#sidracare

MOST RECENT

Air wardah bidara memang terbaik. Merawat gangguan dari dalam.
#sidracare
#gangguan

Terima kasih kpd YG memberi minyak angin sidra nie... semoga Allah luaskan rezeki kepadanya.
Almaklumlah, dah tua2 nie, mcm2 plk YG sakit 😂😂😂
#minyakangin
#sidracare
#bidara

Alhamdulillah, lagi testimoni dari pengguna sidracare di Singapura..Moga bermanfaat untuk semua..
#sidracare
#teamsidracare

Kak Uda habaq minyak ni best hampa tak caya kannn.
.
Boring tau.
.
Nah la dengaq sendiri 😎😉
.

#minyakbidara #minyakanginbidara #aromatherapi #bidararuqyah #ruqyahislami #rawatanislam #bidarasyifa #SidraCare #daunbidara #pohonbidara #

Our next top selling.
.
Minyak Angin Bidara Aromaterapi ❤
. >>>>>>MINYAK ANGIN AROMATERAPI by Sidracare.
.
+ Mengandungi khasiat daun bidara dalam membantu masalah gangguan.
.
+ Mengurangkan rasa pening kepala @ migrain.
.
+ Melegakan masalah selsema dan hidung tersumbat.
.
+ Tiada lagi rasa mengantuk.
.
+ Menjadikan diri rasa lebih segar dengan aroma lemon @ epal yang sangat tenang.
.
+ Mengawal emosi dan perasaan supaya kekal lebih positif.
.
+ Fungsi roll on. Mudah je nak pakai kan.. + Sesuai di bawa ke pejabat , sekolah , bas , kantin , dewan seminar dan ke mana sahaja.
.
+ Bau yang menenangkan. Tak ganggu orang dengan bau yang menyucuk hidung.
.
--> Pm sekarang untuk dapatkannya 😉 📲013 4427207

#SidraCare #Bidararuqyah #rawatanislam #bidarasyifa #daunbidara #bidara #pohonbidara #ruqyah #gelmandianbidara #ruqyahislami #perubatanislam #promosiRamadhan

Anda belum sempat grab salah satu produk SidraCare?
.
Haaaa.Sekarang masa paling tepat nak membeli.Sempena Ramadhan SidraCare ada buat sale lah uolls 😎😉
.
Meh usharr mehhh.
.

#SidraCare #SidraCareJohor #BidaraRuqyah #BidaraSyifa #DaunBidara #RawatanIslam #RuqyahIslami #RawatanIslam #Syifa' #bidara #GelMandianBidara #femininewash #minyakanginbidara #minyakanginmoden #jusbidara #airbidara #wangianbidara

Rasa mengantuk SANGAT lah hai kalau tak bersahur 😇😅 Dugaan di bulan Ramadhankannn.
Tapikan kalau nak rasa segarkan badan dan heyyyy ya aaamatlah sangat rasa berangin angin je bila sabun bidara ni gosok kat badan.

Sebab Apa??? Adunan kami ada peppermint tau😍💖💖 Bila dah pakai sekali ramainya yang REPEAT ORDER 3 buku terus!

Terkezzzut mak😎😎😎😎 Sekarang ni ada 15% RAYA SALE
NP RM 25.90 NOW RM22 ajeeee.

Click aje📲📲📲📲📲📲📲
www.wasap.my/60197553176/sabunbidara

www.wasap.my/60197553176/sabunbidara

www.wasap.my/60197553176/sabunbidara

#sabunbidara
#gelmandianbidara
#sabunbidarasyifa
#sidracare
#minyakanginaromatheraphy

Sidra Care Air Freshener haruman untuk disembur di ruang tamu, memberi kesegaran dan menghindar aura negatif

Get one from #cubeK3 @qbix.bn
Of First Floor, Seri Qlap Mall

#sidracare #airfreshener #sellingatcube #sellingonline #cubeshop #cubeshopbrunei

Ostad mejad bangun-bangun,mama tanya,amjad dah baca doa lepas bangun tidur?
.
"Eh,amjad lupa lah"
.
Mama pun,acah-acah nak ajar,
.
"Bismillah...."
.
"E,eh..Biar amjad yang nyanyi" 😂
.
Amekaww mama.Mama ingat amjad tak reti??
.

