktor akan membuat satu laluan supaya cecair dari sinus ethmoid dapat dikeluarkan dari hidung dan ia tidak bertakung lagi.
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

SENGSARA DENGAN RESDUNG!!
.
.
Dengan adanya produk Sinus Care, kini anda tidak perlu lagi sengsara akibat resdung. Sinus Care produk yang diformulasikan khas bagi merawat masalah resdung anda! Jangan lepasksn peluang untuk rawat masalah resdung anda. Anda pasti akan teruja dengan kesannya!
.
.
KESANNYA HEBAT YANG ANDA BAKAL PEROLEH DARI SINUS CARE :-.
.
 Bantu merawat masalah resdung
 Membantu mengatasi masalah selsema yang teruk
 Membantu mengatasi masalah hidung tersumbat
 Membantu mengatasi masalah alahan hidung
 Membantu mengurangkan kegatalan hidung dan mata
 Membantu mengatasi masalah asma
 Membantu merawat resdung
 Membantu meningkatkan sistem imun badan
 Membantu meningkatkan antibiotik badan
.
HILANG SENSARA RESDUNG ANDA DENGAN SINUS CARE
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #sinus #ubatresdung #testimoni #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #rawatresdung #nafaslancar

AWAS! BILA ANDA MENGALAMI RESDUNG!
.
.
RESDUNG MUDAH TERANGSANG & berpotensi kembali akibat terdedah kpd bahan-bahan punca alahan seperti makanan laut, belacan, udang, debu, habuk, kucing atau bila terdapatnya perubahan cuaca atau suhu di mana hidung akan mula berair, mata dan kulit muka pula akan kegatalan.
.
SINGKIRKAN SINUS SEKARANG!
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

Selamat pagi kawan2..!!
Jom merawat muka hampa... Rawat apa weyyy??....rawat muka yg bermasalah laa... SINUSBEAUTY🔷1 biji tiap mlm
SINUSHERB. 🔷tempek tiap mlm(tp hakak buat pg dan mlm)
SINUSSOAP. 🔷cuci muka 3x sehari( hakak guna lebih dr 3x...atau selepas mekup)

Mudah ja .... Murah pulak tu.....yg penting konsisten !!!!! #sinuscare
#teameyzazakiey

"Si Comel Anda Bersin Sampai Nak Tercabut Hidung Setiap Pagi?"
.
Ya, memang ramai kanak-kanak yang dihantu #resdung sekarang. Dengan udara yang sentiasa tercemar, si comel anda pasti mudah mendapat #alahan dek pencemaran udara.
.
Ibu bapa mana yang sanggup tengok si comel asyik bersin, menggosok hidung setiap pagi sebelum ke sekolah kan?
.
Mana dengan nafas jadi berbau, mata asyik berair. Makin dibiar, makin berlarut dan kian kronik pula nanti.
.
#sinuscare sesuai diambil oleh kanak-kanak seawal usia 5 tahun, remaja dan dewasa.
.
Whatsapp kod "SC6" ke 0124044456 untuk mendapatkan bekalan Sinus Care anda dan atasi masalah resdung anda sekeluarga Sekarang!

WHAT IS SINUSITIS?
Sinusitis is an inflammation or swelling of the tissue lining the sinuses. Healthy sinuses are filled with air. But when they become blocked and filled with fluid, germs can grow and cause an infection.

Conditions that can cause sinus blockage include: 📌The common cold
📌Allergic rhinitis, which is swelling of the lining of the nose
📌Small growths in the lining of the nose called nasal polyps
📌A deviated septum, which is a shift in the nasal cavity

Aromatherapy is a science that treats medical conditions with the help of essential oil. Essential oils have been used since long for conditions like sinusitis for their ability to unblock the clogged passages, improve breathing and minimize mucous secretions.

