#simkad1xox_jimat_internet_laju

MOST RECENT

Alhamdulillah Dapat HIBAH UGU hari ini. UGU?. User get user @ program memperkenalkan pelanggan baru ini terbuka kepada pelanggan baru dan lama onexox. 6% komisyen ganjaran akan diberikan setiap kali pengguna topup.. Mudahkan bukannn.. Nak untung lagi jom jadi DEALER
SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#ctdk
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#teatox
#tv3
#biteallteam
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum
ADAKAH ANDA ADA MASALAH BERIKUT? ❌Call tak dapat tapi kredit kena tolak banyak!
❌Call sekejap saja tapi kena caj seminit panggilan!
❌Kredit banyak lagi tapi sudah expired.Nak kena topup!
❌Baru nak add list family&friends tapi dia pakai telco lain pulak!
❌Ter'ON' internet! Habis kredit sedangkan baru topup semalam!
❌Call masuk voicemail saja hingga habis kredit kena tolak banyak!
❌Internet lembab sampai hendak hantar satu gambar pun susah!
❌Anda rekemen tapi langsung tak dapat apa! ✔Alangkah bagus kalau dapat kredit PERCUMA sampai bila-bila... 👉ONEXOX ada penyelesaian!

Bagi ANDA yang berada di sekitar TAIPING yang ingin mendapatkan :

1) Nombor baru
2) Kekalkan nombor telco asal
3) Sim gantian (Rosak atau hilang)
4) Pengaktifan data dan pembelian Season Pass
5) Topup

Atau ingin mendapatkan keterangan lanjut mengenai ONEXOX sama ada sebagai user ataupun yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan telco, boleh menghubungi saya melalui whatsapp
Atau ANDA boleh datang ke lokasi dibawah :

Pasar Malam Batu 2 1/2 setiap minggu
JOM ONEXOX ORG TAIPING !

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#dyxy
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#biteallteam
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#teatox
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum Kami merembo hari ni Di Pasar Malam Rumah Murah Padang Rengas
ADAKAH ANDA ADA MASALAH BERIKUT? ❌Call tak dapat tapi kredit kena tolak banyak!
❌Call sekejap saja tapi kena caj seminit panggilan!
❌Kredit banyak lagi tapi sudah expired.Nak kena topup!
❌Baru nak add list family&friends tapi dia pakai telco lain pulak!
❌Ter'ON' internet! Habis kredit sedangkan baru topup semalam!
❌Call masuk voicemail saja hingga habis kredit kena tolak banyak!
❌Internet lembab sampai hendak hantar satu gambar pun susah!
❌Anda rekemen tapi langsung tak dapat apa! ✔Alangkah bagus kalau dapat kredit PERCUMA sampai bila-bila... 👉ONEXOX ada penyelesaian!

Bagi ANDA yang berada di sekitar Kuala Kangsar yang ingin mendapatkan :

1) Nombor baru
2) Kekalkan nombor telco asal
3) Sim gantian (Rosak atau hilang)
4) Pengaktifan data dan pembelian Season Pass
5) Topup

Atau ingin mendapatkan keterangan lanjut mengenai ONEXOX sama ada sebagai user ataupun yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan telco, boleh menghubungi saya melalui whatsapp
Atau ANDA boleh datang ke lokasi dibawah :

Pasar Malam Rumah Murah di Kolej Vokasional Padang Rengas setiap minggu
JOM ONEXOX ORG Kuala Kangsar !

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#black
#wanita
#cikgu
#padangrengas
#universiti
#dyxy
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#teatox
#biteallteam
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum SHAM Merembo hari ni di Pasar Malam Changkat Jering setiap Sabtu
ADAKAH ANDA ADA MASALAH BERIKUT? ❌Call tak dapat tapi kredit kena tolak banyak!
❌Call sekejap saja tapi kena caj seminit panggilan!
❌Kredit banyak lagi tapi sudah expired.Nak kena topup!
❌Baru nak add list family&friends tapi dia pakai telco lain pulak!
❌Ter'ON' internet! Habis kredit sedangkan baru topup semalam!
❌Call masuk voicemail saja hingga habis kredit kena tolak banyak!
❌Internet lembab sampai hendak hantar satu gambar pun susah!
❌Anda rekemen tapi langsung tak dapat apa! ✔Alangkah bagus kalau dapat kredit PERCUMA sampai bila-bila... 👉ONEXOX ada penyelesaian!

