#silajawab

269 posts

TOP POSTS

Merenung ke luar jendela,
Bayu pagi meniup lembut
Lihat bintang di angkasa
Purnama menerangi gelapku
Aku tanya APA KHABAR...... #APAKHABAR #SILAJAWAB #SISCUBA #MATABIRU #throwback

yg hebat didalam , menawan di luar? clue dalam gmbar
#SILAJAWAB#DRAGO

Soalan kbat level 70:
Apa yg lebih kuat dan hebat drpd sebutir bom nuklear (40 markah )...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜½
(p/s: jwpn yg betul akn menang holiday ticket kat dlm hati abe pickup line...hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚)
#abepickupline #silajawab #kopahal #jiwakacau #goodnight

Anak itik belajar berenang, Berenang sampai hujung titi, Perkara yg lalu usah dikenang, I kat sini setia menanti πŸ™ˆπŸ˜‚ #ciaciaciaaaa #ewahhh #silajawab #siscuba

Asal saya Kemboja, Tapi saya bukan raja, Ada kala saya belanja, Awak pun senyum saja. #pantun4kerat #badklxzakwananuar

POLITIK???!!!!
πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•
.
MINX PENERNGAN CKIT BULEH?? πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
.
"APAKAH KEPENTINGAN POLITIK?" .
ehh sorry.. "APAKAH KEPENTINGAN MENYERTAI/MENDALAMI BIDANG POLITIK?"
.
#SILAJAWAB/KOMEN
.
.
.
.
.
.
#carihikmah

Muka kurus dan muka gemok...
Mna paling comel??
#silajawab
#hahahaa

Cukup 23 tahun dah boleh.........? #silajawab #tekateki

MOST RECENT

Ujian mata anda sila jawab nombor berapa kah di dalam gambar niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #silajawab #silapmata sila jawab jawapan ni komen je ada hadiah nanti belanja mkn okeyπŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Cuba teka yang ni bentuk apa?..
#senangje
#sapejawabmemanghebat
#silajawab

Muka kurus dan muka gemok...
Mna paling comel??
#silajawab
#hahahaa

Cer tlong jawab πŸ˜‚πŸ‘ yg ni 99.9% rakyat tak dapat jawab ..
.
.
Tag rakan anda yg pandai .
.
@lawok_sokmo #semogaterhibur #followadmin #silajawab

Bantu Kak Manih plzzz.
.
Kak Manih nak buat survey sikit.
In sha Allah, SOMETHING NICE will happen next month, yang tu akan Kak Manih citer dalam lain entry. .
Sebelum tu Kak Manih nak minta anda tolong senaraikan TOP 3 Dexandra Perfume pilihan anda.
.
Tq sangatttttt 😘😘
.
#survey #favoritescent #fragrance #dexandra #dexandraklcc #dexandrabukitjelutong #tolongsaya #silajawab #bantusaya #nursemalaysia #bombamalaysia #cikgucikgi #cikgu #gurumalaysia #sehatisejiwa #negaratercinta #malaysianathlete #atlitmalaysia #sukma #terimakasih

Most Popular Instagram Hashtags