[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#simplysiti

MOST RECENT

It's about those moments when you looked in the mirror and you said to yourself, again, it's worth it, keep going, you can, don't give up! ๐Ÿ’Ž #soulfree #simplysiti #makeupnatural #womancandoanything

Kelebihan NSABEAUTY Serum: .
๐Ÿ–Œmelembabkan kulit muka
๐Ÿ–Œ menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
๐Ÿ–Œ mencegah penuaan semulajadi
๐Ÿ–Œ menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
๐Ÿ–Œ menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
๐Ÿ–Œ menghaluskan kulit muka yang kusam
๐Ÿ–Œ memberi nutrisi kepada kulit
๐Ÿ–Œ menyamarkan kedutan muka

#nsabeautyofficial #nsakajang #nsabeautybangi #cantikgebu #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #jerawat #kosmetik #seritoks #jeragat #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #beaumama #seribella #simplysiti #hijab #jomsinggah #nsaamaniglobal #ainaaserum #nsabeautyserum #nsaputrajaya

Wspp me..no kat bio๐Ÿ˜‰

Acara Memotong Kek oleh Dato Sri Siti Nurhaliza @ctdk sempena Majlis Rasmi
Ulangtahun ke 14 SitiZone & UlangTahun Kelahiran ke 39 Dato Sri . โค
.
Happy Birthday Dato'. Semoga dipanjangkan umur dan dirahmati dunia akhirat. aamin. .

Terima Kasih kpd Pihak Penganjur ~ SITI NURHALIZA PRODUCTIONS SDN BHD @ctdk @rozisangdewi @saidaapitzaramiz @aiman_kesah @cteafairuz kerana mengundang kami. .

Cake by : @adore_n_chantique_cakes
Candy Buffet by : @aryanacandybuffet_officialpage
Desserts by : @hanisugarbakery
Cake Topper by : @caketopperbyyusri
Edible image by : @manisbysal .
.

#ctdk @sitizone @sitizonemy @sitizoneid @sitizonesg @sitizoneborneo #sitinurhaliza #happybirthdaysitinurhaliza #datoct #datositinurhaliza #simplysiti #sitizone14 #budieydotcom #beritaharian #harianmetro #kosmo #aryanacandybuffetpackage #hanisugarbakery #caketopperbyyusri #manisbysal #cake #madewithlove by #adorenchantiquecakes

Majlis UlangTahun Ke 14 SitiZone dan UlangTahun Kelahiran yg ke 39 Dato Sri Siti Nurhaliza. .
Semoga dipermudahkan oleh Allah swt segala urusan kelahiran buat baby dan To'Ti nanti.. aamin. โค
.

Terima kasih kpd Pihak Penganjur SITI NURHALIZA PRODUCTIONS SDN BHD @ctdk @rozisangdewi @saidaapitzaramiz @cteafairuz @aiman_kesah .

Syabas Teammates :
Candy Buffet: @aryanacandybuffet_officialpage
Desserts : @hanisugarbakery
SitiZone14th Anniversary Cake & DS Siti Nurhaliza 39th Birthday Cake : @adore_n_chantique_cakes .

@sitizone @sitizonemy @sitizoneid @sitizonesg @officialsimplysiti @budiey
@beritahariansg @beritaharian @hmetromy @harianmetromy @kosmo_online #ctdk #happybirthdaysitinurhaliza #sitinurhaliza #sitizone #sitizoner #sitizoners #simplysiti #datositinurhaliza #datosrisitinurhaliza #budieydotcom #sitizone14 #aryanacandybuffetpackage #hanisugarbakery #cakecutting #malaysiasweetheart #cake #madewithlove by #adorenchantiquecakes

Kelebihan NSABEAUTY Serum: .
๐Ÿ–Œmelembabkan kulit muka
๐Ÿ–Œ menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
๐Ÿ–Œ mencegah penuaan semulajadi
๐Ÿ–Œ menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
๐Ÿ–Œ menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
๐Ÿ–Œ menghaluskan kulit muka yang kusam
๐Ÿ–Œ memberi nutrisi kepada kulit
๐Ÿ–Œ menyamarkan kedutan muka
.
#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

Kelebihan NSABEAUTY Serum: .
๐Ÿ–Œmelembabkan kulit muka
๐Ÿ–Œ menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
๐Ÿ–Œ mencegah penuaan semulajadi
๐Ÿ–Œ menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
๐Ÿ–Œ menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
๐Ÿ–Œ menghaluskan kulit muka yang kusam
๐Ÿ–Œ memberi nutrisi kepada kulit
๐Ÿ–Œ menyamarkan kedutan muka
.
#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

๐Ÿ’•Love Your Skin๐Ÿ’•
Baiki Kulit Kita Sebelum Jadi Lebih Teruk โœŒ
Berbelanjalah sedikit untuk perolehi kulit yg cantik n nature tanpa makeup n save your time ๐Ÿ˜‰โ—โ—โ—
.
Harganya sangat berpatutan dgn quality ingredients dlm product AINAA SERUM ๐Ÿ’•
.

WHY YOU SHOULD BUY THIS PRODUCT?? LIMITED and pre-order now sebelum habis ๐Ÿ’ช
.
So, jomlah whatsapp biela (011-33164295) kalau nak cantik macam Syafiqah Aina ๐Ÿง•๐Ÿป
.