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

www.wasap.my/60135394734 faizah
www.wasap.my/6019541118 sham
www.wasap.my/601113210321 sham
www.wasap.my/601113226543 amira

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#dyxy
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#changkatjering
#biteallteam
#nursajat02
#pasifincome
#dexandra
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum Kami merembo di RICH GARDEN (Taman Kaya) Taiping

ADAKAH ANDA ADA MASALAH BERIKUT? ❌Call tak dapat tapi kredit kena tolak banyak!
❌Call sekejap saja tapi kena caj seminit panggilan!
❌Kredit banyak lagi tapi sudah expired.Nak kena topup!
❌Baru nak add list family&friends tapi dia pakai telco lain pulak!
❌Ter'ON' internet! Habis kredit sedangkan baru topup semalam!
❌Call masuk voicemail saja hingga habis kredit kena tolak banyak!
❌Internet lembab sampai hendak hantar satu gambar pun susah!
❌Anda rekemen tapi langsung tak dapat apa! ✔Alangkah bagus kalau dapat kredit PERCUMA sampai bila-bila... 👉ONEXOX ada penyelesaian!

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#biteallteam
#tamankaya
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum SIMKAD JIMAT HARI ini ada di Pasar Malam Peladang Padang Rengas
ADAKAH ANDA ADA MASALAH INI? 👉Kredit banyak lagi tapi tempoh aktif sudah expired. Nak kena topup lagi! Anda topup semata-mata supaya tempoh tidak expired walaupun kredit masih banyak. ✔ONEXOX ada penyelesaian! 👉Dengan ONEXOX anda akan layak terima tempoh aktif sehingga 28 bulan @ 2 tahun 4 bulan.Dan tempoh aktif akan bertambah setiap kali anda topup.

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#biteallteam
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum.... Dah call ibu dan ayah ke..Sekarang call je dengan 9 SEN / Minit. Zahirkan kasih sayang sepuas-puasnya. Rate panggilan sama untuk ke semua telco / talian tetap.. BERBALOIII-BALOI
PROMOSI HAPPY HOURS HARI INI​
=========================== 📞 ​333 MINIT BERBUAL @ RM30​ ✅ ​Pakai sendiri​
✅ ​Share dgn Family & rakan​
✅ ​Jual kpd Rakan​
✅ ​Simpan sehingga 28bulan​
=========================== ​CARA PEMBELIAN​ 📲 Balas ​YES​ ke 23388/22111
📲 Taip ​SP HV3​ anta ke 23388/22111
📞Call *150# 1) pilih 6 ​Season pass​ 2) pilih 4 ​Happy hours​ 3) pilih 1 ​Sp HV3​ ============================
​MASA PEMBELIAN​ 📇 ​RABU
🗓 14 MARCH 2018
⏰ 12.00 PM hingga 11.59 Pm ​BELI​ : ​PAKAI​ : ​SHARE​ : ​SIMPAN

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#biteallteam
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum .. Sham merembooo hari ni di Pasar Malam SIMPANG Taiping
ADAKAH ANDA ADA MASALAH INI? 👉Kredit banyak lagi tapi tempoh aktif sudah expired. Nak kena topup lagi! Anda topup semata-mata supaya tempoh tidak expired walaupun kredit masih banyak. ✔ONEXOX ada penyelesaian! 👉Dengan ONEXOX anda akan layak terima tempoh aktif sehingga 28 bulan @ 2 tahun 4 bulan.Dan tempoh aktif akan bertambah setiap kali anda topup.

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#biteallteam
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum MEREMBO hari ni di Pasar Malam Batu 2 1 /2 Taiping

Bagi ANDA yang berada di sekitar TAIPING yang ingin mendapatkan :

1) Nombor baru
2) Kekalkan nombor telco asal
3) Sim gantian (Rosak atau hilang)
4) Pengaktifan data dan pembelian Season Pass
5) Topup

Atau ingin mendapatkan keterangan lanjut mengenai ONEXOX sama ada sebagai user ataupun yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan telco, boleh menghubungi saya melalui whatsapp / Call je

Atau ANDA boleh datang ke lokasi dibawah :

ONEXOX
Pasar Malam Batu 2 1/2

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#biteallteam
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

JOM ONEXOX ORG TAIPING !

Assalamualaikum .. Hari ni kami merembo di NIGHT MARKET NINE STONE (pasar malam batu 9 daa)
ADAKAH ANDA ADA MASALAH INI? 👉Kredit banyak lagi tapi tempoh aktif sudah expired. Nak kena topup lagi! Anda topup semata-mata supaya tempoh tidak expired walaupun kredit masih banyak. ✔ONEXOX ada penyelesaian! 👉Dengan ONEXOX anda akan layak terima tempoh aktif sehingga 28 bulan @ 2 tahun 4 bulan.Dan tempoh aktif akan bertambah setiap kali anda topup.