You just need to massage on the face T-zone area including nose in order to combat the infections, relieving nasal passages pain and discomfort. ☘SINUSITIS Therapeutic Massage Oil is good in relieving sinuses as it consisted of 4 essential oils which have been blended accordingly to give optimum results.
Among the essential oils are:
🌷Eucalyptus (Eucalyptus globolus) oil has Antibacterial properties, cough suppressant, expectorant, nasal decongestant and a respiratory anti-inflammatory
🌷Peppermint (Mentha piperita) oil has anti-inflammatory properties that can help to soothe mucus membranes, while the Menthol in peppermint oil acts as an expectorant providing temporary quick relief from nasal congestion and sinus pain.
🌷Rosemary (Rosemarinus offcianalis)
The scent of the oil has been shown to provide relief from throat congestion and its antiseptic properties makes it useful in treating respiratory allergies, sinusitis, colds, sore throat, and the flu.
🌷Geranium (Pelargonium graveolens)
While, geranium not directly use for treating sinusitis, but it more on balancing the mind by sort out emotion where it helps to relieve feeling of stress and anxiety when people facing illnesses such as sinusitis.
. ☘Get some relieve from your sinus today
Intro price of $11 each.
(Exclude postage.) ♦️Pls DM/WA 86084946 for enquiries/order

#HealthnBeautySG #sinuscare #sinusrelieve #SinusitisTherapeuticMassageOil #naturalhealingoils #staysinusfree

"PENAWAR RESDUNG TERBAIK"
.
.
.
Kandungan adalah 100% herba;
Ekstrak Kulit kayu manis
Ekstrak bawang putih
Ekstrak kunyit
Ekstrak Halia
Ekstrak daun Zaitun
.
30 kapsul
.
Cara makan:
.
Bagi resdung yang biasa2;
1 biji sehari sebelum makan.
.
Bagi resdung yang kritikal;
1 biji pagi dan malam sebelum makan.
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

JIKA ANDA PENGGUNA SINUS CARE, SILA IKUT PANTANG LARANG UNTUK KESAN YANG PANTAS 😉
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

JIKA ANDA PENGHIDAP PENYAKIT RESDUNG, TOLONG AMALKAN TIPS DARI SINUS CARE.. .
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI 😉.
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #resdung #ubatresdung #sayajual #hidunggatal #promosi #hidungberair #jerawat #cegahresdung #nafaslancar #rawatanresdung #resdungkronik #nafasberbau #jerawat #selsema #bersin #testimonipositif

RESDUNG MEMANG MERIMASKAN!! .
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung lagi 😉
.
.
KELEBIHAN YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA CONSUME SINUS CARE..
.
🌷 Dah tak bersin pagi-pagi.
🌷 Hidung dah tak tersumbat.
🌷 Nafas dah tak memenatkan.
🌷 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🌷 Paling best dah boleh makan seafood.
🌷 Muka jadi bersih
🌷 Jerawat hilang.
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung #fattzura

RESDUNG MEMANG MERIMASKAN!! .
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung lagi 😉
.
.
KELEBIHAN YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA CONSUME SINUS CARE..
.
🌷 Dah tak bersin pagi-pagi.
🌷 Hidung dah tak tersumbat.
🌷 Nafas dah tak memenatkan.
🌷 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🌷 Paling best dah boleh makan seafood.
🌷 Muka jadi bersih
🌷 Jerawat hilang.
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung #fattzura

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Siapa ada masalah #RESDUNG kat sini? Jangan biarkn resedung jadi kronik. Dapatkan #SINUS_CARE. Dalam 3 hari #bersin #selsema #gatalmukahidung #hidungtersumbat #sakitkepala sebab resdung akan berkurangan dan hilang. .
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:+60 11-3554 7769