#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

๐Ÿ’•Love Your Skin๐Ÿ’•
Baiki Kulit Kita Sebelum Jadi Lebih Teruk โœŒ
Berbelanjalah sedikit untuk perolehi kulit yg cantik n nature tanpa makeup n save your time ๐Ÿ˜‰โ—โ—โ—
.
Harganya sangat berpatutan dgn quality ingredients dlm product AINAA SERUM ๐Ÿ’•
.

WHY YOU SHOULD BUY THIS PRODUCT?? LIMITED and pre-order now sebelum habis ๐Ÿ’ช
.
So, jomlah whatsapp biela (011-33164295) kalau nak cantik macam Syafiqah Aina ๐Ÿง•๐Ÿป
.

#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

Ok ni soalan paling banyak orang tanya Aina dari dulu lagi. Regarding skinโ€™s problem
.
After Aina start buat modelling, kulit muka Aina memang teruk sangat. Kusam, kasar, selalu naik rashes, freckles dah start keluar and pimples pun senang keluar sebab terlalu kerap makeup. Satu hari paling banyak 4 kali Aina makeup then remove then makeup balik. Sampai tak terjaga muka ni. Bila selalu sangat makeup kulit memang akan kusam โ˜น๏ธ
.
Bila kata perempuan, skinโ€™s problem sangatla kita risau. Kan? Lagi lagi bahagian muka. So then Aina cari initiative untuk jaga tidur balik, cuci makeup dengan betul, jaga makan, amik supplement untuk dalaman & guna product yang elok untuk skin Aina yang terlalu sensitive ni. So biar cantik luar & dalam
.
Macam Aina pula, kulit terlalu sensitive tak boleh guna product yang bukan bukan. So bila dah jumpa product yang bagus untuk settlekan skinโ€™s problem, Aina memang akan stay dengan product yg sama sebab tak nak tamak & tak nak rosakkan muka balik ๐Ÿ˜… Yang penting harga memang mampula nak beli tiap bulan. Sebab tak semesti product mahal, menjadi & tak semesti product murah tak mejadi. Apa apa pun kena try and error
.
And until now Alhamdulillah, Aina sangat sangat puas hati bila tengok kulit muka sekarang. Ramai yang tanya Aina guna apa untuk elokkan skinโ€™s problem Aina
.
Aina akan share dekat korang semua. Bukan tak nak share sekarang. Cuma Aina nak bantu betul betul korang yang ada masalah sama macam Aina. Aina tahu sangat macamana rasanya bila ada skinโ€™s problem. Plus, bila jadi perempuan, skin dah elok pun kita nak lagi bertambah elok. Aina kalau boleh nak bantu semua jenis masalah skin yang ada. Yang tak elok, boleh elok and yang elok boleh jadi makin elok.
.
#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

Jom paka dengar apa lady boss kite ni cakap @syafiqahaina
.
Ainaa hanya pakai serum dan cleanser jer untuk merawat kulit.
.
Awak yang nak order boleh direct ws kami
.
0179481491
0179481491
0179481491
.
Atau klik saja link di bio tauโค๏ธ
.
#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

Our serum is specially formulated with natural ingredients with full of organic-based essence. We developed our product with relevant authorities to ensure certifications are granted on behalf of our beloved clients . . AINAA Serum is strictly tested and approved by our chemist before it is released for production for market sales. For your assurance, we have received our own unique โ€œNOT Registrationโ€ under KKM with registration number: NOT180103202K for your perusal.
.
#nsabeauty #bangi #syafiqahaina #awakbeli #shawl#sayajual #sayajualmurah #cantikgebu #jerawat #slimming #pamoga #kosmetik #seritoks #jeragat #quputeh #detox #olicandy #promosi #sayanakkurus #serisoap #beaumama #seribella #simplysiti #aurawhite #hijab #jomsinggah #dherbs #nsaamaniglobal #ainaaserum

#Repost @officialsimplysiti (@get_repost) @creacionshahalam
@creacionshahalam ใƒปใƒปใƒป
Mekap asas lengkap yang selalu saya bawa bersama, senang nak touch-up. Simply Elegant Lipstick, Compact Powder & Blusher. Anda selalu bawa yang mana?

#SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #Skincare #Cosmetics #Fragrance @ctdk

#Repost @officialsimplysiti (@get_repost) @creacionshahalam
ใƒปใƒปใƒป
Bila ada hari yang tak best, pakailah lipstick untuk nampak manis. Ada orang kata pilih warna lipstick ikut mood, apa warna mood anda harini?

#SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #cosmetics #lipstick #skincare @ctdk

#Repost @officialsimplysiti
ใƒปใƒปใƒป
LAST DAY!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Yang tinggal berdekatan dengan PKNS Bangi tu jangan lupa beli produk SIMPLYSITI anda HARI INI! Ada pelbagai tawaran apabila anda membeli di Beauty Station PKNS Bangi kami.
Jangan lupa singgah tau!

#SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #skincare #cosmetics #fragrance

LAST DAY!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Yang tinggal berdekatan dengan PKNS Bangi tu jangan lupa beli produk SIMPLYSITI anda HARI INI! Ada pelbagai tawaran apabila anda membeli di Beauty Station PKNS Bangi kami.
Jangan lupa singgah tau!

#SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #skincare #cosmetics #fragrance

Most Popular Instagram Hashtags