[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#silverkips

23 posts

TOP POSTS

Mari langsungkan
#onar tetap onar
#silverkips
#kami sempoi
#xkroni
Gud nite

Second ghatering A.K.A katering done 😊 ampang - simpang pulai menjadi saksi . 7km.
Top speed berbicara.
#silverkips
#rroc
#2ndghatering
#superkips
#kawasaki

minat teruskan ok tpi sampai satu tahap, aku sendiri akan slow bukan sebab jatuh tapi sebab aku dah ada pengalaman sendiri. Suka pada motor tak semestinye aku ni matrempit dan sampah masyarakat...
#GoodNiteAll#
#BujangTerlajak#
#SilverKips#
#JokerMachine#

"Jangan pernah sesekali menghina kisah silam orang. Sebab air hujan yang jernih berasal dari awan yang gelap." 🤗 #kawasaki #airterjunkualawoh #silverkips

X ley lupa saat indah dan manis bila kita 3 owg brsama dlu..aku harap 1 hari nt kita ley mcm dlu lg..serius rindu saat ni😔
#GoodNiteLoner#
#SilverKips#
#JokerMachine#
#Abg❌Kari#
#LastKenaPukulBila#

Morning 🌝 Selamat Hari Raya Aidiladha Semua dri sy😛
Mood raya haji x ada sbb set motor patah ni😢
#BujangTerlajak#
#JarangAr❌🔛#
#SilverKips&;JokerMachine#

MOST RECENT

X ley lupa saat indah dan manis bila kita 3 owg brsama dlu..aku harap 1 hari nt kita ley mcm dlu lg..serius rindu saat ni😔
#GoodNiteLoner#
#SilverKips#
#JokerMachine#
#Abg❌Kari#
#LastKenaPukulBila#

minat teruskan ok tpi sampai satu tahap, aku sendiri akan slow bukan sebab jatuh tapi sebab aku dah ada pengalaman sendiri. Suka pada motor tak semestinye aku ni matrempit dan sampah masyarakat...
#GoodNiteAll#
#BujangTerlajak#
#SilverKips#
#JokerMachine#

Selamat pagi semua 😊 dah lama tak macam ni 😣 bila la na mcam ni lgi 😄 #repost
#matrempit #matmoto #silverkips
#duniaduaroda #bukankroni #pejuanghingway #peminatduaroda #peminataraishoei

"Ibu ayah pesan " Kita bukan orang senang. Jadi diri sendiri tak perlu tiru gaya orang lain. Ingat ,kita orang biasa. Tak perlu tipu orang semata-mata nak orang berkawan dengan kita 😊
Night🌃
#BujangTerlajak#
#SingleRider#
#SilverKips#
#JokerMachine#

Morning 🌝 Selamat Hari Raya Aidiladha Semua dri sy😛
Mood raya haji x ada sbb set motor patah ni😢
#BujangTerlajak#
#JarangAr❌🔛#
#SilverKips&;JokerMachine#

Jadi la mane yg ade.. Xpernah nak dapat kumpul semua.
#silverkips

Second ghatering A.K.A katering done 😊 ampang - simpang pulai menjadi saksi . 7km.
Top speed berbicara.
#silverkips
#rroc
#2ndghatering
#superkips
#kawasaki

#Repost @adieyzaidii with @repostapp
・・・
"Jangan pernah sesekali menghina kisah silam orang. Sebab air hujan yang jernih berasal dari awan yang gelap." 🤗 #kawasaki #airterjunkualawoh #silverkips

Most Popular Instagram Hashtags