#silerachiaseed

MOST RECENT

Next testimoni🌱
.
Semua penyakit boleh surut, hanya dengan silera chis seed??? Darah tinggi pun boleh kurang guys
.
#silerachiaseed #silera #silerakelantan #sileraagent #ubatsakit #ubatkurus #ubatlawas #silerasilerachiaseed

Waa, makin turun berat badan😍
Hanya dengan minum chia seed je. Kenyang je, tak rase nak makan sangat nasi. Sooo, mase ni la korang nak cuba kurus sambil tunggu nak puasa dan raya nantiii
.
#silerachiaseed
#sileraselalu #beratbadanturun #lawas #sistempenghadamanbaik #silera #silerapasirputeh #silerakelantan

Chia seed
.
Apa yang best nye, korang boleh kurus hanya dengan chia seed. Dan dapat melawaskan serta sistem penghadaman yang baik👍
.
#silerachiaseed #silerakelantan #sileraboothkelantan #silera

Silera Chia seed
Sentiasa memdapat tinggi permintaan
1001 khasiat
#silerachiaseed

ESP + Vita-C.
Berat dulu 57kg.
Sekarang dah 45kg.
Sebab amalkan dua ni ja 🙆
.
Kombinasi yang sangat berkesan.
.
Kulit pun cerah bersih berseri.
.
Ramai sangat dah cuba. Uolls bila pulak? Belum cuba belum tau 😉
.
Just click the link on bio to whatsapp & in shaa Allah fast reply for my dearest customer 😘
.
#jual#sayajual#shaklee#sayajualshaklee#sayajualchiaseed#chiaseed#silerachiaseed#silerasabah#sileralabuan#silerasarawak#shakleesabah#shakleelabuan#shakleesarawak#shakleekuching#shakleesamarahan#shakleesamarahan#shakleekuching#sihat#cantik#kurus#putih#berseri#lets#letscantik#letssihat#letsberseri#bazaarpaknil#raya#cantikraya#fashionraya#bergayaraya

cara mudah nak tambah khasiat dalam makanan dan minuman

#silerachiaseed#sileralmanna#serojaorganicshop#picsart

Mudah ja kan
Tambah silera chia seed dalam minuman seharian
Makanan seharian kita.. Sehari 2 sudu makan ja... Dalam sedar tak sedar berat badan pun boleh turun
Mudah kan.
Bukan senang tau nak turunkan berat...silera boleh bantu anda dengan mudah...kolestrol pun boleh turun tau... Tggu apa g...meh la try...
#nakkurussihat #alynn #kurus #silerachiaseed #chiaseed #chiaseeedorganik

WHATSAP
0195900177

Pembelian 2 set Krim Therapeutic korang layak dapat FREE
Bantal hotel DAG..jadi nak tahu lebih details boleh klik link kat atas yerr..

Dari kulim balik COD benda baik ni.
Dia pilih utk sihat mcm saya.
Dia pilih utk kurus Secara sihat.
#chiaseed bukan biasa2 💪💪 #silerachiaseed

Pandang masa lalu utk Cari kekuatan
Pandang masa dpn utk Cari kejayaan
Kepagian ampa
😘😘😘 #sileraalmanna
#silerachiaseed

Morning uolls pepagi ni iolls nak srrrpp chia seed by SILERA dulu..bagi tambah energy lebih sikit 😉

#chiaseed #chiaseedorganicmexico
#silerachiaseed #silerahq
#superfoodorganic #superfoodterbaik
#serattambahanterbaikdunia
#agentsahsilerachiaseed #agentnedeed

Ia hampir dipenghujung promo. Kalau dah jatuh rm24 daripada rm43 untuk almanna dripada harga asal kau tak rasa dia gila. Ini bukan YES lagi dah. Takpa sekali sekala bagi customer pula rasa untung. Ini dari HQ. Bukan saja-saja buat ni. RM168 ja semua ni. Kena peringat juga kan pasal tinggal 2 hari ja lagi.
#promogila
#silera
#silerachiaseed
#sileraalmanna

Most Popular Instagram Hashtags