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#trong
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#biteallteam
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum .. Simkad 1xox kini berada Di Pasar Malam Changkat Jering setiap minggu Sabtu

ADAKAH ANDA ADA MASALAH INI? 👉Kredit banyak lagi tapi tempoh aktif sudah expired. Nak kena topup lagi! Anda topup semata-mata supaya tempoh tidak expired walaupun kredit masih banyak. ✔ONEXOX ada penyelesaian! 👉Dengan ONEXOX anda akan layak terima tempoh aktif sehingga 28 bulan @ 2 tahun 4 bulan.Dan tempoh aktif akan bertambah setiap kali anda topup.

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#biteallteam
#digi
#dyxy
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum JOM UPGRADE Simkad 1xox anda di Pasar Malam TAMAN KAYA
Bagi ANDA yang berada di sekitar TAIPING yang ingin mendapatkan :

1) Nombor baru
2) Kekalkan nombor telco asal
3) Sim gantian (Rosak atau hilang)
4) Pengaktifan data dan pembelian Season Pass
5) Topup

Atau ingin mendapatkan keterangan lanjut mengenai ONEXOX sama ada sebagai user ataupun yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan telco, boleh menghubungi saya melalui whatsapp
JOM ONEXOX ORG TAIPING !
SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#biteallteam
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum JOM tukar ke simkad 1xox JIMAT DATA LAJU.. Di FARMERS NIGHT MARKET... (PASAR MALAM PELADANG. daaaa)
Kelebihan² Plan Prepaid ONEXOX :
✔️ Harga simkad= RM10/sim
✔️ Tempoh sah kredit 850 hari
✔️ Data boleh dibawa kedepan(season pass)
✔️ Berkongsi data ke MANA² no ONEXOX(season pass)
✔️ Data laju sehingga 10mbps (3G) / 100mbps+ (4G)
✔️ Dijamin kredit tidak ditolak selepas kuota internet habis
✔️ Call kurang 10 saat: 5 sen ke MANA² RANGKAIAN
✔️ Call : 6 sen/30saat (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ Call serendah 7sen/30saat ke rangkaian sama
✔️ Call serendah 9sen/30saat ke lain-lain rangkaian
✔️ SMS : 2 sen/SMS (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ SMS : PERCUMA ke rangkaian sama onexox (1800 SMS)
✔️ Serap GST
✔️ Tempoh sah kredit bertambah setiap kali topup
✔️ Perkenalkan rakan: ganjaran 6% daripada jumlah topup rakan
✔️ Coverage luas (Celcom)
✔️ Dijamin tiada iklan-iklan atau sms-sms yang memakan kredit anda
✔️ Telus tanpa sebarang cas tersembunyi
✔️ Syarikat berstatus patuh syariah

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#biteallteam
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#padangrengas
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum MEREMBO di PM Pokok Assam Taiping
Kelebihan² Plan Prepaid ONEXOX :
✔️ Harga simkad= RM10/sim
✔️ Tempoh sah kredit 850 hari
✔️ Data boleh dibawa kedepan(season pass)
✔️ Berkongsi data ke MANA² no ONEXOX(season pass)
✔️ Data laju sehingga 10mbps (3G) / 100mbps+ (4G)
✔️ Dijamin kredit tidak ditolak selepas kuota internet habis
✔️ Call kurang 10 saat: 5 sen ke MANA² RANGKAIAN
✔️ Call : 6 sen/30saat (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ Call serendah 7sen/30saat ke rangkaian sama
✔️ Call serendah 9sen/30saat ke lain-lain rangkaian
✔️ SMS : 2 sen/SMS (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ SMS : PERCUMA ke rangkaian sama onexox (1800 SMS)
✔️ Serap GST
✔️ Tempoh sah kredit bertambah setiap kali topup
✔️ Perkenalkan rakan: ganjaran 6% daripada jumlah topup rakan
✔️ Coverage luas (Celcom)
✔️ Dijamin tiada iklan-iklan atau sms-sms yang memakan kredit anda
✔️ Telus tanpa sebarang cas tersembunyi
✔️ Syarikat berstatus patuh syariah

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum MEREMBO hari DI PASAR MALAM SIMPANG TAIPING
ADAKAH ANDA ADA MASALAH INI? 👉Kredit banyak lagi tapi tempoh aktif sudah expired. Nak kena topup lagi! Anda topup semata-mata supaya tempoh tidak expired walaupun kredit masih banyak. ✔ONEXOX ada penyelesaian! 👉Dengan ONEXOX anda akan layak terima tempoh aktif sehingga 28 bulan @ 2 tahun 4 bulan.Dan tempoh aktif akan bertambah setiap kali anda topup.