Fb page :sinus care hq

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

FAKTA TENTANG RESDUNG.. KENAPA KITE PERLU TANGANI RESDUNG HABIS HABISAN!
.
.
✅RESDUNG KRONIK
.
Serangan resdung akut yang kerap berlaku akan menyebabkan penyakit ini berubah menjadi kronik.
.
Seseorang yang menghidap resdung pada peringkat kronik, pesakit akan mengalami: .
❌ Kegatalan pada bahagian muka yang teruk ❌ Jerawat yang banyak, ada juga individu yang tak berjerawat. ❌ Kerap bersin pada waktu pagi ❌ Ada kalanya hidung tersumbat ❌ Tak demam tetapi hingus bertambah ❌ Sakit pada bahagian muka berkurangan tetapi selalu sakit kepala ❌ Cecair hingus berwarna hijau dan berbau busuk. Ada kalanya bau busuk ini tidak dapat dirasai atau disedari oleh pesakit tetapi disedari oleh ahli keluarga atau rakan-rakan sekeliling.
.
CUBA DAN ALAMI SENDIRI PERUBAHANNYA
.
WHATSAPP "SINUS" 0177800526
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

RESDUNG MENYERANG TANPA MENGIRA PEINGKAT UMUR..
.
.
.
Tiap pagi kalau bangun suka gosok hidung sampai keluar bunyi yang pelik²... maklumlah hidung tersumbat tiap pagi, tambahan pula ada resdung. memang susah kalau nak bernafas, sebelum ni macam2 ubat dah cuba, memang akan hilang, tapi lepas tu menjadi balik resdungnya, sampai saya pun malas dah nak cuba apa2 jenis ubat moden mahupun tradisional... sampai satu tahap dah xtahan sangat dengan resdung ni, kawan syorkan produk Sinus Care ni, alhamdulillah, syukur.. sekarang ni rasa sangat selesa, bangun pagi pun hidung dah tak gatal dan tak tersumbat. paling best sekali bila bangun dah tak payah nak gosok hidung lagi 😉
.
.
KELEBIHAN YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA BILA CONSUME SINUS CARE..
.
🌷 Dah tak bersin pagi-pagi.
🌷 Hidung dah tak tersumbat.
🌷 Nafas dah tak memenatkan.
🌷 Hidung dah tak berair terutama selepas makan.
🌷 Paling best dah boleh makan seafood.
🌷 Muka jadi bersih
🌷 Jerawat hilang.
.
WHATSAPP "SINUS" 0137373749
.
#sinuscare #sinus #resdung #hidunggatal #rawatanresdung #bersin #hidungberair #jerawat #mulutberbau #tradisional #herbal #gmp #sayajual #ubatresdung

Resdung yang kronik boleh membawa maut.
.
Tanda- tanda resdung
#gatalmatatelinga
#gataltelinga
#nafasberbau
#jerawatbanyak
#sakitkepala
#hidungberhingus
#hidungtersumbat
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:011-35547769
@sinus.care @sinus.care
@sinus.care
Fb page:sinus care hq

Resdung yang kronik boleh membawa maut.
.
Tanda- tanda resdung
#gatalmatatelinga
#gataltelinga
#nafasberbau
#jerawatbanyak
#sakitkepala
#hidungberhingus
#hidungtersumbat
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa
Hubungi Adam:011-35547769
@sinus.care
@sinus.care
Fb page:sinus care hq

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Aduhhh! gatalnya hidung. Kawan cakap mulut aku berbau!!
.
Nafas berbau busuk...itu tanda resdung yang kronik.
.
Apa lagi tanda resdung?
- gatal muka, hidung, telinga
- nafas berbau busuk
- sakit kepala
- bersin yang susah nak berhenti
- batuk- batuk dan berkahak
- hidung tersumbat dan sukar bernafas
- jerawat yang banyak
.
Dapatkan Sinus care #Sinuscare
Tiada kesan sampingan
Berkesan dalam masa 3 hari
Khas untuk kanak-kanak hingga dewasa.
Hubungi Adam:011-35547769

Fb page:sinus care hq
Ig :sinus.care
@sinus.care
@sinus.care
@sinus.care

Most Popular Instagram Hashtags