#Salam3Ramadhan
#SidraCare

#Repost with @Repostlyapp @onekiub Sidr Care AVAILABLE
Brought by @bruwellness
Only at @OneKiuB HURRY🤗
WA Us at 8210891 for more details📨

#SidraCare
#SidraAromatherapy
#SupportLocalBusiness
#Brunei #Brunika

Sidra Care Air Freshener Grape (anggur merah) (250ml)

Kegunaan khas untuk kediaman dan pejabat

Kelebihan:
- aromatherapy minda
- aroma yang berpanjangan
- mengandungi pati bidara untuk menyingkirkan elemen negatif

#sidracare #airfreshener #sellingatcube #sellingonline #cubeshop #cubeshopbrunei #supportlocal

Sidra Care Air Minuman Wardah Bidara (300ml)

Kelebihannya:
Mengandungi kebaikan bunga ros & pati bidara (food) dalam mengembalikan ketenangan tubuh yang lesu dan lemah akibat masalah gangguan.

Cara minum:
Air 1 cawan + air wardah 7 tutup botol atau 1 botol air wardah dicampur dengan 1.7L air

Baca: Bismillahirrahmanirrahim (1kali) - Surah AlFatihah (1kali) - Selawat (3kali)

Minum 1 cawan pagi & 1 cawan sebelum tidur (minum selama 3 hari berturut-turut)
In Shaa Allah

#sidracare #airwardah #wardahbidara #sellingatcube #sellingonline #supportlocal #cubeshop #cubeshopbrunei

🌱BABY & MOM CREAM

Sangat sesuai kalau ada anak kecil. Biasa la kan, budak2 kecik ni mudah kembung perut, ruam, dan gatal2. Cara nak guna pun senang, sapu je terus pada kulit. 🌱SIRIH FEMININE WASH

Rasa sejuk dan nyaman je bila pakai sirih feminine wash. Baunya sangat wangi dan boleh merawat masalah keputihan.

Harga yang berpatutan dan mampu milik. Jangan segan2, meh wassap je 0129526914

#sidracare
#baby&;momcream
#sirihfemininewash
#produkdaunbidara

Assalamualaikum

Salam Ahad. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah.

Memperkenalkan set rawatan lengkap dari kami. Air rose bidara dan gel mandian bidara.

Cuma RM 85 untuk satu set. Waktu terhad... #gelmandianbidra
#gelbidara
#ALHAMDULILLAH
#rawatansihir
#sidracare

Testimoni panasss daripada pengguna Air Freshener dari SidraCare. .
Tenang.Mudah tidur.Tiada lagi mimpi yang bukan-bukan.Anak-anak pun menunjukkan sikap yang positif.
.
Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah. ❤
.
WhatsApp 📲 013 4427207
.

#bidara #pewangibidara #SidraCare #RawatanIslam #bidaraSyifa #RuqyahIslam #rawatanJindanSyaitan #mistik #penawarruqyah

Come and get our NEW formulated Shower gel with 💯 Natural #zeroparaben #zeroSles product from #sidracare.
#teamsidracare
#teamsidracaresingapore

WA to purchase. --> http://bit.ly/EjenMastura
--> http://bit.ly/EjenMastura

Sidr Care AVAILABLE
Brought by @bruwellness
Only at @OneKiuB HURRY🤗
WA Us at 8210891 for more details📨

#SidraCare
#SidraAromatherapy
#SupportLocalBusiness
#Brunei #Brunika

Selamat petang semua. Sidracare bukan ada shower gel je, bedak pun ado.
Ade 2 pilihan; mane2 yang jenis aktif & lasak tu leh guna aroma Aktif, manakala yang jenis keje pejabat leh pakai Sensation.

Jom berwangi-wangian dengan talkum bidara #sidracare

Most Popular Instagram Hashtags