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#biteallteam
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum JOM MEREMBO di Pasar Malam Batu 2 1 /2.. OneXoX membantu mereka yang ingin berjimat

Panggilan jimat
9sen seminit ke semua talian

Data murah - rm50 20gb utk pengguna baru

Tempoh aktif yg panjang sehingga 2020

Data dan minit panggilan yang belum digunakan bole dibawa kedepan sehingga simkad expired

Kami menawarkan penjimatan untuk pengguna

Bole kekalkn no lma @ guna no baru jika ingin mencuba penjimatan yang di war2kn

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#biteallteam
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum SPEED TEST di KG Batu 9 mmg baik.. Jom GUNA SIMKAD 1XOX
Kelebihan² Plan Prepaid ONEXOX :
✔️ Harga simkad= RM10/sim
✔️ Tempoh sah kredit 850 hari
✔️ Data boleh dibawa kedepan(season pass)
✔️ Berkongsi data ke MANA² no ONEXOX(season pass)
✔️ Data laju sehingga 10mbps (3G) / 100mbps+ (4G)
✔️ Dijamin kredit tidak ditolak selepas kuota internet habis
✔️ Call kurang 10 saat: 5 sen ke MANA² RANGKAIAN
✔️ Call : 6 sen/30saat (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ Call serendah 7sen/30saat ke rangkaian sama
✔️ Call serendah 9sen/30saat ke lain-lain rangkaian
✔️ SMS : 2 sen/SMS (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ SMS : PERCUMA ke rangkaian sama onexox (1800 SMS)
✔️ Serap GST
✔️ Tempoh sah kredit bertambah setiap kali topup
✔️ Perkenalkan rakan: ganjaran 6% daripada jumlah topup rakan
✔️ Coverage luas (Celcom)
✔️ Dijamin tiada iklan-iklan atau sms-sms yang memakan kredit anda
✔️ Telus tanpa sebarang cas tersembunyi
✔️ Syarikat berstatus patuh syariah

Nak cuba..bolehhh...
kekalkan Nombor lama anda..simkad MNP rm10 shj

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#changkatjering
#pasifincome
#redone
#biteallteam
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum First time Merembooo di PM Batu 9

Bagi ANDA yang berada di sekitar TAIPING yang ingin mendapatkan :

1) Nombor baru
2) Kekalkan nombor telco asal
3) Sim gantian (Rosak atau hilang)
4) Pengaktifan data dan pembelian Season Pass
5) Topup

Atau ingin mendapatkan keterangan lanjut mengenai ONEXOX sama ada sebagai user ataupun yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan telco, boleh menghubungi saya melalui whatsapp
Atau ANDA boleh datang ke lokasi dibawah :
JOM ONEXOX ORG TAIPING !

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Jom merembo hari DI RICH GARDEN (Taman Kaya) bersama Partner Nurra

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

Kelebihan² Plan Prepaid ONEXOX :
✔️ Harga simkad= RM10/sim
✔️ Tempoh sah kredit 850 hari
✔️ Data boleh dibawa kedepan(season pass)
✔️ Berkongsi data ke MANA² no ONEXOX(season pass)
✔️ Data laju sehingga 10mbps (3G) / 100mbps+ (4G)
✔️ Dijamin kredit tidak ditolak selepas kuota internet habis
✔️ Call kurang 10 saat: 5 sen ke MANA² RANGKAIAN
✔️ Call : 6 sen/30saat (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ Call serendah 7sen/30saat ke rangkaian sama
✔️ Call serendah 9sen/30saat ke lain-lain rangkaian
✔️ SMS : 2 sen/SMS (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ SMS : PERCUMA ke rangkaian sama onexox (1800 SMS)
✔️ Serap GST
✔️ Tempoh sah kredit bertambah setiap kali topup
✔️ Perkenalkan rakan: ganjaran 6% daripada jumlah topup rakan
✔️ Coverage luas (Celcom)
✔️ Dijamin tiada iklan-iklan atau sms-sms yang memakan kredit anda
✔️ Telus tanpa sebarang cas tersembunyi
✔️ Syarikat berstatus patuh syariah

Nak cuba..bolehhh...
kekalkan Nombor lama anda..simkad MNP rm10 shj
berminat boleh whatsapp
Sham Onexox

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura

Most Popular Instagram Hashtags