#simplemakeup

MOST RECENT

I do love natural looking makeup.. Neutral browns and red. Blended together and you get this nice subtle clean eye makeup match with flawless skin and pink lips and cheeks makeup used: @nyxcosmetics liquid foundation, @illamasqua contour stick @elfcosmetics lipstick and blush @paintbox_cosmetics false eyelashes @sportsgirl eyeshadow @garboandkelly brows #makeupartistonthego #makeup #fresh #cleanmakeup #simplemakeup #neutrals #neutralshades #eyeahadow #eyemakeup #makeupartist #freshlook #cleancanvas #freshface #onflickbrows #onflick

🍃 DYXY FACE MIST GREEN TEA berTEKNOLOGY NANO ❗️semburan bermolekul halus teknologi nano terus serap ke muka ❗️sembur sekali je dah rata ke muka terus
❗GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bc cream

KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum .
#jomcantik #jommelawa #rayaaidilfitri
DM atau klik jer link wasap kat website utk pertanyaan lanjut

#setdyxycometics #dyxycosmetics #dyxypakejsyawal #bccreambydyana #bccreamdyxy #mineralfacemist #greenteafacemist #brushgemok #brushdyxy #mascaradyxy #lipstickmatte #lipstickdyxy #simplemakeup #naturalmakeup #quickmakeup #gorgeous #ladies #pretty #beauty

Oily skin ? You dont have to worry . Grabcare premiere foundation will keep you matte and grease free the whole day. Not only that , it's also suitable for all skin type and daily use as this range gives off a skin-like finish as if you're not wearing anything! Just a better version of your own skin.
.
.
❤ ACNE TREATMENT INGRIDIENTS INCLUDED ❤
.
.
WHATSAPP US NOW 0163379758

Full face for y’all 💋
@anastasiabeverlyhills Dark Brown Dipbrow
Bronzer In saddle
#abhxamrezy
@tartecosmetics Clean slate Primer
@fentybeauty Pro Filter Foundation 260
@lorealmakeup Instant age Rewind
@makeuprevolution Concealer c10
@doseofcolors Sassy siennas “Bossy” for Blush
@colourpopcosmetics
#colourpopxhellokitty Ultra glossy Lip In Super Cute
#makeup #makeuplife #makeuplover #makeuplovers #makeuplovers_inspo #simplemakeup #simple #everydayslay #everydaymakeup #everyday #slay #undiscovered_muas #underratedmuas #underratedmakeupbabes

🌹 DYXY BC CREAM 🌹

BC CREAM revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah

#jomcantik #jommelawa #rayaaidilfitri
DM atau klik jer link wasap kat website utk pertanyaan lanjut

#setdyxycometics #dyxycosmetics #dyxypakejsyawal #bccreambydyana #bccreamdyxy #mineralfacemist #greenteafacemist #brushgemok #brushdyxy #mascaradyxy #lipstickmatte #lipstickdyxy #simplemakeup #naturalmakeup #quickmakeup #gorgeous #ladies #pretty #beauty

Spread love everywhere you go.Let no one ever come to you without leaving happier
- Mother Theresa
.
.
.
.#love#positivevibes #happiness #simplicity #simplemakeup #hairstyles #makeupartist #naturephotography #fashionphotography #modelcitizenmedia #simplelifestyle #style#fashion#bench#nature#naturephotography #jacket#springjacket#springcoats#boots
.Use my codes at:
.#chicNyC use code Chic 10
#chic_wishlist # use tessabelle for 70% off
#hotmiamishades use code Miamigirls 20% off
,#bohoqueenjewelry code bohoqueen
#mirinacollectionsambassador
#mirinacollections

.
.
.
23/4 update - PO 7 slots left😱😱😱
Comment below to order👌
.
.
Love,
DS - Syok Mascara🤗

Most Popular Instagram Hashtags