#silajawab

255 posts

TOP POSTS

Kalau saya putera, siapa puterinya?
#silajawab

kepada abang abang dan kakak kakak kat luaq sana, boleh dak bagitau saya apa beza contact lens murah dan jugak rokok? #sisbertanya #silajawab

POLITIK???!!!!
😕😕😕😕
.
MINX PENERNGAN CKIT BULEH?? 😥😥😥
.
"APAKAH KEPENTINGAN POLITIK?" .
ehh sorry.. "APAKAH KEPENTINGAN MENYERTAI/MENDALAMI BIDANG POLITIK?"
.
#SILAJAWAB/KOMEN
.
.
.
.
.
.
#carihikmah

Soalan kbat level 70:
Apa yg lebih kuat dan hebat drpd sebutir bom nuklear (40 markah )...😂😂😜😽
(p/s: jwpn yg betul akn menang holiday ticket kat dlm hati abe pickup line...hahaha 😂😂)
#abepickupline #silajawab #kopahal #jiwakacau #goodnight

Asal saya Kemboja, Tapi saya bukan raja, Ada kala saya belanja, Awak pun senyum saja. #pantun4kerat #badklxzakwananuar

Cukup 23 tahun dah boleh.........? #silajawab #tekateki

yg hebat didalam , menawan di luar? clue dalam gmbar
#SILAJAWAB#DRAGO

Merenung ke luar jendela,
Bayu pagi meniup lembut
Lihat bintang di angkasa
Purnama menerangi gelapku
Aku tanya APA KHABAR...... #APAKHABAR #SILAJAWAB #SISCUBA #MATABIRU #throwback

🔞Teka teki 18 tahun KEATAS!!🔞
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" Aku buka baju , aku sapu badan degan bedak , aku terjun ke dlm tasik ..siapakah aku?"
.
.
#silajawab #komensikitbruuh #eimlifestyle

MOST RECENT

Bantu Kak Manih plzzz.
.
Kak Manih nak buat survey sikit.
In sha Allah, SOMETHING NICE will happen next month, yang tu akan Kak Manih citer dalam lain entry. .
Sebelum tu Kak Manih nak minta anda tolong senaraikan TOP 3 Dexandra Perfume pilihan anda.
.
Tq sangatttttt 😘😘
.
#survey #favoritescent #fragrance #dexandra #dexandraklcc #dexandrabukitjelutong #tolongsaya #silajawab #bantusaya #nursemalaysia #bombamalaysia #cikgucikgi #cikgu #gurumalaysia #sehatisejiwa #negaratercinta #malaysianathlete #atlitmalaysia #sukma #terimakasih

kepada abang abang dan kakak kakak kat luaq sana, boleh dak bagitau saya apa beza contact lens murah dan jugak rokok? #sisbertanya #silajawab

Nak gi mana tu?
#silajawab

Noticed this reminder displayed on my boy's bedroom door
#bertuahpunyabudak #altamisakif #altamisakil #silajawab

Apa beza awak dengan hati
#Syazwanisham
#silajawab
#jangankecamsaya
#don't be naughty

Most Popular Instagram Hashtags